قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

پیشرفت ۵۰ درصدی پروژه فیبر نوری کرج

مدیر مخابرات منطقه البرز گفت: با ایجاد ثبات، پروژه با همان شدت و برنامه‌ریزی قبلی در حال ادامه است و در حال حاضر حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
 پیشرفت ۵۰ درصدی پروژه فیبر نوری کرج
باشگاه خبرنگاران جوان؛ رویا نادری - فردین پورسبزی در نشست خبری مدیران حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در یک سال گذشته اظهار کرد: در حال حاضر حدود یک میلیون و ۱۵ هزار خط تلفن ثابت مشغول به کار در استان وجود دارد که از این حیث البرز در رتبه هشتم کشور قرار دارد.

وی افزود: همچنین حدود ۷۱ هزار سرویس FTTH در استان فعال است و مجموع سرویس‌های باند پهن شامل ADSL و FTTH به حدود ۲۲۵ هزار سرویس می‌رسد؛ بر همین اساس البرز از نظر تعداد سرویس‌های FTTH در جایگاه دوم کشور قرار دارد.

مدیر مخابرات منطقه البرز با تأکید بر ضرورت تغییر فناوری شبکه ارتباطی استان گفت: کیفیت کابل مسی دیگر پاسخگوی نیازهای امروز مردم نیست و سرویس‌های باند پهن، نیاز و مطالبه به‌حق شهروندان است.

پورسبزی ادامه داد: شرکت مخابرات ایران و مخابرات منطقه البرز در چارچوب سیاست‌های کلان وزارت ارتباطات، پروژه برگردان شبکه از کابل مسی به فیبر نوری را به عنوان یکی از اصلی‌ترین پروژه‌های خود دنبال می‌کنند.

وی با بیان اینکه توسعه فیبر نوری در تمام شهرهای استان در حال انجام است، گفت: تجهیزات لازم در شهرستان‌های مختلف نصب شده و توسعه نقاط مختلف محدوده مراکز مخابراتی شهرها با سرعت مناسبی در حال پیشرفت است.

مدیر مخابرات منطقه البرز درباره وضعیت پروژه فیبر نوری کلانشهر کرج نیز اظهار کرد: این پروژه سال گذشته با حضور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در استانداری البرز و با امضای تفاهم‌نامه‌ای چهارطرفه میان شهرداری، استانداری، مخابرات و نیروی انتظامی آغاز شد.

پورسبزی با اشاره به کاهش سرعت اجرای پروژه در مقطعی از سال گذشته، افزود: با ایجاد ثبات، پروژه با همان شدت و برنامه‌ریزی قبلی در حال ادامه است و در حال حاضر حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی تأکید کرد: با افزایش تعامل میان مسئولان استانی و مدیریت شهری کرج و صدور به‌موقع مجوزها، می‌توان سرعت اجرای پروژه را افزایش داد.

پورسبزی با اشاره به وضعیت توسعه فیبر نوری در سایر شهرهای استان گفت: شهر طالقان در سال گذشته به پوشش صددرصدی فیبر نوری رسید و گرم‌دره نیز اکنون از پوشش صددرصدی برخوردار است

وی همچنین از پوشش فیبر نوری تمام شهرک‌های صنعتی استان خبر داد و گفت: آخرین شهرک صنعتی که به این شبکه متصل می‌شود، شهرک صنعتی نظرآباد است که پیش‌بینی می‌شود طی دو هفته آینده به مرحله بهره‌برداری برسد.

مدیر مخابرات منطقه البرز با بیان اینکه از نظر اتصال مشترکان و صاحبان صنایع به فیبر نوری، البرز در جایگاه نخست کشور قرار دارد، افزود: توسعه شهری فیبر نوری در شهرهای مختلف استان متناسب با میزان تعامل با مدیریت‌های شهری در حال انجام است.

وی درباره عقب‌ماندگی پروژه در برخی شهرها نیز گفت: در کمالشهر به دلیل نبود تعاملات لازم، پروژه از برنامه عقب است؛ با این حال در سایر شهرها متناسب با برنامه سالانه پیش می‌رویم و تلاش داریم امسال بخش قابل توجهی از پوشش موردنظر را تکمیل کنیم.

پورسبزی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره علت پایین بودن کیفیت اینترنت در برخی نقاط استان، با وجود توسعه زیرساخت‌ها، اظهار کرد: محدودیت اصلی فعلی در شبکه دسترسی (Access) است و در بخش‌های فعال شبکه، بک‌بون و انتقال، مشکل خاصی وجود ندارد.

وی توضیح داد: فناوری ADSL دیگر پاسخگوی نیاز مردم نیست و باید به سمت فناوری‌های بالاتر حرکت کرد. بر همین اساس، توسعه FTTH متناسب با میزان تقاضا، نیاز و تراکم مناطق و با اولویت‌بندی انجام می‌شود.

مدیر مخابرات منطقه البرز ادامه داد: در بخش شبکه فعال و انتقال، هرجا مشکلی در ظرفیت یا آپلینک مشاهده شود، تیم‌های فنی آن را رصد و نسبت به ارتقای شبکه اقدام می‌کنند و در این بخش محدودیت منابع نداریم. 

پورسبزی خاطرنشان کرد: برای کلانشهر کرج، طراحی پروژه به صورت کامل انجام شده و طراحی سطوح مختلف شبکه نیز پیش‌بینی شده است و روند توسعه تا رسیدن به پوشش صددرصدی فیبر نوری در کرج ادامه خواهد داشت.



 خالی‌فروشی ۲۰۰ هزار موردی طلا ؛ سایت خالی فروش طلا اعلام شد

خالی‌فروشی ۲۰۰ هزار موردی طلا ؛ سایت خالی فروش طلا اعلام شد

بررسی‌های انجام شده درباره اظهارات اخیر معاون پلیس فتا درباره جمع‌آوری یک پلتفرم خرید و فروش آنلاین طلا به دلیل مواردی از خالی‌فروشی، نشان می‌دهد که پرونده مورد اشاره مربوط به پلتفرم زرپاد است که مدت‌هاست فعالیت آن متوقف شده و ارتباطی با وضعیت فعلی پلتفرم‌های قانونی و فعال بازار ندارد.

 بانک مرکزی: تخلف واقعی بازگشت ارز صادراتی 81 میلیارد دلار است - تسنیم

بانک مرکزی: تخلف واقعی بازگشت ارز صادراتی 81 میلیارد دلار است - تسنیم

دستیار ارزی رئیس‌کل بانک مرکزی می‌گوید اصلاح سیاست‌ها، روند بازگشت ارز صادراتی را در 1405 افزایش داده است.

 پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست؛ در روند مذاکرات ما در اوج قدرت گام به گام پیش می رویم؛ هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره، آزادسازی منابع بلوکه شده و سپس گفت وگوی هسته ای بوده/ادعای ترامپ: شاید در مقطعی مذاکرات با ایران را از سر بگیریم، اما در حال حاضر وضعیت خیلی خوب است، ولی شاید در مقطعی [این کار را انجام دهیم]/معاون وزیر خارجه روسیه: مسکو معتقد است تردد از تنگه هرمز باید آزاد باشد

پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست؛ در روند مذاکرات ما در اوج قدرت گام به گام پیش می رویم؛ هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره، آزادسازی منابع بلوکه شده و سپس گفت وگوی هسته ای بوده/ادعای ترامپ: شاید در مقطعی …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز سی و نهم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۴ روز می‌گذرد، ترامپ مدعی شده هیچ مذاکره‌ای...

 اجتماع بزرگ «مسجدی‌ها» فردا در میدان فلسطین برگزار می‌شود

اجتماع بزرگ «مسجدی‌ها» فردا در میدان فلسطین برگزار می‌شود

همزمان با فرارسیدن روز جهانی مسجد، اجتماع بزرگ «مسجدی‌ها» با هدف بازخوانی جایگاه مسجد به عنوان سنگرِ آگاهی‌بخشی و استکبارستیزی، در میدان فلسطین تهران برگزار خواهد شد.

 آلمان شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری اشغالی را محکوم کرد

آلمان شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری اشغالی را محکوم کرد

معاون سخنگوی وزارت خارجه آلمان ساخت بیش از ۱۰۰۰ واحد مسکونی در پروژه شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری اشغالی را محکوم کرد و از این رژیم خواست که این طرح را متوقف کند.

 آیا اقتصاد ایران در آستانه «ابرتورم» است؟

آیا اقتصاد ایران در آستانه «ابرتورم» است؟

برای اینکه بفهمیم آیا واقعا اقتصاد ایران در حال حرکت به سمت «ابرتورم» است، ابتدا باید معنا و مفهوم این پدیده فهم و درک شود.

 پرسپولیس۴-۰ استقلال خوزستان

پرسپولیس۴-۰ استقلال خوزستان

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر فوتبال برابر استقلال خوزستان به برتری چهار بر یک رسید تا دومین برد متوالی قرمزها ثبت شود.

 عراقچی و عاصم منیر گفت و گو کردند

عراقچی و عاصم منیر گفت و گو کردند

طرفین در این تماس، ضمن بررسی آخرین تحولات منطقه و ابعاد مختلف وضعیت کنونی، درباره آخرین روندهای دیپلماتیک و تلاش‌های جاری برای پیشبرد راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک و نیز تقویت رایزنی‌ها و همکاری‌ها تبادل نظر کردند.