قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

تولید ۱۲ هزار و ۱۰۰ تُن گوشت سفید در هرمزگان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از تولید ۱۲ هزار و ۱۰۰ تُن گوشت سفید از ابتدای سال جاری تاکنون در واحدهای پرورش طیور استان خبر داد.
 تولید ۱۲ هزار و ۱۰۰ تُن گوشت سفید در هرمزگان

باشگاه خبرنگاران جوان - بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۲ هزار و ۱۰۰ تُن گوشت سفید در واحدهای پرورش طیور این استان تولید شده است.

محمد قریشی با اشاره به نقش واحدهای تولیدی در تحقق این میزان تولید افزود: این حجم از تولید با ۷ میلیون و ۱۵۴ هزار قطعه جوجه‌ریزی در ۲۲۶ واحد تولیدی تأمین شده است.

وی با بیان اینکه پایش مستمر همه مراحل پرورش و رعایت دقیق ضوابط فنی و بهداشتی از عوامل دستیابی به تولید با کیفیت مطلوب بوده است، تصریح کرد: حمایت از تولید، افزایش بهره‌وری و رفع موانع پیش‌روی تولیدکنندگان از اولویت‌های اصلی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان است و با جدیت دنبال می‌شود. منبع :صدا و سیمای مرکز خلیج فارس 





 ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم
۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم

رژیم صهیونیستی مناطق مختلف جنوب لبنان را بمباران کرد.

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»

دنیای‌اقتصاد: دولت ترامپ در طرح صلح جدید خود برای منطقه، آینده غزه را به دست چهره‌ای کمتر شناخته‌شده به نام «علی شعث» سپرده است. او که بر اساس این طرح 20ماده‌ای به‌عنوان مدیر جدید غزه تعیین شده، برنامه جسورانه‌ای دارد. شعث می‌خواهد آوارهای به‌جامانده از جنگ را به دریای مدیترانه بریزد تا برای ساکنان این باریکه که حتی پیش از جنگ هم با بحران تراکم جمعیت روبه‌رو بودند، فضای جدیدی ایجاد کند. او وعده داده که با این کار علاوه بر پاک‌سازی آوارها ظرف سه سال، زمین‌های جدیدی به غزه اضافه خواهد کرد.

 نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

k: شاخص | نبض

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد
۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.