او افزود: از مجموع ده هزار و ۹۶۰ هکتار شالیزار جویبار، عملیات برداشت کشت اول با سرعت مطلوبی در حال انجام است و کیفیت محصول امسال نیز وضعیت مناسبی دارد.
رحیمی با اشاره به نظارت مستمر کارشناسان بر روند برداشت، گفت: هدف اصلی ما در این مرحله، تضمین برداشت بهموقع و رعایت کامل استانداردهای کیفی است تا کشاورزان بتوانند بیشترین بازدهی را از مزارع خود دریافت کنند.
او افزود: با توجه به میانگین عملکرد فعلی و شرایط مساعد اقلیمی، انتظار داریم با پایان فصل برداشت، رکورد مطلوبی در تولید شلتوک ثبت شود که نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی منطقه و معیشت بهرهبرداران بخش کشاورزی ایفا خواهد کرد.
مدیر جهاد کشاورزی جویبار در پایان گفت: این موفقیت حاصل همکاری تنگاتنگ کشاورزان، کارشناسان پهنه و مجموعه مدیریت شهرستان است که با برنامهریزی دقیق و پایش مستمر، زمینهساز افزایش بهرهوری و کاهش ضایعات در زنجیره تولید برنج شدهاند. ادامه این روند، علاوه بر پایداری تولید، به توسعه اقتصادی روستایی و خودکفایی بیشتر در محصول استراتژیک برنج کمک شایانی میکند.






![[محمد محمودهاشمی] درباره کودتای ۲۸ مرداد](/news/u/2026-08-19/ettelaat-zae98.jpg)


