قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

سوال روز؛ چرا بختیاری‌زاده رضاییان را نخواست؟

پایگاه خبری فوتبالی- رامین رضاییان در مصاحبه خود عنوان کرد که سهراب بختیاری‌زاده در تمام این مدت حتی یک تماس هم با او نگرفت. به گزارش فوتبالی، ماجرای رامین رضاییان و استقلال همچنان از سوژه‌های داغ فوتبال ایران در آستانه شروع رقابت‌های لیگ برتر است. رضاییان در مصاحبه خود تاکید کرد که در تمام این مدت بختیاری زاده حتی یک تماس تلفنی با او نداشته است.در همین رابطه بد نیست بدانید سهراب از ماجرای اختلاف رامین رضاییان با بعضی از بازیکنان استقلال از جمله یاسر آسانی باخبر بود و می‌دانست که چند نفر از شاگر ...,رامین رضاییان,استقلال,سهراب بختیاری‌زاده
 سوال روز؛ چرا بختیاری‌زاده رضاییان را نخواست؟

پایگاه خبری فوتبالی- رامین رضاییان در مصاحبه خود عنوان کرد که سهراب بختیاری‌زاده در تمام این مدت حتی یک تماس هم با او نگرفت. 

به گزارش فوتبالی، ماجرای رامین رضاییان و استقلال همچنان از سوژه‌های داغ فوتبال ایران در آستانه شروع رقابت‌های لیگ برتر است. رضاییان در مصاحبه خود تاکید کرد که در تمام این مدت بختیاری زاده حتی یک تماس تلفنی با او نداشته است.

در همین رابطه بد نیست بدانید سهراب از ماجرای اختلاف رامین رضاییان با بعضی از بازیکنان استقلال از جمله یاسر آسانی باخبر بود و می‌دانست که چند نفر از شاگردانش موافق بازگشت رضاییان نیستند.

نکته دیگر این که خود رامین هم با سهراب تماس نگرفت تا مقدمات بازگشت خود به استقلال را فراهم کند. در حالی که ماه‌ها قبل این کار را با امیر قلعه نویی کرد و شخصا با او تماس گرفت و در نهایت با وساطت فیروز کریمی ملی پوش شد .

مساله سوم هم اینکه سهراب از همان زمان که شنید مدیربرنامه‌های رضاییان ۲۰۰ میلیارد از استقلال خواسته به طور کامل قید این بازیکن را زد چون معتقد بود با این رقم و حتی چند ده میلیارد کمتر تیمش به هم می‌ریزد و بقیه برایش بازی نمی‌کنند. اتفاقی که در همین استقلال مسبوق به سابقه است.

همه این موارد دست به دست هم داد تا در نهایت سرمربی استقلال عطای رامین رضاییان را به لقایش ببخشد و تیمش را با وجود پنجره‌ بسته نقل و انتقالاتی بدون او آماده رقابت‌های لیگ برتر کند .

استوری یاسر آسانی علیه رضاییان فقط یکی از دلایلی بود که نشان می‌داد چند بازیکن مطرح و کلیدی استقلال دل خوشی از رامین ندارند و ترجیح می‌دهند او به تیم‌شان برنگردد. رامین هم البته این مسائل را می‌دانست و شاید بر همین اساس بتوان گفت مدیربرنامه‌های او از قصد رقم بالایی را به استقلال پیشنهاد داد .



۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند .

دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی با استقلال خوزستان حرف درستی زد. این ابزار است که به شما فلسفه بازی می‌دهد. شما نمی‌توانید با ابزار نساجی مقابل استقلال فوتبال مالکانه بازی کنید .

سه: نکته مهمی که در این دو بازی خیلی به چشم آمده نظم بازی استقلالیهاست. آنها اصلا به سراغ ارسالهای بی‌هدف نرفته‌اند، روی زمین انقدر توپ را می‌چرخانند تا روزنه را پیدا کنند، همین چرخه تکرار و تکرار حریف را به اشتباه می‌اندازد. کاری که دفاع نساجی در نهایت انجام داد و استقلال به برتری رسید .

چهار: مربع مدعیان را که جدا کنید ، فولاد و گل‌گهر در سید بعدی قرار می‌گیرند اما دوازده تیم دیگر خیلی از نظر فنی با یکدیگر تفاوتی ندارند. اکثرا شبیه به هم هستند. در واقع قهرمانی از دل این بازیها بیرون می‌آید. یعنی بردن تیمهای متوسط. وقتی تلاش استقلال در زمین حریف را برای بردن می‌بینیم یعنی درک کرده‌اند که جای امتیاز دادن در این بازیها نیست .

پنج: بردن بازیهای اول فصل برای اعتماد به نفس مجموعه تیم خیلی مهم است. استقلال قرعه مناسبی هم در دو هفته اول داشت و مقابل دو تیم تازه صعود کرده قرار گرفت. دو برد و شش امتیاز و پنج گل و دو کلین شیت آبیها را به بالای جدول برد تا آماده یک ماه  سخت و دشوار شوند، استقلال در شهریور با سپاهان و فولاد و پرسپولیس و السد بازی دارد. یک تونل وحشت واقعی !

شش: همچنان استقلال یک تیم راست محور است. زوج حردانی و آسانی که از عقب توسط فلاح پوشش داده می‌شوند نقطه قوت این تیم است. این بالانس در چپ هنوز برقرار نشده، نه گودرزی کیفیت حردانی را دارد و نه کوشکی به مرز آمادگی رسیده است .

هفت: بازیکن سرمایه باشگاه است، استقلال برای خرید عارف آقاسی کلی هزینه کرده و هر  کسی سرمربی استقلال می شود حق ندارد به راحتی سرمایه باشگاه را به باد بدهد. نوع برخورد سهراب با عارف را با برخورد ساپینتو با عارف مقایسه کنید تا ببینید چگونه سهراب، توانست همشهری اش را احیا کند. نمایش آقاسی در وطنی بهترین بازی او برای استقلال از ابتدای حضورش بوده است .

هشت: هر تغییر و تحولی برای یک سری از بازیکنان مثبت است برای عده‌ای دیگر منفی ، این به اعتقاد سرمربی بستگی دارد. خروج رضاییان، سهرابیان ، غلامی و خارجیهای بی خاصیت به ابقای سهراب برمی‌گردد. شاید اگر سرمربی دیگری بود آنها را حفظ می‌کرد اما همین محدودیتهای نقل و انتقالاتی برای عده‌ای سود داشت که بارزترین آنها محمدرضا آزادی بود که بعد از ماهها با کمک مدافع حریف ناپرهیزی کرد .

نه: آنهایی که روی چمن وطنی بازی کرده‌اند قطعا می‌دانند یکی از سفت‌ترین زمینهای لیگ، همین چمن ورزشگاه قائمشهر است، توپ مدام پله می‌شود و کار را به شدت سخت می‌کند. استقلال در شهری برد که معمولا و البته سالها بود که آنجا نمی‌برد .

ده: صحبت درباره ماجراهای یاسر آسانی تکراری شده ، همچنان بر سر مفاد این فسخ بین علما اختلاف وجود دارد. سهراب هم کماکان ریسک قضیه را به جان خریده و به یاسر بازی می‌دهد ، اگر رای این پرونده به ضرر استقلال اعلام شود همه اهالی ساختمان سعادت‌آباد باید با آنجا خداحافظی کنند .

گزارش از پیمان خنافری/ پایگاه خبری فوتبالی


۸ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

شوک به استقلال؛ پیام خداحافظی منیر الحدادی منتشر شد و هواداران را غافلگیر کرد / منیر الحدادی رفتنی شد؟ پیام معنادار ستاره استقلال برای هواداران آبی / پایان کار منیر الحدادی در استقلال؟ خداحافظی ستاره اسپانیایی همه را به تکاپو انداخت

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ منیر الحدادی، بازیکن فصل گذشته تیم فوتبال استقلال، پس از جدایی از این تیم و پیوستن به آلباسته اسپانیا، با انتشار پیامی در صفحه شخصی خود از هواداران آبی‌پوش خداحافظی کرد.

الحدادی که پس از حضور در استقلال در پایان فصل از جمع آبی‌پوشان جدا شد، با انتشار پیامی خطاب به هواداران این تیم نوشت:

«همیشه همه‌چیز آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود. شرایط باعث شد دوران حضورم در اینجا زودتر از آنچه می‌خواستم به پایان برسد، اما چیزهایی بسیار فراتر از آنچه بتوان با کلمات بیان کرد، با خودم به یادگار می‌برم.

از تمام کسانی که از همان نخستین روز حضورم باعث شدند احساس کنم در خانه خودم هستم، تشکر می‌کنم.

امیدوارم روزی دوباره مسیرمان به یکدیگر برسد. این فصل از زندگی حرفه‌ای من همیشه جایگاه ویژه‌ای در قلبم خواهد داشت.»

منیر الحدادی پس از جدایی از استقلال، با عقد قرارداد به تیم آلباسته اسپانیا پیوست تا فصل جدید فوتبال خود را در لالیگا ۲ این کشور دنبال کند.


۲۳ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

به بهانه جدایی مونیر الحدادی؛ تلخکامی مراکشی‌های فوتبال ایران

پایگاه خبری فوتبالی- سومین بازیکن مراکشی تاریخ لیگ برتر پس از یک فصل از فوتبال ایران رفت.

به گزارش فوتبالی، سرانجام مونیر الحدادی بازیکن مراکشی و سرشناس استقلال که فصل گذشته بازی‌های خوبی را برای آبی‌پوشان انجام داد، با انتشار یک استوری اینستاگرامی با هواداران استقلال خداحافظی کرد.

الحدادی که در ابتدای فصل گذشته با سابقه بازی در بارسلونا به استقلال پیوست، در مدت زمان حضورش در فوتبال ایران عملکرد قابل قبولی داشت، هرچند به دلیل شرایط خاص لیگ برتر در فصل گذشته، این بازیکن اسپانیایی – مراکشی نتوانست به دستاورد و موفقیت خاصی همراه با استقلال دست یابد.

این بازیکن 30 ساله در فصل گذشته 28 بار با پیراهن استقلال به میدان رفت. 18 بازی در لیگ برتر، 2 در جام حذفی و 8 بازی در لیگ قهرمانان آسیا دو. حاصل کار او در این بازی‌ها، 4 گل زده و ثبت 5 پاس گل در تمامی رقابت‌ها بود که در مجموع عملکرد خوبی برای این بازیکن به حساب می‌آید.

الحدادی تنها بازیکن مراکشی در لیگ برتر ایران نبوده. پیش از او دو بازیکن دیگر از این کشور آفریقایی سابقه بازی در فوتبال ایران را داشتند.

عادل شیحی

با سابقه بازی در فولام در چمپیونشیپ انگلیس به استقلال پیوست. انتقال این بازیکن نه چندان مطرح به فوتبال ایران کمی عجیب بود و خیلی زود هم از جمع آبی‌پوشان جدا شد. در 6 بازی که در استقلال انجام داد، هیچ عملکرد مثبتی نداشت و بدون گل زده یا پاس گل به کار خود در فوتبال ایران پایان داد. او در دربی فروردین 1395 در ترکیب اصلی استقلال به میدان رفت اما در همان نیمه اول مصدوم شد و از بازی بیرون رفت.

ایوب العملود

به عنوان یک مدافع عملکرد نسبتا قابل قبولی در طول یک فصل حضورش در پرسپولیس داشت. العملود که با نظر خوان کارلوس گاریدو جذب پرسپولیس شد، 24 بار پیراهن پرسپولیس را در سه جام مختلف برتن کرد، اما به لحاظ اثرگذاری روی گل، اصلاً آمار خوبی نداشت. او تنها یک گل برای سرخپوشان به ثمر رساند. آن هم در هفته دوم لیگ بیست و چهارم و در دیدار برابر تراکتور که مانع از شکست تیمش شد.




 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.

 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!
۲۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.

 خلاصه بازی اتلتیکو مادرید و مالاگا
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید و مالاگا

در اولین هفته از لالیگا، اتلتیکو مادرید در دیداری خانگی مقابل مالاگا به پیروزی 2 بر صفر رسید.

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان

پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر در حضور هوادرانش مقابل استقلال خوزستان به پیروزی 4 بر یک رسید.

 طارمی، شاید مقابل استقلال و تراکتور!
۱۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

طارمی، شاید مقابل استقلال و تراکتور!

به گزارش سایت اسپورت ۲۴ یونان، مهدی طارمی در تمرین امروز المپیاکوس با اعضای این تیم خداحافظی کرده و قرار است برای پیوستن به الوصل امارات راهی این کشور شود. ا...