قیمت طلا امروز




 سایت شهر بورس / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

عرضه ۳۵۴ هزار تن محصول در بورس کالا

تالارهای بورس کالای ایران امروز شنبه ۱۰ مرداد، میزبان عرضه ۳۵۴ هزار و ۴۶۷ تن محصول در تالارهای مختلف هستند.
 عرضه ۳۵۴ هزار تن محصول در بورس کالا

به گزارش شهر بورس، بیشترین حجم عرضه امروز به تالار صادراتی کیش اختصاص دارد و در کنار آن، تالار صنعتی، پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی و تالار فرعی نیز میزبان عرضه انواع محصولات هستند. فهرست عناوین عرضه ۲۲۱ هزار تن محصول در تالار صادراتی عرضه مقاطع فولادی در تالار صنعتی عرضه محصولات پتروشیمی و نفتی عرضه در تالار فرعیعرضه ۲۲۱ هزار تن محصول در تالار صادراتی

تالار صادراتی کیش امروز میزبان عرضه ۲۲۱ هزار و ۸۶۵ تن محصول است. بیشترین سهم این عرضه به سیمان و کلینکر اختصاص دارد.محصولحجم عرضهسیمان۱۲۲ هزار و ۲۵۰ تنکلینکر۷۵ هزار تنبیلت و بلوم فولادی۱۵ هزار تنقیر۹ هزار و ۵۶۵ تنعایق رطوبتی۵۰ تنمجموع۲۲۱ هزار و ۸۶۵ تنعرضه مقاطع فولادی در تالار صنعتی

در تالار صنعتی بورس کالا نیز ۱۱۲ هزار و ۶۲۶ تن مقاطع فولادی روی تابلو می‌رود.عرضه محصولات پتروشیمی و نفتی

تالار پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی نیز امروز میزبان عرضه ۱۳ هزار و ۸۲۴ تن محصول است.

این عرضه شامل ۱۲ هزار و ۲۵۰ تن مواد شیمیایی، یک هزار و ۲۴ تن مواد پلیمری و ۵۵۰ تن قیر می‌شود.عرضه در تالار فرعی

در تالار فرعی بورس کالا نیز ۶ هزار و ۱۵۲ تن محصول عرضه خواهد شد. این محصولات شامل مواد پلیمری و شیمیایی، ضایعات و فولاد هستند.مهم‌ترین عرضه‌های امروز بورس کالامجموع عرضه امروز: ۳۵۴ هزار و ۴۶۷ تنبیشترین حجم عرضه مربوط به تالار صادراتی کیش است.تالار صنعتی میزبان ۱۱۲ هزار و ۶۲۶ تن مقاطع فولادی است.تالار پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی نیز ۱۳ هزار و ۸۲۴ تن محصول عرضه می‌کند.

منبع: کالاخبر



۶ ساعت قبل / روزنامه تعادل

درخواست پذیرش رازیانه در بورس کالا بررسی می‌شود

جواد فلاح، مدير خزانه‌داري و انبارهاي بورس كالاي ايران گفت: بسياري از بورس‌هاي معتبر دنيا فعاليت خود را با راه‌اندازي محصولات كشاورزي آغاز كرده‌اند. در بورس كالا نيز از ابتداي شروع به كار بازار گواهي سپرده كالايي، رغبت و تلاش بسياري براي ورود كالا‌هاي كشاورزي به بورس وجود داشته است كه گواهي سپرده زعفران نتيجه موفق اين تلاش‌هاست. بناي بورس كالا بر گسترش معاملات مبتني بر كالا‌هاي كشاورزي است تا با بهره بردن از تجربيات گذشته، شاهد به ثمر نشستن كالا‌هاي ديگري در كنار زعفران باشيم.

او افزود: در حال حاضر امكان‌سنجي پذيرش كالا‌هاي مختلفي در بازار گواهي سپرده كالايي در حال انجام است؛ در اين زمينه شركت‌هايي براي انبارداري كالا‌هاي رازيانه، خاويار، كشمش و نهاده‌هاي دامي درخواست داده‌اند و در صورتي كه فرآيند پذيرش اين كالا‌ها با موفقيت طي شود و انباردار‌ها شرايط مورد‌نظر بورس كالا را پاس نمايند، نتيجه به اطلاع عموم خواهد رسيد.


۶ ساعت قبل / روزنامه تعادل

یک گام تا آغاز معاملات گواهی سپرده پسته در بورس کالا

باشگاه خبرنگاران|پسته، از محصولات مهم و ارزآور كشور به زودي روي تابلوي بورس كالا قرار مي‌گيرد در گفت‌وگو با جواد فلاح مدير خزانه‌داري و انبار‌هاي بورس كالاي ايران، جزييات اين معاملات بررسي شده است.

  قرار است به زودي معاملات گواهي سپرده پسته در بورس كالا آغاز شود، درخصوص جزييات اين معاملات و انبار پذيرش شده توضيح مي‌دهيد؟همان‌طور كه مي‌دانيد با طي شدن مراحل پذيرش انبار پسته شركت ماني آسيا و انتشار اطلاعيه گشايش اين انبار، تنها يك مرحله تا شروع معاملات گواهي سپرده كالايي پسته باقي مانده است. پس از موجود شدن كالا در انبار بورسي به ميزان قابل قبول براي شروع معاملات، اطلاعيه گشايش نماد منتشر شده و معاملات گواهي سپرده پسته آغاز خواهد شد. انبار شركت ماني در شهر بناب به عنوان انبار پسته پذيرش شده است و حداقل تحويل و ترخيص به انبار ۲ تن است. هنگام تحويل كالا به انبار، از محموله نمونه‌برداري مي‌شود و در صورت رعايت حد نصاب‌هاي منتشر شده در اطلاعيه گشايش انبار پسته، موردپذيرش قرار مي‌گيرد. تا سقف ۲۵ تن، مبلغ ۷۰ ميليون ريال هزينه ارزيابي از سپرده‌گذار دريافت مي‌گردد. نوع، سايز و عيار پسته مورد تاييد براي پذيرش نيز در اطلاعيه بورس كالا مشخص شده است. به هر پسته براساس نوع، سايز و عيار يك ضريب تخصيص داده شده است. اين ضرايب، تعداد گواهي كه هر كيلوگرم پسته از هر يك از گريد‌هاي قابل پذيرش در انبار ايجاد مي‌كند را، تعيين خواهد كرد.

  معاملات گواهي سپرده پسته، پيوسته است يا ناپيوسته؟ درباره تفاوت دو مدل معاملات پيوسته و ناپيوسته توضيح مي‌دهيد؟معاملات گواهي سپرده كالايي پسته مانند ساير نماد‌هاي معاملاتي فعال در اين بازار به شيوه حراج پيوسته است. بدين صورت كه روز‌هاي شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۲ ظهر تا ۶ عصر امكان خريد و فروش روي نماد وجود دارد. در گذشته برخي كالا‌هاي صنعتي نظير سيمان، شيشه و ميلگرد به صورت ناپيوسته معامله مي‌شدند كه علت انجام معاملات اين كالا‌ها به صورت ناپيوسته، ابهام درخصوص نحوه پرداخت ماليات ارزش افزوده در بازار گواهي سپرده كالايي براي كالا‌هاي مشمول ماليات بر ارزش افزوده بود. با تصويب قانون ماليات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۰، ابهام موجود رفع شده و بنابراين تمامي كالا‌هاي مشمول ماليات ارزش افزوده نيز امكان معامله گواهي سپرده كالايي در قالب حراج پيوسته را دارند؛ البته پسته به عنوان يك محصول كشاورزي، معاف از ماليات ارزش افزوده است.




 تعداد خانه خالی در ایران اعلام شد
۱۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

تعداد خانه خالی در ایران اعلام شد

اقتصادنیوز: معاون وزیر راه اعلام کرد: در سطح کلان اقتصادی لزوماً با کمبود مطلق واحد مسکونی مواجه نیستیم؛ چراکه حدود ۳۲.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد.

 چین به دنبال بشکه‌های نفتی جایگزین
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چین به دنبال بشکه‌های نفتی جایگزین

پالایشگاه‌های مستقل چین در پی‌کاهش دسترسی به محموله‌های نفت ایران و ریسک تحریم و حمل‌ونقل، به نفت عراق و برزیل روی آورده‌اند. این تغییر رویکرد لزوما به معنای کنارگذاشتن نفت ایران نیست و می‌توان آن را تلاشی برای تنوع‌بخشی به منابع تامین خوراک ارزیابی کرد.

 کارمزد خدمات بانکی در سال ۱۴۰۵/ حداقل هزینه کارت به کارت چقدر شد؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

کارمزد خدمات بانکی در سال ۱۴۰۵/ حداقل هزینه کارت به کارت چقدر شد؟

اقتصادنیوز: براساس نرخ‌های اعلام‌شده درباره کارمزد خدمات بانکی در سال ۱۴۰۵ سقف کارمزد پایا انفرادی 12 هزار تومان هزینه دارد.

 دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن

سرمایه‌گذاری در معدن لزوما به همان میزان به تولید منجر نمی‌شود و فاصله میان وزن سرمایه و تولید، در فعالیت‌های مختلف معدنی متفاوت است. مس و سنگ‌آهن در گروه فعالیت‌هایی قرار دارند که سهم تولیدشان از سهم سرمایه‌گذاری بیشتر است. در مقابل، طلا و شن و ماسه سهمی بالاتر از تولید خود در سرمایه‌گذاری دارند. داده‌های مرکز آمار ایران از معادن در حال بهره‌برداری نشان می‌دهد سنگ‌آهن با سهم ۳۵درصدی از سرمایه‌گذاری، ۵۰درصد از ارزش تولید معدن را در اختیار دارد و مس نیز با جذب حدود ۱۲درصد از سرمایه‌گذاری، ۲۶درصد از تولید را ایجاد کرده است. در نقطه مقابل، سنگ طلا ۶درصد از سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده، اما سهم آن از ارزش تولید تنها 1.5درصد بوده است؛ وضعیتی که در شن و ماسه نیز با 13.5درصد سهم سرمایه‌گذاری در برابر ۴درصد سهم تولید دیده می‌شود.

 نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» بر سینه مدیرعامل پتروشیمی ایلام
۷ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» بر سینه مدیرعامل پتروشیمی ایلام

آرمان امروز : در ششمین جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی، نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» به مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام اعطا شد. به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی ایلام؛ این نشان به پاس اقدامات پتروشیمی ایلام در سال ۱۴۰۴ در حوزه‌های محیط زیست، سلامت، آموزش، حمایت اجتماعی و توسعه زیرساخت‌های منطقه [ ]

 افزایش اجاره‌بها بیش از ۴۰ تا ۵۰ درصد شد - سرمایه و بورس
۱۴ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

افزایش اجاره‌بها بیش از ۴۰ تا ۵۰ درصد شد - سرمایه و بورس

دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه نرخ اجاره مسکن در تهران به بیش از ۴٠ تا ۵٠ درصد رسیده و بسیاری از مالکان سقف ٢۵ درصدی نرخ اجاره را رعایت نکردند، گفت: هر چند تعداد قراردادهای تمدید اجاره قابل توجه بود اما بسیاری هم به دلیل عدم توان پرداخت اجاره، به مناطق پایین‌تر یا حاشیه تهران مهاجرت کردند.