قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

اجرای گسترده طرح کنترل بیولوژیک در شالیزار‌های بابل

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل از اجرای گسترده طرح کنترل بیولوژیک در اراضی زیر کشت برنج خبر داد.
 اجرای گسترده طرح کنترل بیولوژیک در شالیزار‌های بابل
باشگاه خبرنگاران جوان؛سید سجاد حسنی بالاجاده  - رحیم شهیدی‌پور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل در ارزیابی وضعیت مدیریت آفات، گفت: در سال جاری، سه هزار و ۳۹۳ هکتار از اراضی شالیزاری بابل با بهره‌گیری از روش‌های مبارزه بیولوژیک و استفاده از زنبور «تریکوگراما» جهت کنترل آفت ساقه خوار برنج مدیریت شده‌اند.

او با اشاره به ضرورت تغییر رویکرد در مدیریت آفات، افزود: با توجه به جایگاه استراتژیک برنج در سبد غذایی خانواده‌ها، حفظ سلامت این محصول اولویت اصلی ماست. از سوی دیگر، استفاده بی‌رویه از نهاده‌های شیمیایی در سال‌های گذشته، نگرانی‌های جدی در زمینه بروز بیماری‌های انسانی، تخریب محیط زیست، از بین رفتن دشمنان طبیعی و کاهش تنوع زیستی ایجاد کرده است.

شهیدی‌پور در ادامه با تأکید بر کارایی روش‌های نوین، گفت: استفاده از مبارزات فیزیکی، مکانیکی و به‌ویژه روش‌های بیولوژیک، نه تنها راهکاری موثر برای کاهش چشمگیر مصرف سموم و پایین آوردن هزینه‌های تولید برای کشاورزان است، بلکه تضمین‌کننده رسیدن به محصولی سالم و استاندارد برای مصرف‌کنندگان نهایی می‌باشد.

او در پایان افزود: اجرای طرح‌های بیولوژیک تنها یک اقدام محیط‌زیستی نیست، بلکه یک راهبرد اقتصادی برای حمایت از معیشت کشاورزان است. با کاهش وابستگی به سموم شیمیایی گران‌قیمت و بهبود کیفیت محصول، ما علاوه بر حفظ توان اقتصادی تولیدکننده، ارزش افزوده محصول برنج بابل را در بازار‌های داخلی و خارجی ارتقا می‌دهیم. این اقدامات در راستای سیاست‌های دولت برای کاهش هزینه‌های تولید و تأمین امنیت غذایی با استاندارد‌های سلامت بالا صورت می‌گیرد.



 حشد شعبی: عراقی‌ها ۳۰ سپتامبر را به عنوان روز حاکمیت و شادی جشن می‌گیرند

حشد شعبی: عراقی‌ها ۳۰ سپتامبر را به عنوان روز حاکمیت و شادی جشن می‌گیرند

مدیر اداره رسانه نظامی نیروهای حشد شعبی روز چهارشنبه تأیید کرد که ۳۰ سپتامبر یک روز حاکمیتی و تاریخی برای عراق است، زیرا تاریخ تعیین‌شده برای پایان حضور خارجی در کشور را نشان می‌دهد.

 همتی: تفاهم نامه اسلام آباد از نظر اقتصادی به نفع کشور بود| درآمد ما از فروش نفت صفر شده؛ یک واقعیتی است که نفت صادر نمی‌کنیم| قدرت خرید مردم را با تدبیر و آرامش اوضاع جبران خواهیم کرد

همتی: تفاهم نامه اسلام آباد از نظر اقتصادی به نفع کشور بود| درآمد ما از فروش نفت صفر شده؛ یک واقعیتی است که نفت صادر نمی‌کنیم| قدرت خرید مردم را با تدبیر و آرامش اوضاع جبران خواهیم کرد

اقتصادنیوز: رئیس کل بانک مرکزی درباره آزادسازی منابع ایران اظهار داشت: درباره عددهای مشخصی که در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود، نمی‌توان بر مبنای شایعات اظهارنظر کرد؛ موضوع تفاهم اسلام‌آباد و آزادسازی منابع، بحثی جداگانه است. منابعی که قرار بود بر اساس این تفاهم آزاد شود، هنوز آزاد نشده‌اند.

 سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس با انتشار پستی در صفحه خود در ایکس، با معرفی رتبه‌های برتر کشورمان در زمینه‌های مختلف پزشکی و درمانی در سطح جهان و پیشرفت‌های بدست آمده در حوزه سلامت و بهداشت، بیماران خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد.

 نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد

نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد

آرمان امروز-سرویس بین الملل: یک کانال عبری گزارش داد که حزب لیکود به رهبری نتانیاهو در جدیدترین نظرسنجی با کاهش محبوبیت مواجه شد. بر اساس نظرسنجی منتشرشده از سوی شبکه کان اسرائیل، حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با اختلافی اندک از حزب یشار به رهبری گادی آیزنکوت، رئیس پیشین ستاد ارتش، عقب [ ]

 خلاصه بازی پرسپولیس 4 - استقلال خوزستان 1

خلاصه بازی پرسپولیس 4 - استقلال خوزستان 1

تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال خوزستان در چارچوب هفته دوم رقابت های لیگ برتر ایران 1405/06 به مصاف هم رفتند و در نهایت پرسپولیس 4 بر یک استقلال خوزستان را...

 معمای خوانندگی «ایرج» در فیلم‌فارسی

معمای خوانندگی «ایرج» در فیلم‌فارسی

آرمان امروز :    ۲۳ سال پیش، در مردادماه سال ۱۳۸۲، خبرنگار موسیقی ایسنا به منزل ایرج رفت و به گپ‌وگفت با او پرداخت. آن زمان، ایرج به نکاتی پرداخت که شاید امروز پس از دو دهه همچنان موضوعیت داشته باشند. ایرج از خطر فراموشی موسیقی اصیل ایرانی گفته بود که امروز حتی زنگ خطر [ ]

 آشنایی حاج قاسم با امام چگونه رقم خورد؟

آشنایی حاج قاسم با امام چگونه رقم خورد؟

تا روزی که حاج قاسم به مشهد رفت، هیچ شناختی از امام نداشت. اصلا نمی دانست کجا هستند و چه می کنند؟ آن روزها امام در تبعید بود.

 محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست

محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست

آرمان امروز : محمدرضا شریفی‌نیا روز سه‌شنبه در آیین اعطای نشان درجه یک هنری به مجید مظفری در سالن سیف‌الله داد اظهار کرد: اسمش هم با مسماست با کارهای آقای بیضایی واقعا طلا فروخت. این موقعیت بسیار عالی برای آقای مجید مظفری بود. کارهای نمایشی هم که انجام داده در حد طلای ۱۸ تا ۲۴ [ ]