قیمت طلا امروز




 سایت نفت ما / ۲ ساعت قبل

پارس جنوبی چه زمانی به ظرفیت کامل بازمی‌گردد؟ | نفت ما

مدنی‌زاده با اشاره به برنامه زمان‌بندی جبران خسارت‌های واردشده به واحدهای پارس جنوبی گفت: طبق قول مساعد مدیران پارس جنوبی و پیمانکاران، پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری ۵۰ درصد آسیب‌ها جبران شود.
 پارس جنوبی چه زمانی به ظرفیت کامل بازمی‌گردد؟ | نفت ما

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری ۵۰ درصد و تا پایان سال آینده، ۱۰۰ درصد آسیب‌های واردشده به واحدهای پارس جنوبی جبران شود.

  سید علی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی صبح امروز در جمع خبرنگاران در عسلویه و در حاشیه بازدید از واحدهای آسیب‌دیده پارس جنوبی، با ابراز رضایت از روند و سرعت اقدامات انجام‌شده برای احیای این واحدها اظهار کرد: متأسفانه دشمن با برنامه‌ریزی دقیق، نقاط حساس پارس جنوبی را هدف قرار داد، اما با همت و غیرت مثال‌زدنی کارکنان و مدیران این مجموعه‌ها، فرآیند بازسازی با جدیت آغاز شده است.

وی با اشاره به نقش بانک‌ها در تأمین مالی طرح‌های راهبردی پارس جنوبی افزود: از تمامی مجموعه‌هایی که در بازسازی پارس جنوبی حمایت می‌کنند، به‌ویژه بانک تجارت که به‌عنوان تأمین‌کننده اصلی مالی این طرح‌ها فعالیت دارد، قدردانی می‌کنم و انتظار می‌رود روند ایفای تعهدات مالی با همین کیفیت ادامه یابد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تأکید کرد: تأمین منابع مالی نباید به گلوگاه …



 چین در حال بلعیدن صنعت خودروی آمریکا
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

چین در حال بلعیدن صنعت خودروی آمریکا

چین در حال تبدیل شدن به قدرت مسلط صنعت خودرو است؛ از تولید و صادرات خودرو گرفته تا باتری و خودروهای برقی. یک تحلیل جدید معتقد است آمریکا برای مقابله با این موج، دیگر نمی‌تواند فقط روی دیترویت و خودروسازان سنتی حساب کند و باید برگ برنده خود یعنی تسلا، وایمو، تراشه و فناوری خودران را وارد میدان کند.

 پیش‌بینی وضعیت آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیش‌بینی وضعیت آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به وقوع رگبار و رعد و برق همچنین احتمال وقوع سیلاب در ارتفاعات، نسبت به خودداری از کوهنوردی و طبیعت‌گردی در مناطق شامل بارش توصیه کرد.

 بازدیدهای سرزده، اما نه برای بازنشستگان و کارگران! / چرا رئیس‌جمهور به قلب مطالبات نمی‌رود؟
۳ ساعت قبل / سایت عصر خبر

بازدیدهای سرزده، اما نه برای بازنشستگان و کارگران! / چرا رئیس‌جمهور به قلب مطالبات نمی‌رود؟

سؤال اینجاست: چرا رئیس‌جمهور، همان‌طور که سرزده به وزارتخانه‌ها می‌رود، یک‌بار هم بی‌خبر به میان این تشکل‌ها نمی‌رود؟

 سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته دوم شهریور ماه
۳۷ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته دوم شهریور ماه

در پایان معاملات هفته، ۸ مجموعه فعال در حوزه بازار سرمایه،سبدهای پیشنهادی خود را برای هفته دوم شهریور ماه منتشر کردند.

 بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکره بعد از سفر عاصم منیر؟ | دلفی: اهمیت تنگه هرمز به باز بودن آن است | آمریکا فعلا دنبال جنگ نیست
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکره بعد از سفر عاصم منیر؟ | دلفی: اهمیت تنگه هرمز به باز بودن آن است | آمریکا فعلا دنبال جنگ نیست

اقتصادنیوز: یک کارشناس مسائل بین‌الملل می‌گوید: به هر حال تنگه باز خواهد شد و محاصره برداشته می‌شود؛ ولی بحث هسته‌ای همچنان در دستور کار خواهد بود. اینکه چگونه آن را اداره کنیم، باید حتماً درباره آن مذاکره کنیم و آمریکایی‌ها نیز این موضوع را در دستور کار خود دارند؛ زیرا ترامپ به طور دوره‌ای هر چند وقت یک‌بار مدعی می‌شود که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد و اگر نداشته باشد، مشکل ما حل خواهد شد.

 قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ / بازار طلا در لاک احتیاط فرو رفت + جدول
۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ / بازار طلا در لاک احتیاط فرو رفت + جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ در روند صعودی بازگشایی شده است؛ با این حال، قیمت‌ها نسبت به معاملات عصرگاهی روز گذشته در سطوح پایین‌تری قرار دارند و بازار در آخرین روز معاملاتی هفته با احتیاط و نوسانات محدود حرکت می‌کند.



معمای کسری ۵۰۰ همتی بودجه؛ دولت به بازار بدهی پناه می‌برد؟ / نسخه دولت: اوراق بیشتر، بودجه عمرانی کمتر
سایت خبرآنلاین

معمای کسری ۵۰۰ همتی بودجه؛ دولت به بازار بدهی پناه می‌برد؟ / نسخه دولت: اوراق بیشتر، بودجه عمرانی کمتر

بودجه دولت در سال جاری در شرایطی وارد مرحله دشوار اجرای خود شده که اقتصاد ایران پس از دو جنگ، با رکود و کاهش فعالیت بنگاه‌ها مواجه است؛ وضعیتی که همزمان درآمدهای مالیاتی و برخی منابع نفتی دولت را تحت فشار قرار داده است. از سوی دیگر، افزایش نرخ سود اوراق دولتی، تأمین مالی از این مسیر را نیز برای دولت دشوارتر کرده و در سمت هزینه‌ها نیز تصمیم‌گیری درباره تخصیص بودجه عمرانی به یکی از متغیرهای مهم تبدیل شده است.
سایت اکوایران

تورم کل در مرداد تقریبا ثابت ماند؛ خوراکی‌ها با سرعت بیشتری گران شدند

سایت اکوایران

از اصلاح بانک‌ها تا قیمت انرژی؛ دولت چهاردهم چه می‌کند؟

سایت اکوایران

نسل جوان در محاصره بیکاری؛ فرصت‌های شغلی آب می‌روند

کسر ناگهانی مبالغ
سایت روزنامه سازندگی

کسر ناگهانی مبالغ

بانک ملی اطلاعیه داد: برداشت جدیدی در کار نیست؛ مغایرت‌های گذشته اصلاح شده است
تأخیر در انتشار آمار تورم مرداد؛ 5 روز از شهریور گذشت اما خبری از گزارش مرکز آمار ایران نیست!
سایت رکنا

تأخیر در انتشار آمار تورم مرداد؛ 5 روز از شهریور گذشت اما خبری از گزارش مرکز آمار ایران نیست!

رکنا اقتصادی: با گذشت ۵ روز از شهریورماه ۱۴۰۵، هنوز گزارش شاخص قیمت مصرف‌ کننده و نرخ تورم مردادماه از سوی مرکز آمار ایران منتشر نشده است؛ موضوعی که بار دیگر توجه‌ ها را به تغییر در زمان‌ بندی انتشار آمارهای رسمی جلب کرده است.