قیمت طلا امروز




 سایت نفت ما / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

چرا عربستان مصر را در ائتلاف مکه نمی‌پذیرد؟ | نفت ما

یکی از محورهای نارضایتی عربستان، عملکرد محدود مصر در جنگ یمن و همچنین موضع قاهره در جریان جنگ اخیر آمریکا و اسرائیل علیه ایران عنوان شده است.
 چرا عربستان مصر را در ائتلاف مکه نمی‌پذیرد؟ | نفت ما

منابع سعوید گفته‌اند ریاض با پیوستن مصر به توافق دفاعی مشترک میان عربستان، ترکیه و پاکستان که هفته گذشته در مکه امضا شد، مخالفت کرده است؛ تصمیمی که، نشان‌دهنده افزایش تردید عربستان درباره میزان اعتمادپذیری و نقش راهبردی مصر در دوران عبدالفتاح السیسی است.
 پایگاه «میدل‌ایست‌آی» به نقل از سه منبع سعودی آگاه گزارش داد ترکیه برای حضور مصر در ائتلاف سه‌گانه مکه تلاش کرده بود، اما عربستان در شرایط کنونی با عضویت قاهره مخالفت کرد. منابع سعودی مدعی شده‌اند ریاض معتقد است مصر در سال‌های اخیر در مسائل امنیتی منطقه نقش مؤثری ایفا نکرده و بیش از آنکه شریک راهبردی باشد، به حمایت مالی کشورهای خلیج فارس متکی بوده است.
یکی از محورهای نارضایتی عربستان، عملکرد محدود مصر در جنگ یمن و همچنین موضع قاهره در جریان جنگ اخیر آمریکا و اسرائیل علیه ایران عنوان شده است. منابع سعودی همچنین از نزدیکی فزاینده مصر به امارات ابراز نگرانی کرده‌اند؛ به‌ویژه در شرایطی که میان ریاض و ابوظبی بر سر پرونده‌هایی مانند یمن اختلافاتی شکل گرفته است.
این منابع همچنین مدعی شده‌اند ترکیه و پاکستان از نظر توان نظامی، صنایع دفاعی و ظرفیت عملیاتی، ارزش بیشتری برای این ائتلاف دارند و عربستان در حال حاضر توان نظامی مصر را هم‌سطح آنها ارزیابی نمی‌کند.
در مقابل، هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه، مصر را «شریکی معمولی» برای آنکارا دانسته و گفته است پس از حل مسائل فنی، مانعی برای پیوستن قاهره به این ائتلاف وجود ندارد. منابع ترکیه‌ای نیز تأیید کرده‌اند که آنکارا برای حضور مصر در توافق تلاش کرده بود.
با این حال، منابع سعودی تأکید کرده‌اند مخالفت فعلی به معنای بسته‌شدن همیشگی درهای ائتلاف به روی مصر نیست و در صورت تغییر شرایط و بهبود روابط، امکان بررسی عضویت قاهره در آینده وجود خواهد داشت.

منبع:ایلنا 




 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

k: خروج | ورود | حقیقی | سردمداران

 آخرین قیمت گوشت قرمز؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

آخرین قیمت گوشت قرمز؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

گزارش‌ها نشان می‌دهد قیمت گوشت گوسفند و گوساله تاکنون ثابت مانده و جهشی نداشته است.

 همتی: تفاهم نامه اسلام آباد از نظر اقتصادی به نفع کشور بود| درآمد ما از فروش نفت صفر شده؛ یک واقعیتی است که نفت صادر نمی‌کنیم| قدرت خرید مردم را با تدبیر و آرامش اوضاع جبران خواهیم کرد

همتی: تفاهم نامه اسلام آباد از نظر اقتصادی به نفع کشور بود| درآمد ما از فروش نفت صفر شده؛ یک واقعیتی است که نفت صادر نمی‌کنیم| قدرت خرید مردم را با تدبیر و آرامش اوضاع جبران خواهیم کرد

اقتصادنیوز: رئیس کل بانک مرکزی درباره آزادسازی منابع ایران اظهار داشت: درباره عددهای مشخصی که در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود، نمی‌توان بر مبنای شایعات اظهارنظر کرد؛ موضوع تفاهم اسلام‌آباد و آزادسازی منابع، بحثی جداگانه است. منابعی که قرار بود بر اساس این تفاهم آزاد شود، هنوز آزاد نشده‌اند.

 فرار نفتکش‌های چینی‌ از هرمز

فرار نفتکش‌های چینی‌ از هرمز

دنیای‌ اقتصاد: دو غول کشتیرانی دولتی چین، در پی تداوم بحران نظامی در خاورمیانه، ارسال نفتکش‌های خود از دو گلوگاه حیاتی منطقه را متوقف و به‌جای آن، محموله‌های نفتی را از نقاطی خارج از خلیج‌فارس بارگیری می‌کنند.

 قربانیان خاموش جنگ و تحریم

قربانیان خاموش جنگ و تحریم

دنیای اقتصاد: حملات نظامی، تحریم‌ها، تورم، محدودیت‌های اینترنتی، ناامنی داخلی و آسیب به خدمات عمومی، همزمان‌ بر نهادهایی فشار می‌آورند که کودکان برای رشد و امنیت به آنها وابسته‌اند. مدرسه، بیمارستان، شبکه آب و برق، ارتباطات و مسیرهای انتقال دارو اجزای یک نظام حمایتی واحد هستند و اختلال در هر بخش می‌تواند کارکرد بخش‌های دیگر را نیز تضعیف کند.

 ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

معاون برنامه‌ریزی و توسعه محیط کسب‌وکار و رئیس کمیته بهره‌وری وزارت صنعت، معدن و تجارت با هشدار نسبت به آغاز پدیده «صنعت‌زدایی» در کشور گفت: تداوم رویکرد فعلی در مواجهه با ناترازی انرژی، مشکلات ارزی و نقدینگی می‌تواند بخش تولید را بیش از پیش تحت فشار قرار دهد و همه باید برای جلوگیری از این روند دست به دست هم دهند.

 افزایش سرمایه‌های جدید بورسی؛ از ثبت افزایش سرمایه ۴۹۸ درصدی تا پیشنهاد ۲۷۵ درصدی

افزایش سرمایه‌های جدید بورسی؛ از ثبت افزایش سرمایه ۴۹۸ درصدی تا پیشنهاد ۲۷۵ درصدی

در تازه‌ترین اطلاعیه‌های منتشرشده، چند شرکت بورسی از جمله غمهرا، شبهرن، قشهد، پتوسعه، ونگین و وثنو آخرین وضعیت افزایش سرمایه خود را اعلام کردند؛ در این میان...

 انقلاب خاموش در صنعت الفین

انقلاب خاموش در صنعت الفین

سال‌ها، یک اصل نانوشته بر صنعت الفین حکم می‌راند: هر که خوراک ارزان‌تری در اختیار دارد، دست برتر را دارد. اما این قاعده دیرپا، آرام‌آرام در حال فروپاشی است. خوراک امروز دیگر صرفا ماده اولیه نیست؛ دارایی راهبردی است و انعطاف‌پذیری، تنوع سبد خوراک، تاب‌آوری و سرعت انطباق با تحولات بازار، گاه از قیمت آن تعیین‌کننده‌تر شده‌اند.