قیمت طلا امروز




 آخرین خودرو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

وقتی ناترازی انرژی جدی است؛ تبلیغات سینمایی با کامیونت چه توجیهی دارد؟

در شرایطی که ناترازی سوخت و محدودیت های بنزین فشار بیشتری بر مردم وارد کرده، تردد کامیونت های تبلیغاتی بنزینی در خیابان های شهر
 وقتی ناترازی انرژی جدی است؛ تبلیغات سینمایی با کامیونت چه توجیهی دارد؟

در شرایطی که ناترازی سوخت و محدودیت های بنزین فشار بیشتری بر مردم وارد کرده، تردد کامیونت های تبلیغاتی در خیابان های شهر، پرسش هایی درباره مدیریت مصرف سوخت ایجاد کرده است.



 مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید
۵۰ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید

به گزارش ایسنا، یاسر میرزایی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به شرایط کنونی بخش انرژی کشور اظهار کرد: اگر ۶ ماه یا یک سال پیش درباره مساله بنزین صحبت می‌کردیم، بیشتر با مجموعه‌ای از مسائل بنیادی و بلندمدت مواجه بودیم؛ اما امروز و در این مقطع، با یک موضوع بحرانی روبه‌رو هستیم که نیازمند راه‌حل فوری است.

وی افزود: البته حل بحران‌های فوری نباید باعث شود عوامل اصلی و بلندمدت ناترازی انرژی نادیده گرفته شود؛ چراکه حتی برای حل مسائل کوتاه‌مدت نیز ناچاریم به ریشه‌های این ناترازی بپردازیم.

میرزایی با بیان اینکه مصرف بنزین کشور به حدود ۱۳۵ میلیون لیتر در روز رسیده است، یادآورشد: این میزان مصرف در شرایطی ثبت شده که کشور با وضعیت اقتصادی عادی مواجه نیست و آثار حملات تجاوزکارانه و مشکلات رشد اقتصادی نیز وجود دارد.

معاون سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: در شرایط عادی، برآورد می‌شد میزان مصرف روزانه بنزین به ۱۴۰ تا ۱۴۵ میلیون لیتر برسد. بخشی از کاهش فعلی مصرف نیز ناشی از شرایط خاص اقتصادی و مدیریت مصرف است، اما نیاز واقعی کشور در ماه‌های آینده افزایش خواهد یافت؛ به‌ویژه در اواخر تابستان و اوایل پاییز که اغلب با اوج مصرف روبه‌رو هستیم.

وی درباره ظرفیت تولید بنزین خاطرنشان کرد: بخشی از افزایش تولید، از طریق استفاده از مواد و ترکیبات شیمیایی و اختلاط فرآورده‌ها حاصل می‌شود. این روش، جایگزین توسعه زیرساخت‌های سخت‌افزاری پالایشگاهی نیست؛ زیرا افزایش واقعی ظرفیت تولید، نیازمند سرمایه‌گذاری‌های سنگین و زمان‌بر است.

میرزایی ادامه داد: افزایش تولید از مسیر اختلاط ممکن است به افت کیفیت سوخت منجر شود و کاهش کیفیت نیز می‌تواند مصرف خودروها را افزایش دهد. بنابراین، افزایش حجم تولید بدون توجه به کیفیت فرآورده، همیشه به معنای بهبود تراز بنزین نیست.

این مقام مسئول با اشاره به ضرورت واردات بنزین گفت: با توجه به میزان مصرف و توان تولید موجود، دست‌کم به حدود ۱۵ میلیون لیتر واردات روزانه نیاز داریم؛ این در حالی است که تامین مالی، دسترسی ارزی و مسائل لجستیکی، به‌ویژه در مسیرهای جنوبی کشور، محدودیت‌هایی ایجاد کرده است.

وی اعلام کرد: بخشی از مسیرهای تامین خارجی نیز با محدودیت مواجه شده و حتی برخی …



 خبر خوش بنزینی برای همه مردم | عماد رفیعی وعده داد
۵۳ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

خبر خوش بنزینی برای همه مردم | عماد رفیعی وعده داد

به گزارش اینتیتر به نقل از اقتصادآنلاین، عماد رفیعی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جریان جنگ، تنها یکی از واحدهای پالایشی به‌صورت مستقیم مورد اصابت قرار گرفت که حدود نیمی از ظرفیت خود را از دست داد. همچنین آسیب به انبار نفت ری و برخی پالایشگاه‌های گازی پارس جنوبی، بر تولید و زنجیره تامین فرآورده‌ها اثر گذاشت.

وی افزود: در مقطعی حدود ۲۳۰ هزار بشکه از تولید کشور از دست رفت، اما بخش قابل‌توجهی از این ظرفیت بازیابی شده و نزدیک به ۵۰ درصد آن بازگشته است. ضمن آنکه پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس نیز همچون گذشته با ظرفیت کامل در سرویس قرار دارد و آسیبی به ظرفیت تولید آن وارد نشده است.

رفیعی با اشاره به آسیب انبار نفت ری یادآورشد: این حادثه به‌طور مقطعی بر عملیات لجستیک و توزیع بنزین اثر گذاشت، اما حتی در روز وقوع حادثه و در میانه جنگ نیز توزیع بنزین در تهران متوقف نشد و کمبودی در عرضه رخ نداد.

وی ادامه داد: عملیات بازیابی مخازن در حال انجام است و اکنون حدود ۵۰ درصد ظرفیت این انبار برای عملیات لجستیک مورد استفاده قرار می‌گیرد. بخش دیگری از نیاز تهران نیز از پالایشگاه‌های کشور، از جمله پالایشگاه اراک، تامین می‌شود؛ ضمن اینکه پیش از جنگ نیز سهمی از بنزین مورد نیاز تهران از این پالایشگاه تامین می‌شد.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت ملی پالایش و پخش درباره افزایش ظرفیت تولید بنزین اظهار کرد: ظرفیت تولید بنزین کشور پیشتر به حدود ۱۱۰ میلیون لیتر در روز رسیده بود و اکنون با استفاده بیشتر از ظرفیت پتروشیمی‌ها، این رقم افزایش یافته است. در کنار پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس، پتروشیمی نوری نیز بخشی از تولید خود را در اختیار شبکه تامین بنزین قرار داده است.

وی خاطر نشان کرد: با اقدامات انجام‌شده در پالایشگاه آبادان، تولید این پالایشگاه افزایش یافت و بخشی از خوراک آن در اختیار پتروشیمی بوعلی قرار گرفت. اکنون روزانه نزدیک به ۹ میلیون لیتر بنزین از پتروشیمی بوعلی دریافت می‌شود و مجموع ظرفیت تولید بنزین در پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها به حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در روز رسیده است.

رفیعی با تاکید بر موقتی بودن این راهکار اذعان داشت: تامین بنزین …



 رئیس انجمن سی‌ان‌جی: بی‌توجهی به این سوخت، ناترازی بنزین را تشدید می‌کند
۵۴ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

رئیس انجمن سی‌ان‌جی: بی‌توجهی به این سوخت، ناترازی بنزین را تشدید می‌کند

به گزارش اقتصاد معاصر؛ محمود جان‌محمدی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به کاهش توجه به توسعه این سوخت در سیاست‌گذاری‌های دولت، اظهار داشت: نخستین اقدام باید بازگرداندن جایگاه‌های سی‌ان‌جی به چرخه فعال و ایجاد جذابیت برای مصرف‌کنندگان باشد؛ چراکه این صنعت به‌تدریج در حال تضعیف شدن است.

وی افزود: استفاده از سی‌ان‌جی یکی از راهکارهای مهم کنترل رشد مصرف بنزین است. کشور پیش‌تر بین چهار تا پنج میلیارد دلار برای ایجاد زیرساخت‌های سی‌ان‌جی سرمایه‌گذاری کرده و باید از این ظرفیت با حداکثر بهره‌وری استفاده شود، نه اینکه برای جبران ناترازی بنزین به‌دنبال سرمایه‌گذاری‌های جدید و پرهزینه باشیم.

جان‌محمدی یادآورشد: ایجاد فاصله قیمتی موثر میان بنزین و سی‌ان‌جی می‌تواند استفاده از گاز طبیعی فشرده را برای مردم جذاب‌تر کند. اگر دولت به جمع‌بندی و وحدت رویه در این زمینه برسد، هنوز فرصت برای احیای این صنعت وجود دارد؛ اما تاخیر بیشتر، هزینه‌های بالاتری به کشور تحمیل خواهد کرد.

وی با اشاره به سهم خودروهای دوگانه‌سوز در ناوگان حمل‌ونقل کشور اعلام کرد: این خودروها حدود ۲۰ درصد کل خودروهای کشور را تشکیل می‌دهند، اما به دلیل استفاده گسترده در تاکسی‌ها، خودروهای باربر و حمل‌ونقل عمومی، سهم آنان از پیمایش و مصرف سوخت، بین ۲۴ تا ۲۶ درصد برآورد می‌شود.

رئیس انجمن سی‌ان‌جی گفت: با وجود این ظرفیت، سهم فعلی سی‌ان‌جی در سبد سوخت حمل‌ونقل به حدود ۱۳ تا ۱۵ درصد رسیده و در میان حدود یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه وانت فعال در کشور نیز شمار خودروهای دوگانه‌سوز بسیار کمتر از ظرفیت مورد نیاز است.

وی یکی از عوامل موثر بر افت مصرف سی‌ان‌جی را عملکرد خودروسازان دانست و خاطرنشان کرد: در اسناد بالادستی، خودروسازان مکلف شده‌اند حداقل ۳۰ درصد محصولات خود را به‌صورت دوگانه‌سوز تولید کنند؛ اما سهم تولید خودروهای دوگانه‌سوز در سال‌های اخیر بین صفر تا چهار درصد بوده است.

جان‌محمدی ادامه داد: در حالی که بسیاری از خودروهای داخلی مصرفی بیش از ۱۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر دارند، توسعه خودروهای دوگانه‌سوز می‌توانست نقش موثری در کاهش مصرف بنزین و هزینه‌های ارزی کشور ایفا کند.

رئیس انجمن سی‌ان‌جی با اشاره به اقدام‌های بخش خصوصی برای احیای …



 خبر مهم برای مشمولان کالابرگ
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

خبر مهم برای مشمولان کالابرگ

اقتصادایرانی:

سیدجلیل میرمحمدی در نطق میان‌دستور خود در جلسه علنی وبیناری اظهار کرد: در برابر ملت فهیم، مظلوم و مقتدر ایران سر تعظیم فرود می‌آورم؛ مردمی که در تمام این روز‌ها با غیرت و هوشیاری مثال‌زدنی در میدان حاضر شدند و طرح‌های پیچیده و ترکیبی دشمنان قسم‌خورده یعنی آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی را نقش بر آب کردند.

وی افزود: این حضور حداکثری و هوشمندانه مردم دقیقا همان برگ برنده‌ای است که متاسفانه در برهه حساس تاریخی، دکتر مصدق از آن غفلت کرد. او در حالی که اتکای خود را بر جریان‌های سیاسی قرار داده بود، از ظرفیت عظیم قاطبه مردم برای پشتیبانی از نهضت ملی غافل شد و همین مسئله زمینه را برای دشمنان آمریکایی و انگلیسی فراهم کرد تا با کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، بساط یک جنبش مردمی را برچینند و ایران را سال‌ها در دیکتاتوری و خفقان فرو ببرند. باید دست مردم را بوسید

میرمحمدی با بیان اینکه باید دست مردم را بوسید، تصریح کرد: مردم در میدان جهاد در برابر دشمن ایستادند و در کنار نیرو‌های مسلح و تحت رهبری رهبر معظم انقلاب، توطئه‌های دشمن را خنثی کردند. دشمن می‌خواست مردم را در برابر نظام قرار دهد، اما به لطف خدا مردم در کنار و پشت سر نظام ایستادند.

نماینده تفت و میبد در ادامه با اشاره به موضوع حجاب و پوشش، گفت: متأسفانه باید اذعان کنم که بی‌تفاوتی دولت و سایر دستگاه‌های متولی در قبال مسئله حجاب و پوشش، کشور را با رشد افسارگسیخته و بی‌سابقه ناهنجاری‌های اجتماعی و تبعات ناشی از آن مواجه کرده است.

وی ادامه داد: دولت نه‌تنها اعتقادی به تنظیم‌گری و ایفای نقش حاکمیتی در این عرصه حیاتی ندارد، بلکه عملا هیچ برنامه ایجابی و عملیاتی برای مواجهه با این پدیده فراهم نکرده است. این وضعیت بهانه را به دست هنجارشکنان داده تا سوءاستفاده کنند و امروز شاهد گسترش عریانی و بی‌حجابی در سطح کشور و فضای عمومی باشیم؛ موضوعی که خانواده‌ها را به‌شدت مضطرب کرده و احساس ناامنی اجتماعی ایجاد می‌کند.

میرمحمدی تأکید کرد: ضرورت دارد همان‌گونه که برخی موافقان همین دولت نیز امروز تذکر می‌دهند، در این زمینه دولت اقدامات جدی‌تری انجام دهد و با افرادی که به‌صورت برنامه‌ریزی‌شده قوانین را نقض می‌کنند، برخورد قانونی داشته باشد و اجازه ندهد حریم …



 هشدار درباره کاهش کیفیت بنزین و بحران زمستانی گاز
۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

هشدار درباره کاهش کیفیت بنزین و بحران زمستانی گاز

به گزارش آفتاب نیوز،

 یاسر میرزایی_ معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی _ با اشاره به مسئله بنزین در کشور، گفت: امروز در شرایطی هستیم که باید به مسئله لحظه بپردازیم و این بحران را حل و فصل کنیم، اما حتی برای حل مسائل بحرانی نیز چاره‌ای نداریم جز اینکه به دلایل اصلی و بنیادی آن توجه کنیم.

وی با اشاره به میزان مصرف بنزین در کشور اظهار کرد: میانگین مصرف بنزین در یک ماه گذشته ۱۳۵ میلیون لیتر بوده است. با وجود حملات متجاوزانه به کشور و مشکلات اقتصادی و رشد اقتصادی که با مشکل مواجه شده، میزان مصرف انرژی همچنان در این سطح قرار دارد.

میرزایی ادامه داد: اگر شرایط را در حالت عادی در نظر بگیریم، انتظار داشتیم میزان مصرف بنزین بین ۱۴۰ تا ۱۴۵ میلیون لیتر باشد؛ بنابراین با توجه به شرایط موجود، می‌توان گفت مدیریت مصرف در سطحی از این تقاضای ۱۳۵ میلیون لیتری صورت گرفته است.

معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی با بیان اینکه ماه‌های آینده در دوره اوج مصرف قرار داریم، گفت: در این شرایط، یکی از مسائل، افزایش تولید است. البته اطلاع دارم که دوستان در بخش تولید با تمام ظرفیت‌های موجود و با زحماتی که می‌کشند، حداکثر استفاده را از ظرفیت‌های شرکت‌ها دارند، اما یک معادله وجود دارد که باید به آن توجه کنیم.

وی افزود: اگر ساخت سخت‌افزاری تولید بنزین و ظرفیت تولید آن را رشد نداده باشیم، افزایش تولید نیازمند سرمایه‌گذاری است. اگر بخواهیم در یک سال چنین کاری انجام دهیم، معنای آن این است که افزایش تولید، به معنای اختلاط همه چیز‌هایی باشد که در دسترس داریم و این موضوع می‌تواند به کاهش کیفیت منجر شود. پیدا کردن نقطه تعادل در این زمینه نیز ساده نیست.

وی با بیان اینکه آمار رسمی مصرف بنزین باید مبنای برنامه‌ریزی قرار گیرد، گفت: من معتقدم رقم ۱۳۵ میلیون لیتر که به صورت رسمی اعلام می‌شود، برای برنامه‌ریزی به تنهایی قابل اتکا نیست و ممکن است مقدار واقعی متفاوت باشد؛ بنابراین ما ناچاریم دست‌کم برای سطح بالاتری از مصرف برنامه‌ریزی کنیم.

معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی با اشاره به وضعیت واردات بنزین اظهار کرد: در شرایط فعلی، امکان واردات نیز با محدودیت‌هایی مواجه است. جنگ اوکراین شرایط بازار را به هم ریخته و خود روسیه نیز با کمبود مواجه …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 هدف ایران‌خودرو مشخص شد؛ می‌خواهیم «تویوتای ایران» باشیم!
سایت پرشین خودرو

هدف ایران‌خودرو مشخص شد؛ می‌خواهیم «تویوتای ایران» باشیم!

نماینده صاحبان اکثریت سهام ایران‌خودرو، از هدف این مجموعه برای تبدیل شدن به «تویوتای ایران» خبر داد و گفت: این هدف با توجه به تجربه صنعتی، رویایی دست‌نیافتنی نیست.
 قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ افزایش قیمت دلار
سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ افزایش قیمت دلار

اقتصادنیوز: قیمت دلار حواله‌ای امروز با افزایش، به 156545 (یکصد و پنجاه و شش هزار و پانصد و چهل و پنج) تومان رسید.
 جزئیات فروش و عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه فسپا
سایت صدای بورس

جزئیات فروش و عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه فسپا

شرکت گروه صنعتی سپاهان با نماد فسپا در پی برگزاری کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از تغییرات قیمت، ، عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه سال ۱۴۰۵ و برنامه‌های شرکت برای توسعه بازار و تولید محصولات جدید را تشریح کرد.
 لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر
سایت اسب بخار

لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر

لئوپارد 8 (Leopard) در حال حاضر پرشتاب ترین SUV بازار ایران است که سطح امکانات بسیار بالایی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار می دهد.
 بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ بورس ایران در راه است؟ | سهامداران ومهان بخوانند
سايت نبض بورس

بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ بورس ایران در راه است؟ | سهامداران ومهان بخوانند

عرضه اولیه گروه پتروشیمی تابان فردا با نماد «تابان» در حالی در برنامه بازار سرمایه قرار گرفته که این رویداد می‌تواند برای سهامداران ومهان اهمیت ویژه‌ای داشته...
 پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | طلا گران‌تر می‌شود؟
سايت نبض بورس

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | طلا گران‌تر می‌شود؟

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ در حالی دنبال می‌شود که بازار در معاملات روز گذشته با رشد هم‌زمان دلار و اونس جهانی طلا، روندی کاملاً صعودی داشت....
 ارز گران‌تر و دیرتر، چه اثری بر سودآوری خودروسازان بورسی می‌گذارد؟
سايت نبض بورس

ارز گران‌تر و دیرتر، چه اثری بر سودآوری خودروسازان بورسی می‌گذارد؟

تأمین ارز به یکی از جدی‌ترین چالش‌های زنجیره خودرو تبدیل شده است؛ از یک سو زمان انتظار برای تخصیص و تأمین ارز واردات به بیش از ۲۱۰ روز رسیده و از سوی دیگر، ت...