قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

گفت‌و‌گو با مدیر تولید و تأمین رادیو آوا درباره برنامه‌های تازه در ماه ربیع‌الاول

رادیو آوا با آغاز ماه ربیع‌الاول، با برنامه‌های تازه‌ای همراه مخاطبان خواهد بود.
 گفت‌و‌گو با مدیر تولید و تأمین رادیو آوا درباره برنامه‌های تازه در ماه ربیع‌الاول

باشگاه خبرنگاران جوان - با آغاز ماه ربیع‌الاول، رادیو آوا با برنامه‌های تازه‌ای همراه مخاطبان خواهد بود. در این خصوص با محمد حسن ارجمندی، مدیر تولید و تأمین رادیو آوا، گفت‌وگویی انجام دادیم.

- آقای ارجمندی، رادیو آوا در ماه ربیع‌الاول چه برنامه‌های تازه‌ای برای مخاطبان تدارک دیده است؟

ماه ربیع‌الاول فرصت مناسبی است تا در کنار برنامه‌های …



 ویژه‌برنامه‌های شبکه چهار برای بازخوانی کودتای ۲۸ مرداد
۲۰ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

ویژه‌برنامه‌های شبکه چهار برای بازخوانی کودتای ۲۸ مرداد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر برنا به نقل از روابط عمومی شبکه چهار سیما؛ همزمان با سالروز کودتای ۲۸ مرداد، برنامه‌های «سوره» و «چاووش» با پرداختن به این رویداد تاریخی، روایت‌ها و تحلیل‌هایی متفاوت را پیش روی مخاطبان قرار می‌دهند.

در برنامه «سوره»، میز «یادآوری» پس از پنج قسمت پرداختن به کودتای ۲۸ مرداد، امشب در پنجمین قسمت با حضور محمدرضا کائینی، دبیر این میز، به واکاوی ابعاد و زوایای مختلف کودتا می‌پردازد. از بخش‌های ویژه این برنامه، پخش مجموعه‌ای از تصاویر دیده‌نشده از کودتای ۲۸ مرداد است که برای نخستین‌بار از قاب تلویزیون نمایش داده می‌شود. اجرای این برنامه را عطاءالله بیگدلی بر عهده دارد.

همچنین برنامه علمی ـ فرهنگی «چاووش» نیز امشب، چهارشنبه ۲۸ مرداد، در بخش‌هایی از برنامه به بررسی کودتای ۲۸ مرداد اختصاص دارد و با حضور کارشناسان و صاحب‌نظران، ابعاد تاریخی و سیاسی این رویداد را مورد واکاوی قرار می‌دهد.

«سوره» و «چاووش» در کنار روایت و تحلیل، تلاش می‌کنند با استفاده از گفت‌وگوهای تخصصی و محتوای تصویری مرتبط، مخاطب را با زوایای مختلف یکی از مهم‌ترین رویدادهای تاریخ معاصر ایران همراه کنند‌.

انتهای پیام/



 رونمایی 100 روایت صوتی از امام موسی صدر درباره صهیونیسم - تسنیم
۲۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رونمایی 100 روایت صوتی از امام موسی صدر درباره صهیونیسم - تسنیم

فرهنگی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مراسم رونمایی از مجموعه آثار صوتی «مبارزه با صهیونیسم در اندیشه امام موسی صدر» با حضور سیدمرتضی کاظمی‌دینان مدیر رادیو ایران، مهدی آذرمکان قائم‌مقام معاونت صدا، سیده حورا صدر دختر امام موسی صدر و شریف لک‌زایی عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، برگزار شد.

این مجموعه قرار بود در 40 قسمت تولید شود، اما گستردگی و ظرفیت اندیشه‌های امام موسی صدر، عوامل تولید را بر آن داشت تا تعداد روایت‌ها را به 100 برنامک صوتی افزایش دهند؛ مجموعه‌ای که علاوه بر پخش از رادیو ایران، قابلیت استفاده در دیگر بخش‌های صداوسیما را نیز دارد.

از 40 قسمت تا 100 روایت

سیدمرتضی کاظمی‌دینان، مدیر رادیو ایران، در این مراسم درباره روند تولید این مجموعه گفت: «در ابتدا بنا داشتیم این مجموعه را در 40 قسمت تولید کنیم، اما در جریان کار و با توجه به ظرفیت و گستردگی اندیشه‌های امام موسی صدر، تصمیم گرفتیم تعداد قسمت‌ها را به 100 برنامک افزایش دهیم.»

او با قدردانی از همراهی سیده حورا صدر در تولید این مجموعه افزود که این همراهی در شکل‌گیری اثری که بتواند بخشی از اندیشه‌های امام موسی صدر را به مخاطب امروز منتقل کند، بسیار ارزشمند بوده است.

کاظمی‌دینان با اشاره به نگاه امام موسی صدر به صهیونیسم تأکید کرد که او در زمان خود، ماهیت این جریان را به‌خوبی می‌شناخت و از نزدیک با آن مواجه شده بود. به گفته مدیر رادیو ایران، امام موسی صدر در لبنان از پایه‌گذاران مقاومت ضدصهیونیستی بود و اندیشه‌های او امروز و با توجه به تحولات منطقه، بیش از گذشته اهمیت پیدا کرده است.

مدیر رادیو ایران همچنین پیشنهاد تولید یک مجموعه نمایشی فاخر درباره زندگی، شخصیت و مبارزات امام موسی صدر را مطرح کرد تا این شخصیت و اندیشه‌هایش به‌ویژه برای نسل جوان، با زبانی جذاب‌تر روایت شود.

اندیشه‌ای که از زمان خود جلوتر بود

مهدی آذرمکان، قائم‌مقام معاونت صدا، نیز این مجموعه را بخشی از رویکرد معاونت صدا برای توسعه برنامه‌های کوتاه دانست و گفت: «ما در معاونت صدا تلاش می‌کنیم بر اساس نیاز مخاطب حرکت کنیم و در همین راستا نهضت تولید برنامه‌های کوتاه را راه‌اندازی کرده‌ایم.»

او با تأکید بر ضرورت بازخوانی …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 عاشورا قرار نیست تغییر کند؛ این «ما» هستیم که باید تغییر کنیم | مجموعه رسانه ای صبا
سایت صبانیوز

عاشورا قرار نیست تغییر کند؛ این «ما» هستیم که باید تغییر کنیم | مجموعه رسانه ای صبا

پگاه زارعی/ صبا، پس از ۱۴ سال دوری از قاب تلویزیون، سیدمحمد سادات اخوی امسال با برنامه «چهارگاه» به آنتن شبکه چهار سیما بازگشت و این بازگشت، با میزبانی برنامه «دچار» در شبکه نسیم ادامه یافت؛ برنامه‌ای که کوشیده از زاویه‌های ادبی، هنری و تاریخی به واقعه عاشورا نگاه کند. سیدمحمد سادات اخوی در این
 کسی که اولین «سلفی» را از خود ثبت کرد
سایت تابناک

کسی که اولین «سلفی» را از خود ثبت کرد

دوربین را روی سه‌پایه و مقابل یک آینه بزرگ قرار داد؛ خودش در مقابل آن ایستاد و شاتر را زد.
 محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست
روزنامه آرمان امروز

محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست

آرمان امروز : محمدرضا شریفی‌نیا روز سه‌شنبه در آیین اعطای نشان درجه یک هنری به مجید مظفری در سالن سیف‌الله داد اظهار کرد: اسمش هم با مسماست با کارهای آقای بیضایی واقعا طلا فروخت. این موقعیت بسیار عالی برای آقای مجید مظفری بود. کارهای نمایشی هم که انجام داده در حد طلای ۱۸ تا ۲۴ [ ]
 نگرانی مجید مظفری از بیکاری هنرمندان
روزنامه دنیای اقتصاد

نگرانی مجید مظفری از بیکاری هنرمندان

آیین اهدای گواهی‌نامه درجه‌یک هنری به مجید مظفری، بازیگر سینما و تلویزیون در سازمان سینمایی برگزار شد و این بازیگر از بیکاری هنرمندان گلایه کرد. در این مراسم محمدرضا شریفی‌نیا، بازیگر سینما، گفت: وقتی اسم مجید مظفری می‌آید، من یاد طلافروشان می‌افتم. او در آثاری بازی کرده که واقعا مانند طلا هستند، به‌خصوص همکاری‌هایش با بهرام بیضایی. مجید مظفری در تئاتر هم طلافروشی کرده و آثار ارزشمندی در کارنامه دارد که «کالیگولا» از جمله آنهاست. او افزود: مجید مظفری از یک جوان خوش‌تیپ و کاردرست از پیش از انقلاب تا امروز بازی کرده و همچنان توانسته است خودش را حفظ کند. این یک نکته بسیار مهم در زندگی این هنرمند …
 ملاحظات اطلاع‌رسانی
روزنامه آرمان امروز

ملاحظات اطلاع‌رسانی

آرمان امروز :نشست تخصصی «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با حضور نمایندگانی از دولت‌های دوازدهم، سیزدهم و چهاردهم برگزار شد. در این نشست به این موضوع پرداخته شد که چرا در سال‌های اخیر با وجود برخورداری از نهادهای رسمی نتوانسته‌اند تحولات اجتماعی را به موقع تشخیص داده و پاسخگو باشند. نشست «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با محوریت بررسی چالش‌های اطلاع‌رسانی [ ]
 افشای راز ۳۰ ساله قتل خواننده معروف
روزنامه آرمان امروز

افشای راز ۳۰ ساله قتل خواننده معروف

آرمان امروز : محاکمه قتل توپاک شکور، اسطوره موسیقی هیپ‌هاپ سرانجام سه دهه پس از مرگ این خواننده در یک تیراندازی در هنگام حرکت در لاس‌وگاس آغاز شد و دوین دیویس به طراحی این قتل متهم شده است. دادستان و وکیل مدافع دیویس، اظهارات آغازین خود را ارائه کردند. به گزارش سی‌بی‌اس نیوز، بینو پالال، معاون [ ]
 واقعگرای پرشور
سایت ایران آنلاین

واقعگرای پرشور

اگر بخواهیم در ادبیات اروپای سده‌ نوزدهم نامی را پیدا کنیم که همزمان هم رمان‌نویس جامعه باشد، هم کاشف درون و هم کسی که از دل خیابان، اتاق اجاره‌ای، دفتر وام‌نامه، سالن اشراف، صومعه، بانک، روزنامه، مغازه عتیقه‌فروشی و خانه‌ محقر شهرستان، تصویری واحد از انسان بسازد، بی‌درنگ نام اونوره دو بالزاک (۱۷۹۹-۱۸۵۰) از خاطر می‌گذرد.
 تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
سایت ایران آنلاین

تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

در روزهای پایانی این هفته که مصادف با شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام و آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) است، «انتظار»، «پروژه ۷۴۹»، «سقوط در یخ»، «۸۸»، «تحقیقات جنایی پنجشنبه ها»، «ماموریت مادر دختری»، «بازی سرنوشت»، «دیپلو داینا»، «فرمانروای آب»، «گوتیا» و «مورو در برابر سولو» فیلم های جدیدی هستند که از شبکه‌های سیما پخش می‌شوند.