قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

کاهش سهمیه سوخت بخش کشاورزی چالش جدی پیش روی کشاورزان

رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: کمبود سوخت بخش کشاورزی تنش‌ها و چالش‌های جدی ایجاد کرده است.
 کاهش سهمیه سوخت بخش کشاورزی چالش جدی پیش روی کشاورزان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - عطااللّه هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: کمبود سوخت بخش کشاورزی تنش ها و چالش های جدی ایجاد کرده است و هر روز تاخیر در توزیع گازوئیل مشکلات متعددی ایجاد می کند چراکه با توجه به گرمای هوا و عدم استحصال آب، محصول باغی و زراعی از بین می رود.

به گفته وی، برای مسئولان شرکت نفت و ستاد مبارزه با قاچاق سوخت کالا، به بهانه های متعدد سوخت کشاورز را کم نکنند.

هاشمی با بیان اینکه حدود ۱۰۰ میلیون لیتر سهمیه سوخت بخش کشاورزی را کاهش دادند، افزود: اکنون محصول زراعی و باغی کشاورز به خاطر کم آبی یا بی آبی دچار مشکل می شود که براین اساس حاصل دسترنج کشاورزان هدر می رود و براساس گزارش های اعلامی درختان کشاورزان در حال نابودی و خشک شدن است که براین اساس مسئولان باید در جای دیگری بدنبال قاچاق سوخت باشند.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه شرکت ملی نفت، سهمیه کشاورزان را بدون تغییر باید توزیع کند، افزود: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی و ستاد مبارزه با قاچاق سوخت در مقابل کشاورزان، جامعه و ملت باید پاسخگو باشند و سهمیه ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون لیتر بخش کشاورزی باید بدهد، در غیر این صورت باید پاسخموی عواقب آن باشند.

به گفته وی، کاهش سهمیه سوخت بخش کشاورزی از یک درصد تا ۱۰۰ درصد بر تولید محصول زراعی اثر گذار است و با استمرار بی توجهی مسئولان در قبال هشدارها، خود باید پاسخگو باشند.

هاشمی گفت: وزارت نیرو، وزارت نفت، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و سازمان برنامه و بودجه هر یک .... و بخش کشاورزی، مظلوم ترین بخش تولید است که در این صورت امنیت غذایی کشور دچار آسیب می شود.





 وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟
۱۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟

یک پژوهشگر حوزه معماری و شهرسازی می‌گوید: افزایش سقف فعلیِ دو میلیاردی هنوز فاصله زیادی با قیمت مسکن در تهران دارد؛ چرا که اگر هزینه خرید اوراق را از آن کم بکنیم، آنچه باقی می‌ماند یک میلیارد و ۶۰۰ یا ۶۵۰ میلیون خواهد بود.

 ۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد
۱۵ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد

اقتصادایرانی: یک فعال صنفی گفت: به احتمال زیاد حقوق بازنشستگان لشکری پرداخت می‌شود.

 آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ دلار آزاد فریز شد
۱۸ ساعت قبل / روزنامه شرق

آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ دلار آزاد فریز شد

قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته بدون تغییر نسبت به روز گذشته باقی ماند و بازار با وجود اعلام محاصره اقتصادی آمریکا علیه ایران، واکنش فوری نشان نداد.

 واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ
۱۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ

یارانه مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه سال جاری به مبلغ ۱۱۲ هزار و ۶۶۱ میلیارد ریال به حساب ۱۰ میلیون و ۳۶۷ هزار و ۸۹۸ نفر در دهک‌های اول تا سوم و همچنین یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دهک‌های چهارم تا نهم واریز و قابل برداشت شد.

 قیمت تتر، بیت‌کوین و اتریوم امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | تتر در کانال ۱۸۸ هزار تومان؛ جهش ۸ هزار دلاری بیت‌کوین و رشد ۱۳.۸ درصدی اتریوم
۱۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر، بیت‌کوین و اتریوم امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | تتر در کانال ۱۸۸ هزار تومان؛ جهش ۸ هزار دلاری بیت‌کوین و رشد ۱۳.۸ درصدی اتریوم

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها پنج‌شنبه با رشد بیش از ۸ درصدی ارزش کل بازار صعودی شد؛ بیت‌کوین بیش از ۸ هزار دلار افزایش یافت و به کانال ۷۲ هزار دلار رسید، اتریوم بازدهی دو رقمی ثبت کرد و تتر نیز در رفت‌وبرگشت میان کانال‌های ۱۸۸ و ۱۸۹ هزار تومان معامله شد.

 شوک برنج خارجی به بازار؛ سوپر باسماتی ۱۰ کیلویی ۴ میلیون شد
۱۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

شوک برنج خارجی به بازار؛ سوپر باسماتی ۱۰ کیلویی ۴ میلیون شد

قیمت برنج پاکستانی در بازار تحت تأثیر تفاوت کیفیت و نام برندها قرار گرفته است؛ محصولاتی که با عطر و قد کشیدن مطلوب، همچنان از انتخاب‌های پرطرفدار خانوارها در بازار برنج خارجی محسوب می‌شوند.