قیمت طلا امروز




 سایت نفت ما / ۲ ساعت قبل

کیم جونگ اون وزیر دفاع کره شمالی را تغییر داد | نفت ما

نو کوانگ چول علاوه بر کنار رفتن از سمت وزارت دفاع، از عضویت در کادر رهبری مرکزی حزب کارگران کره نیز برکنار و به سمت معاون اول اداره صنایع تسلیحاتی کمیته مرکزی این حزب منصوب شده است.
 کیم جونگ اون وزیر دفاع کره شمالی را تغییر داد | نفت ما

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

رسانه‌های دولتی کره شمالی اعلام کردند در پی تغییرات گسترده در سطوح عالی فرماندهی نظامی این کشور، «کیم سونگ گی» به عنوان وزیر دفاع جدید منصوب و جایگزین «نو کوانگ چول» شد.

  طبق خبر روز یکشنبه خبرگزاری مرکزی کره شمالی (KCNA)، کیم سونگ گی که پیش از این ریاست اداره کل سیاسی ارتش خلق کره را بر عهده داشت، به عنوان وزیر دفاع جدید این کشور منصوب شده است.

بر اساس این گزارش، نو کوانگ چول علاوه بر کنار رفتن از سمت وزارت دفاع، از عضویت در کادر رهبری مرکزی حزب کارگران کره نیز برکنار و به سمت معاون اول اداره صنایع تسلیحاتی کمیته مرکزی این حزب … …



چگونه جنگ نقشه بازار جهانی انرژی را دگرگون کرد؟
روزنامه دنیای اقتصاد

چگونه جنگ نقشه بازار جهانی انرژی را دگرگون کرد؟

دنیای اقتصاد: شش ماه پس از آنکه حملات ایالات متحده و اسرائیل تولید سوخت‌های فسیلی در خاورمیانه را مختل کرد و تنگه هرمز را به یک میدان نبرد مبدل ساخت، جهان در حال درک تصویر روشن‌تری از پیامدهای اقتصادی این بحران است.
چرا صنعت سوئیس هنوز سرپاست؟
روزنامه دنیای اقتصاد

چرا صنعت سوئیس هنوز سرپاست؟

دنیای اقتصاد: وقتی دونالد ترامپ سال گذشته تعرفه‌های تنبیهی سنگینی علیه سوئیس وضع کرد، اولین واکنش نبیل فرانسیس چیزی جز شوک نبود.
ذوب کامل کالابرگ در تنور تورم ۱۲۱ درصدی/ آیا سناریوی حذف آرام دهک‌ ها دوباره تکرار می‌شود؟
سایت اقتصاد ۲۴

ذوب کامل کالابرگ در تنور تورم ۱۲۱ درصدی/ آیا سناریوی حذف آرام دهک‌ ها دوباره تکرار می‌شود؟

تورم کالا‌ها از مرز ۱۲۰ درصد گذشته و حمایت‌های معیشتی دولت هر روز بیشتر از قدرت خرید مردم عقب می‌ماند. حالا مسعود پزشکیان نیز صراحتاً پذیرفته که دولت نتوانسته وعده افزایش کالابرگ متناسب با رشد نرخ ارز را عملی کند؛ وعده‌ای که قرار است دوباره، آن هم برای برخی دهک‌ها، اجرا شود، اما هنوز زمان، میزان و دامنه آن مشخص نیست.
تراستی‌ها چقدر به اقتصاد ایران ضربه می‌زنند؟/ منابع ارزی می‌سوزد و تورم بالا می‌رود!
سایت اقتصاد ۲۴

تراستی‌ها چقدر به اقتصاد ایران ضربه می‌زنند؟/ منابع ارزی می‌سوزد و تورم بالا می‌رود!

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به ابعاد ریسک فعالیت‌های تراستی‌ها افزود: «حتی اگر فرض کنیم تراستی‌ها افرادی قابل‌اعتماد باشند، آنها نیز در روند کار با هزینه‌ها و مخاطرات متعددی مواجه می‌شوند و تمام این هزینه‌ها را از ما دریافت می‌کنند. زیرا فعالیت در این حوزه بسیار پرریسک است و احتمال دارد آنها با مشکلات مالی یا تحریم‌های جدی روبه‌رو شوند. در نتیجه، همه این فاکتور‌ها محاسبه شده و بار مالی آن بر اقتصاد کشور تحمیل می‌شود.
مرداد؛ ماه ثبات فشار تورمی بر خانوارها
سایت اکوایران

مرداد؛ ماه ثبات فشار تورمی بر خانوارها

اکوایران: سه شاخص تورمی ماهانه، نقطه به نقطه و سالانه در مرداد امسال نسبت به تیرماه افزایش یافته و همچنین تورم نقطه به نقطه و سالانه به رکوردشکنی ادامه داده‌اند. موضوعی که نشان از تداوم فشار تورمی در ماه‌های اخیر داشته و ضرورت اقدام فوری دولت برای کنترل تورم را یادآور می‌شود.
سایت اکوایران

اختلافات بر سر کنوانسیون خزر چیست؟