قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

گامی در حمایت از دامداران قائم شهری

مدیر جهاد کشاورزی قائم‌شهر از تخصیص ۱۷۱ تن سبوس خوراک دام به شرکت‌های تعاونی این شهرستان در تیرماه امسال خبر داد.
 گامی در حمایت از دامداران قائم شهری
باشگاه خبرنگاران جوان؛سید سجاد حسنی بالاجاده  - معصومه صفری اوریمی مدیر جهاد کشاورزی قائم‌شهر، از تخصیص ۱۷۱ تن سبوس خوراک دام به شرکت‌های تعاونی این شهرستان در تیرماه امسال خبر داد و گفت: تأمین و توزیع نهاده‌های دامی مورد نیاز واحد‌های دامپروری، از برنامه‌های مهم در حمایت از دامداران و استمرار تولید محصولات دامی است.

او افزود: سبوس از جمله نهاده‌های مورد استفاده در جیره غذایی دام محسوب می‌شود و تأمین مستمر آن می‌تواند در پشتیبانی از فعالیت واحد‌های دامداری و حفظ روند تولید محصولات دامی مؤثر باشد. از این رو، اختصاص سهمیه نهاده‌های دامی و توزیع مناسب آن از اهمیت ویژه‌ای برای دامداران برخوردار است.

صفری اوریمی با اشاره به نقش شرکت‌های تعاونی در فرآیند تأمین و توزیع نهاده‌ها، گفت: شرکت‌های تعاونی خوراک دام به عنوان یکی از حلقه‌های مهم در زنجیره تأمین نهاده، نقش مؤثری در رساندن خوراک مورد نیاز به دامداران دارند و تلاش می‌شود نهاده‌های اختصاص‌یافته در سریع‌ترین زمان ممکن و به شکل مناسب در اختیار بهره‌برداران قرار گیرد.

او افزود: تخصیص این میزان سبوس با هدف حمایت از تولیدکنندگان، کاهش بخشی از دغدغه‌های دامداران در زمینه تأمین خوراک و فراهم کردن شرایط مناسب برای تداوم فعالیت واحد‌های دامپروری انجام شده است.

مدیر جهاد کشاورزی قائم‌شهر با تأکید بر ضرورت مدیریت صحیح مصرف نهاده‌های دامی، گفت: استفاده اصولی از نهاده‌ها و رعایت توصیه‌های کارشناسی در تنظیم جیره غذایی دام، علاوه بر کمک به حفظ سلامت دام، می‌تواند در افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های تولید مؤثر باشد؛ بنابراین دامداران باید نهاده‌های دریافت‌شده را بر اساس نیاز واقعی واحد دامداری و با نظر کارشناسان مصرف کنند.

صفری اوریمی افزود: مدیریت جهاد کشاورزی قائم‌شهر در چارچوب وظایف خود، موضوع تأمین و توزیع نهاده‌های دامی را پیگیری می‌کند و با همکاری شرکت‌های تعاونی و تشکل‌های بخش کشاورزی، تلاش دارد روند دسترسی دامداران به نهاده‌های مورد نیاز با نظم و سهولت بیشتری انجام شود.

او در پایان گفت: حمایت از دامداران، تأمین به‌موقع نهاده‌ها و تقویت زیرساخت‌های بخش دامپروری، نقش مهمی در پایداری تولید و تأمین محصولات پروتئینی مورد نیاز جامعه دارد و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نیز این موضوع را در برنامه‌های حمایتی و نظارتی خود دنبال می‌کند.



 از «ما بردیم» تا «ما باختیم»؛ سوپرانقلابی‌ها در روایت جنگ هم دو دسته شدند

از «ما بردیم» تا «ما باختیم»؛ سوپرانقلابی‌ها در روایت جنگ هم دو دسته شدند

مردم میان «روایت فتح» و «روایت شکست» مانده‌اند؛ دوگانه‌ای که بخشی از آن محصول سال‌ها روایت‌سازی جناحی و سیاسی است.

 انتقاد صریح روزنامه جمهوری اسلامی: مسئولان ارشد وزارت خارجه با طالبان قوم و خویش هستند؟ | سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبان گفته می‌شود

انتقاد صریح روزنامه جمهوری اسلامی: مسئولان ارشد وزارت خارجه با طالبان قوم و خویش هستند؟ | سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبان گفته می‌شود

اقتصادنیوز: چه اتفاقی در راهروهای وزارت خارجه افتاده که سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبانی می‌گویند که رسماً اعلام کرده هرگز به آراء مردم مراجعه نخواهد کرد چون اعتقادی به آن ندارد؟

 ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

سخنگوی وزارت خارجه هرگونه شلیک موشک از سوی ایران به امارات را تکذیب کرد.

 دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

دبیر شورای عالی امنیت ملی در کنایه‌ای به مقامات آمریکا نوشت: فاصله‌ی میان ناتوانی آمریکا در باز کردن تنگه هرمز و ادعای مالکیت بر آن، از فاصله ۷۰۰۰ مایلی واشنگتن تا تنگه هرمز هم بیشتر است!

 فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

اقتصادنیوز: محور اصلی مناظره موسی غنی‌نژاد و میلاد دخانچی این است که آیا می‌توان از دل میراث علی شریعتی و پروژه روشنفکری دینی، قرائتی تازه و قابل‌دفاع از «چپ» بیرون کشید، یا اینکه این عناوین صرفاً بازتولید همان سنت شکست‌خورده چپ با زبانی جدید هستند.

 زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است؛ فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت ۱۳۸۲ هکتار حریق صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. در این میان، ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیروهای آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است.

 دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

اقتصادنیوز: آنچه در سال ۲۰۰۶ با شکست یک معامله بندری آغاز شد، امروز به رابطه‌ای بسیار پیچیده‌تر تبدیل شده است؛ رابطه‌ای که در آن سرمایه امارات، فناوری آمریکا، امنیت خاورمیانه و سیاست داخلی واشنگتن به شکلی بی‌سابقه در هم تنیده شده‌اند.