قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۴ ساعت قبل

زمان فروش بدون قرعه کشی سایپا اعلام شد

جزئیات فروش بدون قرعه کشی سایپا مشخص شد.
 زمان فروش بدون قرعه کشی سایپا اعلام شد

صفحه اقتصاد - آن دسته از متقاضیان عادی که در طرح‌های گذشته سایپا موفق به خرید خودرو نشده‌اند، می‌توانند از ظرفیت‌های استفاده نشده طرح جوانی جمعیت برای ثبت نام خودرو استفاده کنند. متقاضیان از ساعت ۱۰ روز یکشنبه اول شهریور می توانند برای ثبت نام اقدام کنند. ثبت نام از طریق نشانی اینترنتی saipa.iranecar.com انجام می شود.   بر اساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، خودروسازان مکلفند نیمی از ظرفیت فروش خود را به مادران دارای ۲ فرزند یا بیشتر اختصاص دهند. سایپا در این مرحله خودروهای کوییک GX-L، کوییک S، آریا و پارس نوا را با قیمت غیرقطعی و موعد تحویل شهریور تا آبان ۱۴۰۶ عرضه کرده است. مطالعه بیشتر: آغاز فروش ویژه سایپا برای اسفند ۱۴۰۴؛ ثبت نام بدون قرعه کشی از ۵ اسفند + لینک ثبت نام منبع: فارس اخبار مرتبط circle خبر فوری از نتایج قرعه کشی سایپا در روز ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ circle جدول قیمت خودروهای سایپا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد circle قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد با آخرین تغییرات + جدول circle آخرین قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۲۷ مرداد + جدول پیشنهاد سردبیر circle رئیس مجلس: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود circle تحلیل بازار ارز امروز ۲۹ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه ۳۰ مرداد circle وزارت امور خارجه: تحریم های جدید آمریکا مصداق جنایت علیه بشریت است circle هشدار کمیسیون امنیت ملی به هرگونه خطای محاسباتی دشمن



۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

با ۵۹۰ میلیون از سایپا اطلس بخرید+جدول شرایط

جهان صنعت نیوز، اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، توانسته جایگاه ویژه‌ای در بازار خودروهای اقتصادی به دست آورد.

بر اساس آگهی‌های فروش اقساطی اطلس و در نمایشگاه‌های شخصی خودرو، اطلس GL با پیش‌پرداخت ۵۹۰ میلیون تومان قابل خرید است. در این طرح، متقاضی باید طی ۶۰ ماه، هر ماه ۲۰ میلیون تومان پرداخت کند. ارزش مجموع اقساط به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان می‌رسد و در نتیجه، کل هزینه خودرو بر اساس ارقام درج‌شده، یک میلیارد و ۷۹۰ میلیون تومان خواهد بود.

در گزینه دیگر،  اطلس GL با پیش پرداخت ۷۰۰ میلیون تومان تعیین شده است. خریدار در این شرایط باید ۳۶ قسط ماهانه ۴۷ میلیون تومانی بپردازد. مجموع مبالغ اقساط در پایان دوره یک میلیارد و ۶۹۲ میلیون تومان برآورد می‌شود و با احتساب مبلغ اولیه، کل پرداختی متقاضی به ۲ میلیارد و ۳۹۲ میلیون تومان می‌رسد.

سومین طرح فروش نیز برای اطلس GL پیش‌پرداخت ۶۵۰ میلیون تومانی را در نظر گرفته است. براساس این شرایط، اقساط ماهانه ۴۲ میلیون تومان تعیین شده و خریدار باید این مبلغ را در ۳۶ ماه پرداخت کند.

در میان گزینه‌های موجود، طرح ۶۰ ماهه با پیش‌پرداخت ۵۹۰ میلیون تومان، از نظر مبلغ قسط ماهانه فشار کمتری به خریدار وارد می‌کند. در مقابل، طرح‌های ۳۶ ماهه اگرچه اقساط سنگین‌تری دارند، اما زمان تسویه حساب خودرو را کوتاه‌تر می‌کنند.

 

مقایسه کابین اطلس با رقبا/ طراحی مدرن‌تر یا کیفیت بهتر؟

کابین اطلس در مقایسه با رقبای هم‌رده‌ای مانند کوییک GX و تا حدی سهند، تلاش کرده از الگوی ساده و قدیمی محصولات اقتصادی سایپا فاصله بگیرد. طراحی داشبورد در اطلس مدرن‌تر به نظر می‌رسد و استفاده از خطوط برجسته‌تر، قاب‌بندی متفاوت دریچه‌های تهویه و فرم جدید‌تر پنل میانی، فضای داخلی خودرو را از حالت کاملاً کاربردی خارج کرده است. با این حال، جنس غالب پلاستیک خشک در بخش‌های مختلف کابین همچنان یادآور جایگاه اقتصادی این خودرو است و نباید انتظار کیفیت متریال در سطح خودروهای گران‌تر بازار را داشت.

از منظر فضا و راحتی، کابین اطلس برای استفاده روزمره شهری و خانواده‌های کم‌جمعیت مناسب ارزیابی می‌شود. فضای ردیف جلو برای راننده و سرنشین قابل‌قبول است و نسبت به کوییک، حس به‌روزتری از چیدمان ادوات در اختیار قرار می‌دهد؛ اما در ردیف عقب، به‌ویژه برای سه سرنشین بزرگسال، محدودیت عرض و فضای پا همچنان محسوس خواهد بود. در مقایسه با پژو ۲۰۷ نیز اطلس در بخش طراحی داخلی می‌تواند ظاهری تازه‌تر ارائه دهد، ولی از لحاظ ارگونومی برخی جزئیات، کیفیت مونتاژ و حس استحکام کابین، ۲۰۷ در نسخه‌های سالم و باکیفیت همچنان می‌تواند انتخاب قابل‌اتکاتری باشد.

نقطه قوت اصلی اطلس در بازار خودروهای اقتصادی، ترکیب طراحی داخلی جدیدتر با امکانات رفاهی متناسب با کلاس قیمتی آن است. نمایشگر، فرمان با طراحی به‌روزتر و برخی تجهیزات رفاهی در نسخه‌های مجهزتر، می‌تواند برای خریدارانی که از فضای تکراری کابین کوییک خسته شده‌اند جذاب باشد. با این همه، اطلس از نظر کیفیت کابین و فضای سرنشینان عقب، برتری قاطعی نسبت به رقبای داخلی خود ندارد؛ بنابراین این خودرو بیشتر برای افرادی مناسب است که ظاهر مدرن‌تر داشبورد و امکانات قابل‌قبول را در اولویت قرار می‌دهند، نه کسانی که به دنبال متریال باکیفیت یا فضای داخلی جادار هستند.

اقتصادآنلاین  خودرو برچسب هااطلس سایپا

شناسه : 606817

لینک کوتاه : لینک کپی شد




 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.

 شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵
۲ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، ت...

 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۳ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید
۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید

سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن با تصمیم جدید بانک مرکزی افزایش یافت و وام زوجین در تهران به ۲ میلیارد تومان رسید.

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند

معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که اکنون موثرترین ابزار آمریکا برای فشار بر ایران، «فشار اقتصادی» است.