قیمت طلا امروز




 سایت ایران اکونمیست / ۱ ساعت قبل

بازگشت یائیر پسر نتانیاهو از آمریکا به اسراییل

دلیل بازگشت یائیر نتانیاهو چیست
 بازگشت یائیر پسر نتانیاهو از آمریکا به اسراییل

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

 

به گزارش ایران اکونومیست؛ به دنبال برخی گمانه‌زنی‌ها درباره «بازگشت» یائیر نتانیاهو از آمریکا به دلیل نگرانی‌های امنیتی، آژانس امنیت داخلی اسرائیل (شین‌بت) فراری دادن پسر نخست‌وزیر را تائید کرد.

 فارس؛ به گفته شین‌بت، به دنبال «تهدید جانی» علیه یائیر نتانیاهو، این نهاد امنیتی پسر نخست‌وزیر را از میامی آمریکا به اسرائیل بازگرداند.

آژانس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی البته به زمان دقیق فراری دادن پسر نخست‌وزیر از آمریکا و جزئیات تهدید امنیتی ادعایی علیه او اشاره نکرد. 

برخی رسانه‌ها اخیرا مدعی شده بودند که پسر نتانیاهو دسامبر ۲۰۲۵ در زمان زندگی در ایالت فلوریدا، هدف یک توطئه ترور ایرانی قرار گرفته بود. 

خود نتانیاهو در مصاحبه با کانال ۱۴ تلویزیون اسرائیل درباره پسرش اخیرا ادعا کرده بود: «ایران یکی از پسرانم را هدف قرار داد. ایران سعی کرد یکی از پسرانم را بکشد.»

شین‌بت ادعا کرد که «تهدید قابل توجهی برای آسیب رساندن … …



چگونه جنگ نقشه بازار جهانی انرژی را دگرگون کرد؟
روزنامه دنیای اقتصاد

چگونه جنگ نقشه بازار جهانی انرژی را دگرگون کرد؟

دنیای اقتصاد: شش ماه پس از آنکه حملات ایالات متحده و اسرائیل تولید سوخت‌های فسیلی در خاورمیانه را مختل کرد و تنگه هرمز را به یک میدان نبرد مبدل ساخت، جهان در حال درک تصویر روشن‌تری از پیامدهای اقتصادی این بحران است.
چرا صنعت سوئیس هنوز سرپاست؟
روزنامه دنیای اقتصاد

چرا صنعت سوئیس هنوز سرپاست؟

دنیای اقتصاد: وقتی دونالد ترامپ سال گذشته تعرفه‌های تنبیهی سنگینی علیه سوئیس وضع کرد، اولین واکنش نبیل فرانسیس چیزی جز شوک نبود.
ذوب کامل کالابرگ در تنور تورم ۱۲۱ درصدی/ آیا سناریوی حذف آرام دهک‌ ها دوباره تکرار می‌شود؟
سایت اقتصاد ۲۴

ذوب کامل کالابرگ در تنور تورم ۱۲۱ درصدی/ آیا سناریوی حذف آرام دهک‌ ها دوباره تکرار می‌شود؟

تورم کالا‌ها از مرز ۱۲۰ درصد گذشته و حمایت‌های معیشتی دولت هر روز بیشتر از قدرت خرید مردم عقب می‌ماند. حالا مسعود پزشکیان نیز صراحتاً پذیرفته که دولت نتوانسته وعده افزایش کالابرگ متناسب با رشد نرخ ارز را عملی کند؛ وعده‌ای که قرار است دوباره، آن هم برای برخی دهک‌ها، اجرا شود، اما هنوز زمان، میزان و دامنه آن مشخص نیست.
تراستی‌ها چقدر به اقتصاد ایران ضربه می‌زنند؟/ منابع ارزی می‌سوزد و تورم بالا می‌رود!
سایت اقتصاد ۲۴

تراستی‌ها چقدر به اقتصاد ایران ضربه می‌زنند؟/ منابع ارزی می‌سوزد و تورم بالا می‌رود!

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به ابعاد ریسک فعالیت‌های تراستی‌ها افزود: «حتی اگر فرض کنیم تراستی‌ها افرادی قابل‌اعتماد باشند، آنها نیز در روند کار با هزینه‌ها و مخاطرات متعددی مواجه می‌شوند و تمام این هزینه‌ها را از ما دریافت می‌کنند. زیرا فعالیت در این حوزه بسیار پرریسک است و احتمال دارد آنها با مشکلات مالی یا تحریم‌های جدی روبه‌رو شوند. در نتیجه، همه این فاکتور‌ها محاسبه شده و بار مالی آن بر اقتصاد کشور تحمیل می‌شود.
مرداد؛ ماه ثبات فشار تورمی بر خانوارها
سایت اکوایران

مرداد؛ ماه ثبات فشار تورمی بر خانوارها

اکوایران: سه شاخص تورمی ماهانه، نقطه به نقطه و سالانه در مرداد امسال نسبت به تیرماه افزایش یافته و همچنین تورم نقطه به نقطه و سالانه به رکوردشکنی ادامه داده‌اند. موضوعی که نشان از تداوم فشار تورمی در ماه‌های اخیر داشته و ضرورت اقدام فوری دولت برای کنترل تورم را یادآور می‌شود.
سایت اکوایران

اختلافات بر سر کنوانسیون خزر چیست؟