قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۷ ساعت قبل

کاردار رژیم صهیونیستی در انگلیس احضار شد

انگلیس دیپلمات اسرائیلی را به دلیل واحدهای جدید شهرک‌سازی غیرقانونی در کرانه باختری اشغالی احضار کرد.
 کاردار رژیم صهیونیستی در انگلیس احضار شد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مريم حسينى - اد میلیبند، وزیر امور خارجه انگلیس روز چهارشنبه گفت که انگلیس پس از آنکه اسرائیل مناقصه‌ای را برای یک پروژه بزرگ شهرک‌سازی در منطقه E۱ کرانه باختری اشغالی آغاز کرد، کاردار اسرائیل را احضار کرد و این اقدام را «غیرقابل قبول و مخرب» خواند.

در بیانیه ای در این باره آمده است: «E۱ از قلب فلسطین عبور می‌کند و خطر جدایی کرانه باختری از اورشلیم شرقی را به همراه دارد که امکان اجرای راه‌حل دو دولتی را به خطر می‌اندازد.»

این بیانیه افزود: «بریتانیا به طور خصوصی و عمومی مخالفت خود را با E۱ و حمایت خود را از راه‌حل دو دولتی به عنوان تنها راه تضمین امنیت و صلح بلندمدت برای فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها روشن کرده است.» میلیبند افزود: «تمام شهرک‌سازی‌ها به این چشم‌انداز آسیب می‌زنند و نقض آشکار قوانین بین‌المللی هستند.»

رژیم صهیونیستی با صدور مناقصه برای ۱۲۳۴ واحد مسکونی غیرقانونی در شرق قدس اشغالی، بدون اطلاع‌رسانی به شاکیانی که این پروژه را در دادگاه به چالش کشیده بودند، تعهد خود را در مورد پروژه جنجالی شهرک‌سازی غیرقانونی E۱ زیر پا گذاشت.

میلیبند گفت که این موضوع را مستقیماً با گیدئون ساعر، وزیر امور خارجه اسرائیل مطرح کرده و از اسرائیل خواسته است که فوراً برنامه‌های خود را متوقف کند، مناقصه را پس بگیرد و گسترش شهرک‌سازی را متوقف کند.

وی افزود: «علاوه بر این، کاردار اسرائیل به دفتر امور خارجه، کشور‌های مشترک‌المنافع و توسعه احضار شده است؛ جایی که ما اعتراض عمیق انگلیس به این اقدام نتانیاهو را مطرح کردیم و خواستار لغو فوری آن شدیم.»

او هشدار داد که گسترش شهرک‌سازی و خشونت توسط اشغالگران اسرائیلی، شرایط را برای فلسطینی‌ها بدتر می‌کند و باعث ایجاد تفرقه‌هایی می‌شود که جبران آن می‌تواند دشوار باشد. تأثیر خشونت و تروریسم شهرک‌نشینان برای جوامع فلسطینی فاجعه‌بار بوده است.

 او با تأکید بر اینکه انگلیس عقب نخواهد نشست و نابودی راه‌حل دو دولتی را نخواهد پذیرفت، گفت: «گسترش شهرک‌سازی و تلاش برای ایجاد اختلافات برگشت‌ناپذیر در منطقه، صلح، امنیت و چشم‌انداز تشکیل یک کشور فلسطینی پایدار را تهدید می‌کند.»

منبع: آناتولی





 نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

خاطرات شما از قرنطینه دوران همه‌گیری کرونا در برابر سناریوی آخرالزمانی «آخرین خانه» رنگ می‌بازد؛ فیلمی از لویی لتریه که به لطف فضای سنگین و نمور خود تا حد زیادی موفق است، هرچند اتفاقاتش همیشه منطقی به نظر نمی‌رسند.

 بارسلونا و مساله ریاست!

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

وزیر خزانه‌داری آمریکا با تکرار تهدیدها علیه ایران، مدعی شد زمان آن رسیده است که متحدان آمریکا و سایر کشورهای جهان از تعامل با جمهوری اسلامی دست بکشند و گفت واشنگتن شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهد کرد.

 در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

در واکنشی کنایه‌آمیز به ادعای دونالد ترامپ درباره تنگه هرمز، دیپلمات‌های ایرانی در هند با انتشار نقشه‌ آمریکا، کالیفرنیا را قلمروی جدید ایران معرفی کردند.