قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

خانه‌های مسافر و بوم‌گردی‌های غیر مجاز در هرمزگان ساماندهی می‌شوند

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان از اجرای طرح ساماندهی خانه‌های مسافر و اقامتگاه‌های بوم‌گردی با هدف ارتقای کیفیت خدمات، نظارت تخصصی و حمایت از فعالیت‌های قانونمند گردشگری در استان خبر داد.
 خانه‌های مسافر و بوم‌گردی‌های غیر مجاز در هرمزگان ساماندهی می‌شوند

باشگاه خبرنگاران جوان - سلیم محمدی با اعلام این خبر گفت: ساماندهی خانه‌های مسافر و اقامتگاه‌های بوم‌گردی در سطح استان با هدف ایجاد شفافیت در فعالیت واحدهای اقامتی، ارتقای کیفیت خدمات گردشگری، صیانت از حقوق گردشگران و حمایت از بهره‌برداران قانونمند در دستور کار معاونت گردشگری قرار دارد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان افزود: در این راستا، مالکان و بهره‌برداران خانه‌های مسافر و اقامتگاه‌های بوم‌گردی مکلف‌اند نسبت به تشکیل پرونده، تکمیل مدارک و طی مراحل قانونی برای دریافت پروانه بهره‌برداری اقدام کنند تا فعالیت آنان در چارچوب ضوابط و مقررات رسمی ادامه یابد.

او با اشاره به اهمیت نظارت بر واحدهای اقامتی استان اظهار کرد: ساماندهی این واحدها نقش مؤثری در ارتقای سطح خدمات، افزایش ایمنی، جلب اعتماد گردشگران و توسعه پایدار صنعت گردشگری در هرمزگان دارد و زمینه برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای تقویت زیرساخت‌های اقامتی را فراهم می‌کند.

محمدی تصریح کرد: فعالیت تمامی واحدهای اقامتی از جمله خانه‌های مسافر و اقامتگاه‌های بوم‌گردی باید بر اساس مجوزهای قانونی انجام شود و واحدهایی که تاکنون نسبت به اخذ پروانه بهره‌برداری اقدام نکرده‌اند، ضروری است هرچه سریع‌تر وضعیت فعالیت خود را تعیین تکلیف کنند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان تأکید کرد: اقامتگاه‌های بوم‌گردی غیرمجاز نیز باید برای دریافت مجوزهای لازم اقدام کنند تا فعالیت آن‌ها قانونی شود؛ در غیر این صورت، با هماهنگی مراجع قضایی و دستگاه‌های ذی‌ربط، از ادامه فعالیت واحدهای فاقد مجوز جلوگیری خواهد شد.

محمدی خاطرنشان کرد: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان ضمن حمایت از فعالان قانونمند حوزه گردشگری، با هدف صیانت از جایگاه تأسیسات گردشگری و ارائه خدمات استاندارد به مسافران، فرآیند ساماندهی خانه‌های مسافر و اقامتگاه‌های بوم‌گردی را با جدیت دنبال می‌کند.

منبع:روابط عمومی  اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان 



 آخرین وضعیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده جنگ رمضان
۲ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

آخرین وضعیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده جنگ رمضان

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان از اجرای طرح ساماندهی خانه‌های مسافر و اقامتگاه‌های بوم‌گردی با هدف ارتقای کیفیت خدمات، نظارت تخصصی و حمایت از فعالیت‌های قانونمند گردشگری در استان خبر داد.



 عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از ورود شوراهای عالی به امور اجرایی دانشگاه‌ها، تأکید کرد که این نهادها باید بر سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت متمرکز باشند و روند جذب اعضای هیأت علمی نیز با هدف حفظ جایگاه استادان اصلاح شود.

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین از آنچه افزایش سطح مشارکت انگلیس در جنگ اوکراین خواند، ‌ انتقاد کرد و گفت: موضع لندن در حالی است که برخی کشورهای اروپایی از حمایت از کی‌یف خسته شده‌اند.

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 نجات زن جوان از آدم‌ربایی

نجات زن جوان از آدم‌ربایی

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ از دستگیری یکی از اوباش سابقه‌دار خبر داد که با انتشار تصاویر مسلحانه در فضای مجازی، قصد قدرت‌نمایی و ایجاد رعب و وحشت داشت.

 نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.