قیمت طلا امروز




 سایت نفت ما / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

قیمت خودرو امروز دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ | نفت ما

قیمت خودرو امروز ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ در شرایطی اعلام شد که بازار همچنان از نبود یک روند مشخص رنج می‌برد و معاملات با تحرک محدودی دنبال شد. هرچند برخی خودروها که در موج افزایشی روز گذشته رشد محسوسی را تجربه نکرده بودند، امروز با افزایش قیمت همراه شدند، با این حال این افزایش‌
 قیمت خودرو امروز دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ | نفت ما

قیمت خودرو امروز 26 مرداد 1405 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.
 قیمت خودرو امروز 26 مرداد 1405 در شرایطی اعلام شد که بازار همچنان از نبود یک روند مشخص رنج می‌برد و معاملات با تحرک محدودی دنبال شد. هرچند برخی خودروها که در موج افزایشی روز گذشته رشد محسوسی را تجربه نکرده بودند، امروز با افزایش قیمت همراه شدند، با این حال این افزایش‌ها فراگیر نبود و نتوانست جهت کلی بازار را تغییر دهد.
در مجموع، بازار خودرو همچنان در فاز انتظار قرار دارد و ضعف تقاضای مؤثر، مانع از شکل‌گیری یک روند پایدار صعودی یا نزولی شده است. در چنین شرایطی، نوسانات مقطعی برخی مدل‌ها بیشتر از آنکه نشانه تغییر مسیر بازار باشد، بازتاب رفتارهای موردی در بخش‌های مختلف بازار است و تا زمان دریافت سیگنال‌های روشن از متغیرهای اثرگذار، احتمال تداوم همین روند کم‌رمق و نوسانی بیشتر به نظر می‌رسد.
قیمت خودروهای داخلی
سورن پلاس (XU7P) نسبت به روز گذشته 17 میلیون تومان ارزان شد تا امروز با نرخ یک میلیارد و 585 میلیون تومان معامله شود. از سوی دیگر، دنا پلاس اتوماتیک افزایش بهای 15 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا در روز جاری با نرخ 2 میلیارد و 755 میلیون تومان خرید و فروش شود.
 سهند S نسبت به روز گذشته 12 میلیون تومان ارزان شد و روی شاخص یک میلیارد و 371 میلیون تومان ایستاد. از طرف دیگر، ساینا S افت بهای 10 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا در روز جاری با نرخ یک میلیارد و 248 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

قیمت خودروهای مونتاژی
کی‌ام‌سی SR3 نسبت به روز گذشته 460 میلیون تومان گران شد تا در روز جاری با بهای سه میلیارد و 490 میلیون تومان در معاملات حاضر شود. از طرف دیگر، بک X3 افزایش بهای 22 میلیون تومانی را تجربه کرد تا امروز با نرخ 2 میلیارد و 900 میلیون تومان معامله شود.
تیگو 9 رشد بهای 250 میلیون تومانی را تجربه کرد تا در روز جاری با نرخ 9 میلیارد و 800 میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شود. از سوی دیگر، X77 (الیت) کاهش بهای 100 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و روی شاخص چهار میلیارد و 900 میلیون تومان ایستاد.
لاماری …




 جا به جایی ۴۵ میلیون مسافر در چهار ماه نخست امسال

جا به جایی ۴۵ میلیون مسافر در چهار ماه نخست امسال

آرمان امروز :  مرتضی اله‌یاری فومنی، مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، با بیان اینکه طی چهار ماه نخست امسال بیش از ۴۵ میلیون و ۱۰۵ هزار مسافر با استفاده از ناوگان حمل‌ونقل مسافری بین‌شهری جابه‌جا شده‌اند، گفت: در این مدت، بیش از ۲۳ میلیون و ۲۵۱ هزار مسافر به‌وسیله ۱۴ هزار [ ]

 وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟ | فروغمند اعرابی: طرح «خانه ریز» فقط نوعی پس‌انداز و سرمایه‌گذاری است

وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟ | فروغمند اعرابی: طرح «خانه ریز» فقط نوعی پس‌انداز و سرمایه‌گذاری است

اقتصادنیوز: یک پژوهشگر حوزه معماری و شهرسازی می‌گوید: افزایش سقف فعلیِ دو میلیاردی هنوز فاصله زیادی با قیمت مسکن در تهران دارد؛ چرا که اگر هزینه خرید اوراق را از آن کم بکنیم، آنچه باقی می‌ماند یک میلیارد و ۶۰۰ یا ۶۵۰ میلیون خواهد بود.

 سود دلاری از دل صندوق‌های ارزی

سود دلاری از دل صندوق‌های ارزی

صندوق‌های سرمایه‌گذاری ارزی ویژگی‌هایی دارند که با اجرای دقیق شیوه نامه اجرایی، سرمایه‌های خرد را به سمت تامین مالی بخش مولد هدایت خواهند کرد.

 دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.

 رشد ۴۹ هزار واحدی شاخص بورس

رشد ۴۹ هزار واحدی شاخص بورس

آرمان امروز : شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات با رشد ۴۹ هزار واحدی به سطح ۵ میلیون و ۹۴۷ هزار واحد رسید. شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (سه‌شنبه، ۲۷ مرداد) با رشد ۴۹ هزار واحدی به سطح ۵ میلیون و ۹۴۷ هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن نیز ۹۱۲۳ واحد مثبت [ ]

 پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با اشاره به وقوع رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات برخی نقاط کشور، وزش باد شدید را مهم‌ترین پدیده جوی در بیشتر مناطق کوهستانی ذکر کرد.

 رأی بدوی به نفع ثتران صادر شد

رأی بدوی به نفع ثتران صادر شد

شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تهران از صدور رأی بدوی به نفع این شرکت در پرونده دعوی علیه بانک توسعه تعاون خبر داد.

 بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ بورس ایران در راه است؟ | سهامداران ومهان بخوانند

بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ بورس ایران در راه است؟ | سهامداران ومهان بخوانند

عرضه اولیه گروه پتروشیمی تابان فردا با نماد «تابان» در حالی در برنامه بازار سرمایه قرار گرفته که این رویداد می‌تواند برای سهامداران ومهان اهمیت ویژه‌ای داشته...