قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

جابه‌جایی بیش از ۵۴۰۰ زائر از سیستان و بلوچستان به مشهد مقدس

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان از جابه‌جایی ۵۴۰۲ زائر طی ۳۱۲ سفر از ابتدای اجرای طرح جابه‌جایی زائران دهه پایانی ماه صفر و ایام شهادت امام رضا (ع) لغایت ۲۰ مرداد ماه خبر داد.
 جابه‌جایی بیش از ۵۴۰۰ زائر از سیستان و بلوچستان به مشهد مقدس

باشگاه خبرنگاران جوان  - شهرام مبارکی اظهار کرد: همزمان با اجرای طرح جابه‌جایی زائران، تمهیدات لازم برای ارائه خدمات مطلوب و ایمن به زائران در بخش حمل‌ونقل عمومی مسافری و راهداری استان اندیشیده شده است.

وی افزود: از ابتدای طرح ، ۱۸ مردادماه تا ۲۰ مرداد ماه ، ۵۴۰۲ زائر در قالب ۳۱۲ سفر از سیستان و بلوچستان به مشهد مقدس جابه‌جا شده‌اند و ناوگان حمل‌ونقل عمومی مسافری استان تا پایان طرح همچنان در خدمت زائران خواهد بود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان ادامه داد: با هماهنگی انجام‌شده با شرکت‌های مسافربری، سرویس‌های ثابت برقرار بوده و در صورت نیاز، ناوگان فوق‌العاده و مازاد نیز برای جابه‌جایی زائران به مقصد مشهد مقدس اعزام می‌شود.

مبارکی با تأکید بر اولویت ایمنی در جابه‌جایی زائران گفت: کنترل و نظارت بر تجهیزات ایمنی، سیستم سرمایشی و وضعیت فنی ناوگان پیش از انجام سفر و همچنین کنترل‌های دروازه‌ای به صورت مستمر انجام می‌شود تا سفر زائران در شرایط ایمن انجام شود.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای بازگشت زائران از مشهد مقدس بیان کرد: پیش‌فروش بلیت برای بازه زمانی بازگشت زائران در سامانه «سپاس» انجام شده و توصیه می‌شود زائران با برنامه‌ریزی قبلی نسبت به تهیه بلیت اقدام کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان همچنین از آمادگی راهدارخانه‌ها، ماشین‌آلات و نیروهای راهداری استان خبر داد و گفت: عوامل راهداری در محورهای مواصلاتی استان برای ارائه خدمات به زائران و سایر کاربران جاده‌ای تا پایان طرح در آماده‌باش کامل هستند.

مبارکی خاطرنشان کرد: حضور همکاران اداره‌کل در پایانه‌های مسافربری و استقرار میز خدمت و پاسخگویی نیز با هدف راهنمایی، رسیدگی به درخواست‌ها و تسهیل امور زائران در حال انجام است.

وی در پایان گفت: اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان با بهره‌گیری از ظرفیت ناوگان حمل‌ونقل مسافری و مجموعه عوامل راهداری، تا پایان طرح در کنار زائران خواهد بود و تمامی ظرفیت‌های موجود برای جابه‌جایی ایمن و ارائه خدمات مطلوب به آنان به کار گرفته می‌شود.

منبع حمل و نقل جاده ای استان 





 جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم
۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم

اگر تصمیم‌ سازان خود نیز در دام بزرگنمایی گرفتار آیند و قدرت متعارف عظیم آمریکا، یا برتری فناوری و اطلاعاتی اسرائیل را دستکم گیرند، آن‌گاه غره‌سازی دشمن به...

 تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر
۴ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست کشورهای خلیج فارس تصور می‌کنند ایران در نهایت در برابر افزایش فشار اقتصادی، پاسخ نظامی خواهد داد و در هر صورت درگیری دوباره به نقطه جوش خواهد رسید. به نظر می‌رسد دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، بر فشا

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۴ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 ۱۲ نیروی صلیب سرخ و هلال احمر از ابتدای سال جان باختند/  هشدار درباره عادی‌ شدن حمله به امدادگران
۵ ساعت قبل / سایت رکنا

۱۲ نیروی صلیب سرخ و هلال احمر از ابتدای سال جان باختند/ هشدار درباره عادی‌ شدن حمله به امدادگران

اجتماعی رکنا، رؤسای فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ همزمان با روز جهانی بشردوستی، با هشدار نسبت به افزایش خطر برای کارکنان امدادی، خواستار اقدام عملی دولت‌ها و طرف‌های درگیر برای حفاظت از نیروهای بشردوستانه و تضمین امنیت فعالیت‌های امدادی شدند.

 پیروزی سریع بر ایران محقق نشد؛ نارضایتی متحدان عرب آمریکا از ترامپ افزایش یافته است
۴ ساعت قبل / سایت جماران

پیروزی سریع بر ایران محقق نشد؛ نارضایتی متحدان عرب آمریکا از ترامپ افزایش یافته است

روزنامه «واشنگتن‌پست» در گزارشی از افزایش نارضایتی دولت‌های عرب حاشیه خلیج فارس از سیاست دونالد ترامپ در قبال ایران خبر داده و نوشته است: متحدان منطقه‌ای واشنگتن که برخی از آنها در ابتدای جنگ تصور می‌کردند یک پیروزی سریع و قاطع می‌تواند به سودشان تمام شود، اکنون پس از ماه‌ها درگیری، تداوم حملات موشکی و پهپادی و بسته‌ماندن تنگه هرمز، بیش از گذشته نسبت به راهبرد آمریکا و توان ترامپ برای پایان دادن دیپلماتیک به بحران تردید دارند.