قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

پادکست / هر شونه تخم مرغ چند ؟

قیمت تخم‌مرغ در حالی دوباره صعودی شده که با آغاز فصل گرم سال، انتظار می‌رفت کاهش تقاضا به افت قیمت این محصول منجر شود؛ اما حالا هر شانه تخم‌مرغ در مغازه‌های سطح شهر حدود ۵۹۰ هزار تومان فروخته می‌شود؛ رقمی که نسبت به دو هفته قبل، حدود ۱۰۰ هزار تومان افزایش نشان می‌دهد.
 پادکست / هر شونه تخم مرغ چند ؟

صفحه اقتصاد -

طبق گزارش‌های میدانی، هر شانه تخم‌مرغ در مغازه‌های سطح شهر حدود ۵۹۰ هزار تومان فروخته می‌شود؛ این در حالی است که قیمت همین محصول روی وانت‌های فروش کنار خیابان حدود ۵۰۰ هزار تومان است.

من رها رمضانی هستم و با یک پادکست دیگه همراه شما هستم.

نکته قابل توجه اینجاست که تنها دو هفته قبل، قیمت هر شانه تخم‌مرغ حتی تا ۴۵۰ هزار تومان هم پایین آمده بود.

یعنی در مدت کوتاهی، قیمت این محصول حدود ۱۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده است.این افزایش قیمت در حالی اتفاق افتاده که با ورود به فصل گرم سال، معمولا مصرف تخم‌مرغ کاهش پیدا می‌کند و انتظار می‌رود قیمت آن هم روند نزولی داشته باشد.

تولیدکنندگان می‌گویند افزایش هزینه‌های تولید، یکی از اصلی‌ترین عوامل رشد قیمت تخم‌مرغ است. افزایش هزینه نهاده‌ها، دستمزد کارگران، بیمه و مالیات، هزینه تمام‌شده تولید را بالا برده و فشار بیشتری به مرغداران وارد کرده است.

حمیدرضا کاشانی، رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه مرغداران میهن، می‌گوید هزینه تولید تخم‌مرغ بالاست و مرغداران محصول خود را حدود ۴۰ هزار تومان پایین‌تر از نرخ تمام‌شده عرضه می‌کنند.

به گفته کاشانی، نرخ واقعی تخم‌مرغ برای مصرف‌کننده باید حدود ۲۹۰ هزار تومان به ازای هر کیلو باشد؛ یعنی قیمت هر شانه حدود ۵۸۰ هزار تومان.

او همچنین به یک تغییر مهم در سیاست تنظیم بازار اشاره کرده و گفته است حدود هشت ماه است که مسئولیت تنظیم بازار تخم‌مرغ از اتحادیه به وزارت جهاد کشاورزی بازگشته است.

حالا سوال اینجاست؛ با وجود کاهش معمول تقاضا در فصل گرم، چرا قیمت تخم‌مرغ دوباره صعودی شده و آیا این افزایش قیمت ادامه‌دار خواهد بود؟برای مصرف‌کننده‌ای که تخم‌مرغ یکی از منابع اصلی پروتئین در سبد غذایی اوست، پاسخ به این سوال اهمیت زیادی دارد؛چون افزایش قیمت همین کالاهای به ظاهر ساده، مستقیما روی هزینه‌های روزمره خانوار اثر می‌گذارد.

ممنون که تا پایان این پادکست همراه ما بودید

  مطالعه بیشتر: آیا مواد غذایی سهمیه بندی می شود؟ اخبار مرتبط circle بحران ارزی در کشاورزی: زنگ خطر برای کشاورزی و بازار مواد غذایی circle سقوط قیمت تخم‌مرغ در بازار؛ نرخ جدید هر کیلو و هر شانه اعلام شد circle قیمت‌ها سر به فلک کشید؛ روغن سه‌برابر شد، ماکارونی دوباره گران شد! circle قیمت تخم‌مرغ امروز یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ پیشنهاد سردبیر circle پادکست / هر شونه تخم مرغ چند ؟ circle برنامه‌های چهلم رهبر شهید در تهران اعلام شد circle وزیر جهاد کشاورزی:در حوزه غذا، حتی یک روز هم نمی‌توان ناترازی، کمبود یا تأخیر را تحمل کرد circle پزشکیان: اختلاف‌افکنی فقط به نفع آمریکا و اسرائیل است؛ انتصابات باید علمی و شفاف باشد



۴۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

مابه‌تفاوت ارز ۶ میلیون تن نهاده باید به خزانه بازگردد/ چرا مسیر حسابرسی را مسدود کردید؟

تقابل میان بهارستان و وزارت جهاد کشاورزی وارد فاز تازه‌ای شد ِ در حالی که وزیر جهاد کشاورزی پیگیری‌های نظارتی مجلس را خارج از روال قانونی خوانده بود، حامد یزدیان نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با لحنی تند و قاطع، این ادعا را رد کرد و از تضییع حقوق عامه در سایه سکوت ۵ ماهه وزارتخانه پرده برداشت.

نایب‌رئیس اول کمیسیون کشاورزی مجلس در گفتگو با خبرنگاراقتصادی تابناک در تشریح دلایل اصلی گرانی گوشت و آشفتگی بازار نهاده‌ها، دست روی یک زخم کهنه گذاشت و آن را «کوری آماری» خواند و با انتقاد شدید از شکست پروژه پلاک‌گذاری دام و بی‌توجهی به تکالیف برنامه هفتم توسعه، نسبت به عواقب سنگین این بی‌برنامگی بر معیشت مردم هشدار داد که درادامه گفتگو آن را می خوانید. 

یزدیان در افشاگری تازه‌ای از وضعیت مدیریت در وزارت جهاد کشاورزی، پرده از چالش‌هایی برداشت که امنیت غذایی کشور و انضباط مالی در واردات را با ابهاماتی جدی روبرو کرده است و با انتقاد از روزمرگی در وزارت جهاد کشاورزی، از مسدود شدن مسیر نظارتی سازمان حسابرسی به دلیل عدم همکاری وزارت جهاد خبر داد.

وقتی وزارت جهاد کشاورزی از ارائه آمار می‌ترسد!

یزدیان در تشریح جلسات اخیر این کمیسیون، محورهای کلیدی ناکارآمدی در بخش کشاورزی و دامپروری در حوزه های مختلف نام برد و گفت: یکی از ضعف‌های جدی و دیرینه ، نبود آمار صحیح از جمعیت دامی، به‌ویژه در بخش دام سبک است درحالی که طبق تکالیف قانونی، وزارت جهاد موظف به «پلاک‌گذاری» و شفاف‌سازی داده‌های این حوزه بوده، اما عدم اجرای دقیق این طرح باعث شده تا برنامه‌ریزی برای تأمین سفره مردم با خطاهای فاحش مواجه شود.

یزدیان درخصوص ماجرای ارز ترجیحی و تخلفات در این حوزه گفت: در زمان حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، حدود ۶ میلیون تن نهاده با این ارز وارد کشور شده بود که طبق قانون، مابه‌تفاوت قیمت این نهاده‌ها باید محاسبه و به خزانه بازمی‌گشت.

او ادامه داد: نکته قابل تامل اما گزارش سازمان حسابرسی است که این سازمان رسماً اعلام کرده که وزارت جهاد کشاورزی از ارائه اطلاعات شفاف و داده‌های خام خودداری می‌کند و همین امر باعث شده تا پرونده تسویه حساب با واردکنندگان عملاً معلق بماند.

پرونده‌ای که وزارت جهاد نمی‌خواهد باز شود!

او در پاسخ به سوال تابناک که اخیرا وزیر جهاد کشاورزی در نشست خبری با خبرنگاران پیگیری‌های نظارتی و تحقیق و تفحص‌ مجلس را «خارج از روال قانونی» خوانده بود گفت: عدم شفافیت در ۵ تا ۶ ماه گذشته مستقیماً با حقوق عامه در ارتباط است و مجلس نمی‌تواند در برابر ابهامات مالی و اجرایی سکوت کند و گزارش‌های نظارتی باید تا انتها دنبال شوند.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با لیست کردن مطالبات بر زمین مانده در برنامه هفتم، از عقب‌ماندگی در حوزه‌های زیربنایی انتقاد کرد و گفت: در حالی که خودکفایی در بذرها برای کاهش وابستگی حیاتی است، پیشرفت‌ها قانع‌کننده نیست البته شناسنامه‌دار کردن محصولات پیشرفت فیزیکی بسیار ناچیزی داشته است؛ امری که سلامت محصولات صادراتی و داخلی را به خطر می‌اندازد.

یزدیان تاکید کرد: برنامه‌ای برای ترویج کشت گیاهان کم‌آب‌بر و جایگزین برای نهاده‌های دامی دیده نمی‌شود و این مساله به معنی تداوم خروج ارز از کشوراست. 

هشدار به وزارتخانه: پاسخ‌ها قانع‌کننده نیست

او در پایان با اشاره به ترافیک سوالات بی‌پاسخ در صحن کمیسیون، نسبت به وضعیت «روزمرگی» در وزارت جهاد هشدار داد و گفت: حجم سوالات نمایندگان به دلیل اقناع نشدن از پاسخ‌های قبلی افزایش یافته و اگر روند پاسخگویی و اجرای تکالیف قانونی تغییر نکند، مجلس از ابزارهای نظارتی شدیدتر استفاده خواهد کرد.

به گزارش تابناک، به نظر می‌رسد وزارت جهاد کشاورزی در دوره جدید با یک چالش دوقطبی مواجه است؛ از یک سو میراث به‌جا مانده از حذف ارز ترجیحی و بدهی‌های ارزی و از سوی دیگر تکالیف سنگین برنامه هفتم . اما آنچه بیش از همه نمایندگان را برآشفته کرده، «دیوار بی‌خبری» و عدم ارائه داده به سازمان‌های نظارتی همچون سازمان حسابرسی است که می‌تواند شائبه رانت یا سوءمدیریت را تقویت کند.




 آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
۱۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور

سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرد در بیشتر مناطق کشور تا پایان هفته آسمان صاف و آفتابی خواهد بود. سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرد در بیشتر مناطق کشور تا پایان هفته آ...

 بنزین گران تر می شود، اما با چه کیفیتی؟/ ورود متانول به بنزین و یک سؤال بزرگ برای میلیون ها راننده / شرکت نفت ستاره خلیج فارس شفاف سازی کند!
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

بنزین گران تر می شود، اما با چه کیفیتی؟/ ورود متانول به بنزین و یک سؤال بزرگ برای میلیون ها راننده / شرکت نفت ستاره خلیج فارس شفاف سازی کند!

رکنا اقتصادی: در شرایطی که دولت و وزارت نفت با کمبود تولید بنزین، دشواری واردات و سناریوهای تغییر نرخ و سهمیه سوخت روبه رو هستند، خبر استفاده از متانول در بنزین پالایشگاه ستاره خلیج فارس، یک نگرانی تازه را به پرونده پرچالش بنزین اضافه کرده است؛ نگرانی از اینکه در آینده نزدیک، شهروندان نه تنها باید برای بنزین بیشتر بپردازند، بلکه همچنان ندانند دقیقاً چه سوختی، با چه ترکیبی و با چه تبعاتی برای خودروهایشان دریافت می کنند.

 تصادف مرگبار در جاده لوشان/ 4 سرنشین MVM در آتش سوختند
۴۵ دقیقه قبل / سایت رکنا

تصادف مرگبار در جاده لوشان/ 4 سرنشین MVM در آتش سوختند

حوادث رکنا: جانشین پلیس راه راهور فراجا از وقوع تصادف مرگبار 3 دستگاه خودرو در محور رستم‌آباد به امامزاده هاشم خبر داد و گفت: در این حادثه 4 نفر جان باختند و 3 نفر مصدوم شدند.

 گزارش روزنامه اعتماد از زندگی مردم اصفهان زیر بمباران در جنگ ۴۰ روزه / ماجرای شهادت ۴ کودک در خانه پدربزرگ و مادربزرگ چه بود؟
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گزارش روزنامه اعتماد از زندگی مردم اصفهان زیر بمباران در جنگ ۴۰ روزه / ماجرای شهادت ۴ کودک در خانه پدربزرگ و مادربزرگ چه بود؟

اصفهان برای بسیاری از ساکنانش، جنگ را نه از پشت صفحه تلویزیون، که از لرزش پنجره‌ها، صدای انفجار و شب‌هایی تجربه کرد که خواب در آنها معنای همیشگی خود را از دست داده بود. با گسترش حمله‌ها به نقاط مختلف شهر، فاصله میان محل زندگی مردم و میدان جنگ کمتر شد.

 آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟
۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟

یادداشت صوتی امروز رادیو روزنامه همشهری شنبه سی و یکم مردادماه ۱۴۰۵ را بشنوید.

 قیمت دینار عراق امروز شنبه 31 مرداد 1405
۱۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

قیمت دینار عراق امروز شنبه 31 مرداد 1405

رکنا اقتصادی: قیمت صد دینار عراق امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵، در بازار ۱۲,۳۲۰ تومان است که نسبت به دیروز ۰ تومان (۰.۰۰ درصد) بدون تغییر بوده است. هر صد دینار عراق، دیروز با قیمت ۱۲,۳۲۰ تومان معامله می‌شد.