قیمت طلا امروز




 سایت ایران اکونمیست / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

قیمت خودرو امروز ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

در بازه‌ی اخیر، بازار خودرو متوجه رکود جزئیکه به دلیل کم‌بودن تقاضای واضح و عدم وضوح چشم‌انداز آینده، روشن‌تر شدن وضعیت برای خریداران هنوز محسوس نیست، شد. ای...
 قیمت خودرو امروز ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

در بازه‌ی اخیر، بازار خودرو متوجه رکود جزئیکه به دلیل کم‌بودن تقاضای واضح و عدم وضوح چشم‌انداز آینده، روشن‌تر شدن وضعیت برای خریداران هنوز محسوس نیست، شد. این گونه، تمایل به خرید در خصوص مدل‌های خاص کاهش یافته و موجی قدرتمند از معاملات نقش نبرده است. از جنبه‌ی قیمت‌گذاری، خودروهای داخلی شکل‌گیری جدیدی نسبت به روز پیشین داشته‌اند. مدل دنا پلاس اتوماتیک، حدود ۳۵ میلیون تومان انداختن قیمت دریافت کرده و اکنون با مبلغی نزدیک به ۲.۷ بیلیون تومان معامله می‌شود. پژو ۲۰۷ با سیستم دنده‌گیری هیدرولیک، حدود ۱۵ میلیون تومان از قیمت حاضرش افت کرده و قیمت فعلی‌اش بر سر ۱.۸ بیلیون تومان محوطه دارد. همچنین قطعات مشابهی در گفتگوی بازار مشاهده شد؛ Atlas G سفارشی‌ برای یک میلیارد و ۵۱۰ میلیون تومان و Shahin G (اتوماتیک) زیر ۱۳ میلیون تومان، به ترتیب به نرخ ۱.۵۱ و ۲.۲۲ میلیارد تومان رسیده‌اند. منظورویت‌های مونتاژ نیز در جهت دیگری تحول نشان داده‌اند. Kia MSC J۷ به صورت چشمگیر ۳۸۵ میلیون تومان افزایش کرده و در نیمه‌ی روز دارای ارزش ۵ بیلیون تومان است. در همین راستا، Kia MSC X۵ با گذر دادانان ۳۲۵ میلیون، قیمت فعلی‌اش بر سر ۴.۷۵ میلیارد تومان سجست. حریفان دیگری همچون Extreme SX که در روز گذشته ۳۰۰ میلیون ریال بالاتر بود، امروز با قیمت ۶.۳۵ میلیارد تومان در دسترس هستند. سری‌های دیگر نیز با تغییرهای مشابهی روبه‌رو هستند؛ AriZona 6GT کاهش ۶۰ میلیون تومان، Lamera Eco ۴۰ میلیون تومان، و Chang’an CS55 ۳۰ میلیون تومان به ترتیب در نرخ‌های ۴.۷۳، ۳.۸۶ و ۵.۲۳ میلیارد تومان معامله می‌شوند.





 میزان افزایش اجاره‌بها بالای ۵٠ درصد است
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

میزان افزایش اجاره‌بها بالای ۵٠ درصد است

دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه نرخ اجاره مسکن در تهران به بیش از ۴٠ تا ۵٠ درصد رسیده و بسیاری از مالکان سقف ٢۵ درصدی نرخ اجاره را رعایت نکردند، گفت: هر چند تعداد قراردادهای تمدید اجاره قابل توجه بود اما بسیاری هم به دلیل عدم توان پرداخت اجاره، به مناطق پایین‌تر یا حاشیه تهران مهاجرت کردند.

 خبر خوش بنزینی برای همه مردم
۵ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

خبر خوش بنزینی برای همه مردم

اقتصادایرانی: ظرفیت تولید بنزین کشور پیشتر به حدود ۱۱۰ میلیون لیتر در روز رسیده بود و اکنون با استفاده بیشتر از ظرفیت پتروشیمی‌ها، این رقم افزایش یافته است.

 سبد ذخایر فزرین پربارتر شد
۸ ساعت قبل / سایت صدای بورس

سبد ذخایر فزرین پربارتر شد

شرکت زرین معدن آسیا (فزرین) در تازه‌ترین گزارش شفاف‌سازی خود از انتقال رسمی پروانه بهره‌برداری محدوده معدنی «مس بهاره» به نام این شرکت خبر داد.

 روایت فایننشال تایمز از تقلای لیبی برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی در حوزه نفت و گاز / چگونه طلای سیاه می‌تواند هم تهدید باشد و هم فرصت؟
۵ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

روایت فایننشال تایمز از تقلای لیبی برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی در حوزه نفت و گاز / چگونه طلای سیاه می‌تواند هم تهدید باشد و هم فرصت؟

لیبی برای افزایش تولید نفت به ۲ میلیون بشکه در روز تا ۲۰۳۰، به ۳۰ تا ۴۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز دارد، اما بی‌ثباتی سیاسی، کمبود منابع مالی و قاچاق سوخت توسعه صنعت نفت این کشور را تهدید می‌کند.

 پزشکیان: چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟ - سرمایه و بورس
۴ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

پزشکیان: چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟ - سرمایه و بورس

پزشکیان در واکنش به موضع گیری ها درباره بنزین گفت: چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و بعد آن را ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟

 چافست از تداوم سود سپرده بانکی و هدف‌گذاری حاشیه سود ۲۰ درصدی خبر داد
۷ ساعت قبل / سایت صدای بورس

چافست از تداوم سود سپرده بانکی و هدف‌گذاری حاشیه سود ۲۰ درصدی خبر داد

شرکت افست در پاسخ به پرسش‌های مطرح‌شده در کنفرانس اطلاع‌رسانی اعلام کرد که قرارداد و نرخ فروش کتب درسی سال مالی جدید هنوز از سوی وزارت آموزش‌وپرورش ابلاغ نشده و از تداوم درآمد سود سپرده‌های بانکی تا زمان تأمین مواد اولیه و بررسی بازارهای جدید برای ایجاد منابع درآمدی جایگزین خبر داد.