قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

معدوم سازی ۱۳ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در کاشان + جزئیات

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کاشان جزئیات توقیف و معدوم‌سازی بیش از ۱۳ هزار کیلوگرم انواع فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی را توضیح داد.
 معدوم سازی ۱۳ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در کاشان + جزئیات

صفحه اقتصاد -

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کاشان از کشف، توقیف و معدوم‌سازی بیش از ۱۳ هزار کیلوگرم انواع فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی در جریان نظارت‌های بهداشتی یک سال و نیم اخیر خبر داد.

سیامک رضوان با اشاره به اهمیت تأمین سلامت عمومی و نظارت دقیق بر فرآورده‌های دامی اظهار کرد: کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره با هدف حفظ امنیت غذایی شهروندان، به صورت مستمر و شبانه‌روزی مراکز تولید، نگهداری، عرضه و طبخ مواد غذایی در سطح شهرستان کاشان را مورد بازرسی قرار می‌دهند.

وی افزود: در پی بازدیدهای تخصصی صورت‌گرفته طی سال ۱۴۰۴ و پنج ماهه نخست سال جاری، مقدار ۱۳ هزار و ۷۳۷ کیلوگرم انواع فرآورده‌های خام دامی شامل گوشت قرمز و گوشت سفید که فاقد استانداردهای لازم بهداشتی بوده و یا شرایط نگهداری آن‌ها غیراصولی گزارش شده بود، کشف و ضبط شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کاشان با بیان اینکه این فرآورده‌ها پس از انجام مراحل قانونی و تأیید غیرقابل مصرف بودن، با نظارت مستقیم کارشناسان این اداره امحا و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است، تصریح کرد: در راستای برخورد قاطع با تهدیدکنندگان سلامت جامعه، برای متخلفان این حوزه پرونده قضایی تشکیل شده و جهت پیگیری‌های قانونی به مراجع قضایی شهرستان ارجاع شده است.

رضوان با تأکید بر اینکه صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم خط قرمز اداره دامپزشکی است، یادآور شد: بازرسی‌ها در مراکز عرضه و توزیع با جدیت ادامه خواهد داشت و هیچ‌گونه مماشاتی با افرادی که سلامت عمومی را به مخاطره می‌اندازند، صورت نخواهد گرفت.

وی در پایان از تمامی شهروندان و مصرف‌کنندگان خواست ضمن دقت در خرید فرآورده‌های دامی دارای برچسب و تاریخ انقضا، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در واحدهای صنفی، مراتب را بلافاصله از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ به اداره دامپزشکی شهرستان گزارش دهند تا اقدامات قانونی لازم در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام پذیرد. مطالعه بیشتر: …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم

افشین علا شاعر برجسته کشور ناگفته‌های بسیار مهمی از گلایه‌هایش در فتنه 88 و نوع برخورد امام شهید را بیان کرد.
 نقدی بر مصوبه احتمالی مجلس |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

نقدی بر مصوبه احتمالی مجلس | انصاف نیوز

رحمان بیات، روزنامه نگار در یادداشتی با عنوان «درحاشیه تصویب نامه‌ی مجلس در ۲۵ مردادماه ۱۴۰۵؛ تأمل و تدبر به‌جای خشم و ناامیدی…؟» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:
 بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود
سایت ایران آنلاین

بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود

معاون وزیر کشور گفت: در برخی دوره‌ها مسجد از نقش اصلی خود فاصله گرفت و بیشتر به محل عبادت محدود شد و باید برای احیای ظرفیت‌های اجتماعی، فرهنگی و مردمی مساجد تلاش شود.
 ۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد
سایت اقتصاد ایرانی

۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد

اقتصادایرانی: یک فعال صنفی گفت: به احتمال زیاد حقوق بازنشستگان لشکری پرداخت می‌شود.
 رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟
خبرگزاری ایسنا

رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟

رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.