قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

«مرد عنکبوتی» صدر گیشه را پس گرفت؛ «اودیسه» نولان دوم شد

پس از دو هفته صدرنشینی «اودیسه» ساخته کریستوفر نولان، قسمت جدید «مرد عنکبوتی» با افتتاحیه‌ای کم‌سابقه جایگاه نخست گیشه را تصاحب کرد و رقیبان خود را پشت سر گذاشت.
 «مرد عنکبوتی» صدر گیشه را پس گرفت؛ «اودیسه» نولان دوم شد
باشگاه خبرنگاران جوان  - مرد عنکبوتی: روزی کاملا نو» در نخستین هفته اکران مورد استقبال بسیار خوبی قرار گرفت. این فیلم ابرقهرمانی با بازی تام هالند و زندایا با فروش ۳۵۵ میلیون دلاری در نزدیک به ۴۵۰۰ سالن سینما در آمریکای شمالی، به عنوان دومین افتتاحیه بزرگ تاریخ سینمای آمریکا ثبت شد و تنها ۲ میلیون دلار با رکورد «انتقام‌جویان: پایان بازی» با فروش افتتاحیه ۳۵۷.۱ میلیون دلاری فاصله داشت. 

در سطح جهانی نیز قسمت جدید فیلم «مرد عنکبوتی» ۵۷۲ میلیون دلار از ۶۶ بازار بین‌المللی کسب کرد و مجموع فروش افتتاحیه جهانی آن به ۹۲۷ میلیون دلار رسید تا دومین فیلم موفق در فروش افتتاحیه در سطح جهانی پس از رکورد ۱.۲ میلیارد دلاری «انتقام‌جویان: پایان بازی» نام بگیرد. 

آخرین باری که تام هالند در نقش مرد عنکبوتی ظاهر شد، فیلم «مرد عنکبوتی: راهی به خانه نیست» بود که در دسامبر ۲۰۲۱ با ۲۶۰.۱ میلیون دلار در داخل آمریکا و ۵۸۷.۲ میلیون دلار در جهان افتتاح شد، فیلمی که با مجموع فروش جهانی ۱.۹ میلیارد دلاری در رتبه هشتم پرفروش‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما قرار گرفت و حالا قسمت جدید «مرد عنکبوتی» با توجه با افتتاحیه چشمگیر  این ظرفیت را دارد تا از این فروش نیز عبور کند. 

به گزارش هالیوود ریپورتر، سونی پیکچرز در ابتدا شروع ۱۹۵ میلیون دلاری در آمریکا و ۴۶۵ میلیون دلاری در جهان را برای «مرد عنکبوتی: روزی کاملا نو» پیش‌بینی کرده بود. این فیلم که توسط مارول استودیوز و ایمی پاسکال تهیه شده، با بودجه تولید ۲۲۵ میلیون دلاری ساخته شده است. 

فیلم «اودیسه» ساخته کریستوفر نولان نیز پس از دو هفته حضور در صدر جدول گیشه، با فروش ۵۱ میلیون دلاری در جایگاه دوم قرار گرفت، مجموع فروش آن در آمریکای شمالی به ۳۹۵.۵ میلیون دلار رسید و در سطح جهانی نیز به مرز فروش یک میلیارد دلاری رسیده است. 

«داستان اسباب‌بازی ۵» محصول استودیو پیکسار کمپانی دیزنی هم این هفته با فروش حدود ۶.۲ میلیون دلاری در جایگاه سوم قرار گرفت و مجموع فروش آن در آمریکا به ۴۶۱ میلیون دلار رسید. «مینیون‌ها و هیولاها» نیز این هفته ۵.۸ میلیون دلار فروخت و تاکنون ۱۶۸.۴ میلیون دلار در گیشه آمریکا فروخته است.



 محمدرضا حکیمی؛ آن‌گونه که زیست، آن‌گونه که خواست/ ساخت «خانه‌ علامه حکیمی» مورد تایید نیست

محمدرضا حکیمی؛ آن‌گونه که زیست، آن‌گونه که خواست/ ساخت «خانه‌ علامه حکیمی» مورد تایید نیست

حجت الاسلام محمد حکیمی برادر استاد محمدرضا حکیمی در یادداشتی به مناسبت پنجمین سال درگذشت ایشان، ضمن مروری بر اندیشه‌های محمدرضا حکیمی به ویژه در زمینه عدالت و مبارزه با فقر در اندیشه قرآنی و اهل بیت و با تاکید بر دوری سیاست و اقتصاد در این روزها با آنچه باید باشد و مظلومیت انسان محروم و بی‌پناه در جامعه امروز ایران، اعلام کرد هرگونه انتساب ملکی به عنوان «منزل علامه محمدرضا حکیمی» و هرگونه اقدام، ثبت، بهره‌برداری فرهنگی یا تبلیغی بر پایهٔ چنین انتسابی، بدون رضایت صاحبان حق و برخلاف وصیت و ترتیبات مقرر از سوی آن عزیز از دست رفته، فاقد رضایت شرعی ماست و در فرض تصرف در حقوق اشخاص یا مخالفت با وصیت معتبر، نمی‌توان آن را به نام تکریم آن مرحوم توجیه کرد.

 محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست

محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست

آرمان امروز : محمدرضا شریفی‌نیا روز سه‌شنبه در آیین اعطای نشان درجه یک هنری به مجید مظفری در سالن سیف‌الله داد اظهار کرد: اسمش هم با مسماست با کارهای آقای بیضایی واقعا طلا فروخت. این موقعیت بسیار عالی برای آقای مجید مظفری بود. کارهای نمایشی هم که انجام داده در حد طلای ۱۸ تا ۲۴ [ ]

 جزئیات ارائه تسهیلات کم‌بهره برای ناشران و کتابفروشان

جزئیات ارائه تسهیلات کم‌بهره برای ناشران و کتابفروشان

ناشران غیردولتی و کتابفروشان سراسر کشور می‌توانند در آستانه هفته دولت، از شنبه (۳۱ مردادماه)‌ با مراجعه به درگاه خانه کتاب و ادبیات ایران برای دریافت تسهیلات کم‌بهره ثبت‌نام کنند؛ این تسهیلات پس از بررسی کارگروه تخصصی و در چهار سطح، از ۲۰۰ میلیون تا یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، ارائه می‌شود.

 تاریخِ ناتمام روی پرده / بازنمایی ۲۸ مرداد در سینمای ایران

تاریخِ ناتمام روی پرده / بازنمایی ۲۸ مرداد در سینمای ایران

۲۸ مرداد برای سینمای ایران فقط یک واقعه تاریخی نیست؛ یک «زخم تاریخی» است که هربار از زاویه‌ای تازه سر باز می‌کند. شاید به همین دلیل، سینما در مواجهه با آن بیشتر از آنکه به بازسازی یک روز مشخص بپردازد، سراغ پیامدها، آدم‌ها و فضای اجتماعی پیش و پس از کودتا رفته است. اگر تاریخ را حافظه یک ملت بدانیم، سینما یکی از مهم‌ترین جاهایی است که این حافظه می‌تواند شکل تصویری پیدا کند؛ اما در مورد ۲۸ مرداد، این حافظه هنوز تکه‌تکه، گزینشی و گاه ایدئولوژیک است.

 هیوا سیفی‌زاده، خواننده‌ی زن به چهارسال حبس محکوم شد

هیوا سیفی‌زاده، خواننده‌ی زن به چهارسال حبس محکوم شد

هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم چهار سال حبس صادر شده است.

 4 باور غلط که «متهم گریخت» در مردم ایران ایجاد کرد

4 باور غلط که «متهم گریخت» در مردم ایران ایجاد کرد

قرار نیست ارزش‌های این سریال را زیر سؤال ببریم. «متهم گریخت» در زمان خودش سریالی موفق، سرگرم‌کننده و حتی از بسیاری جهات اجتماعی بود و اتفاقاً کیفیت آن نشان می‌دهد تلویزیون می‌تواند با قصه‌های ساده و شخصیت‌های باورپذیر، مخاطب گسترده‌ای پیدا کند. اما بازپخش چندباره یک اثر قدیمی، فرصتی است برای اینکه آن را از فاصله‌ای بیشتر و با نگاه امروزی تماشا کنیم.

 بازار سیاه بلیت تئاتر؛ از دلایل و آسیب‌ها تا توضیحات سایت فروش بلیت

بازار سیاه بلیت تئاتر؛ از دلایل و آسیب‌ها تا توضیحات سایت فروش بلیت

بازار سیاه بلیت، این روزها به یکی از پرتکرارترین موضوعات تئاتر تبدیل شده است. در شرایطی که شمار زیادی از تماشاگران امکان مالی خرید بلیت‌های رسمی‌۵۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومانی بعضی نمایش‌ها را ندارند، بازار سیاه این بلیت‌ها با چند برابر قیمت اصلی ظاهرا پررونق است.

 کارگردان مطرح انگلیسی درگذشت

کارگردان مطرح انگلیسی درگذشت

جان اروین، کارگردان بریتانیایی فیلم «تپه هامبورگر»، و«داستان ارواح» در سن ۸۶ سالگی درگذشت.