قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

آغاز برنامه‌های حمایتی برای ۲ هزار صیاد آسیب‌دیده در جنگ

مدیرکل شیلات هرمزگان گفت: پیگیری برای تأمین منابع مالی جبرانی، بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده، نوسازی شناور‌های خسارت‌دیده و حمایت از ۲ هزار صیاد آسیب‌دیده و بازگرداندن ظرفیت تولید به وضعیت عادی در دستور کار قرار دارد.
 آغاز برنامه‌های حمایتی برای ۲ هزار صیاد آسیب‌دیده در جنگ

باشگاه خبرنگاران جوان  - مسعود بارانی مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه حمایت از صیادان آسیب دیده از جنگ با مشارکت سازمان شیلات ایران، وزارت جهاد کشاورزی و استانداری هرمزگان با جدیت دنبال می‌شود ،گفت: از نخستین ساعات وقوع جنگ تحمیلی، ارزیابی میدانی خسارت‌ها با همکاری فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها، تعاونی‌های صیادی و دستگاه‌های اجرایی آغاز شد و پرونده خسارت شناورها، تجهیزات و زیرساخت‌ها برای بهره‌مندی آسیب‌دیدگان از حمایت‌های قانونی تشکیل شد.

مدیرکل شیلات خاطرنشان کرد: با همدلی و مشارکت تمامی دستگاه‌ها، روند جبران خسارات و بازسازی ظرفیت‌های آسیب‌دیده با سرعت دنبال می‌شود تا جامعه صیادی استان هرچه سریع‌تر به شرایط پایدار و مطلوب بازگردد.

وی با تشریح خسارات وارد شده به بخش شیلات استان از ابتدای جنگ تحمیلی سوم تاکنون، توضیح داد: در حملات دشمن به برخی مناطق ساحلی و بنادر صیادی، تعدادی از شناور‌های صیادی به طور کامل از بین رفتند و شمار قابل توجهی از شناور‌ها نیز بین ۲۰ تا ۵۰ درصد دچار آسیب شدند که بیشترین خسارات به شناور‌های لنجی در شهرستان جاسک و قایق‌های صیادی در جزیره قشم وارد شده است.

مدیرکل شیلات هرمزگان ادامه داد: بر اثر این خسارات، بیش از ۲ هزار صیاد استان به صورت مستقیم از فعالیت بازمانده و بخشی از ادوات و تجهیزات صیادی خود را از دست داده‌اند که این موضوع ضرورت اجرای برنامه‌های حمایتی و جبرانی را دوچندان کرده است.

بارانی با اشاره به خسارات وارد شده به بندر صیادی پشت شهر بندرعباس، گفت: این بندر که یکی از بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین بنادر صیادی کشور به شمار می‌رود، دچار آسیب‌های قابل توجهی شد، به‌گونه‌ای که حدود ۴۰ فروند شناور صیادی آسیب دیدند و چند شناور به طور کامل از بین رفتند و بخش‌هایی از سایبان‌ها و تأسیسات بندری تخریب شد و ۲ فروند اسکله شناور نیز از مدار بهره‌برداری خارج شدند.

وی همچنین از آسیب دیدن شناور حفاظت از منابع آبزیان و برخی تأسیسات پشتیبانی خبر داد و خاطرنشان کرد: با حضور به‌موقع نیرو‌های تعاونی‌های صیادی، صیادان و عوامل اجرایی، بخش قابل توجهی از شناور‌ها از محدوده حادثه خارج شدند و همین اقدام موجب کاهش چشمگیر خسارات شد.

صیادان همچنان در میدان

به گفته این مسئول با وجود آسیب‌های گسترده به شناورها، زیرساخت‌های صیادی و بیکار شدن بخشی از صیادان، فعالیت ناوگان صیادی هرمزگان در تمامی بنادر استان استمرار دارد و حتی در شرایط بحرانی نیز روند تأمین آبزیان و امنیت غذایی کشور متوقف نشد.

بارانی تصریح کرد: جامعه بزرگ صیادی هرمزگان به عنوان بزرگ‌ترین جامعه صیادی کشور، در روز‌های دشوار جنگ و شرایط ویژه منطقه، نقش مهمی در حفظ امنیت غذایی و تداوم تولید ایفا کرده و صیادان استان در کنار مأموریت اقتصادی خود، حضوری مؤثر در پاسداری از مرز‌های آبی خلیج فارس داشته‌اند.

مدیرکل شیلات تأکید کرد:هیچ یک از بنادر صیادی استان تعطیل نشده‌اند و تمامی مراکز تخلیه صید، اسکله‌های فعال و تعاونی‌های صیادی در طول این مدت به ارائه خدمات ادامه داده‌اند و روند صید، تخلیه و عرضه آبزیان بدون وقفه در جریان بوده است.

بارانی اضافه کرد: جامعه صیادی استان علاوه بر ایفای نقش مؤثر در تولید و تأمین پروتئین مورد نیاز کشور، نماد پایداری، مقاومت و خوداتکایی در اقتصاد دریامحور محسوب می‌شود و تداوم فعالیت این بخش نشان داد که چرخه تولید و تأمین آبزیان کشور حتی در سخت‌ترین شرایط نیز متوقف نخواهد شد.



۴۱ دقیقه قبل / سایت برترینها

آمار درخشان ستاره‌ای که قلعه‌نویی او را خط زد!

خبرآنلاین: اللهیار صیادمنش که این فصل از وسترلو بلژیک راهی لخ‌پوزنان لهستان شده، شروع خوبی در تیم جدیدش داشته و خیلی زود در ترکیب قهرمان لهستان جا افتاده است.

او در جریان پیروزی ۷ بر صفر لخ‌پوزنان مقابل تون سوئیس در مقدماتی لیگ اروپا موفق به ثبت یک گل و یک پاس گل شد تا به آمار ۴ گل و ۲ پاس گل در ۵ دیدار اخیر برسد.

صیادمنش طی ۲ فصل اخیر در ترکیب وسترلو هم عملکرد خوبی داشت ولی در نهایت برای جام جهانی ۲۰۲۶ به تیم ملی ایران دعوت نشد.




 قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است

رئیس سازمان چای گفت: بنابر آمار ۳۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تامین می شود.

 نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»

روزنامه کیهان در گزارشی با مقایسه برجام و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، به اظهارات اخیر عبدالناصر همتی درباره آزاد نشدن پول‌های بلوکه‌شده استناد کرده و نتیجه گرفته است که تفاهم‌نامه اسلام‌آباد نیز مانند برجام دستاورد اقتصادی ملموسی برای ایران نداشته است.

 پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟

برای پختن بدون مشکل تخم‌مرغ در مایکروویو باید چند نکته احتیاطی را رعایت کرد.

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا
۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا افزایش یافت. هر گرم طلا ۱۸ عیار با افزایش، به 20 میلیون و 326 هزار و 500 تومان رسید.

 بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران در حساب کاربری خود نوشت: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است.

 چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد