قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

خرید تضمینی بیش از ۵۸۴ هزار تن گندم در کردستان

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان از خرید تضمینی ۵۸۴ هزار و ۱۰۹ تن گندم از کشاورزان استان تا  ۲۳ مرداد خبر داد و گفت: این رقم نشان‌دهنده تلاش خستگی‌ناپذیر کشاورزان و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی در فرآیند خرید گندم است.
 خرید تضمینی بیش از ۵۸۴ هزار تن گندم در کردستان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کلثوم مومنی -  سعدی نقشبندی با اشاره به روند خرید تضمینی گندم در شهرستان‌های مختلف استان، افزود: بیشترین حجم خرید مربوط به شهرستان بیجار با ۱۷۲ هزار و ۷۹۷ تن بوده است.

وی افزود: پس از آن، شهرستان‌های قروه با ۱۰۶ هزار و ۹۲۶ تن، سقز با ۱۰۴ هزار و ۴۰۰ تن، دهگلان با ۹۸ هزار و ۲۵۹ تن، دیواندره با ۸۳ هزار و ۹۹۱ تن، کامیاران با ۶۸ هزار و ۴۶۲ تن، سنندج با ۱۰ هزار و ۶۵۲ تن، بانه با ۲ هزار و ۸۷۱ تن، مریوان با یک هزار و ۹۴۰ تن و سروآباد با ۵۸۱ تن در رده‌های بعدی قرار دارند.

نقشبندی همچنین به خرید دانه‌های روغنی اشاره کرد و گفت: در کنار گندم، خرید تضمینی کلزا و کاملینا نیز در استان ادامه دارد.

رییس سازمان جهادکشاورزی کردستان گفت: بر اساس گزارش‌های دریافتی، تاکنون یک هزار و ۳۴۷ تن و ۵۰۰ کیلوگرم کلزا از کشاورزان خریداری شده که سقز با ۷۹۷ تن و ۳۰۰ کیلوگرم، دهگلان با ۳۲۱ تن و ۱۰۰ کیلوگرم، مریوان با ۱۵۱ تن و ۸۰۰ کیلوگرم، کامیاران با ۴۲ تن و ۴۰۰ کیلوگرم و قروه با ۳۰ تن، بیشترین سهم را داشته‌اند.

نقشبندی درباره کاملینا نیز افزود: خرید این محصول دانه روغنی نیز در سطح استان آغاز شده و شهرستان‌های سقز با ۵۶ تن و ۳۳۰ کیلوگرم، قروه با ۸ تن و ۵۶۰ کیلوگرم و بیجار با ۷ تن و ۸۸۰ کیلوگرم بیشترین میزان تحویل را ثبت کرده‌اند.

وی در پایان ضمن تشکر از کشاورزان استان به‌ویژه گندمکاران برای مشارکت فعال در تحویل محصول، تأکید کرد: تمام تلاش مجموعه جهاد کشاورزی استان معطوف به تسهیل فرآیند خرید، تسریع در پرداخت مطالبات و حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی است.



۳۴ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

پرداخت بیش از یک سوم از مطالبات گندم کاران همدانی

حمزه خانجانی افشاراظهار کرد: مجموع مطالبات گندمکاران استان همدان برای امسال حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان برآورد می شود که تاکنون حدود ۳۵ درصد از این مبالغ پرداخت شده و فرآیند تسویه باقی‌مانده مطالبات با پیگیری مستمر در جریان است.

وی با اشاره به اهمیت امنیت غذایی در سطح کلان، روستاهای استان همدان را ستون‌های اصلی در این خصوص دانست و اظهار داشت: در سال زراعی جاری از مجموع ۴۲۵ هزار هکتار اراضی زیر کشت گندم در استان همدان، حدود ۷۲ هزار هکتار به کشت آبی و ۳۵۳ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی همدان افزود: بر اساس پیش‌بینی‌های کارشناسی و با توجه به وضعیت اراضی، انتظار می‌رود مجموع برداشت محصول گندم (دیم و آبی) در سال زراعی جاری از مرز ۶۸۰ هزار تن فراتر رود.

رشد خرید تضمینی گندم در همدان

خانجانی افشار همچنین با مقایسه آماری عملکرد سال‌های گذشته، خاطرنشان کرد: در سال زراعی گذشته، میزان خرید تضمینی گندم در استان همدان ۳۷۰ هزار تن بوده که در سال جاری تاکنون به حدود ۴۰۰ هزار تن رسیده است.

وی در خصوص سیاست‌های حمایتی دولت از تولیدکنندگان محصولات اساسی گفت: قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم در سال زراعی جاری، بر اساس مصوبات شورای قیمت‌گذاری محصولات اساسی، ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده است که هدف از این سیاست، حمایت حداکثری از توان اقتصادی کشاورزان و تأمین پایدار محصولات استراتژیک است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی همدان با تشریح زیرساخت‌های عملیاتی خرید تضمینی افزود: در حال حاضر ۵۵ مرکز خرید تضمینی گندم در سطح استان فعال هستند که از این میان، ۴۱ مرکز از مراکز استاندارد و متعلق به مباشرین تعاون روستایی بوده و مابقی نیز شامل مراکز دولتی، بخش خصوصی و کارخانجات آردسازی می‌باشد.




 هشدار هواشناسی برای ۱۲ استان؛ رگبار و رعدوبرق در راه است | تهران خنک می‌ شود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار هواشناسی برای ۱۲ استان؛ رگبار و رعدوبرق در راه است | تهران خنک می‌ شود

گزارش سازمان هواشناسی کشور نشان می‌دهد امروز (۳۱ مرداد) رگبار تابستانی، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی در مناطقی از شمال، شمال شرق و دامنه‌های البرز مرکزی ادامه دارد و برای ۱۲ استان هشدار هواشناسی سطح زرد صادر شده است. همزمان روند کاهش نسبی دمای تهران آغاز شده است.

 منتقدان بنزین رویافروشی می‌کنند!
۲۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

منتقدان بنزین رویافروشی می‌کنند!

مردم حق دارند نگران باشند اما منتقدان هم باید پاسخ دهند راه‌حل‌شان برای فاصله ۱۵ میلیون لیتری تولید و مصرف چیست؟ نمی‌توان همزمان انتظار داشت بنزین فراوان، ار...

 طلاق تجاری تهران و ابوظبی - دیپلماسی ایرانی
۴۳ دقیقه قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

طلاق تجاری تهران و ابوظبی - دیپلماسی ایرانی

شعله‌های آتش جنگ در خلیج فارس دامن دو شریک بزرگ تجاری را گرفته است. امارات پس از جنگ برای فروش نفت خود به دیواره سخت...

 اولتیماتوم به کارفرمایان؛ مهلت پرداخت حق بیمه تا ساعت ۲۴ امشب
۱۶ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

اولتیماتوم به کارفرمایان؛ مهلت پرداخت حق بیمه تا ساعت ۲۴ امشب

بر اساس اعلام سازمان تأمین اجتماعی، آخرین روز ماه پایان مهلت قانونی پرداخت حق بیمه است و کارفرمایان تا ساعت ۲۴ امشب برای انجام این کار فرصت دارند.

 دو روایت از یک بازار؛ کمبود یا رانت؟ - مردم سالاری آنلاین
۵۳ دقیقه قبل / روزنامه مردم سالاری

دو روایت از یک بازار؛ کمبود یا رانت؟ - مردم سالاری آنلاین

بازار دستکش‌های پزشکی در ایران این روزها به میدان تقابل دو روایت تبدیل شده است. از یک سو تولیدکنندگانی که می‌گویند ظرفیت داخلی نه‌تنها نیاز کشور را تأمین می‌کند، بلکه توان صادرات به کشورهای منطقه را هم دارد. از سوی دیگر سازمان غذا و دارو که تأکید می‌کند واردات، تصمیمی موقت برای عبور از شرایط بحرانی جنگ و جلوگیری از کمبود در مراکز درمانی بوده است.

 سفره مردم؛ ضامن قدرت ملی - مردم سالاری آنلاین
۵۳ دقیقه قبل / روزنامه مردم سالاری

سفره مردم؛ ضامن قدرت ملی - مردم سالاری آنلاین

«هرچقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم.» این جمله محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی شاید در نگاه اول یک اظهارنظر اقتصادی به نظر برسد، اما در واقع می‌توان آن را از منظری گسترده‌تر، یک گزاره درباره مفهوم «قدرت ملی» دانست؛ گزاره‌ای که در آن، امنیت و توان دفاعی کشور از وضعیت زندگی مردم جدا نیست.