قیمت طلا امروز




 سایت دنیای خودرو / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

تغییر سبد تولید کرمان موتور؛ از Eagle تا Shadow

تاب‌آوری کرمان موتور در تولید و حفظ جایگاه سوم خودروسازی کشور با افزایش سهم تولید محصولات بومی.
 تغییر سبد تولید کرمان موتور؛ از Eagle تا Shadow
آمار تجمیعی وزارت صنعت، معدن و تجارت تا پایان تیرماه نشان می‌دهد کرمان موتور و خودروسازان بم در مجموع ۷ هزار و ۹۱۸ دستگاه خودروی سواری تولید کرده‌اند. در این میان، ۴ هزار و ۶۵۹ دستگاه مربوط به KMC Eagle بوده است؛ به این ترتیب، ایگل بیش از 58 درصد از مجموع تولید این دو شرکت را در چهار ماه نخست سال به خود اختصاص داده است.

ایگل در تیرماه نیز با تولید یک هزار و ۷۷۱ دستگاه، بالاترین تیراژ ماهانه خود در چهار ماه نخست سال را ثبت کرده است. تولید این خودرو در مدت مشابه سال گذشته ۹۸۷ دستگاه بود که در چهار ماه نخست امسال با 372 درصد رشد، به ۴ هزار و ۶۵۹ دستگاه رسیده است.

افزایش تیراژ کی‌ام‌سی ایگل در حالی اتفاق افتاده که ترکیب تولید کرمان موتور نیز در حال تغییر است. این خودرو که بر پایه پلتفرم اختصاصی PS1 توسعه یافته، اکنون سهم اصلی تولید شرکت را در اختیار دارد و در کنار آن، محصول جدید دیگری از همین پلتفرم وارد چرخه تولید شده است.

KMC Shadow برای نخستین بار در آمار تولید کرمان موتور ثبت شده است. بر اساس آمار وزارت صمت، تولید تجمیعی این هاچ بک تا پایان تیرماه به ۱۰ دستگاه رسیده است. هرچند این رقم در مقایسه با تیراژ ایگل قابل توجه نیست، اما از منظر ترکیب تولید اهمیت دارد؛ چرا که نشان دهنده ورود یک محصول جدید بومی به خط تولید کرمان موتور است.

این تغییر در ترکیب تولید را می‌توان در کنار جایگاه کرمان موتور در جدول تولید خودروسازان بررسی کرد. کرمان موتور و خودروسازان بم با مجموع تولید ۷ هزار و ۹۱۸ دستگاه، پس از ایران خودرو و سایپا در رتبه سوم تولیدکنندگان خودروهای سواری کشور قرار گرفته‌اند.

تاب‌آوری تولید در بحران

این جایگاه در شرایطی به دست آمده که تولید خودروهای سواری کشور در چهار ماه نخست سال ۱۴۰۵ نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۳۱ درصد کاهش داشته و تولید سواری در بخش خصوصی نیز با افت ۵۸.۴ درصدی مواجه شده است. بنابراین، آمار کرمان موتور را نمی‌توان صرفاً از منظر حجم تولید بررسی کرد؛ تغییر در ترکیب محصولات نیز یکی از نکات قابل توجه این آمار است.

در واقع، بخشی از تولید امسال کرمان موتور به محصولی اختصاص یافته که در سال گذشته هنوز سهم محدودی در تولید شرکت داشت و همزمان محصول دیگری نیز به آمار تولید اضافه شده است. از این منظر، آمار چهار ماهه نخست سال علاوه بر نشان دادن حجم تولید، تصویری از تغییر تدریجی سبد محصولات کرمان موتور ارائه می‌کند؛ تغییری که در آن محصولات توسعه یافته بر پایه پلتفرم‌های اختصاصی، سهم بیشتری از تولید را به خود اختصاص داده‌اند.

تاب‌آوری تولید کرمان موتور را می‌توان نه فقط در حجم تولید، بلکه در توانایی حفظ فعالیت تولیدی همزمان با تغییر و توسعه سبد محصولات نیز دنبال کرد؛ مسیری که Eagle و Shadow دو نقطه متفاوت آن را در آمار تولید سال ۱۴۰۵ نمایندگی می‌کنند. ادامه این روند در ماه‌های آینده، می‌تواند مشخص کند این تغییر تا چه اندازه به یک تغییر پایدار در ساختار تولید کرمان موتور تبدیل خواهد شد.



 فرسایش خاموش

فرسایش خاموش

بخش زیادی از این میزان آسیب‌پذیری موجود در تبلیغات ذاتی است. تبلیغات همیشه نخستین هزینه‌ای است که در بحران حذف می‌شود؛ همان بودجه‌هایی که روزی محور رشد بودند، امروز نخستین گزینه برای صرفه‌جویی‌اند. اما آنچه امروز تجربه می‌کنیم دیگر یک شوک ناگهانی نیست؛ یک وضعیت فرسایشی ممتد است، بی‌افق روشن. در چنین شرایطی، «صبر کوتاه‌مدت» معنا ندارد. تاب‌آوری تنها با تنوع‌بخشی به مشتریان، حرکت از کمپین‌های مقطعی به همکاری‌های کوچک اما پیوسته و اتکا به داده ممکن است؛ چیزی که تبلیغات را از «هزینه قابل‌حذف» به «سرمایه‌گذاری قابل‌دفاع» بدل می‌کند.

 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

k: خروج | ورود | حقیقی | سردمداران

 فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

اقتصادنیوز: معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه برجام امکان مراودات اقتصادی ایران و آمریکا را فراهم نمی کرد، گفت: هر توافقی که نفع ایران یا آمریکا در آن لحاظ نشود محکوم به شکست است.

 مذاکرات ایران و آمریکا

مذاکرات ایران و آمریکا


 محک 6 میلیونی بورس

محک 6 میلیونی بورس

شاخص کل بورس تهران در حالی به محدوده ۶‌میلیون واحد نزدیک شده است که این سطح می‌تواند به یکی از مهم‌ترین آزمون‌های بازار در مقطع فعلی تبدیل شود. رشد 60درصدی شاخص کل از ابتدای سال، در کنار شتاب معاملات هفته‌های اخیر، این پرسش را مطرح کرده که آیا بازار در مواجهه با این مرز همچنان توان جذب تقاضا را دارد یا با افزایش عرضه و شناسایی سود روبه‌رو خواهد شد؟ کانال ۶‌میلیون واحد از منظر تکنیکال و روانی می‌تواند محل افزایش احتیاط معامله‌گران باشد؛ به‌ویژه پس از رشدی که شاخص تجربه کرده است. اکنون رفتار سرمایه‌های خرد، حجم معاملات و میزان عرضه در این محدوده مشخص خواهد کرد که بورس می‌تواند در سطوح بالاتر تثبیت شود یا برای مدتی وارد فاز استراحت و اصلاح شود. شاخص کل بورس تهران در معاملات دیروز، سه‌شنبه ۲۷مردادماه، پس از ادامه روند صعودی روزهای اخیر، تا آستانه کانال 6‌میلیون واحد نیز حرکت کرد اما نتوانست وارد …

 گذشت چهل روز از وداع/ داغی که تا ابد در دل ایران تازه است

گذشت چهل روز از وداع/ داغی که تا ابد در دل ایران تازه است

چهل روز است که مردم، تصویر آخرین وداع را در ذهن خود مرور می‌کنند و با این حال هنوز باور رفتن‌شان برای ما دشوار است. چهلم، پایان سوگواری نیست؛ آغاز بازخوانی است. بازخوانی مسئولیت‌هایی که پس از رفتن رهبر شهید بر دوش جامعه باقی می‌ماند؛ مسئولیت حفظ انسجام، خدمت به مردم، دفاع از ایران و نگاهی که آینده را فراموش نمی‌کند.

 منشأ تورم کجاست؟ + فایل صوتی

منشأ تورم کجاست؟ + فایل صوتی

اقتصاد ایران سال‌هاست با تورمی مزمن و بالا دست‌وپنجه نرم می‌کند. در اغلب تحلیل‌ها، رشد نقدینگی و سیاست‌های پولی انبساطی به‌عنوان مهم‌ترین عامل تورم معرفی می‌شوند. این دیدگاه، هرچند بخشی از واقعیت را بیان می‌کند، اما همه حقیقت نیست. اگر تورم ایران صرفا یک پدیده پولی بود، باید رابطه‌ای تقریبا ثابت و قابل پیش‌بینی میان رشد پایه پولی و نرخ تورم مشاهده می‌شد. درحالی‌که تجربه اقتصاد ایران و بسیاری از کشورهای دیگر نشان می‌دهد شوک‌های سمت عرضه، به‌ویژه تحریم‌های اقتصادی، جهش‌های نرخ ارز، افزایش هزینه تولید و محدودیت‌های تجاری، در سال‌های اخیر به همان اندازه یا حتی بیش از رشد نقدینگی در شکل‌گیری تورم نقش داشته‌اند.

 چرا گاز بورس گران شد؟

چرا گاز بورس گران شد؟

در سال ۱۴۰۵، صنعت پتروشیمی ایران با یکی از مهم‌ترین چالش‌های هزینه‌ای خود در سال‌های اخیر مواجه شده است؛ افزایش نرخ گاز خوراک در شرایطی که شرکت‌ها همزمان با رشد نرخ ارز و تغییرات قیمت جهانی محصولات پتروشیمی روبه‌رو هستند. بررسی ارقام منتشرشده از سوی وزارت نفت نشان می‌دهد نرخ گاز مصرفی واحدهای پتروشیمی از 17هزار و 900تومان به ازای هر مترمکعب در فروردین به 26هزار و 500 در تیرماه رسیده است؛ همچنین قیمت گاز سوخت صنایع فولادی افزایش قیمت معادل 48 درصد داشته است.