قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵

پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ و آخرین تغییرات آب و هوایی اعلام شد. 
 پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵

صفحه اقتصاد -

مدیرکل هواشناسی گیلان با بیان اینکه نقشه‌های هواشناسی نشان‌دهنده تقویت توده هوای گرم و مرطوب در منطقه است، گفت: دمای احساسی از دمای واقعی در استان پیشی گرفته و گرم‌تر است.

محمد دادرس عصر سه‌شنبه اظهار کرد: دمای امروز رشت حداکثر به ۳۵ درجه خواهد رسید که برای روز چهارشنبه(فردا) نیز دمای مرکز گیلان همین میزان پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: عصر امروز با توجه به تداوم پایداری جوی و تقویت توده هوای گرم، دما در اغلب نقاط استان گیلان روند افزایشی خواهد داشت و دمای احساسی به‌ویژه در مناطق جلگه‌ای و ساحلی، به دلیل رطوبت بالا، بیش از دمای اندازه‌گیری‌شده خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی گیلان اضافه کرد: وضعیت دریا امروز و فردا برای فعالیت‌های دریایی و شنا با احتیاط مناسب است.

وی ادامه داد: در شبانه روز گذشته ازبرم سیاهکل، لوشان، صومعه‌سرا و منجیل با حداکثر ۳۵ درجه گرمترین و اسب وونی تالش با حداقل ۱۴ درجه، خنک‌ترین مناطق گیلان بودند.

وی اظهار کرد: امروز و فردا(چهارشنبه) آسمانی صاف تا نیمه ابری، گاهی افزایش ابر و وزش باد برای استان گیلان پیش‌بینی شده است. مطالعه بیشتر: پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا سه شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ منبع: ایرنا …



 اینفوگرافیک| ارقام جدید برنج گیلان - تسنیم
۳۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اینفوگرافیک| ارقام جدید برنج گیلان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ارقام جدید برنج با تکیه بر نتایج تحقیقات به‌نژادی، برای سازگاری بیشتر با شرایط اقلیمی و نیازهای شالیزارهای گیلان معرفی شده‌اند.
* کیان و تیسا: تحمل بیشتر به خشکی و شوری
* گیلانه و آنام: عملکرد و کیفیت مطلوب
* توکا: زودرس و مناسب کشت دوم
* تیتی: تحمل تنش‌های محیطی
* ندا و نعمت: عملکرد بالا و ویژگی‌های مطلوب زراعی
بر اساس متن منبع، برخی ارقام جدید در شرایط مناسب می‌توانند حدود 1.5 تا 2 تن در هکتار بیشتر از رقم هاشمی عملکرد داشته باشند.
انتخاب رقم مناسب، نخستین گام برای تولید اقتصادی‌تر برنج است.

انتهای پیام/

   



 پیش بینی وضعیت آب و هوا قم فردا جمعه ۳۰ مرداد
۳۹ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

پیش بینی وضعیت آب و هوا قم فردا جمعه ۳۰ مرداد

صفحه اقتصاد -

کارشناس هواشناسی قم از کاهش دمای هوا از فردا در استان خبر داد و گفت: انتظار داریم شب‌ها شاهد کاهش محسوس دما باشیم به طوری که دمای هوا به ۲۲ درجه سانتیگراد برسد.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان از کاهش دمای هوا از فردا خبر داد و گفت: انتظار داریم شب‌ها شاهد کاهش محسوس دما باشیم به طوری که دمای هوا به ۲۲ درجه سانتیگراد برسد.

مرتضی صبوری افزود: امروز حداکثر دمای هوای شهر قم ۴۴ درجه، فردا ۴۱ درجه و روز شنبه و یکشنبه ۳۹ درجه سانتیگراد خواهد بود.

وی در خصوص وضعیت جوی هم گفت: امروز آسمان صاف تا قسمتی ابری در برخی ساعات همراه با وزش باد نسبتا شدید تا شدید و گرد و خاک خواهد بود و فردا نیز با کاهش سرعت وزش باد در برخی مناطق گرد و خاک خواهیم داشت. مطالعه بیشتر: هواشناسی قم امروز سه‌شنبه ۲۷ مرداد منبع: خبرگزاری صدا و سیما اخبار مرتبط …



 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور
۴۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

جوان آنلاین: ا مید محترمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار، در توضیح بیشتر گفت: در پی صدور هشدار سطح نارنجی در روز جمعه، احتمال وقوع سیلاب و آبگرفتگی در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران و ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان وجود دارد.

به گزارش ایسنا، سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: رگبار شدید باران، آبگرفتگی و باد‌های شدید پدیده غالب روز جمعه در این مناطق خواهد بود.

وی افزود: در این مناطق به مردم هشدار داده می‌شود که روز جمعه از اتراق و تردد در بستر رودخانه‌ها، مسیل‌ها و پل‌ها خودداری کرده و برای مقابله با سیل احتمالی آماده باشند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: همه ستاد‌های مدیریت بحران در این استان‌ها آماده باش هستند.



 شمارش معکوس برای گرمای غیرقابل تحمل
۴۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

شمارش معکوس برای گرمای غیرقابل تحمل

اداره ملی اقیانوسی و جوی آمریکا اعلام کرد پدیده اقلیمی «ال‌نینو» در حال تشدید سریع است و حدود ۷۰ درصد احتمال دارد به قوی‌ترین رویداد ثبت‌شده از سال ۱۹۵۰ تاکنون تبدیل شود.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، براساس تازه‌ترین پیش‌بینی اداره ملی اقیانوسی و جوی آمریکا (NOAA) که شبکه خبری سی‌ان‌ان به آن استناد کرده است، شرایط ال‌نینو با سرعت زیادی در حال تقویت است و انتظار می‌رود این پدیده اواخر پاییز یا اوایل زمستان به اوج خود برسد.

پیش‌بینی‌های این نهاد آمریکایی نشان می‌دهد ال‌نینوی پیش‌رو ممکن است از نظر شدت، از رویداد موسوم به «سوپر ال‌نینو» در سال‌های ۱۹۸۲-۱۹۸۳ فراتر رود و به یک رویداد بی‌سابقه از زمان آغاز ثبت منظم این داده‌ها در سال ۱۹۵۰ تبدیل شود.

کارشناسان هشدار داده‌اند که همزمانی این پدیده با روند گرمایش جهانی می‌تواند پیامدهای اقلیمی آن را تشدید کند و به موج‌های گرمای شدیدتر و افزایش شدت برخی بلایای طبیعی منجر شود.

بر اساس این گزارش، شدت احتمالی ال‌نینو باعث شده است سال ۲۰۲۷ به‌عنوان گزینه‌ای بسیار محتمل برای ثبت رکورد گرم‌ترین سال تاریخ مطرح شود. با این حال، کارشناسان احتمال می‌دهند سال ۲۰۲۶ نیز بتواند رکورد گرمای ثبت‌شده را جابه‌جا کند.

ال‌نینو یک الگوی اقلیمی در اقیانوس آرام است که با افزایش دمای آب‌های اقیانوسی همراه می‌شود و می‌تواند الگوهای آب‌وهوایی را در مناطق مختلف جهان، به‌ویژه مناطق ساحلی و بخش‌های گسترده‌ای از کره زمین، تحت تاثیر قرار دهد.

در مقابل، لانینا مرحله مخالف این چرخه اقلیمی است که معمولاً با کاهش دمای جهانی همراه می‌شود. دوره‌های میان ال‌نینو و لانینا نیز به‌عنوان مرحله خنثی شناخته می‌شوند که در آن الگوهای معمول‌تر و طبیعی‌تر آب‌وهوا غالب هستند.
 



 جدول قطعی برق گیلان و رشت روز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | برنامه خاموشی گیلان اعلام شد
۵۱ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

جدول قطعی برق گیلان و رشت روز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | برنامه خاموشی گیلان اعلام شد

به گزارش اینتیتر، برنامه احتمالی توزیع برق گیلان  اعلام شد. جهت اطلاع از قطعی برق گیلان روی لینک کلیک کنید: 

https://info.gilanpdc.ir/

 





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 خشم شهریِ «ناجنبش ها» و بیکاران، یک بمب ساعتی است که زیر جامعه و حکومت قرار دارد
سایت عصرایران

خشم شهریِ «ناجنبش ها» و بیکاران، یک بمب ساعتی است که زیر جامعه و حکومت قرار دارد

ناجنبش‌ها گروه‌هایی از مردم هستند که دلخور و ناراضی‌اند: مثل جوان‌ها ، زنان، پیک های موتوری، رانندگان اسنپ، دستفروشان و گروه‌های تهیدست جامعه. اینها به سمت ی...
 پاداش ویژه وزارت نیرو برای نیروگاه‌های با تولید بیشتر برق
سایت ایران آنلاین

پاداش ویژه وزارت نیرو برای نیروگاه‌های با تولید بیشتر برق

معاون برق و انرژی وزارت نیرو، از اجرای مشوق‌های جدید برای نیروگاه‌های دارای تولید حداکثری و بدون خروج اضطراری در روزهای باقی‌مانده تابستان خبر داد.
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.
 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.
 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان …

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.
 سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست
مجله پیوست

سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست

ارائه خدمات آزمایشگاهی از طریق پلتفرم‌ها به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مجاز شد. کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال در رأی نهایی پرونده شکایت انجمن تجارت الکترونیک از سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد این خدمات، مشروط به صدور نسخه معتبر از سوی پزشک دارای صلاحیت و ثبت آن در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی، قابل ارائه است. براساس این رای
 تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن
سایت ایران آنلاین

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن

معاون علمی رییس‌جمهور گفت: صنعت ساختمان باید با پذیرش فناوری‌ها و رعایت الزامات مبحث ۱۹ ساختمان، در مسیر ساخت سریع‌تر، هوشمندتر و کم‌کربن‌ گام‌بردارد.