قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

‌مأموران شهید درگیری شادگان به ۳ نفر رسید/ هلاکت و دستگیریِ قاتلان سه پلیس

در پی تیراندازی ناجوانمردانه قاچاقچیان مسلح به مأموران پلیس در شادگان، یکی دیگر از ماموران پلیس مجروح این حادثه به نام «علیرضا فتحی» به فیض شهادت نائل آمد.
 ‌مأموران شهید درگیری شادگان به ۳ نفر رسید/ هلاکت و دستگیریِ قاتلان سه پلیس

باشگاه خبرنگاران جوان - فرمانده انتظامی خوزستان گفت: شهید علیرضا فتحی که دیروز در مأموریت مقابله با قاچاقچیان مسلح مجروح شده بود، با وجود تلاش کادر درمان، بر اثر شدت جراحات به شهادت رسید.

پیش‌تر هم شهید مهدی مهدوی‌کیا و شهید سینا سیاه‌نژاد در همین حادثه به شهادت رسیده بودند.

هلاکت و دستگیریِ قاتلان سه پلیسِ شادگانی

فرمانده انتظامی خوزستان گفت: مأموران با تحقیقات گسترده پلیسی محل اختفا افراد شرور را شناسایی و در یک عملیات منسجم با آتش متقابل یک نفر از قاچاقچیان را به هلاکت رسانده و نفر دوم پس از مجروح شدن دستگیر شد.



۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

اهدای دست‌نوشته سردار موسوی به خانواده‌ای با ۱۱ شهید

 دست‌نوشته سردار سرلشکر سیدمجید موسوی، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به خانواده اسدزاده بخشایش که ۱۱ نفر از اعضای آن در جنگ تحمیلی رمضان(۴۰ روزه) به شهادت رسیده‌اند، اهدا شد.

 متن این دست‌نوشته به شرح ذیل است:

خانواده معزز شهیدان اسدزاده بخشایش

سلام علیکم

ادای ادب و احترام می‌گذارم به ساحت شما گرانقدرانی که در راه دفاع از ایران اسلامی و حریم ولایت، بهترین عزیزان خود را تقدیم درگاه الهی نمودید و با اهدای کودکان معصوم که همچون فرشتگان آسمانی، نشانه‌های پاکی و روشنایی هستند، پرچم‌های سرخ افتخار و عزتمندی را بر بلندای قله‌های ایمان و اراده این ملت شهیدپرور برافراشتید.

نام شهیدان شما تا ابد بلندآوازه و یاد آنها در دل و جان ملت ما به‌عنوان نمادهای ایثارگری و شجاعت باقی خواهد ماند و ما رزمندگان نیروی هوافضا خود را متعهد می‌دانیم که انتقام این خون‌های پاک را از دشمنان خبیث و جنایتکار بستانیم.

۱۳/۵/۱۴۰۵

سیدمجید موسوی

با افتخار تقدیم شما

در پناه امام زمان(عج)، سلامت باشید.

سردار موسوی در پیامی دیگر خطاب به این خانواده نوشت:

بسمه‌تعالی

خانواده محترم شهیدان اسدزاده بخشایش

سلام علیکم

ضمن ادای احترام و تعظیم مقام شهیدان گرانقدر شما، زبان و قلم خود را قاصر از آن می‌دانم که عظمت این واقعه و جایگاه رفیع شهیدان شما را توصیف نمایم.

بی‌تردید، شباهت شهادت خانوادگی شما با خانواده امام شهیدمان، نشانه‌ای از رشته‌های مستحکم الهی بین امام و امت در همه صحنه‌هاست و بشارتی است که ارواح طیبه شهیدان در معیت امام دلبند خود و ان‌شاءالله همجوار حضرت اباعبدالله الحسین(ع) هستند.

تحمل چنین داغی بس عظیم و طاقت‌فرساست، لکن خرسند باشید که عزیزان شما شاهد، حاضر و «عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ» هستند.

۱۳/۵/۱۴۰۵

سیدمجید موسوی

گفتنی است این شهدا بر اثر اصابت موشک به منزلشان در جنگ تحمیلی رمصان، به شهادت رسیدند. شهیدان قربانعلی اسدزاده بخشایش، شهیده خدیجه آزادی بخشایش، محمدحسام ثاقب بخشایش، شهیده نازنین زهرا ثاقب بخشایش، شهید امیرمحمد ثاقب بخشایش، شهید ابوالفضل اسدزاده بخشایش، شهید محمدحسین اسد زاده بخشایش، شهید امیرعباس اسد زاده بخشایش شهیده فاطمه محمدی، شهیده سمیرا اسدزاده بخشایش و شهیده مریم زارعی زرنقی، اعضای سه خانواده در قالب پدربزرگ، مادر و فرزندان نونهال و نوجوان ساکن در شهرک وائین شهرستان شهریار بودند که در جنگ تحمیلی سوم در کنار هم به شهادت رسیدند.

 


۲ ساعت قبل / خبرگزاری جام جم

جنگ اخیر فرصت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان است

به گزارش جام جم آنلاین کرمان ؛ محمدعلی طالبی، پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه شورای هماهنگی دفاع مقدس گفت: در آستانه برگزاری هفته دفاع مقدس قرار داریم و رشادت، ایثار، ازخودگذشتگی و قهرمانی‌های نیروهای مسلح و مردم و همچنین حمایت مسئولان از نیروهای مسلح در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان و جنگ اخیر، حاصل و برآیند مجموعه اقدامات و فعالیت‌هایی است که در راستای زنده نگه داشتن دفاع مقدس و فرهنگ دفاع مقدس در کشور انجام شده است.

وی با اشاره به جایگاه بزرگداشت هفته دفاع مقدس افزود: شاخص‌ترین اقدام در این زمینه، بزرگداشت هفته دفاع مقدس بوده که با اجرای برنامه‌های متنوع، توانسته رسالت بزرگ انتقال فرهنگ دفاع مقدس از پایان جنگ تا امروز را به خوبی دنبال کند.

وی تأکید کرد: این نشان‌دهنده اهمیت کاری است که ما در راستای بزرگداشت هفته دفاع مقدس داریم.

استاندارکرمان با اشاره به ضرورت انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان گفت: همواره بر انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان تأکید داشته‌ام، زیرا بخشی از نسل جوان روزبه‌روز از این فرهنگ فاصله می‌گیرد و این موضوع دغدغه همه ماست.

طالبی، ادامه داد: وقوع دو جنگ در طول یک سال و چند ماه گذشته، در کنار همه تهدیدها و مشکلاتی که ایجاد کرده، فرصت‌هایی نیز به وجود آورده است که باید از آنها برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جدید استفاده کرد.

وی افزود: نسلی که بیش از هر نسل دیگری مورد توجه ما برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس است، اکنون جنگ را دیده و درک نزدیکی از جنگ، نوع تعاملات در شرایط جنگی، دشمنی‌های صورت‌گرفته با نظام جمهوری اسلامی ایران و جنایت‌های رخ‌داده توسط دشمن پیدا کرده است.

استاندار کرمان تصریح کرد: ما کار راحت‌تری برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس و فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت به نسل جدید داریم.

طالبی، با ابراز امیدواری از اینکه این ظرفیت در فعالیت همه ساختارها و کمیته‌های مرتبط مورد توجه قرار گیرد و گفت: امیدوارم بتوانیم رسالت خود را در پاسداشت ایثار و شهادت و جانفشانی‌های رزمندگان دوران دفاع مقدس و همچنین دفاع مقدس دوم و سوم، به بهترین شکل در استانی که ریشه در مقاومت و ایثار دارد، نشان دهیم.


۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

مادربزرگ «هند رجب» با رد تحقیقات اسرائیل درباره شهادت وی، خواستار تحقیقات بین‌المللی شد

به گزارش برنا و به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این موضع مادربزرگ هند رجب پس از آن اتخاذ شد که ارتش رژیم صهیونیستی پیشتر در روز چهارشنبه اذعان کرده بود که نظامیان در ژانویه ۲۰۲۴ به خودرویی که هند رجب و خانواده‌اش را در غزه حمل می‌کرد، شلیک کرده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که تحقیقات جنایی داخلی را درباره مرگ هند رجب و همچنین کشته شدن ۱۵ نفر از کارکنان اورژانس و امداد در رفح در مارس ۲۰۲۵ آغاز کرده است.

در همین حال مادربزرگ این کودک فلسطینی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آناتولی اظهار داشت که خانواده به تحقیقات اسرائیل و دادگاه این رژیم اعتماد ندارد.

او شهادت نوه‌اش و اعضای خانواده‌اش را نتیجه حمله عمدی به خودروی غیرنظامی آنها دانست که حامل تعدادی کودک بود.

مادربزرگ هند رجب جزئیات ساعات پایانی زندگی این کودک فلسطینی را بازگو کرد و افزود: «این کودک به همراه عمویش، همسر او و فرزندانشان در خودرویی بودند. خانواده به دلیل بمباران و درگیری‌ها مجبور به ترک منطقه شده بودند که خودروی آنها نزدیک ایستگاه فارس در شهر غزه مورد تیراندازی قرار گرفت.»

وی گفت که «لیان، دخترعموی هند که در خودرو بود، ساعت‌ها از طریق تلفن از خانواده کمک می‌خواست تا اینکه ارتباطش قطع شد. خانواده بعدا" توانست با هند تماس بگیرد که او به آنها اطلاع داد هنوز زنده است.»

مادربزرگ هند رجب توضیح داد که «خانواده ساعت‌ها با هند در تماس بودند و با هلال احمر فلسطین هماهنگ کردند تا تیمی از امدادگران را به سوی او بفرستند.»

او اشاره کرد که «ارتباط در حین تلاش امدادگران برای رسیدن به محل او قطع شد و خانواده از اتفاقی که بعداً افتاد بی‌خبر ماندند، پس از عقب‌نشینی نظامیان رژیم اسرائیل از منطقه، خانواده خودرو را پیدا کردند و طبق روایت آنها، مشخص شد که تمام سرنشینان آن، از جمله هند رجب، شهید شده‌اند.

مادربزرگ هند رجب از کشور‌ها و نهاد‌های بین‌المللی خواستار انجام تحقیقات مستقل درباره شرایط شهادت هند، اعضای خانواده‌اش و امداد گرانی شد که سعی کردند به او برسند.

او تاکید کرد که «خواسته خانواده تنها به پاسخگویی مسئولان مرگ هند محدود نمی‌شود، بلکه شامل تحقیق درباره کشته شدن کودکان فلسطینی و جنایاتی است که در طول جنگ نسل‌کشی در نوار غزه رخ داده است.»

مادربزرگ هند رجب با بیان اینکه «ما تنها به نام هند به عنوان یک کودک در غزه مطالبه نمی‌کنیم، بلکه به نام همه کودکان شهید خود در غزه خواهانیم»، خواستار تحقیقات جامع در مورد جنایات انجام شده علیه فلسطینیان و پاسخگویی مسئولین آنها شد.

موسسه هند رجب نیز روز چهارشنبه در بیانیه‌ای در کارایی تحقیقات ارتش رژیم صهیونیستی تردید وارد کرد و آن را گامی واقعی در جهت عدالت ندانست.

این موسسه اعلام کرد که این تحقیقات، حتی اگر واقعا انجام شوند، نباید گامی واقعی در جهت تحقق عدالت تلقی شوند.

گشایش تحقیقات رژیم صهیونیستی بیش از ۲ سال پس از شهادت هند رجب و اعضای خانواده‌اش صورت می‌گیرد، در حالی که خانواده او خواستار تحقیقات مستقل بین‌المللی هستند و معتقدند که تحقیقات رژیم اسرائیل از دیدگاه آنها نمی‌تواند عدالتی را که مطالبه می‌کنند، فراهم آورد.

پرونده هند رجب پس از انتشار یک فایل صوتی از آخرین تماس او با هلال احمر فلسطین برای درخواست کمک، خشم گسترده بین‌المللی را برانگیخته بود.

انتهای پیام/




 کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان

استوری نورا هاشمی فرزند مهدی هاشمی و گلاب آدینه، در نکوهش ملیکا پارسادوست، شاکی پرونده پژمان جمشیدی در ساعات اخیر مورد توجه قرار گرفته است.

 ولیعهد عربستان روز یکشنبه به پاریس می‌رود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

ولیعهد عربستان روز یکشنبه به پاریس می‌رود

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه روزهای یکشنبه و دوشنبه در پاریس از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در چارچوب سفر رسمی وی استقبال خواهد کرد.

 پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران

در این گزارش شرایط ثبت نام پیش فروش سایپا در مرداد ۱۴۰۵ را بخوانید.

 پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی که در صورت پایان ندادن به روابط «مسئله‌دار» می‌تواند به از دست رفتن صلاحیت این دانشگاه‌ها برای دریافت بودجه‌های تحقیقاتی فدرال منجر شود.

 راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی

دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در صورت وقوع یک اتفاق می‌تواند برای همیشه مشکل سربازی‌اش را حل کند.

 جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر
۶ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر

آخرین خبر/ایتمار بن گویر وزیر امنیت اسرائیلی تخریب ده هزارمین خانه فلسطینی در کرانه باختری را جشن گرفت و آن را «موفقیتی تاریخی» توصیف کرد. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله