قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

ماجرای نصب سنگ مزار اکبر عبدی چه بود؟

در حالی که تنها ۱۰ روز از خاکسپاری زنده‌یاد اکبر عبدی می‌گذرد، تصاویری از سنگ مزار این هنرمند در فضای مجاری می‌چرخد؛ سنگی که نه خانواده، بلکه طرفداران این بازیگر آن را نصب کرده‌اند!
 ماجرای نصب سنگ مزار اکبر عبدی چه بود؟
صفحه اقتصاد -

اخیراً تصاویری در فضای مجازی منتشر شده که نشان می‌دهد یک یا چند نفر از طرفداران اکبر عبدی - بازیگر تازه در گذشته سینما، تئاتر و تلویزیون- سنگی را بر مزار این بازیگر از طرف "دوستداران و هوادارانش و به نام ملت ایران" نصب کرده‌اند.

پیگیری‌ها از برخی نزدیکان خانواده این هنرمند حاکی از این موضوع است که نصب سنگ بدون اطلاع خانواده انجام شده و گویا قرار است سنگی که مدنظر همسر و دختر زنده‌یاد اکبر عبدی است در زمان مناسب خود نصب شود.

در پرس‌وجوهای دیگر از برخی افراد مطلع گفته می‌شود که انجام چنین اقداماتی در قطعه هنرمندان و سپس انتشار آن در صفحات شخصی افراد در فضای مجازی، پیش‌تر هم سابقه داشته و جذب مخاطب یا همان فالوور از دلایل اصلی آن است همچنین مورد دیگری که به آن اشاره می‌شود علاقه مندی برخی کسانی است که در سنگ بری های اطراف بهشت زهرا فعالیت دارند و دوست دارند نصب هنرمندان مشهور را برعهده داشته باشند.

دراین مورد، یک پرسش مهم این است که آیا در بهشت‌زهرا -بویژه در قطعه هنرمندان- ساز و کاری برای جلوگیری از اتفاق‌های این چنینی و حفظ حرمت متوفی و آنچه مربوط به حریم خصوصی خانواده اوست، وجود دارد؟ و آیا اساسا باید چنین چیزی وجود داشته باشد؟  

نکته بعدی این است که اگر خانواده عبدی از این اتفاق (نصب سنگ مزار از سوی هوادارن) ابراز نارضایتی کنند، در واقع حقی از آن‌ها سلب شده، چرا که در نهایت این کار باید با نظر آن‌ها و حتی ممکن است طبق وصیتی خاص انجام شود.  

تمام این‌ها در حالی است که مراسم تشییع، خاکسپاری و حتی ترحیم این هنرمند در مسجد به دلیل ازدحام جمعیت با حاشیه‌های فراوانی روبرو شد که صدای اعتراض برخی از سینماگران را هم بلند کرد.

زنده‌یاد اکبر عبدی که بهار امسال مدتی را در بیمارستان بستری بود، شامگاه جمعه دوم مردادماه از دنیا رفت و دو روز بعد در میان جمع زیادی از چهره‌های هنری، سینمایی و ورزشی در قطعه هنرمندان بهشت‌ زهرا به خاک سپرده شد. مطالعه بیشتر: نتانیاهو در تله دوگانه/ هم غزه ، هم توقف ایران منبع: ايسنا اخبار مرتبط circle قیمت خودروهای ایران‌خودرو امروز چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵؛ ثبات قیمت در بازار circle آخرین خبر از توافق ایران و آمریکا امروز چهارشنبه ۱۴ مرداد circle پیش بینی وضعیت آب و هوا استان ها فردا پنجشنبه ۱۵ مرداد circle آخرین خبر از جنگ ایران و آمریکا امروز چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ پیشنهاد سردبیر circle قیمت خودروهای وارداتی امروز چهارشنبه ۱۴ مرداد؛ ثبات نرخ‌ها در بازار آزاد circle قیمت خودروهای سایپا امروز چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵؛ بازار در مسیر ثبات circle قیمت خودروهای ایران‌خودرو امروز چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵؛ ثبات قیمت در بازار circle قیمت ارز حواله‌ای امروز چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵؛ رشد نرخ حواله ارز در بازار



 ببینید| شعر معروف استاد افشین علا درباره امام خامنه‌ای چگونه سروده شد؟ - تسنیم

ببینید| شعر معروف استاد افشین علا درباره امام خامنه‌ای چگونه سروده شد؟ - تسنیم

افشین علا از ماجرای سرودن شعر معروفش برای رهبر انقلاب و پاسخ متفاوت ایشان به «جمعه نصر» می‌گوید.

 نیمه پنهان مصدق

نیمه پنهان مصدق

محمد مصدق، سال ۱۲۶۱ به دنیا آمد؛ یعنی حدود ۲۴ سال پیش از مشروطه. برای داشتن تصویری روشن‌تر، اگر در آن دوره دانشگاه می‌داشتیم، در کوران سال‌های منتهی به پیروزی انقلاب مشروطه، مصدق به مانند جوانی دارای مدرک کارشناسی‌ارشد بود.

 هیوا سیفی‌زاده، خواننده‌ی زن به چهارسال حبس محکوم شد

هیوا سیفی‌زاده، خواننده‌ی زن به چهارسال حبس محکوم شد

هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم چهار سال حبس صادر شده است.

 ۲۰ همت؛ درآمد سه پلتفرم‌ نمایش خانگی در ۱۴۰۵ ! | ببینید

۲۰ همت؛ درآمد سه پلتفرم‌ نمایش خانگی در ۱۴۰۵ ! | ببینید

بخشی از گفتگوی علیرضا رئیسیان، کارگردان سینما در تحلیلی از وضعیت پلتفرم‌های نمایش خانگی با اشاره به درآمد هنگفت چند پلتفرم‌ خاص در شبکه نمایش خانگی پربازدید شد.

 جهان در مدار جنون: آیا انسان به خانه بازمی گردد؟

جهان در مدار جنون: آیا انسان به خانه بازمی گردد؟

اما اهمیت «ادیسه» نولان در این نیست که بالاخره یکی از بزرگ‌ترین حماسه‌های جهان را با امکانات عظیم سینمای معاصر به تصویر کشیده است. اهمیت واقعی فیلم در پرسشی است که زیر تمام این شکوه و هیاهو جریان دارد:آیا انسان واقعاً می‌تواند به خانه بازگردد؟

 محسن خباز بیان کرد؛ سینمای ایران در بحران است/ برای مسئولان فقط روشن ماندن اسمی چراغ سینما کافی‌ست | مجموعه رسانه ای صبا

محسن خباز بیان کرد؛ سینمای ایران در بحران است/ برای مسئولان فقط روشن ماندن اسمی چراغ سینما کافی‌ست | مجموعه رسانه ای صبا

به گزارش خبرنگار صبا، محسن خباز مدیر عامل گروه سینمایی هنرشهرآفتاب درباره لزوم حمایت دولت از سینما و سینماداران در شرایط بحرانی و جنگی گفت: واقعیت امر این است که وقتی کشورها در شرایط اضطرار قرار می گیرند، نظام های حاکمیتی آنها برنامه‌ریزی برای مدیریت بحران دارند. وی ادامه داد: برای مثال در دوران کرونا

 4 باور غلط که «متهم گریخت» در مردم ایران ایجاد کرد

4 باور غلط که «متهم گریخت» در مردم ایران ایجاد کرد

قرار نیست ارزش‌های این سریال را زیر سؤال ببریم. «متهم گریخت» در زمان خودش سریالی موفق، سرگرم‌کننده و حتی از بسیاری جهات اجتماعی بود و اتفاقاً کیفیت آن نشان می‌دهد تلویزیون می‌تواند با قصه‌های ساده و شخصیت‌های باورپذیر، مخاطب گسترده‌ای پیدا کند. اما بازپخش چندباره یک اثر قدیمی، فرصتی است برای اینکه آن را از فاصله‌ای بیشتر و با نگاه امروزی تماشا کنیم.

 جنین بیست‌وپنج‌ساله

جنین بیست‌وپنج‌ساله

در این ستون هر چهارشنبه نگاهی به روابط مالی و حقوقی نویسنده و مترجم با ناشران می‌اندازیم بخش اول