قیمت طلا امروز




 سایت ایران اکونمیست / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

قیمت‌ها در بازار خودرو همچنان تغییر می‌کند/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، پراید و ساینا + جدول

در ادامه، خبر مذکور با رویکردی کاملاً انسانی، تغییر ساختار بنیادین و حذف هرگونه اثر انگشت هوش مصنوعی بازنویسی شده است: *** **نوسانات پراکنده در بازار خودرو؛...
 قیمت‌ها در بازار خودرو همچنان تغییر می‌کند/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، پراید و ساینا + جدول

در ادامه، خبر مذکور با رویکردی کاملاً انسانی، تغییر ساختار بنیادین و حذف هرگونه اثر انگشت هوش مصنوعی بازنویسی شده است: *** **نوسانات پراکنده در بازار خودرو؛ تردید خریداران دست بالا را گرفت** در تاریخ ۱۹ مرداد ۱۴۰۵، بازار خودرو همچنان در هاله‌ای از ابهام پیش می‌رود. فضای متلاطم سیاسی و عدم قطعیت در تصمیمات کلان، باعث شده تا اکثر متقاضیان، برای پیشگیری از ضررهای احتمالی، خرید خود را به روزهای آینده موکول کنند. در واقع، ترس از تغییرات ناگهانی، عطش خرید را در بازار گرفته و حالا تنها کسانی به سراغ خرید می‌روند که واقعاً به خودرو نیاز دارند؛ موضوعی که در نهایت منجر به رکود نسبی و کاهش شدید حجم معاملات در بنگاه‌ها شده است. **وضعیت خودروهای تولید داخل** در بخش خودروهای داخلی، نوسانات ضدجهت دیده می‌شود. برای نمونه، تارا اتوماتیک (توربو) با جهشی ۳۵ میلیون تومانی، حالا به رقم ۲ میلیارد و ۸۱۵ میلیون تومان رسیده است. پژو ۲۰۷ اتوماتیک نیز مسیر مشابهی را طی کرد و با ۱۰ میلیون تومان افزایش، روی قیمت ۲ میلیارد و ۴۸۵ میلیون تومان قرار گرفت. اما در نقطه مقابل، برخی مدل‌ها ارزان‌تر شده‌اند؛ پارس نوآ با افت ۳۲ میلیون تومانی، به قیمت ۲ میلیارد و ۱۲۳ میلیون تومان درآمده و شاهین GL هم با کاهش ۱۵ میلیون تومانی، نرخ یک میلیارد و ۸۴۰ میلیون تومانی را ثبت کرده است. **اتفاقات بازار خودروهای مونتاژی (وارداتی)** در بازار خودروهای مونتاژی، روند کلی قیمت‌ها نزولی است. تیگو ۷ هیبرید بیشترین افت را داشت و با کاهش ۱۰۰ میلیون تومانی، به ۵ میلیارد و ۹۸۰ میلیون تومان رسید. فونیکس FX برقی نیز ۳۰ میلیون تومان ارزان‌تر شده و اکنون با برچسب ۴ میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان عرضه می‌شود. همچنین رسپکت پرایم (تیپ ۲) با ۳۰ میلیون تومان کاهش، به قیمت ۳ میلیارد و ۷۳۵ میلیون تومان رسید. با این حال، همه مدل‌ها ارزان نشدند؛ ون اینرودز ۱۰ میلیون تومان گران‌تر شد و به قیمت یک میلیارد و ۹۳۰ میلیون تومان رسید. در نهایت، در بخش خودروهای تجاری و شهری، پیکاپ فوتون اتوماتیک ۲۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشت و با ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان معامله شد، در حالی که جک J4 با افزایشی ۱۰ میلیون تومانی، نرخ ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومانی را تجربه کرد.





 خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه حزب الله لبنان اعمال کرد
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه حزب الله لبنان اعمال کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه تحریم‌هایی را علیه شبکه‌ای اعمال کرد که به ادعای این وزارتخانه، برای حزب‌الله پول نقد منتقل می‌کرد.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!
۴ ساعت قبل / سایت سیتنا

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)

فوتو شوت اتلتیکو مادرید کار دست این باشگاه داد. تصویر جدید خولین آلوارز به دستمایه اینستاگرام و توییتر برای شوخی تبدیل شده است.

 درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله
۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله

برنا - گروه ورزشی: لژیونر ایرانی در پیروزی پرگل لخ‌پوزنان مقابل تون، روی سه گل تیمش نقش مستقیم داشت تا شبی درخشان را در پلی‌آف لیگ اروپا پشت سر بگذارد.

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۴۹ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 ۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد
۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد

معاون رئیس‌جمهور گفت: پروژه انتقال آب ارس با دستور رئیس‌جمهور دوباره فعال شد‌.