قیمت طلا امروز




 سایت صدای بورس / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

سخاش در مسیر جهش سود

برآوردهای کارشناسی از عملکرد شرکت سیمان خاش نشان می‌دهد «سخاش» با اتکا به رشد فروش، بهبود حاشیه سود ناخالص و حفظ سودآوری عملیاتی، ظرفیت ثبت سود هر سهم ۳ هزار و ۳۰۳ ریالی در سال ۱۴۰۶ را دارد؛ رقمی که نسبت به برآورد سال ۱۴۰۵ رشد قابل توجهی را نشان می‌دهد.
 سخاش در مسیر جهش سود
به گزارش صدای بورس، برآوردهای کارشناسی از عملکرد شرکت سیمان خاش نشان می‌دهد «سخاش» با اتکا به رشد فروش، بهبود حاشیه سود ناخالص و حفظ سودآوری عملیاتی، ظرفیت ثبت سود هر سهم ۳ هزار و ۳۰۳ ریالی در سال ۱۴۰۶ را دارد؛ رقمی که نسبت به برآورد سال ۱۴۰۵ رشد قابل توجهی را نشان می‌دهد. بررسی صورت سود و زیان کارشناسی‌شده شرکت سیمان خاش با نماد «سخاش» حاکی از چشم‌انداز مثبت این شرکت در سال ۱۴۰۶ است. بر اساس این برآورد، درآمد فروش «سخاش» از حدود ۳۰ هزار و ۷۷۵ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۵ به بیش از ۴۵ هزار و ۸۱۶ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۶ خواهد رسید؛ به این ترتیب، فروش شرکت رشدی نزدیک به ۴۹ درصد را تجربه می‌کند. همزمان با افزایش درآمدها، بهای تمام‌شده نیز رشد خواهد داشت، اما حاشیه سود ناخالص شرکت از ۳۶.۰۵ درصد در سال ۱۴۰۵ به ۳۸.۶۴ درصد در سال ۱۴۰۶ بهبود می‌یابد. این موضوع از مهم‌ترین نکات مثبت برآورد عملکرد شرکت به شمار می‌رود و نشان می‌دهد رشد فروش تنها ناشی از افزایش مبلغ درآمد نبوده، بلکه می‌تواند به تقویت سودآوری نیز منجر شود. در سناریوی کارشناسی، سود خالص «سخاش» در سال ۱۴۰۶ به حدود ۱۷.۵ هزار میلیارد ریال می‌رسد. همچنین سود هر سهم شرکت از ۲ هزار و ۹۵ ریال در برآورد سال ۱۴۰۵ به ۳ هزار و ۳۰۳ ریال در سال ۱۴۰۶ افزایش می‌یابد که بیانگر رشد حدود ۵۸ درصدی است. بررسی روند چندساله شرکت نیز نشان می‌دهد «سخاش» پس از ثبت فروش حدود ۱۹.۸ هزار میلیارد ریالی در سال ۱۴۰۴، مسیر افزایشی درآمد و سود را در پیش گرفته است. با توجه به بهبود حاشیه سود ناخالص و رشد پیش‌بینی‌شده سود هر سهم، عملکرد آتی این شرکت می‌تواند مورد توجه فعالان صنعت سیمان قرار گیرد. ارقام فوق بر مبنای صورت سود و زیان کارشناسی‌شده و برآوردهای ارائه‌شده برای سال‌های ۱۴۰۵ و ۱۴۰۶ است و تحقق آن به شرایط فروش، نرخ محصولات، هزینه انرژی و وضعیت بازار وابسته خواهد بود.

منبع: گروه توسعه مالی مهرآیندگان کد مطلب 555751 سمانه باقری



 ۴۲ درصد سهام تودلی سایپا عرضه می‌شود

۴۲ درصد سهام تودلی سایپا عرضه می‌شود

دنیای اقتصاد: رئیس هیات‌عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با اشاره به موضوع واگذاری سهام سایپا گفت: اگر مسائل اسفندماه سال گذشته و جنگ رمضان رخ نمی‌داد، بر اساس سیاست‌های اعلامی وزارت صمت، ۴۲ درصد از سهام عرضه می‌شد.

 اخبار طلا و ارز

اخبار طلا و ارز

بازار طلا و ارز همواره به عنوان یک بازار جذاب برای سرمایه گذاران خرد و کلان مطرح بوده است. تغییرات لحظه ای در کنار تحلیل های کارشناسی به مخاطبان این امکان را می دهد تا تصمیمات درستتری در این بازار بگیرند. در سرویس طلا و ارز اقتصاد نیوز ، علاوه بر انتشار ق

 سهم خرید استانی پالایشگاه اصفهان

سهم خرید استانی پالایشگاه اصفهان

دنیای‌ اقتصاد – اصفهان: مدیرعامل، معاونان و مدیران ارشد شرکت پالایش نفت اصفهان در نشست مشترک با اعضای انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت استان اصفهان، بر تقویت همکاری با سازندگان داخلی و استفاده از ظرفیت شرکت‌های بومی تاکید کردند.

 قیمت طلا امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد 1405/ کاهش قیمت طلا

قیمت طلا امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد 1405/ کاهش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با کاهش 70 دلاری نسبت به روز گذشته، 4334 (چهار هزار و سیصد و سی و چهار) دلار نرخ‌گذاری شد.

  خودروسازان؛ نگران توسعه «مسیر موازی واردات»

 خودروسازان؛ نگران توسعه «مسیر موازی واردات»

در شرایطی که خودروسازان داخلی نسبت به توسعه تردد خودروهای خارجی در مناطق آزاد و تمدید مجوزهای آن ابراز مخالفت کرده‌اند، پلیس راهور فراجا از سازوکاری خبر داده که می‌تواند حضور خودروهای خارجی در این مناطق را از یک تردد کوتاه‌مدت به حضور بلندمدت تبدیل کند.

 مطالبات قطعه‌سازان از صنعت خودرو به ۱۷۰ همت رسید

مطالبات قطعه‌سازان از صنعت خودرو به ۱۷۰ همت رسید

دنیای اقتصاد: رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور با اشاره به اینکه مطالبات قطعه‌سازان از صنعت خودرو به ۱۷۰همت رسیده است، گفت: فاصله قیمت کارخانه تا بازار به ۸۰۰هزار ‌میلیارد تومان رسیده است که عملا سودی را عاید خودروساز نمی‌کند.

 الزامات رفع گره‌های تجاری

الزامات رفع گره‌های تجاری

دنیای اقتصاد: تداوم اختلال در مسیرهای تجاری، از انباشت کالا در بنادر تا صف طولانی کامیون‌ها در مرز بازرگان، هزینه و زمان تجارت خارجی را افزایش داده است. در این شرایط، گمرک از تمدید مجوزهای اضطراری و بازنگری در فرآیندهای ترخیص برای کاهش گره‌های تجاری خبر می‌دهد.

 جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

اقتصادنیوز: تنش‌های ایران و اوکراین اگر باعث ادغام جبهه‌های نبرد در اروپا و خاورمیانه نشود، دست‌کم جغرافیای بی‌ثباتی را گسترش می‌دهد.