قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

روز خونین در مدرسه‌ فیلیپین؛ ۲ کشته و ۹ زخمی

تیراندازی در مدرسه‌ای در شهر زامبوانگا فیلیپین ۲ کشته و ۹ زخمی بر جای گذاشت.
 روز خونین در مدرسه‌ فیلیپین؛ ۲ کشته و ۹ زخمی

باشگاه خبرنگاران جوان - پلیس فیلیپین اعلام کرد در تیراندازی امروز سه‌شنبه در دبیرستانی در شهر زامبوانگا در جنوب فیلیپین، دانش‌آموزان هدف گلوله یک دانش‌آموز دیگر قرار گرفته‌اند.

سرگرد شلامی چانگ، سخنگوی پلیس منطقه، گفت نیروهای پلیس در تلاش برای تأمین امنیت محوطه مدرسه هستند، اما نتوانست بلافاصله جزئیات بیشتری ارائه کند. این تیراندازی در مدرسه‌ای وابسته به دانشگاه آتنئو د زامبوانگا در شهر جنوبی زامبوانگا رخ داد. خیمر آدان اولاسو، شهردار این شهر، به رادیو DZMM گفت هر دو قربانی دانش‌آموز بوده‌اند و یکی از آن‌ها خود ضارب بوده که از یک «سلاح گرم پرقدرت» استفاده کرده است.   ارنالد اندال، رئیس دانشگاه، تأیید کرد که تیراندازی فعال دیگری در جریان نیست و تلفات یا مصدوم دیگری گزارش نشده است. او گفت: «در حال حاضر تأیید می‌کنیم که دو کشته وجود دارد. دیگر هیچ ضارب فعالی در محل نیست.»   اندال افزود دانشگاه در حال هماهنگی با مقامات است و به محض کسب اطلاعات بیشتر، جزئیات تکمیلی را اعلام خواهد کرد. او گفت: «ما هرگز نمی‌خواستیم چنین اتفاقی بیافتد. اولویت ما ایمنی تمام دانشجویان است.»   این حادثه پس از حمله‌ای در ژوئن در یک دبیرستان دولتی در شهر تاکلوبان رخ می‌دهد که در آن، پس از تیراندازی دو دانش‌آموز در محوطه مدرسه، دست‌کم سه دانش‌آموز کشته و حدود ۲۰ نفر زخمی شدند. این تیراندازی همچنین کمتر از ۱۰ روز پس از حادثه‌ای پرسروصدا در تایلند روی می‌دهد که در آن، یک دانش‌آموز در مدرسه‌ای در حومه بانکوک دست به تیراندازی کور زد.





 وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»
۱۸ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»

اسکات بسنت، وزیر دارایی آمریکا ادعا کرد که تحریم‌های جدید ایالات متحده به «فروپاشی حکومت» ایران منجر خواهد شد.

 مقامات عمانی: تهدیدات ترامپ را جدی نمی‌گیریم
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

مقامات عمانی: تهدیدات ترامپ را جدی نمی‌گیریم

تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر حمله به عمان به دلیل مذاکراتش با ایران در مورد تنگه هرمز، باعث تعجب و نارضایتی مسقط شده است، تا حدی که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرد.

 پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم

پنجاه‌وهفت سال پس از آتش‌زدن مسجد الاقصی،رژیم صهیونیستی با طرح‌های یهودی‌سازی، هویت اسلامی آن را تهدید می‌کند.

 معاون ترامپ: آمریکا ابزار فشار بر ایران را دارد
۵ ساعت قبل / روزنامه شرق

معاون ترامپ: آمریکا ابزار فشار بر ایران را دارد

جی‌دی‌ ونس، معاون رئیس جمهور دولت تروریسنی آمریکا مدعی شد که واشنگتن ابزارهای فشار لازم برای مقابله با ایران را دارد

 موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران

پکن با مخالفت با فشار‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، بر حل اختلافات از مسیر دیپلماتیک تأکید کرد.

 حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت

چهار نفر به دنبال حمله یک هواپیمای بدون سرنشین در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند.