قیمت طلا امروز




 سایت نفت ما / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

افزایش سهم روسیه در واردات نفت هند | نفت ما

روسیه حالا بیش از نیمی از نفت موردنیاز هند را تأمین می‌کند، اما این موفقیت بزرگ، دوام چندانی ندارد؛ چون آمریکا با تهدید تعرفه‌های سنگین، هند را مجبور کرده که یا از روسیه نفت نخرد یا هزینه‌های گزافی بپردازد.
 افزایش سهم روسیه در واردات نفت هند | نفت ما
به گزارش «نفت ما»، به نقل از رویترز، داده‌های منابع تجاری نشان می‌دهد که واردات نفت خام هند از روسیه به ۲ میلیون و ۴۷۰ هزار بشکه در روز رسیده و به این‌ ترتیب مسکو ۵۰.۸۳ درصد از واردات سومین خریدار و مصرف‌کننده بزرگ نفت جهان را به خود اختصاص داده است.

براساس این داده‌ها، واردات نفت هند از روسیه در ماه ژوئیه نسبت به سال گذشته ۶۲.۴ درصد افزایش یافته، اما در مقایسه با مقدار بی‌سابقه ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه در روز در ماه ژوئن، ۴.۸ درصد کاهش داشته است. پالایشگاه‌های هند در ماه ژانویه برای جلوگیری از تعرفه‌های بالای آمریکا هم‌زمان با مذاکره دهلی‌نو برای امضای توافق تجاری با واشینگتن، کاهش واردات نفت از روسیه را آغاز کردند.

بااین‌حال، اختلال در عرضه خاورمیانه به دلیل جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، پالایشگاه‌های هندی را به ادامه خرید از روسیه مجبور کرد. اما پس از تصویب قانونی در سنای آمریکا در ماه جاری میلادی برای اعمال تعرفه ۱۰۰ درصدی برای خریداران نفت روسیه، خرید نفت خام هند از روسیه با ابهام روبه‌رو شده است.

هرچند مجلس نمایندگان آمریکا هنوز این اقدام را تصویب نکرده است.

سهم روسیه از واردات نفت خام هند در چهار ماه نخست سال مالی که از آوریل آغاز شد، به سطح بی‌‎سابقه ۴۳.۲۵ درصد رسید که به‌طور میانگین بیش از ۲ میلیون بشکه در روز است و نسبت به سهم این کشور در سال گذشته حدود ۳۷ درصد افزایش یافته است.

داده‌ها نشان داد که سهم نفت آمریکای لاتین در واردات هند از ۳.۵ درصد به ۱۲.۷ درصد افزایش یافته که دلیل اصلی آن واردات بیشتر از برزیل و ونزوئلا بوده است.

هند برای تأمین بیش از ۹۰ درصد از نفت خام مورد نیاز خود به واردات وابسته است و این موضوع هند را در برابر اختلال در تجارت جهانی نفت آسیب‌پذیر می‌کند.

داده‌ها نشان می‌دهد که روسیه از آوریل تا ژوئیه بزرگ‌ترین تأمین‌کننده نفت خام هند بوده، درحالی‌که امارات‌متحده عربی با پیشی‌گرفتن از عراق، به دومین تأمین‌کننده بزرگ این کشور تبدیل شده است. امارات‌متحده عربی که در ماه آوریل از سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) خارج شد، سال گذشته چهارمین تأمین‌کننده بزرگ نفت هند بود.



 پیشنهاد وزارت کار برای بازگشت هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی

پیشنهاد وزارت کار برای بازگشت هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی

علی اصلانی، فعال حوزه کارگری، با استقبال مشروط از پیشنهاد تشکیل هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی، گفت: این هیات‌ها می‌توانند از ارجاع پرونده‌های ساده به اداره کار و تحمیل زمان و هزینه به کارگران جلوگیری کنند، اما تشکیل آنها باید با تعیین سازوکار مشخص و در چارچوب قانون انجام شود.

 گذشت چهل روز از وداع/ داغی که تا ابد در دل ایران تازه است

گذشت چهل روز از وداع/ داغی که تا ابد در دل ایران تازه است

چهل روز است که مردم، تصویر آخرین وداع را در ذهن خود مرور می‌کنند و با این حال هنوز باور رفتن‌شان برای ما دشوار است. چهلم، پایان سوگواری نیست؛ آغاز بازخوانی است. بازخوانی مسئولیت‌هایی که پس از رفتن رهبر شهید بر دوش جامعه باقی می‌ماند؛ مسئولیت حفظ انسجام، خدمت به مردم، دفاع از ایران و نگاهی که آینده را فراموش نمی‌کند.

 بسته دولت برای خودروهای فرسوده

بسته دولت برای خودروهای فرسوده

همزمان با طرح دولت برای اصلاح قیمت بنزین و تشدید توجه سیاستگذار به مصرف بالای سوخت، بسته‌ای برای تسریع نوسازی و خروج فرسوده‌ها در نظر گرفته شده است؛ با این حال، مشوق‌های پیش‌بینی‌شده برای مالکان خودروهای سواری فرسوده انگیزه اقتصادی کافی ایجاد نکرده و رشد قیمت خودرو، جایگزینی آنها را دشوار کرده است.

 جدول لیگ برتر بعد از پایان روز اول از هفته دوم+ عکس

جدول لیگ برتر بعد از پایان روز اول از هفته دوم+ عکس

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، هفته دوم لیگ‌برتر فوتبال ایران امشب سه‌شنبه بیست‌وهفتم مرداد با برگزاری چهار دیدار آغاز شد که نتایج آن به شرح زیر است.

 هشدار مهم به بازنشستگان برای تعیین تکلیف بیمه تکمیلی

هشدار مهم به بازنشستگان برای تعیین تکلیف بیمه تکمیلی

به گزارش فرکانس، بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری باید تا پایان ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ وضعیت بیمه تکمیلی خود و افراد تحت تکفل را در سامانه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری بررسی و در صورت نیاز اصلاح کنند. بر اساس این اطلاعیه، افرادی که در قرارداد سال گذشته تحت پوشش بیمه تکمیلی بوده‌اند، به‌صورت پیش‌فرض در طرح [ ]

 «بانک سرمایه» همچنان در باتلاق زیان‌دهی/ چراغِ روشنِ بانک به بهای ۳۶ میلیارد تومان زیان در هر روز؟!

«بانک سرمایه» همچنان در باتلاق زیان‌دهی/ چراغِ روشنِ بانک به بهای ۳۶ میلیارد تومان زیان در هر روز؟!

بانک سرمایه با همان نسخه قدیمی زیان و ناترازی وارد ۱۴۰۵ شده است. بانکی با سرمایه ثبتی ۴۰۰ میلیارد تومان، در حالی به پایان بهار رسیده که زیان انباشته‌اش از ۷۹...

 ۴۲ درصد سهام تودلی سایپا عرضه می‌شود

۴۲ درصد سهام تودلی سایپا عرضه می‌شود

دنیای اقتصاد: رئیس هیات‌عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با اشاره به موضوع واگذاری سهام سایپا گفت: اگر مسائل اسفندماه سال گذشته و جنگ رمضان رخ نمی‌داد، بر اساس سیاست‌های اعلامی وزارت صمت، ۴۲ درصد از سهام عرضه می‌شد.

 نفت در بن‌بست دیپلماسی

نفت در بن‌بست دیپلماسی

دنیای‌اقتصاد: قیمت نفت برنت روز سه‌شنبه 18 ماه اوت برای سومین روز متوالی افزایش یافت و از مرز ۹۱ دلار در هر بشکه عبور کرد. به گزارش تارنمای Trading economicsاین رشد در حالی رقم خورد که چشم‌انداز دستیابی به توافقی تازه میان آمریکا و ایران پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد تمایلی به تمدید توافق موقت صلح ندارد، کمرنگ‌تر شده است.