قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۲ ساعت قبل

قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مقرر شد در سفر هیاتی از اتاق بازرگانی عراق به ایران و نشست با کارشناسان اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی، همکاری‌های اقتصادی دو کشور عملیاتی شود.
 قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدباقرقالیباف روز جمعه (۳۰ مردادماه) در جمع بندی سفر ۳ روزه هیأت پارلمانی کشورمان به عراق افزود: فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق، حاکی از یک صمیمیت برادرانه بود و دیدار و گفت‌و‌گو‌ها نشان داد عراق در آستانه خروج نهایی و قطعی نیرو‌های خارجی و ائتلاف خارجی از این کشور است که چندین سال بعد از اشغال خاک و آسمان عراق، در این کشور مانده بودند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان‌داشت: ان انشالله این نیرو‌ها از عراق خارج خواهند شد و استقلال و حاکمیت کامل مردم و دولت عراق بدون حضور نیرو‌های خارجی برقرار می‌شود و این اتفاق بسیار مهم و اساسی است. تفاهم‌نامه‌ای مفصل میان ایران و عراق در حوزه امنیتی به امضا رسید

وی با بیان اینکه این سفر فرصت مناسبی بود که در حوزه مسائل امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با مسوولان کشور عراق گفت‌و‌گو شود، گفت: در این سفر تفاهم‌نامه‌ای مفصل میان ایران و عراق در حوزه امنیتی و امنیت مرز‌ها به امضا رسید.

رئیس قوه مقننه تاکید کرد: در این دیدار‌ها درباره مسائل امنیتی و موضوع گروه‌های عراقی گفت‌و‌گو‌هایی انجام شد. البته ایران هرگز در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند و هر توافقی که گروه‌ها و مسئولان عراقی در چارچوب قانون اساسی با حفظ استقلال خود به اجماع برسند، ایران به‌عنوان کشور همسایه، دوست و برادر از آن حمایت کرده و حمایت خواهد کرد.

قالیباف تاکید کرد: کشور دوست و برادرمان عراق، نخستین کشوری است که می‌توانیم با هم به صورت مشترک در نظم نوین امنیتی منطقه بسیار تاثیرگذار باشیم و بیش از گذشته در این حوزه گام برداریم.

رئیس مجلس شورای اسلامی درباره مسائل اقتصادی بین دو کشور که در این سفر بین بخش‌های خصوصی و دولتی انجام شد، گفت: تحریم‌ها هر دو کشور را تحت فشار قرار داده است، اما همین تحریم فرصت بزرگی برای همکاری‌های نزدیک است. بر همین اساس در دو هفته آینده هیاتی از اتاق بازرگانی عراق به ایران سفر خواهند کرد و با کارشناسان اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی کشور دیدار می‌کنند.

وی تاکید کرد: با حضور مسوولان از وزارتخانه‌های مربوطه در این نشست‌ها، قطعا کار کاملا میدانی و عملیاتی اقتصادی در زمینه‌های مختلف با همکاری دو کشور انجام خواهد شد.



۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

قالیباف از توافق ایران و عراق برای توسعه همکاری‌های اقتصادی خبر داد

نورنیوز- گروه سیاسی: رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مقرر شد در سفر هیاتی از اتاق بازرگانی عراق به ایران و نشست با کارشناسان اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی، همکاری‌های اقتصادی دو کشور عملیاتی شود. محمدباقرقالیباف روز جمعه (۳۰ مردادماه) در جمع بندی سفر ۳ روزه هیأت پارلمانی کشورمان به عراق افزود: فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق، حاکی از یک صمیمیت برادرانه بود و دیدار و گفت و گوها نشان داد عراق در آستانه خروج نهایی و قطعی نیروهای خارجی و ائتلاف خارجی از این کشور است که چندین سال بعد از اشغال خاک و آسمان عراق، در این کشور مانده بودند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان‌داشت: ان انشالله این نیروها از عراق خارج خواهند شد و استقلال و حاکمیت کامل مردم و دولت عراق بدون حضور نیروهای خارجی برقرار می‌شود و این اتفاق بسیار مهم و اساسی است. تفاهم‌نامه‌ای مفصل میان ایران و عراق در حوزه امنیتی به امضا رسید

وی با بیان اینکه این سفر فرصت مناسبی بود که در حوزه مسائل امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با مسوولان کشور عراق گفت و گو شود، گفت: در این سفر تفاهم‌نامه‌ای مفصل میان ایران و عراق در حوزه امنیتی و امنیت مرزها به امضا رسید.

رئیس قوه مقننه تاکید کرد: در این دیدارها درباره مسائل امنیتی و موضوع گروه‌های عراقی گفت‌وگوهایی انجام شد. البته ایران هرگز در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند و هر توافقی که گروه‌ها و مسئولان عراقی در چارچوب قانون اساسی با حفظ استقلال خود به اجماع برسند، ایران به‌عنوان کشور همسایه، دوست و برادر از آن حمایت کرده و حمایت خواهد کرد.

قالیباف تاکید کرد: کشور دوست و برادرمان عراق، نخستین کشوری است که می‌توانیم با هم به صورت مشترک در نظم نوین امنیتی منطقه بسیار تاثیرگذار باشیم و بیش از گذشته در این حوزه گام برداریم. همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی درباره مسائل اقتصادی بین دو کشور که در این سفر بین بخش‌های خصوصی و دولتی انجام شد، گفت: تحریم‌ها هر دو کشور را تحت فشار قرار داده است اما همین تحریم فرصت بزرگی برای همکاری‌های نزدیک است. بر همین اساس در دو هفته آینده هیاتی از اتاق بازرگانی عراق به ایران سفر خواهند کرد و با کارشناسان اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی کشور دیدار می‌کنند.

وی تاکید کرد: با حضور مسوولان از وزارتخانه‌های مربوطه در این نشست‌ها، قطعا کار کاملا میدانی و عملیاتی اقتصادی در زمینه‌های مختلف با همکاری دو کشور انجام خواهد شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه (۲۸ مردادماه) در بدو ورود به فرودگاه بغداد به همراه هیأت پارلمانی کشورمان در محل شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس حاضر شد و به مقام آنها ادای احترام کرد.

دیدارهای جداگانه با هیبت الحلبوسی رئیس مجلس و تعدادی از نمایندگان پارلمان عراق، نزار آمیدی رئیس جمهور عراق، علی فالح‌الزیدی نخست وزیر عراق، فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق، قاسم العبودی مشاور امنیت ملی عراق و سخنرانی در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی، از برنامه‌های قالیباف در ۲ روز گذشته بود.

همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی در شهر کاظمین به زیارت حرمین شریفین امام موسی‌بن‌جعفر(ع) و امام جواد(ع) رفت و در ادامه در مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در کربلا و در نماز جماعت مغرب و عشاء حرم مطهر امام حسین(ع) در کربلای معلی شرکت کرد. تشرف رئیس مجلس و هیات پارلمانی ایران به زیارت مضجع شریف و نورانی امام حسین (ع) نیز از دیگر برنامه‌های او و هیأت پارلمانی کشورمان بود.

زیارت مضجع شریف و نورانی حضرت علی (ع)، حضور بر سر مزار سردار رئیسعلی دلواری، رهبر قیام مردم جنوب ایران علیه انگلیس در جنگ جهانی اول و حضور بر سر مزار شهید ابومهدی المهندس و تعدادی از رزمندگان و فرماندهان جبهه مقاومت و حشدالشعبی از دیگر برنامه‌های رئیس مجلس شورای اسلامی در روز سوم سفر به عراق بود.


۳۵ دقیقه قبل / سایت مشرق

قالیباف: نیروهای خارجی در آستانه خروج نهایی و قطعی از عراق هستند

به گزارش مشرق، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس پس از سفر به عراق، گفت: سفری سه‌روزه به کشور همسایه، دوست و برادرمان عراق داشتیم.

وی ادامه داد: در منطقه جنوب غرب آسیا تحولات بزرگی در جریان است که این تحولات حکایت از آن دارد که نظم منطقه‌ای در حال تغییر و تحول جدی است.

رئیس مجلس بیان کرد: در این سفر با رئیس‌جمهور عراق، نخست‌وزیر عراق، همچنین رئیس پارلمان و رئیس بخش قضایی جمهوری عراق و دبیر شورای عالی امنیت ملی و مشاور امنیت ملی عراق صحبت شد. نشستی هم با مجموعه اقتصادی از تجار عراقی و اتاق بازرگانی عراق و همچنین هموطنان عزیزم برگزار شد که در عرصه اقتصادی در عراق فعال هستند.

فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق حاکی از یک صمیمیت، گرمی و برادرانه بود

وی توضیح داد: فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق حاکی از یک صمیمیت، گرمی و برادرانه بود. این صحبت‌ها نشان داد که نیروهای خارجی و ائتلاف خارجی که در این کشور بودند و چندین سال بعد از اشغال عراق هنوز در آن حضور داشتند، در آستانه خروج نهایی و قطعی هستند و سرزمین عراق و آسمان این کشور از اشغال آن‌ها، خارج خواهد شد و استقلال و حاکمیت کامل عراق و مردم و دولت این کشور، بدون حضور نیروهای خارجی برقرار می‌شود.

قالیباف تاکید کرد: این گام بسیار مهم و اساسی است که اتفاق می‌افتد و فرصت مناسبی بود که ما در حوزه مسائل امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی صحبت کنیم.

ما هرگز در امورات داخلی عراق دخالتی نداریم

رئیس مجلس همچنین گفت: بخش از این صحبت‌ها در حوزه مسائل امنیتی بود؛ یک قرارداد و تفاهم‌نامه مفصل بین ایران و عراق در حوزه مسائل امنیتی و امنیت مرزها امضا شده است؛ در مورد بخش اجرایی آن صحبت و پیگیری شد. در رابطه با مسائل امنیتی عراق و گروه‌های عراق هم صحبت شد؛ البته این را با صراحت عرض کنم که ما هرگز در امورات داخلی عراق دخالتی نداریم.

وی‌ تاکید کرد: هر توافقی که گروه‌های عراقی و مسئولان عراقی در چارچوب قانون اساسی کشورشان با حفظ استقلال و حاکمیت و حکمرانی خودشان به اجماع برسند، طبیعتا ما به عنوان جمهوری اسلامی و همسایه عراق، کشور برادر و دوست آن‌ها که در امنیت هم دخیل هستیم و به امنیت هم می‌توانیم کمک کنیم تا پایدار باشد، از آن حمایت کرده و می‌کنیم.

وی با بیان اینکه ایران و عراق می‌توانند برای برقراری امنیت پایدار منطقه در نظم نوین منطقه‌ای تاثیرگذار باشند، گفت: همان‌طور که پیش از این در زمان جنگ ۴۰ روزه به این موضوع اشاره کردم، امروز بیش از هر زمان دیگری امت اسلامی، دولت‌های اسلامی و کشورهای منطقه به‌ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس، ایمان آوردند و این واقعیت باورشان شد که حضور اشغالگران و حضور آمریکا در منطقه و شیطنت‌های رژیم صهیونیستی، نه‌تنها امنیت را برقرار نخواهند کرد بلکه جز تولید ناامنی و خسارت چیز دیگری ندارند.

آماده برقراری امنیت پایدار درون‌زا با همکاری و همدلی بین همه کشورهای منطقه هستیم

رئیس مجلس یادآور شد: این امر امروز به‌وضوح برای کشورهای منطقه روشن است و من دو، سه نوبت در یک مصاحبه، در دو سه یادداشت در وسط جنگ گفتم که ما بیش از هر زمان دیگری آماده هستیم تا بتوانیم امنیت پایدار درون‌زا با همکاری و همدلی بین همه کشورهای منطقه برقرار کنیم.

همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق پیگیری می‌شود

رئیس مجلس در ادامه توضیح داد: با دوستانمان در عراق، هم بخش خصوصی و هم بخش دولتی عراق، مفصل در حوزه مسائل اقتصادی صحبت کردیم. طبیعتا تحریم‌ها هم عراق و هم ایران را تحت فشار قرار داده اما خود این هم باز فرصت بزرگی است تا بتوانیم همکاری‌های نزدیکی با هم داشته باشیم.

وی افزود: از آنجایی که فرصت کم بود، مقرر شد برای دو هفته آینده جلسه‌ای برگزار کنیم که اتاق بازرگانی و دوستان ما در عراق سفری به تهران داشته باشند و اتاق بازرگانی و تجار ما در این جلسه حضور داشته باشند تا با حضور مسئولان ذی‌ربط در وزارتخانه‌های مختلف بتوانیم یک کار کاملا میدانی و عملیاتی برای همکاری‌های اقتصادی در زمینه‌های مختلف فراهم کنیم و پیش برویم.

ابلاغ پیام مقام معظم رهبری به مردم عراق در سفر هیات پارلمانی ایران

رئیس مجلس با اشاره به مراسم چهلم رهبر شهید در عراق گفت: فرصتی فراهم شد تا در مراسمی که در شهر کربلا در شب جمعه مصادف با چهلمین روز مراسم تدفین پیکر رهبر شهید در مسجد امام حسن عسگری (ع) برگزار شد، حضور پیدا کنیم؛ این مراسم با حضور همه مسئولان و مردم تشکیل شد و با مردم صحبت کردیم و پیام ملت ایران و در رأس آن، پیام مقام معظم رهبری و تشکر بیت امام شهید و رهبر عزیزمان را به مردم عزیز عراق و مسئولان این کشور ابلاغ کردیم.

سفر هیات پارلمانی ایران به عراق از سفرهای موفق و کاربردی در همه عرصه‌ها بود

قالیباف ادامه داد: در نشست هایی که داشتیم درباره همکاری ها برای مراسم اربعین که هر سال برگزار می شود و مباحث حوزه زیارتی و توریستی صحبت شد.

وی تاکید کرد: این سفر از سفرهای موفق و کاربردی در همه عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی بود به ویژه در شرایط حساسی که الان در آن قرار داریم.

رئیس مجلس در پایان گفت: از همه ملت عراق و مسئولان تقدیر و تشکر می‌کنم که با مهمان‌نوازی، برگزاری جلسات بسیار فشرده و مفید و روحیه کاملا برادرانه و گفت‌وگوهای گرم و صمیمی و اثربخش باعث شدند جمع‌بندی خوبی را در این سفر داشته باشیم که حتما در همه زمینه‌ها و در همه عرصه‌ها برای هر دو ملت، مفید و مؤثر خواهد بود.


۳۸ دقیقه قبل / سایت جماران

قالیباف: تفاهم‌نامه مفصلی در حوزه امنیتی میان ایران و عراق امضا شد/ ایران هرگز در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند و هر توافقی که گروه‌ها و مسئولان عراقی با حفظ استقلال به اجماع برسند، ایران از آن حمایت خواهد کرد/ پیام مقام معظم رهبری به مردم عراق ابلاغ شد

محمدباقر قالیباف گفت: یک قرارداد و تفاهم‌نامه مفصل بین ایران و عراق در حوزه مسائل امنیتی و امنیت مرزها امضا شده که در مورد بخش اجرایی آن صحبت کردیم و پیگیری شد.  در رابطه با مسائل امنیتی عراق و گروه‌های عراق هم صحبت شد؛ البته این را با صراحت عرض کنم که ما هرگز در امورات داخلی عراق دخالتی نداریم.

به گزارش جماران، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس پس از سفر سه روزه به عراق گفت: سفری سه‌روزه به کشور همسایه، دوست و برادرمان عراق داشتیم. در منطقه جنوب غرب آسیا تحولات بزرگی در جریان است که حکایت از آن دارد که نظم منطقه‌ای در حال تغییر و تحول جدی است.

در جریان این سفر فرصت فراهم شد تا با رئیس‌جمهور عراق، نخست‌وزیر عراق، همچنین رئیس پارلمان و رئیس بخش قضایی جمهوری عراق و دبیر شورای عالی امنیت ملی و مشاور امنیت ملی عراق صحبت کنیم و نشستی هم با مجموعه اقتصادی از تجار عراقی و اتاق بازرگانی عراق و همچنین هموطنان عزیزم که در عرصه اقتصادی در عراق فعال هستند، داشتیم.

فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق حاکی از یک صمیمیت، گرمی و برادرانه بود. امروز نیروهای خارجی و ائتلاف خارجی که در این کشور بودند و چندین سال بعد از اشغال عراق هنوز در آن حضور داشتند، در آستانه خروج نهایی و قطعی هستند و سرزمین عراق و آسمان این کشور از اشغال آن‌ها، خارج خواهد شد از این رو استقلال و حاکمیت کامل عراق و مردم و دولت این کشور، بدون حضور نیروهای خارجی برقرار می‌شود.

این گام بسیار مهم و اساسی است که اتفاق می‌افتد و این فرصت مناسبی بود که ما در حوزه مسائل امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی صحبت کنیم.

یک قرارداد و تفاهم‌نامه مفصل بین ایران و عراق در حوزه مسائل امنیتی و امنیت مرزها امضا شده است که در مورد بخش اجرایی آن صحبت کردیم و پیگیری شد. در رابطه با مسائل امنیتی عراق و گروه‌های عراق هم صحبت شد؛ البته این را با صراحت عرض کنم که ما هرگز در امورات داخلی عراق دخالتی نداریم.

هر توافقی که گروه‌های عراقی و مسئولان عراقی در چارچوب قانون اساسی کشورشان با حفظ استقلال و حاکمیت و حکمرانی خودشان به اجماع برسند، طبیعتاً ما به عنوان جمهوری اسلامی و همسایه عراق، کشور برادر و دوست آن‌ها که در امنیت هم دخیل هستیم و به امنیت هم می‌توانیم کمک کنیم تا پایدار باشد، از آن حمایت کرده و می‌کنیم.

همان‌طور که پیش از این هم در زمان جنگ ۴۰ روزه و هم در حین جنگ به این موضوع اشاره کردم، امروز بیش از هر زمان دیگری امت اسلامی، دولت‌های اسلامی و کشورهای منطقه به‌ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس، ایمان آوردند و این واقعیت باورشان شد که حضور اشغالگران و حضور آمریکا در منطقه و شیطنت‌های رژیم صهیونیستی، نه‌تنها امنیت را برقرار نخواهند کرد بلکه جز تولید ناامنی و خسارت چیز دیگری ندارند.

این امر امروز به‌وضوح برای کشورهای منطقه روشن است و من دو، سه نوبت در یک مصاحبه، در دو، سه یادداشت در وسط جنگ گفتم که ما بیش از هر زمان دیگری آماده هستیم تا بتوانیم امنیت پایدار درون‌زا با همکاری و همدلی بین همه کشورهای منطقه، برقرار کنیم.




 سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

 ناکامی گروهک مسلح برای ورود به ایران/ یک عضو گروهک در مرز سراوان به هلاکت رسید
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

ناکامی گروهک مسلح برای ورود به ایران/ یک عضو گروهک در مرز سراوان به هلاکت رسید

سخنگوی پلیس از ناکامی یک گروهک مسلح در ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران و هلاکت یکی از عناصر این گروهک در مرزهای استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

 دریادار ایرانی: قطره‌های گریه ما طوفان به پا می‌کند | اجازه نمی‌دهیم دشمن قدم از قدم بردارد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دریادار ایرانی: قطره‌های گریه ما طوفان به پا می‌کند | اجازه نمی‌دهیم دشمن قدم از قدم بردارد

دریادار ایرانی در واکنش به ادعای نابودی نیروی دریایی ایران گفت: آمریکا ‌پس چرا دشمن جرأت نزدیک شدن ندارد؟‌

 برخی بی‌آنکه بدانند با مذاکره مخالفند
۸ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

برخی بی‌آنکه بدانند با مذاکره مخالفند

دبیرکل حزب اتحاد ملی ایران با بیان اینکه عده‌ای آگاهانه شرایط کشور را نادیده می‌گیرند، درباره اینکه تحریف مفهوم دیپلماسی و کوچک جلوه دادن مذاکره از سوی منتق...

 این سلاح راهبردی آمریکا به آخر خط رسید؟  | دو برنامه پهپادی تازه پنتاگون را بیشتر بشناسید
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

این سلاح راهبردی آمریکا به آخر خط رسید؟ | دو برنامه پهپادی تازه پنتاگون را بیشتر بشناسید

ضربات مهلک پدافند هوایی ایران بر پیکر زرادخانه پهپادهای «ام. کیو ۹» در جریان جنگ ۴۰ روزه، ارتش آمریکا را به فکر چاره‌جویی برای جایگزین کردن این پهپاد راهبردی انداخته است.

 کاظم جلالی: آمریکا مسئول حمله به مدرسه میناب است
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاظم جلالی: آمریکا مسئول حمله به مدرسه میناب است

سفیر تهران در مسکو گفت که آمریکا در تلاش است تا جنایت در مدرسه میناب را پشت بیانیه‌های سیاسی پنهان کند.