قیمت طلا امروز




 سایت ایران اکونمیست / ۵ ساعت قبل

حتی برخی مسئولان نظام هم آثار خوانندگان زن را منتشر کرده‌اند

واکنش مدیرعامل خانه موسیقی به اتهام «فساد و فحشا» در پرونده هیوا سیفی‌زاده
 حتی برخی مسئولان نظام هم آثار خوانندگان زن را منتشر کرده‌اند

 

به گزارش ایران اکونومیست؛ پس از اعلام محکومیت چهار ساله هیوا سیفی‌زاده، خواننده موسیقی ایرانی، به اتهام «تشویق به فساد و فحشا»، حمیدرضا نوربخش، پرسید: «وقتی کاری اصلاً اجرا نشده، اتهامات و حکم بر چه اساسی صادر شده است؟» او با تأکید کرد:«مسئله خوانندگی زنان باید یک‌بار برای همیشه حل شود.»  پس از آنکه هیوا سیفی‌زاده، خواننده موسیقی ایرانی، پس از ماه‌ها سکوت از صدور حکم چهار سال حبس تعزیری خود به اتهام «تشویق به فساد و فحشا» خبر داد و درباره مبنای این اتهام پرسید، حمیدرضا نوربخش، مدیرعامل خانه موسیقی با انتقاد از  اتهام‌های مطرح‌شده،  معتقد است اساساً باید روشن شود چگونه یک اجرای محدود موسیقی ایرانی، آن هم اجرایی که به گفته او پیش از برگزاری کامل متوقف شده، می‌تواند مبنای چنین اتهام سنگینی قرار گیرد.

پرونده به اتفاقات شامگاه ۹ اسفند ۱۴۰۳ در عمارت «روبرو» بازمی‌گردد؛ جایی که اجرای موسیقی با حضور هیوا سیفی‌زاده برگزار شد اما برنامه با ورود نیروهای امنیتی متوقف و این خواننده بازداشت شد. در ادامه برای عوامل این برنامه پرونده قضایی تشکیل شد و حالا سیفی‌زاده از صدور حکم بدوی و محکومیت خود به چهار سال حبس تعزیری خبر داده است.

سیفی‌زاده در توضیحاتی که پس از ماه‌ها سکوت در صفحه شخصی خود منتشر کرده، تأکید کرده است که سکوتش به معنای نداشتن حرف یا دفاع نبوده و ترجیح داده پرونده مسیر قانونی خود را طی کند. او با اشاره به اینکه تنها چند دقیقه روی صحنه حضور داشته و چند بیت از اشعار سعدی را در قالب آواز ایرانی اجرا کرده است، پرسیده است: «کدام رفتار مشخص من مصداق تشویق به فساد و فحشا بوده است؟»

او همچنین خواستار بررسی مستقل و دقیق پرونده در دادگاه تجدیدنظر شده و گفته است که این مسیر را همراه با وکیل خود پیگیری خواهد کرد. نوربخش: معنای اجرا و تماشای کافه‌موسیقی،  مرکز فساد نیست

در همین زمینه، حمیدرضا نوربخش، مدیرعامل خانه موسیقی، درباره این پرونده  در گفت و گو با خبرآنلاین ضمن اشاره به اینکه محتوای برنامه موسیقی ایرانی و سنتی بوده است، گفت: «متأسفانه برای آنها پرونده قضایی تشکیل شد و من هم در دادگاه حضور داشتم، درباره دوستان توضیح دادم و از آنها دفاع کردم، اما با  اتهاماتی روبه‌رو شدیم که واقعاً مبنای آن را نمی‌دانم.»

نوربخش درباره اتهاماتی …





 از زمان آغاز محاصره تنگه هرمز توسط ایران تا روز جمعه، ۱۹ مورد مرگ دریانوردان ثبت شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

از زمان آغاز محاصره تنگه هرمز توسط ایران تا روز جمعه، ۱۹ مورد مرگ دریانوردان ثبت شد

سازمان بین‌المللی دریانوردی سازمان ملل متحد اعلام کرد از زمان آغاز محاصره تنگه هرمز توسط ایران در اواخر فوریه، تا روز جمعه ۶۸ حادثه و ۱۹ مورد مرگ دریانوردان در این تنگه ثبت شده است.

 احتمال شنیده‌شدن صداهای پی‌درپی در اطراف میدان انقلاب
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

احتمال شنیده‌شدن صداهای پی‌درپی در اطراف میدان انقلاب

اگر امشب صداهای نورافشانی و انفجارهای پی‌درپی را در اطراف میدان انقلاب می‌شنوید، نگران نباشید؛ این صداها مربوط به اجرای نورافشانی ویژه جشن بزرگ «عید بیعت» در میدان انقلاب تهران است.

 روایتی از بازی هوشمندانه چین در بازار نفت
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

روایتی از بازی هوشمندانه چین در بازار نفت

چین بزرگ‌ترین واردکننده نفت جهان در سال ۲۰۲۵ بود و می‌توانست خود به یکی از عوامل تشدید شوک قیمتی به بازار نفت در جنگ ایران و آمریکا تبدیل شود. اختلال در عرضه و نیاز عظیم چین به نفت، خطر افزایش شدید قیمت‌ها را به واسطه تقاضای زیاد این کشور بالا برده بود؛ اما پکن چگونه از بحران هرمز عبور کرد و با تصمیمات و استراتژی مناسب بازار نفت را ازرسیدن به قیمت‌های بالاتر نجات داد؟

 فوری: رونمایی رسمی از مهدی طارمی!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری: رونمایی رسمی از مهدی طارمی!

باشگاه الوصل خبر از انتقال مهدی طارمی به جمع بازیکنان این تیم داد.

 پای دیو سفید شاهنامه به اتاق فرار باز شد | از هفت‌خان تا گنج سیمرغ + فیلم
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پای دیو سفید شاهنامه به اتاق فرار باز شد | از هفت‌خان تا گنج سیمرغ + فیلم

اتاق فراری راز سیمرغ برگرفته از داستان‌های پلهوانان شاهنامه، در خانه تاریخی معتمدالایاله آشتیان طراحی و اجرا شد.

 تهران گالری اقتصادنوین شد
۵۱ دقیقه قبل / سایت فراز

تهران گالری اقتصادنوین شد

تهران این روز‌ها به نمایشگاهی بزرگ تبدیل شده است؛ ۱۰۶ اثر از گنجینه هنری بانک اقتصادنوین بر بیلبورد‌های شهر نقش بسته‌اند تا هنر از دیوار‌های موزه عبور کند و...