قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

۲۹۲ مگاوات برق جدید بدون مصرف سوخت اضافی؛ واحد بخار نیروگاه دالاهو به‌زودی وارد مدار می‌شود

معاون برق و انرژی وزارت نیرو از بهره‌برداری قریب‌الوقوع واحد بخار ۲۹۲ مگاواتی نیروگاه سیکل‌ترکیبی کلاس F دالاهو در کرمانشاه خبر داد.
 ۲۹۲ مگاوات برق جدید بدون مصرف سوخت اضافی؛ واحد بخار نیروگاه دالاهو به‌زودی وارد مدار می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان -مصطفی رجبی مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو، با اشاره به نقش توسعه واحد‌های بخار نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی در افزایش بهره‌وری صنعت برق، اظهار کرد: واحد بخار نیروگاه دالاهو کرمانشاه با ظرفیت ۲۹۲ مگاوات، به‌زودی وارد مدار تولید می‌شود و ظرفیت نامی این نیروگاه را به ۹۱۲ مگاوات می‌رساند.

وی افزود: نیروگاه دالاهو شامل دو واحد گازی، هر یک به ظرفیت ۳۱۰ مگاوات، و یک واحد بخار ۲۹۲ مگاواتی است که واحد‌های گازی آن پیش از این به بهره‌برداری رسیده‌اند. اکنون با تکمیل بخش بخار، امکان تولید برق بیشتر از انرژی حرارتی خروجی واحد‌های گازی فراهم می‌شود.

معاون برق و انرژی وزارت نیرو تأکید کرد: ویژگی برجسته این طرح، تولید ۲۹۲ مگاوات برق جدید بدون مصرف سوخت اضافی است. در این فرآیند، حرارت گاز‌های خروجی از اگزوز توربین‌های گازی بازیافت و به بویلر بازیافت حرارت منتقل می‌شود تا بخار با فشار و دمای بالا تولید شود؛ بخاری که توربین بخار را به حرکت درمی‌آورد و برق بیشتری را بدون نیاز به سوخت‌سوزی مجدد وارد شبکه می‌کند.

رجبی مشهدی ادامه داد: بهره‌برداری از بخش بخار نیروگاه دالاهو، علاوه بر افزایش راندمان نیروگاه به ۵۸.۵ درصد، سالانه حدود *۵۰۰ میلیون مترمکعب در مصرف سوخت صرفه‌جویی* به همراه دارد. این اقدام، کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی و انتشار گاز‌های گلخانه‌ای، صیانت از منابع انرژی کشور و جلوگیری از هدررفت ثروت ملی را نیز به دنبال خواهد داشت.

وی افزایش پایداری شبکه برق غرب کشور، پاسخ به رشد مصرف برق در منطقه و ارتقای تولید انرژی با بهره‌وری بالاتر را از مهم‌ترین اهداف ورود این واحد به مدار دانست.

بخش بخار نیروگاه سیکل‌ترکیبی دالاهو با سرمایه‌گذاری ۲۴۰ میلیون یورویی در حال احداث است و در دوره ساخت آن، بیش از یک‌هزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار شده‌اند. این نیروگاه با سرمایه‌گذاری شرکت فراب در کیلومتر ۶۰ محور کرمانشاه ـ اسلام‌آباد غرب در دست احداث است.

منبع: وزارت نیرو





 هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند
۱۰ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند

اقتصادنیوز:گزارش نیویورک‌تایمز نشان می‌دهد که ایران در برابر تهدیدهای ترامپ نه تنها تسلیم نشده، بلکه با در دست گرفتن کنترل شاهرگ اقتصاد جهانی در «تنگه هرمز»، شروط بی‌سابقه‌ای از جمله دریافت غرامت جنگی را روی میز رئیس‌جمهور آمریکا گذاشته است

 قیمت جدید مرغ در بازار؛ فیله کیلویی ۶۸۴ هزار تومان شد
۱۰ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

قیمت جدید مرغ در بازار؛ فیله کیلویی ۶۸۴ هزار تومان شد

بازار گوشت مرغ این روزها با ثبات نسبی قیمت‌ها همراه شده و عرضه مناسب، فضای خریدوفروش انواع مرغ را از نوسان‌های هیجانی دور کرده است.

 مرغ در سفره ایرانی ها کم شد
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

مرغ در سفره ایرانی ها کم شد

اقتصادنیوز: با اینکه وزیر جهاد کشاورزی هنوز آماری از مصرف مرغ پس از گران شدن آن با حذف ارز ترجیحی ارائه نداده اما طبق آمارها با وجود کاهش تولید مرغ نیازی به واردات هم نیست.

 مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید

معاون سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: مصرف روزانه بنزین کشور با وجود شرایط جنگی و دشواری‌های اقتصادی به حدود ۱۳۵ میلیون لیتر رسیده است. با توجه به محدودیت‌های تولید، واردات و سطح ذخایر، مدیریت این وضعیت به یک مساله فوری و بحرانی تبدیل شده است.

 جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا
۹ ساعت قبل / سایت صدای بورس

جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

شرکت فنرسازی زر گلپایگان (خگلپا) در پی توافق با مشتری عمده خود، سازه‌گستر سایپا، از افزایش حدود ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات اصلی خبر داد.

 مشاور وزیر رفاه: آموزش آنلاین می‌تواند فقر یادگیری را تشدید کند
۱۲ ساعت قبل / سایت توسعه برند

مشاور وزیر رفاه: آموزش آنلاین می‌تواند فقر یادگیری را تشدید کند

توسعه برند؛ مشاور وزیر رفاه با اشاره به پیامدهای آموزش آنلاین در شرایط بحران گفت: آموزش آنلاین اگر بدون توجه به زیرساخت‌های ارتباطی، دسترسی به ابزارهای دیجیتال و شرایط خانواده‌ها اجرا شود، می‌تواند به تشدید فقر یادگیری و افزایش نابرابری آموزشی منجر شود.