قیمت طلا امروز




 سایت نفت ما / ۴ ساعت قبل

مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد؟ | نفت ما

رئیس کل بانک مرکزی گفت: در دولت نیز در حال بررسی است که اعتبار همه دهک‌ها افزایش یابد یا افزایش بیشتر برای دهک‌های پایین در نظر گرفته شود و سایر دهک‌ها به تدریج و متناسب با سطح درآمدشان مشمول افزایش اعتبار شوند.
 مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد؟ | نفت ما

رییس کل بانک مرکزی گفت: انتظار می‌رود منابع کالابرگ از مسیر چاپ پول تأمین نشود، زیرا این روش می‌تواند به افزایش تورم منجر شود. عبدالناصر همتی درباره تأمین منابع کالابرگ گفت: در گفت‌وگوهای انجام‌شده، موضوع تأمین منابع کالابرگ برای حمایت از معیشت مردم مطرح شد و بر این نکته تأکید شد که معیشت مردم، اولویت اصلی دولت است.
وی افزود: برآوردها نشان می‌دهد برای اجرای طرح کالابرگ، ماهانه حدود ۸۷ همت منابع لازم است.
رئیس کل بانک مرکزی گفت: پیش از عید و تا فروردین‌ماه نیز ۲.۵ میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی برداشت شد تا کالابرگ در اختیار مردم قرار گیرد.
وی ادامه داد: بر همین اساس، این طرح برای چهار ماه اجرا شد.
همتی افزود: پس از آن، با آغاز جنگ، تشدید محاصره و نوسان در رفت‌وآمد بندرهای منطقه، درآمدهای ارزی و غیرارزی کشور دستخوش تغییر شد. همچنین درآمدهای سازمان امور مالیاتی کاهش یافت و در نتیجه، منابع بودجه به طور کامل تأمین نشد.
وی گفت امروز به رئیس‌جمهور اعلام شد برای حل مسئله کالابرگ راهکاری پیدا خواهد شد و این اطمینان داده شد که کالابرگ به مردم پرداخت می‌شود.
رئیس کل بانک مرکزی گفت: انتظار می‌رود منابع کالابرگ از مسیر چاپ پول تأمین نشود، زیرا این روش می‌تواند به افزایش تورم منجر شود.
وی افزود: دولت در حال بررسی و طراحی راه‌های جایگزین برای تأمین منابع مورد نیاز این طرح است و جلسات مربوط به آن از شب گذشته در دستور کار قرار گرفته است.
متی تأکید کرد تأمین منابع کالابرگ باید به شکلی انجام شود که فشار جدیدی بر تورم وارد نکند.
وی درباره افزایش اعتبار کالابرگ نیز گفت: مجلس ترجیح می‌دهد بیشترین افزایش به دهک‌های کم‌درآمد اختصاص یابد.
همتی افزود: در دولت نیز در حال بررسی است که اعتبار همه دهک‌ها افزایش یابد یا افزایش بیشتر برای دهک‌های پایین در نظر گرفته شود و سایر دهک‌ها به تدریج و متناسب با سطح درآمدشان مشمول افزایش اعتبار شوند.
وی گفت هدف این است که منابع لازم تا پایان سال تأمین شود تا افزایش اعتبار کالابرگ به شکلی عادلانه و مناسب اجرا شود.



 مبلغ جدید کالابرگ؛ اعتبار کدام دهک‌ها افزایش پیدا می‌کند؟
۱۶ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

مبلغ جدید کالابرگ؛ اعتبار کدام دهک‌ها افزایش پیدا می‌کند؟

به گزارش اینتیتر به نقل از فرارو، این خبر به نقل از عبدالناصر همتی به عنوان رئیس بانک مرکزی اعلام شده و قرار است 23 درصدی به اعتبار کالابرگ الکترونیکی اضافه شود. اگر پیگیر اخبار مربوط به کالابرگ باشید، می‌دانید که طبق تصمیم دولت افزایش مبلغ کالابرگ قرار نیست برای همه دهک‌ها باشد و فقط دهک‌های درآمدی پایین از مبلغ جدید کالابرگ می‌توانند استفاده کنند. مبلغ جدید کالابرگ چقدر می‌شود؟

اعتبار کالابرگ در حال حاضر به ازای هر نفر یک میلیون تومان است و همین رقم برای مرداد نیز مبنای پرداخت قرار گرفته است. بنابراین یک خانوار چهار نفره در وضعیت فعلی چهار میلیون تومان اعتبار دریافت می‌کند که برای خرید کالاهای مشمول طرح قابل استفاده است.

با مطرح شدن افزایش 23 درصدی محاسبه مبلغ جدید کالابرگ ساده است. یک میلیون تومان فعلی با رشد 23 درصدی به یک میلیون و 230 هزار تومان می‌رسد. در این حالت اعتبار یک خانوار چهار نفره به چهار میلیون و 920 هزار تومان افزایش پیدا می‌کند و خانوار پنج نفره نیز به جای پنج میلیون تومان، شش میلیون و 150 هزار تومان اعتبار خواهد داشت.

این رقم هنوز به معنای آغاز قطعی پرداخت یک میلیون و 230 هزار تومانی نیست. طبق اطلاعات موجود افزایش مبلغ کالابرگ هنوز زمان اجرای مشخصی ندارد و پرداخت فعلی همچنان بر پایه یک میلیون تومان برای هر نفر انجام می‌شود. بنابراین باید میان رقم فعلی و رقمی که برای افزایش آینده مطرح شده است تفاوت قائل شد. مبلغ جدید کالابرگ برای چه افرادی شارژ خواهد شد؟

سازمان برنامه و بودجه با توجه به استدلال‌های خود با افزایش اعتبار موافق نبود و موضوع حذف برخی دهک‌ها از طرح را مطرح کرد. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اما تاکید داشت که کنار گذاشتن یک دهک از دریافت کالابرگ تصمیم مناسبی نیست.

وزارت اقتصاد نیز موضعی نزدیک به حفظ پوشش عمومی داشت اما در عین حال معتقد بود افزایش اعتبار باید بیشتر به دهک‌های پایین برسد. نتیجه این اختلاف نظرها رسیدن به مدلی است که در آن اصل دسترسی به کالابرگ برای گروه‌های مختلف حفظ شود اما افزایش اعتبار برای خانوارهایی که درآمد پایین‌تری دارند، بیشتر باشد.

اگر اخبار غیررسمی درباره …



 افزایش رقم کالابرگ شهریور ۱۴۰۵ 
۲ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

افزایش رقم کالابرگ شهریور ۱۴۰۵ 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ افزایش رقم کالابرگ شهریور ۱۴۰۵  در حالی که از ماه‌ها پیش وعده داده شده بود، با اعلام رسمی سخنگوی دولت به دلیل عدم تأمین منابع مالی پایدار، منتفی اعلام شد و مشمولان همچنان  مبلغ یک میلیون تومانی  را به ازای هر نفر دریافت خواهند کرد  .  افزایش رقم کالابرگ  که بر اساس آییننامه تضمین امنیت غذایی باید متناسب با تورم فصلی محاسبه و واریز شود، به دلیل کاهش تحقق درآمدهای نفتی و شرایط جنگ، با کسری جدی منابع مواجه شده و فعلاً اجرایی نخواهد شد  .  مبلغ کالابرگ شهریور ۱۴۰۵  با وجود افزایش ۱۲۸ درصدی تورم نقطه‌به‌نقطه گروه خوراکی‌ها در تیرماه، همچنان یک میلیون تومان باقی مانده و قدرت خرید آن در مقایسه با زمان آغاز طرح به شدت کاهش یافته است  .  واریز کالابرگ شهریور  برای گروه سوم مشمولان با رقم پایانی کد ملی ۷، ۸ و ۹ که اعتبار مرداد خود را در ۵ شهریور دریافت می‌کنند، به معنای  دریافت یکجا ی اعتبار مرداد و شهریور برای این گروه خواهد بود، مشروط بر اینکه فرآیند احراز هویت را تا پایان شهریور تکمیل کنند  .

اندیشه معاصر نوشت:   افزایش رقم کالابرگ شهریور ۱۴۰۵  در شرایطی منتفی شده که وزیر اقتصاد اعلام کرده است منابع پیش‌بینی‌شده برای کالابرگ به طور کامل تأمین نشده و دولت در حال اتخاذ تصمیمات تازه برای رفع این کسری است  .  مبلغ کالابرگ  در حالی برای هشتمین دوره متوالی ثابت مانده که معاون وزیر رفاه تأکید کرده است: «فعلاً مبلغ کالابرگ یک میلیون تومان است و موضوع افزایش آن در دولت در حال بررسی است؛ اما افزایش مبلغ منوط به تأمین منابع است»  . همچنین  واریز کالابرگ شهریور  با تغییر زمان‌بندی جدید همراه شده و بر اساس رقم آخر کد ملی، در سه بازه زمانی ۱۵، ۲۵ هر ماه و ۵ ماه بعد انجام می‌شود که هدف آن مدیریت بهتر شبکه فروش و جلوگیری از ازدحام در فروشگاه‌ها عنوان شده است  . در ادامه، به بررسی کامل  افزایش رقم کالابرگ ، جدول زمان‌بندی جدید و جزئیات مربوط به واریز شهریور می‌پردازیم. جدول زمان‌بندی واریز کالابرگ شهریور ۱۴۰۵ بر اساس کد ملی

با وجود منتفی شدن  افزایش رقم کالابرگ ، زمان‌بندی واریز اعتبار بر اساس برنامه جدید وزارت رفاه به شرح زیر است : مرحله گروه مشمولان (رقم آخر کد ملی) تاریخ واریز توضیحات مرحله اول …



 واریزی مرداد بدون تغییر ماند؛ افزایش اعتبار فقط برای دهک‌های اول تا ششم در دست بررسی / دهک‌های هفتم تا دهم فعلاً همان یک میلیون تومان را دریافت می‌کنند؛ دولت به دنبال تأمین منابع پایدار برای اجرای مصوبه
۲ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

واریزی مرداد بدون تغییر ماند؛ افزایش اعتبار فقط برای دهک‌های اول تا ششم در دست بررسی / دهک‌های هفتم تا دهم فعلاً همان یک میلیون تومان را دریافت می‌کنند؛ دولت به دنبال تأمین منابع پایدار برای اجرای مصوبه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ مبلغ جدید کالابرگ در صورت نهایی شدن تصمیم‌های جدید می‌تواند از یک میلیون تومان به یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان به ازای هر نفر برسد.

این خبر به نقل از عبدالناصر همتی به عنوان رئیس بانک مرکزی اعلام شده و قرار است ۲۳ درصدی به اعتبار کالابرگ الکترونیکی اضافه شود. اگر پیگیر اخبار مربوط به کالابرگ باشید، می‌دانید که طبق تصمیم دولت افزایش مبلغ کالابرگ قرار نیست برای همه دهک‌ها باشد و فقط دهک‌های درآمدی پایین از مبلغ جدید کالابرگ می‌توانند استفاده کنند. مبلغ جدید کالابرگ چقدر می‌شود؟

اعتبار کالابرگ در حال حاضر به ازای هر نفر یک میلیون تومان است و همین رقم برای مرداد نیز مبنای پرداخت قرار گرفته است. بنابراین یک خانوار چهار نفره در وضعیت فعلی چهار میلیون تومان اعتبار دریافت می‌کند که برای خرید کالاهای مشمول طرح قابل استفاده است.

با مطرح شدن افزایش ۲۳ درصدی محاسبه مبلغ جدید کالابرگ ساده است. یک میلیون تومان فعلی با رشد ۲۳ درصدی به یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان می‌رسد. در این حالت اعتبار یک خانوار چهار نفره به چهار میلیون و ۹۲۰ هزار تومان افزایش پیدا می‌کند و خانوار پنج نفره نیز به جای پنج میلیون تومان، شش میلیون و ۱۵۰ هزار تومان اعتبار خواهد داشت.

این رقم هنوز به معنای آغاز قطعی پرداخت یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومانی نیست. طبق اطلاعات موجود افزایش مبلغ کالابرگ هنوز زمان اجرای مشخصی ندارد و پرداخت فعلی همچنان بر پایه یک میلیون تومان برای هر نفر انجام می‌شود. بنابراین باید میان رقم فعلی و رقمی که برای افزایش آینده مطرح شده است تفاوت قائل شد. مبلغ جدید کالابرگ برای چه افرادی شارژ خواهد شد؟

سازمان برنامه و بودجه با توجه به استدلال‌های خود با افزایش اعتبار موافق نبود و موضوع حذف برخی دهک‌ها از طرح را مطرح کرد. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اما تاکید داشت که کنار گذاشتن یک دهک از دریافت کالابرگ تصمیم مناسبی نیست.

وزارت اقتصاد نیز موضعی نزدیک به حفظ پوشش عمومی داشت اما در عین حال معتقد بود افزایش اعتبار باید بیشتر به دهک‌های پایین برسد. نتیجه این اختلاف نظرها رسیدن به مدلی است که در آن اصل دسترسی به کالابرگ برای گروه‌های مختلف حفظ شود اما افزایش اعتبار برای خانوارهایی …



 کالابرگ ۱۴۰۵ بیشتر می‌شود؟ این دهک‌ها منتظر افزایش اعتبار باشند
۳ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

کالابرگ ۱۴۰۵ بیشتر می‌شود؟ این دهک‌ها منتظر افزایش اعتبار باشند

اقتصاد۲۴- مبلغ جدید کالابرگ در صورت نهایی شدن تصمیم‌های جدید می‌تواند از یک میلیون تومان به یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان به ازای هر نفر برسد.

این خبر به نقل از عبدالناصر همتی به عنوان رئیس بانک مرکزی اعلام شده و قرار است ۲۳ درصدی به اعتبار کالابرگ الکترونیکی اضافه شود. اگر پیگیر اخبار مربوط به کالابرگ باشید، می‌دانید که طبق تصمیم دولت افزایش مبلغ کالابرگ قرار نیست برای همه دهک‌ها باشد و فقط دهک‌های درآمدی پایین از مبلغ جدید کالابرگ می‌توانند استفاده کنند.

اعتبار کالابرگ در حال حاضر به ازای هر نفر یک میلیون تومان است و همین رقم برای مرداد نیز مبنای پرداخت قرار گرفته است؛ بنابراین یک خانوار چهار نفره در وضعیت فعلی چهار میلیون تومان اعتبار دریافت می‌کند که برای خرید کالا‌های مشمول طرح قابل استفاده است.

با مطرح شدن افزایش ۲۳ درصدی محاسبه مبلغ جدید کالابرگ ساده است. یک میلیون تومان فعلی با رشد ۲۳ درصدی به یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان می‌رسد. در این حالت اعتبار یک خانوار چهار نفره به چهار میلیون و ۹۲۰ هزار تومان افزایش پیدا می‌کند و خانوار پنج نفره نیز به جای پنج میلیون تومان، شش میلیون و ۱۵۰ هزار تومان اعتبار خواهد داشت.

این رقم هنوز به معنای آغاز قطعی پرداخت یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومانی نیست. طبق اطلاعات موجود افزایش مبلغ کالابرگ هنوز زمان اجرای مشخصی ندارد و پرداخت فعلی همچنان بر پایه یک میلیون تومان برای هر نفر انجام می‌شود؛ بنابراین باید میان رقم فعلی و رقمی که برای افزایش آینده مطرح شده است تفاوت قائل شد. مبلغ جدید کالابرگ برای چه افرادی شارژ خواهد شد؟

سازمان برنامه و بودجه با توجه به استدلال‌های خود با افزایش اعتبار موافق نبود و موضوع حذف برخی دهک‌ها از طرح را مطرح کرد. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اما تاکید داشت که کنار گذاشتن یک دهک از دریافت کالابرگ تصمیم مناسبی نیست.

بیشتر بخوانید:خبر مهم رئیس کل بانک مرکزی درباره کالابرگ/ رقم کالابرگ افزایش می‌یابد

وزارت اقتصاد نیز موضعی نزدیک به حفظ پوشش عمومی داشت، اما در عین حال معتقد بود افزایش اعتبار باید بیشتر به دهک‌های پایین برسد. نتیجه این اختلاف نظر‌ها رسیدن به مدلی است که در آن اصل دسترسی به کالابرگ برای گروه‌های مختلف حفظ شود، …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ بورس ایران در راه است؟ | سهامداران ومهان بخوانند
سايت نبض بورس

بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ بورس ایران در راه است؟ | سهامداران ومهان بخوانند

عرضه اولیه گروه پتروشیمی تابان فردا با نماد «تابان» در حالی در برنامه بازار سرمایه قرار گرفته که این رویداد می‌تواند برای سهامداران ومهان اهمیت ویژه‌ای داشته...
 دلار و طلا صعودی شدند!
سايت نبض بورس

دلار و طلا صعودی شدند!

بازارهای مالی امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد در حالی دنبال شد که دلار و یورو افزایش قیمت داشتند و طلای ۱۸ عیار به ۱۹ میلیون و ۸۵۴ هزار و ۱۰۰ تومان رسید. سکه نیز با ر...
 ترامپ در حال آماده شدن برای جنگ با ایران در افق ۴ تا ۵ ماه آینده است
سایت اقتصاد 120

ترامپ در حال آماده شدن برای جنگ با ایران در افق ۴ تا ۵ ماه آینده است

ترس آمریکا از کمبود موشک در مواجهه با چین بر سر تایوان ممکن است جلوی جنگ با ایران را بگیرد
 لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر
سایت اسب بخار

لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر

لئوپارد 8 (Leopard) در حال حاضر پرشتاب ترین SUV بازار ایران است که سطح امکانات بسیار بالایی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار می دهد.
 واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!
سایت هم میهن

واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.
 جزئیات فروش و عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه فسپا
سایت صدای بورس

جزئیات فروش و عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه فسپا

شرکت گروه صنعتی سپاهان با نماد فسپا در پی برگزاری کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از تغییرات قیمت، ، عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه سال ۱۴۰۵ و برنامه‌های شرکت برای توسعه بازار و تولید محصولات جدید را تشریح کرد.
 فروش جهانی کامیون و اتوبوس‌های برقی تقریبا دو برابر شد
سایت تجارت نیوز

فروش جهانی کامیون و اتوبوس‌های برقی تقریبا دو برابر شد

بر اساس گزارش منتشرشده در روز پنجشنبه (۲۰ اوت) سازمان تحقیقاتی «شورای بین‌المللی حمل‌ونقل پاک»، فروش کامیون‌ها و اتوبوس‌های برقی در سطح جهان طی سال ۲۰۲۵ تقریبا دو برابر شده است.
 دولت هرچه سریعتر نسبت به وزرای ناکارآمد تعیین تکلیف بکند/ در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند
سایت اقتصاد 120

دولت هرچه سریعتر نسبت به وزرای ناکارآمد تعیین تکلیف بکند/ در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند

در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند.