قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

لاله الموت؛ مقصد جدید گردشگران قزوین

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استاندار قزوین با اشاره به ظرفیت‌های بی‌بدیل مناطق بکر استان، از پتانسیل بالای سایت طبیعی لاله الموت برای جذب سرمایه‌گذار و توسعه گردشگری کوهستانی منطقه لاله الموت قزوین با ۶۰ هزار گردشگر خبر داد.
 لاله الموت؛ مقصد جدید گردشگران قزوین
باشگاه خبرنگاران جوان - علی فرخزاد  مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استاندار قزوین  گفت: منطقه استراتژیک و بکر لاله الموت که در ارتفاع سه هزار و ۵۶۱ متری از سطح دریا و در میان قلل مرتفع خشکچال و سیالان واقع شده که با برخورداری از ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد اقلیمی، بستری بی‌نظیری را برای توسعه انواع فعالیت‌های گردشگری فراهم آورده است.

وی تصریح کرد: این سایت طبیعی با مساحتی بالغ بر ۱۸۵ هکتار و برخورداری از اکوسیستمی غنی که حاصل ذوب برف‌ها و چشمه‌های دایمی است، می‌تواند نقش مهم و حیاتی را در تقویت زنجیره ارزش گردشگری استان ایفا کند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استاندار قزوین با اشاره به شرایط آب‌وهوایی خاص این منطقه و ایجاد میکروکلیمای مطبوع (مجموعه‌ای از شرایط جوی در محدوده‌ای مشخص که به طور قابل توجهی با شرایط جوی محیط اطراف خود تفاوت دارد) در تابستان‌ها، تاکید کرد و افزود: این ویژگی مهم و بارز، لاله الموت را به مقصدی ایده‌آل برای گردشگران تبدیل کرده است.

وی همچنین با اشار به جذب سرمایه گذار در بخش زیرساخت‌ها، تاکید کرد: دسترسی به این سایت از طریق جاده اختصاصی ۳۴ کیلومتری، از معلم کلایه امکان‌پذیر بوده و وجود جاده ارتباطی ۶ کیلومتری از روستای گازرخان، پتانسیل بالایی را نیز برای اتصال این منطقه به مسیر‌های گردشگری قلعه حسن صباح (قلعه الموت) ایجاد کرده است.

فرخزاد خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی برای بهسازی مسیر‌های صخره‌ای و مدیریت ریزش سنگ‌ها، این منطقه می‌تواند به یکی از مقاصد اصلی گردشگری کوهستان در سطح کشور تبدیل شده و علاوه بر رونق گردشگری، موجب اشتغال‌زایی و جذب سرمایه‌های جدید در استان نیز شود.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استاندار قزوین اضافه کرد: با هدف افزایش ظرفیت‌های تفریحی و اقامتی کشور، این طرح با سرمایه‌گذاری عظیم در حوزه گردشگری استان در دستور اجرا قرار گرفته است.

به گفته فرخزاد، این پروژه با هدف فراهم‌آوری امکانات رفاهی برای ۶۰ هزار گردشگر در طول سال، ظرفیت‌های اقتصادی منطقه الموت را به شکلی چشمگیر و قابل توجه افزایش خواهد داد.

این مسئول با اشاره به اینکه سایت طبیعی لاله الموت طی مدت هفت سال اجرا و تکمیل خواهد شد، ادامه داد: این سایت با ایجاد اشتغال و نرخ بازدهی مطلوب، از جمله پروژه‌های کلیدی در مسیر توسعه زیرساخت‌های گردشگری به شمار می‌رود.

وی اضافه کرد: تحلیل‌های اقتصادی نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری، به ویژه در حوزه خدمات اقامتی و تفریحی، همچنان یکی از امن‌ترین و سودآورترین حوزه‌ها برای توسعه سرمایه است و در همین راستا نیز بررسی شاخص‌های یک پروژه جدید گردشگری نشان می‌دهد که این طرح با نرخ بازده ۲۸ درصدی، پتانسیل بالایی برای جذب سرمایه دارد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استاندار قزوین وی افزود: ارزش فعلی این طرح که حدود ۱۱۰ میلیارد ریال برآورد شده، گواهی بر اهمیت استراتژیک این سرمایه‌گذاری در تراز مالی بخش خدمات است که گامی موثر در جهت تقویت ظرفیت‌های پذیرایی و تفریحی کشور محسوب می‌شود.



 از «ما بردیم» تا «ما باختیم»؛ سوپرانقلابی‌ها در روایت جنگ هم دو دسته شدند

از «ما بردیم» تا «ما باختیم»؛ سوپرانقلابی‌ها در روایت جنگ هم دو دسته شدند

مردم میان «روایت فتح» و «روایت شکست» مانده‌اند؛ دوگانه‌ای که بخشی از آن محصول سال‌ها روایت‌سازی جناحی و سیاسی است.

 انتقاد صریح روزنامه جمهوری اسلامی: مسئولان ارشد وزارت خارجه با طالبان قوم و خویش هستند؟ | سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبان گفته می‌شود

انتقاد صریح روزنامه جمهوری اسلامی: مسئولان ارشد وزارت خارجه با طالبان قوم و خویش هستند؟ | سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبان گفته می‌شود

اقتصادنیوز: چه اتفاقی در راهروهای وزارت خارجه افتاده که سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبانی می‌گویند که رسماً اعلام کرده هرگز به آراء مردم مراجعه نخواهد کرد چون اعتقادی به آن ندارد؟

 ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

سخنگوی وزارت خارجه هرگونه شلیک موشک از سوی ایران به امارات را تکذیب کرد.

 دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

دبیر شورای عالی امنیت ملی در کنایه‌ای به مقامات آمریکا نوشت: فاصله‌ی میان ناتوانی آمریکا در باز کردن تنگه هرمز و ادعای مالکیت بر آن، از فاصله ۷۰۰۰ مایلی واشنگتن تا تنگه هرمز هم بیشتر است!

 فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

اقتصادنیوز: محور اصلی مناظره موسی غنی‌نژاد و میلاد دخانچی این است که آیا می‌توان از دل میراث علی شریعتی و پروژه روشنفکری دینی، قرائتی تازه و قابل‌دفاع از «چپ» بیرون کشید، یا اینکه این عناوین صرفاً بازتولید همان سنت شکست‌خورده چپ با زبانی جدید هستند.

 زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است؛ فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت ۱۳۸۲ هکتار حریق صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. در این میان، ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیروهای آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است.

 دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

اقتصادنیوز: آنچه در سال ۲۰۰۶ با شکست یک معامله بندری آغاز شد، امروز به رابطه‌ای بسیار پیچیده‌تر تبدیل شده است؛ رابطه‌ای که در آن سرمایه امارات، فناوری آمریکا، امنیت خاورمیانه و سیاست داخلی واشنگتن به شکلی بی‌سابقه در هم تنیده شده‌اند.