قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

خبرنگاران راویان شکوه انسانیت در روز‌های سخت هستند/ تقدیر از مدیریت جهادی در وزارت راه

سخنگوی دولت گفت: رسالت قلم در این است که اجازه ندهد قصه‌ فداکاری‌های مردم و مدیران در روزهای سخت تاریخ ایران به فراموشی سپرده شود.
 خبرنگاران راویان شکوه انسانیت در روز‌های سخت هستند/ تقدیر از مدیریت جهادی در وزارت راه

باشگاه خبرنگاران جوان - فاطمه مهاجرانی شامگاه شنبه در نشست با اهالی رسانه، با ادای احترام به مقام شامخ شهدا، به‌ویژه شهدای خبرنگار، کودکان مظلوم میناب، ورزشکاران لامرد و کارمندان و شهروندان بی‌گناهی که در مسیر زندگی قربانی جنگ و ترور شدند، اظهار داشت: جنگ در بسیاری از اوقات، بی‌گناهان را به جرم زندگی کردن می‌رباید و در این میان، یکی از وظایف اصلی خبرنگاران این است که قصه «زندگی‌های ناتمام» را بنویسند.

وی گفت: خبرنگاران نویسندگانی هستند که با نگاه منحصر‌به‌فرد خود به موضوعات می‌نگرند و داستان‌های خود را خلق می‌کنند؛ اگر ما مظلومیت و در عین حال پرتلاشی نیرو‌های متخصص در وزارتخانه‌های راه، نیرو، نفت و بهداشت را به درستی روایت نکنیم، در حقیقت به حرمت قلم وفا نکرده‌ایم.

سخنگوی دولت با تمجید از عملکرد وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: باید از خانم دکتر صادق که هم «فرزانه» و هم «صادق» هستند، بابت زحمات شبانه‌روزی‌شان قدردانی کرد. این تقدیر نه از جنبه جنسیت، بلکه به دلیل توانمندی فوق‌العاده ایشان در مدیریت یک وزارتخانه عریض و طویل و ایجاد اثربخشی بالا در روز‌های دشوار کشور است.

وی افزود: دشمن تنها بر سر مدرسه‌های ما بمب نمی‌ریزد، بلکه هدف اصلی او بمباران «امید» جامعه است تا نشان دهد که ما «نمی‌توانیم»؛ اما در صحنه عمل شاهد بودیم که تمام دستگاه‌ها از وزارت بهداشت تا آموزش و پرورش و صنعت و معدن، دست به دست هم دادند تا ایران عزیز را از بحران‌ها عبور دهند. روایت اقتدار و مظلومیت؛ از بازسازی پل‌ها تا حماسه اربعین

مهاجرانی با اشاره به عزم جهادی در حوزه زیرساخت‌ها خاطرنشان کرد: بازسازی پل‌های راه‌آهن که تحت تهدید مستقیم دشمن بود، ظرف کمتر از ۴۷ ساعت انجام شد. روایت اینکه مسافران چگونه در امنیت کامل تخلیه و جابه‌جا شدند که «خون از دماغ کسی نیامد»، بر عهده رسانه‌هاست.

وی به مدیریت لجستیک عظیم اربعین و جابه‌جایی مسافران اشاره کرد و گفت: اگر کشور‌های غربی چنین حجم عظیمی از مدیریت لوجستیک را انجام می‌دادند، تاکنون چندین فیلم سینمایی از آن ساخته بودند؛ ما نیز باید یاد بگیریم که این شکوه انسانی و توان مدیریتی را با زبان هنر و رسانه روایت کنیم. ما رأیتُ الا جمیلاً؛ شکوه انسانیت در میانه‌ی دشواری‌ها

سخنگوی دولت با بیان اینکه خبرنگاری مسئولیتی فردی برای جست‌وجوی حقیقت است، تصریح کرد: به تأسی از حضرت زینب (س)، در این ایام سخت «ما رأیتُ الا جمیلاً»؛ چرا که چیزی جز فداکاری، شکوه انسانیت و تلاش بی‌وقفه ندیدیم. این زیبایی‌ها باید روایت شود تا مردم بدانند چه اتفاقات بزرگی در کشور در حال رقم خوردن است.

مهاجرانی در پایان با مقایسه تاریخی دوران کنونی گفت: همان‌گونه که قصه صدارت کوتاه امیرکبیر در تاریخ ماندگار شد، امروز هم باید قصه مدیریت دکتر مسعود پزشکیان و تیم همراهشان برای آیندگان باقی بماند تا فرزندان ما بدانند این ایران عزیز چگونه به برکت خون شهدا و تلاش فرزندانش حفظ شده است. خبرنگاری مسیری است که پیمودن آن جز با عشق و بزرگی میسر نیست.



۵ ساعت قبل / سایت تابناک

واکنش دولت درباره قیمت‌های جدید بنزین

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ فاطمه مهاجرانی در واکنش به انتشار مطالبی در برخی رسانه‌ها و کانال‌های غیررسمی به نقل از معاون اول رئیس‌جمهور درباره قیمت بنزین، اظهار کرد: مطالب منتسب به دکتر عارف درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی بنزین صحت ندارد و چنین عددی نه از سوی ایشان مطرح شده و نه مبنای تصمیم‌گیری دولت قرار گرفته است.

وی افزود: بررسی راهکار‌های مدیریت مصرف سوخت، فرایندی کارشناسی و نیازمند توجه هم‌زمان به ابعاد اقتصادی و اجتماعی و آثار آن بر زندگی مردم است. این موضوع در نهاد‌های تخصصی در دست بررسی است، اما تا این لحظه هیچ تصمیم قطعی درباره نحوه اجرا یا قیمت‌های جدید اتخاذ نشده است.

سخنگوی دولت با تاکید بر ضرورت پرهیز از گمانه‌زنی در موضوعات مرتبط با معیشت مردم، تصریح‌کرد: انتشار اعداد تأییدنشده می‌تواند موجب نگرانی جامعه و شکل‌گیری برداشت‌های نادرست شود. انتظار می‌رود رسانه‌ها در انعکاس چنین موضوعاتی به منابع رسمی و معتبر استناد کنند.

مهاجرانی خاطرنشان‌کرد: در صورت نهایی‌شدن هرگونه تصمیم در حوزه مدیریت مصرف سوخت، دولت جزئیات آن را با شفافیت، از مسیر‌های رسمی و به‌طور مستقیم با مردم در میان خواهد گذاشت.




 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است.

 ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید

سخنگوی پلیس از ناکامی یک گروهک مسلح در ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران و هلاکت یکی از عناصر این گروهک در مرزهای استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

 چین و امارات رزمایش مشترک برگزار می‌کنند/ «سپر شاهین ۲۰۲۶» در سین‌کیانگ به پرواز درمی‌آید
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

چین و امارات رزمایش مشترک برگزار می‌کنند/ «سپر شاهین ۲۰۲۶» در سین‌کیانگ به پرواز درمی‌آید

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 پزشکیان: بهتر است امروز جنگ را پایان دهیم / چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟
۷ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

پزشکیان: بهتر است امروز جنگ را پایان دهیم / چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟

رئیس جمهور با تاکید بر این که منکر کمبود‌ها و کاستی‌ها هم نیستیم، اما تلاش داریم با وفاق، کشور را پیش ببریم، گفت: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تما...

 ببینید| ابلاغ پیام مقام معظم رهبری به مردم عراق در سفر هیات پارلمانی ایران
۴۶ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| ابلاغ پیام مقام معظم رهبری به مردم عراق در سفر هیات پارلمانی ایران

قالیباف رئیس مجلس پس از سفر سه روزه به عراق گفت: مراسمی در شهر کربلا شب جمعه مصادف با چهلمین روز مراسم تدفین پیکر رهبر شهید برگزار شد، در این جلسه که مسئولان و مردم حضور داشتند هم با مردم صحبت کردیم و پیام ملت ایران و در رأس آن، پیام مقام معظم رهبری و تشکر بیت امام شهید و رهبر عزیزمان را به مردم عزیز عراق و مسئولان این کشور ابلاغ کردیم.

 دریادار ایرانی: قطره‌های گریه ما طوفان به پا می‌کند | اجازه نمی‌دهیم دشمن قدم از قدم بردارد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دریادار ایرانی: قطره‌های گریه ما طوفان به پا می‌کند | اجازه نمی‌دهیم دشمن قدم از قدم بردارد

دریادار ایرانی در واکنش به ادعای نابودی نیروی دریایی ایران گفت: آمریکا ‌پس چرا دشمن جرأت نزدیک شدن ندارد؟‌