قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

کالابرگ سه گروه مشمول شارژ شد

در ادامه اجرای طرح حمایت از معیشت مردم تحت عنوان کالابرگ الکترونیک، حساب سرپرستان خانوار‌هایی که انتهای کد ملی آنها ۰، ۱ و۲ است، امروز شارژ شد.
 کالابرگ سه گروه مشمول شارژ شد
باشگاه خبرنگاران جوان - اعتبار کالابرگ خانوار‌های تحت پوشش نهاد‌های حمایتی، نیرو‌های مسلح و سرپرستان خانواری که رقم انتهای کدملی آنها ۰، ۱ و ۲ است امروز (پنج‌شنبه - ۱۵ مرداد ۱۴۰۵) شارژ شد و این خانوار‌ها می‌توانند برای خرید مایحتاج موردنیاز خود به فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌های طرف قرارداد با کالابرگ مراجعه و اعتبار خود را خرج کنند. 

در چارچوب تغییرات جدید، از مرداد ماه، فاصله نوبت‌های شارژ از ۵ روز به ۱۰ روز افزایش یافته است. بر اساس اعلام وزارت رفاه، از این پس فرآیند واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار در سه بازه زمانبندی پانزدهم هرماه، بیست و پنجم هر ماه و پنجم ماه بعد انجام می‌شود. به‌طوری که سرپرستان خانواری که رقم آخر کد ملی‌شان ۰، ۱ و ۲ باشد و خانوار‌های تحت پوشش نهاد‌های حمایتی و نیرو‌های مسلح، هر ماه روز پانزدهم، سرپرست خانوار‌های با رقم آخر کد ملی سه تا ۶، هرماه روز بیست‌وپنجم و سرپرست‌های با کدملی رقم ۷ تا ۹ روز پنجم ماه بعد اعتبار کالابرگی خود را دریافت می‌کنند.

به این معنا که در مرداد ماه روز پانزدهم حساب سرپرست‌های خانوار با کد ملی ۰ تا ۲ و خانواری حمایتی و نیرو‌های مسلح، روز بیست‌وپنجم حساب سرپرست‌های خانوار با کد ملی ۳ تا ۶ و روز پنجم شهریورماه حساب سرپرست‌های با رقم آخر کد ملی ۷ تا ۹ شارژ خواهد شد.

سبد اقلام اختصاص یافته در طرح کالابرگ ۱۱ قلم کالای اساسی از قبیل روغن، برنج، مرغ، ماکارونی و شیر و پنیر را شامل می‌شود و صرفنظر از آن امکان خرید میوه و سبزیجات هم وجود دارد. با تدارک صورت گرفته خرید آبزیان از قبیل ماهی و میگو و محصولات پروتئینی مثل بوقلمون هم در بعضی از شهر‌ها فراهم شده و این اقلام به سبد کالابرگ اضافه شده‌اند.

همچنین محصولات لبنی شرکت پگاه از قبیل شیر، کشک، ماست و پنیر با تخفیف ۱۰ درصدی در قفسه فروشگاه‌های عرضه کننده قرار گرفت و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌های عرضه کننده محصولات این شرکت، موظفند کالا‌های مذکور را با اعمال ۱۰ درصد تخفیف به خریداران عرضه کنند. 

گفتنی است، بار مالی طرح کالابرگ جدید که بعد از حذف ارز ترجیحی، آغاز شد، ۹۰ هزار میلیارد تومان در ماه یا یک هزار و ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در سال برآورد می‌شود.



 اعلام مبلغ جریمه‌های تخلف پلاک برای وسایل نقلیه | ۲۵۰ پرونده دستکاری پلاک به دادسرا ارجاع شد | حبس ۶ ماه تا یک سال در انتظار متخلفان

اعلام مبلغ جریمه‌های تخلف پلاک برای وسایل نقلیه | ۲۵۰ پرونده دستکاری پلاک به دادسرا ارجاع شد | حبس ۶ ماه تا یک سال در انتظار متخلفان

پلیس راهور تهران گفت: در سال ۱۴۰۴ بیش از ۱۳۰۰ پرونده در ارتباط با دستکاری و تغییر پلاک خودرو به مراجع قضایی ارجاع شده است.

 مرگ همزمان 2 ورزشکار جوان در صحنه تلخ / دزفولی ها در ماتم و غم + عکس ها

مرگ همزمان 2 ورزشکار جوان در صحنه تلخ / دزفولی ها در ماتم و غم + عکس ها

حوادث رکنا: بر اثر وقوع یک سانحه رانندگی شدید در کمربندی دزفول ـ اندیمشک، ۲ جوان ورزشکار جان خود را از دست دادند.

 کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد

کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد

کارنامه نهایی داوطلبان آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه اعلام نتایج مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی این دانشگاه قرار گرفت.

 زاکانی: از حق و حقوق شهر کوتاه نمی‌آییم

زاکانی: از حق و حقوق شهر کوتاه نمی‌آییم

شهردار تهران با بیان اینکه ما باید مسکن را به سمت ارزان‌سازی سوق دهیم، گفت: به دنبال سوداگری در عرصه مسکن نیستیم و می‌خواهیم مسکن ارزان عرضه شود.

 زمان واریز حقوق. مردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی

زمان واریز حقوق. مردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی

سازمان تأمین اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پرداخت حقوق مردادماه بیش از 5 میلیون و 300 هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر این سازمان از ظهر پنجشنبه 29 مردادماه آغ...

 مرگ مشکوک پسر ۶ ساله در ساختمان نیمه‌کاره قلعه‌نو تهران

مرگ مشکوک پسر ۶ ساله در ساختمان نیمه‌کاره قلعه‌نو تهران

به دنبال مرگ مشکوک پسر ۶ ساله افغانستانی در ساختمان نیمه‌کاره قلعه‌نو ، یک سناریوی جنایی مقابل کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

 شوک به کنکور ۱۴۰۵؛ سهم سوابق تحصیلی ۶۰ درصد شد

شوک به کنکور ۱۴۰۵؛ سهم سوابق تحصیلی ۶۰ درصد شد

جزئیات سهم «سوابق تحصیلی» در «کنکور» امسال اعلام شد.

 هشدار درباره سوپر ال‌نینو در این تاریخ؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

هشدار درباره سوپر ال‌نینو در این تاریخ؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

اداره ملی اقیانوسی و جوی آمریکا اعلام کرد پدیده اقلیمی «ال‌نینو» در حال تشدید سریع است و حدود ۷۰ درصد احتمال دارد به قوی‌ترین رویداد ثبت‌شده از سال ۱۹۵۰ تاکنون تبدیل شود و رکورد ال‌نینوی شدید سال‌های ۱۹۸۲ و ۱۹۸۳ را پشت سر بگذارد.