قیمت طلا امروز




 سایت اسب بخار / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

آمار تولید خودرو در ۴ ماهه ابتدایی ۱۴۰۵ / سقوط ۱۰۰ هزار دستگاهی تولید

آمار تولید خودرو در ۴ ماهه ابتدایی ۱۴۰۵ / سقوط ۱۰۰ هزار دستگاهی تولید | اسب بخار | تولید خودرو در چهار ماه نخست سال ۱۴۰۵ با افتی سنگین همراه شده است.
 آمار تولید خودرو در ۴ ماهه ابتدایی ۱۴۰۵ / سقوط ۱۰۰ هزار دستگاهی تولید

آمار تولید خودرو در ۴ ماهه ابتدایی ۱۴۰۵ / سقوط ۱۰۰ هزار دستگاهی تولیدخط تولید شاهین

تولید خودرو در چهار ماه نخست سال ۱۴۰۵ با افتی سنگین همراه شده است. طبق آمار تجمیعی وزارت صمت، از ابتدای سال تا پایان تیرماه در مجموع ۲۲۹ هزار و ۹۶ دستگاه انواع خودرو در کشور تولید شده است؛ رقمی که در مقایسه با ۳۲۹ هزار و ۷۶۱ دستگاه تولیدشده در مدت مشابه سال گذشته، از کاهش ۱۰۰ هزار و ۶۶۵ دستگاهی و افت ۳۰.۵ درصدی حکایت دارد.

به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، این افت در حالی رقم خورده که تقریباً تمام کلاس‌های اصلی خودرو با کاهش تولید مواجه شده‌اند و تنها تولید کامیون و اتوبوس بین‌شهری در چهار ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است. سواری همچنان در صدر تولید

بخش عمده تولید خودرو کشور همچنان به خودروهای سواری اختصاص دارد. در چهار ماه نخست امسال ۱۹۹ هزار و ۶۳۲ دستگاه سواری تولید شده که نسبت به تولید ۲۹۰ هزار و ۱۶۹ دستگاهی در مدت مشابه سال گذشته، ۳۱.۲ درصد کاهش داشته است.

به این ترتیب، خودروهای سواری به‌تنهایی نزدیک به ۸۷ درصد کل تولید خودرو کشور را در این مدت به خود اختصاص داده‌اند.

پس از سواری، بیشترین تیراژ تولید به وانت (پیکاپ) اختصاص داشته است. خودروسازان در چهار ماه نخست امسال ۲۳ هزار و ۵۶۷ دستگاه وانت تولید کرده‌اند؛ این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۳۰ هزار و ۴۹۶ دستگاه بود و بنابراین تولید وانت ۲۲.۷ درصد کاهش یافته است.ون؛ شدیدترین افت تولید

یکی از عجیب‌ترین ارقام آمار تولید امسال مربوط به ون است. تولید این کلاس از ۱۱۰۹ دستگاه در چهار ماه نخست سال گذشته به تنها ۱۲۷ دستگاه در سال جاری رسیده است؛ یعنی تیراژ ون ۸۸.۵ درصد کاهش یافته است.کاهش تولید مینی‌بوس

در بخش مینی‌بوس و میدل‌باس نیز در مجموع ۱۸۷ دستگاه تولید شده است. تولید این گروه در مدت مشابه سال گذشته ۱۹۱ دستگاه بوده و به این ترتیب کاهش تولید آن ۲.۱ درصد بوده است.تولید اتوبوس در دو مسیر متفاوت

تولید اتوبوس درون‌شهری نیز با کاهش همراه شده و به ۱۲۵ دستگاه رسیده است. سال گذشته در همین بازه ۱۷۷ دستگاه اتوبوس درون‌شهری تولید شده بود و بنابراین این بخش ۲۹.۴ درصد افت کرده است.

در مقابل، اتوبوس بین‌شهری تنها یکی از گروه‌هایی است که افزایش تولید داشته است. تولید این خودروها از ۹۷ دستگاه در چهار ماه نخست سال گذشته به ۱۰۰ دستگاه رسیده و ۳.۱ درصد رشد کرده است.حرکت خلاف بازار کامیون

در بخش خودروهای کار و تجاری باری، تولید کامیونت با افت همراه بوده است. طی چهار ماه نخست امسال ۱۵۶۲ دستگاه کامیونت تولید شده که نسبت به ۲۴۱۶ دستگاه سال گذشته، ۳۵.۳ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

اما کامیون برخلاف روند کلی صنعت خودرو حرکت کرده است. در این مدت ۲۹۷۷ دستگاه کامیون تولید شده که نسبت به ۲۳۷۶ دستگاه تولیدشده در چهار ماه نخست سال گذشته، ۲۵.۳ درصد افزایش داشته است.

در بخش کشنده اما شرایط کاملاً متفاوت است. تولید کشنده از ۲۷۳۰ دستگاه در چهار ماه نخست سال گذشته به ۸۱۹ دستگاه در سال جاری رسیده و به این ترتیب ۷۰ درصد کاهش یافته است.بخش خصوصی؛ افت تولید به ۲۸ هزار دستگاه رسید

در بخش خصوصی وضعیت حتی دشوارتر از میانگین کل صنعت خودرو بوده است. خودروسازان خصوصی در چهار ماه نخست امسال در مجموع ۲۸ هزار و ۷۰ دستگاه خودرو تولید کرده‌اند؛ در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۶۷ هزار و ۱۶۹ دستگاه بوده است.

به این ترتیب، تولید بخش خصوصی طی یک سال ۳۹ هزار و ۹۹ دستگاه کاهش یافته و افت ۵۸.۲ درصدی را ثبت کرده است.

در این بخش نیز خودروهای سواری با تولید ۲۴ هزار و ۴۴۵ دستگاه بیشترین تیراژ را داشته‌اند؛ با این حال، تولید سواری خصوصی نسبت به ۵۸ هزار و ۷۷۹ دستگاه سال گذشته ۵۸.۴ درصد کاهش داشته است.

تولید پیکاپ در بخش خصوصی به ۸۹۳ دستگاه رسیده که در مقایسه با ۲۲۴۰ دستگاه سال گذشته، ۶۰.۱ درصد افت کرده است.

در بخش ون، خودروسازان خصوصی تنها ۱۲۷ دستگاه تولید کرده‌اند؛ در حالی که این رقم در چهار ماه نخست سال گذشته ۹۶۵ دستگاه بود. بنابراین تولید ون خصوصی ۸۶.۸ درصد کاهش یافته است.

تولید مینی‌بوس و میدل‌باس خصوصی ۱۸۷ دستگاه بوده و ۲.۱ درصد کاهش داشته است. تولید اتوبوس درون‌شهری نیز با رسیدن به ۱۰۴ دستگاه، ۳۲.۹ درصد افت کرده، در حالی که تولید اتوبوس بین‌شهری با ۹۸ دستگاه، یک درصد افزایش یافته است.

در بخش خودروهای کار و تجاری باری نیز تولید کامیونت در بخش خصوصی به ۱۰۹۷ دستگاه رسیده که نسبت به ۱۸۰۱ دستگاه سال گذشته ۳۹.۱ درصد کاهش دارد. تولید کامیون نیز با ثبت ۶۶۱ دستگاه، نسبت به ۱۰۲۸ دستگاه سال گذشته ۳۵.۷ درصد افت کرده است.

شدیدترین کاهش در بخش خصوصی مربوط به کشنده است؛ جایی که تولید از ۱۹۱۳ دستگاه به ۴۵۸ دستگاه رسیده و ۷۶.۱ درصد کاهش داشته است.صنعت خودرو در مسیر نزولی

مجموع آمار چهار ماه نخست سال نشان می‌دهد که کاهش تولید خودرو تنها به یک یا دو کلاس محدود نشده و بخش بزرگی از سبد تولید را دربر گرفته است. تولید کل خودرو کشور ۳۰.۵ درصد کاهش یافته و در بخش خصوصی، افت به ۵۸.۲ درصد رسیده است.

در میان کلاس‌های مختلف، ون با افت ۸۸.۵ درصدی بیشترین کاهش تولید را داشته و پس از آن کشنده با افت ۷۰ درصدی قرار دارد. در بخش خصوصی نیز کاهش تولید ون و کشنده به‌ترتیب به ۸۶.۸ و ۷۶.۱ درصد رسیده است.

در سوی دیگر، کامیون با رشد ۲۵.۳ درصدی بهترین عملکرد را در میان کلاس‌های خودرویی داشته است. اتوبوس بین‌شهری نیز با رشد ۳.۱ درصدی تنها کلاس دیگری است که در چهار ماه نخست امسال افزایش تولید داشته است.

به این ترتیب، صنعت خودرو در پایان چهارمین ماه سال ۱۴۰۵ نه‌تنها با افت بیش از ۳۰ درصدی تولید مواجه است، بلکه کاهش تولید در بخش خصوصی با سرعتی تقریباً دو برابر کل صنعت اتفاق افتاده است؛ موضوعی که وزن کاهش تولید شرکت‌های خصوصی در افت کلی تیراژ خودرو را پررنگ‌تر می‌کند.بیشتر بخوانید: آمار تولید خودرو در ۴ماهه ابتدایی ۱۴۰۵؛ افزایش قیمت با افت ۲۵ درصدی تولید رشد تولید لوکانو در بهار ۱۴۰۵ / ثبات ادامه‌دار در مکث موتور رشد ۱۰۵ درصدی تولید تیگارد موتور در ۳ ماهه ۱۴۰۵ آمار تولید سواری در سه‌ماهه ۱۴۰۵/ بحران بی‌سابقه در جاده مخصوص سهم ۲۰ درصدی سروش دیزل از تولید کامیونت‌های ۶ و ۸ تن کشور فقط در بهار ۱۴۰۵ تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید. آمار تولید





 اماواگرها بر سر اصلاح قیمت بنزین زیر سایه جنگ | حق‌شناس: اصلاحات اقتصادی نباید ناگهانی، شوک‌آور و بدون اطلاع انجام شود
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اماواگرها بر سر اصلاح قیمت بنزین زیر سایه جنگ | حق‌شناس: اصلاحات اقتصادی نباید ناگهانی، شوک‌آور و بدون اطلاع انجام شود

اقتصادنیوز: یک تحلیلگر بازارهای مالی می‌گوید: افزایش قیمت بنزین اثر تورمی دارد. اصلاً نمی‌گویم که این طرح نباید اجرا شود، بلکه معتقد هستم باید اجرا شود، منتها زمان و شرایط خاص خودش را دارد.

 گزارشی از روند حضور استارتاپ ها الکام‌پیچ/ تمدید زمان ثبت‌نام
۷ ساعت قبل / سایت توسعه برند

گزارشی از روند حضور استارتاپ ها الکام‌پیچ/ تمدید زمان ثبت‌نام

استقبال گسترده استارتاپ‌ها در دوره جدید این رویداد: پس از بررسی اولیه درخواست‌های دریافت‌شده، ۵۶ استارتاپ و تیم نوآور شرایط حضور در بخش ارایه الکام‌پیچ ۱۴۰۵ را به دست آورده‌اند؛ تیم‌هایی که از میان تعداد قابل توجهی از درخواست‌های ثبت‌شده انتخاب شده‌اند و از نظر حوزه فعالیت، تنوع قابل توجهی دارند.

 شرط ۲ میلیون دلاری روی نوسان ریپل همزمان با جهش قیمت - سرمایه و بورس
۱۴ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

شرط ۲ میلیون دلاری روی نوسان ریپل همزمان با جهش قیمت - سرمایه و بورس

همزمان با جهش قابل توجه قیمت ریپل (XRP)، یک معامله‌گر بازار اختیار معامله، موقعیتی به ارزش ۲.۳۲ میلیون دلار روی افزایش شدید نوسانات این ارز دیجیتال باز کرده است؛ معامله‌ای که نشان می‌دهد برخی فعالان بازار انتظار دارند XRP در روزهای آینده حرکت قیمتی بزرگی را تجربه کند.

 تسویه‌ حساب تاریخی در میرداماد/ چرا ۱۲۰ همت از «دارایی‌های بانک ایران‌زمین» سهم بانک مرکزی شد؟
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

تسویه‌ حساب تاریخی در میرداماد/ چرا ۱۲۰ همت از «دارایی‌های بانک ایران‌زمین» سهم بانک مرکزی شد؟

بانک مرکزی سرانجام برای تسویه بدهی بیش از ۱۰۰ همتی بانک ایران‌زمین، سند مالکیت ۷۵ همت از دارایی‌های این بانک را امضا کرد و ۴۵ همت دیگر نیز در نوبت انتقال است...

 تحرکات مشکوک در طلا و رمز ارز | بیت کوین آماده صعود است؟
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تحرکات مشکوک در طلا و رمز ارز | بیت کوین آماده صعود است؟

قیمت جهانی طلا که مدتی در حمایت ۴ هزار دلاری متوقف مانده بود، چند وقتی است که آهسته و پیوسته رشد می کند؛ از آن طرف، در بازار رمزارزها هم تحرکاتی دیده می شود هرچند برخی تحلیلگران معتقدند که این تحرکات برای جهش قیمت‌ها در بازار رمزارز ناکافی است.

 محمد طبیبیان: مشکل بنیادی‌، ساختار تصمیم‌گیری و منافعی است که اصلاحات ضروری را دشوار می‌کند | از ابتدای انقلاب تضاد نگرش‌ها به توسعه داریم
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

محمد طبیبیان: مشکل بنیادی‌، ساختار تصمیم‌گیری و منافعی است که اصلاحات ضروری را دشوار می‌کند | از ابتدای انقلاب تضاد نگرش‌ها به توسعه داریم

اقتصادنیوز: درباره معیشت مردم، خطر فوری و ملموس، تورم بسیار بالاست. اقتصاد ایران در شرایطی قرار گرفته است که خطر تثبیت تورم در سطوح بسیار بالا و حتی حرکت به سوی نرخ‌های سه‌رقمی را نمی‌توان نادیده گرفت.