قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

ازسرگیری صادرات کالا در مرز مهران

مدیرکل گمرک استان ایلام اعلام کرد: پس از وقفه ای کوتاه به دلیل ایام اربعین، صادرات کالا در مرز مهران از سرگرفته شده است.
 ازسرگیری صادرات کالا در مرز مهران

صفحه اقتصاد -

سهراب کمری با اعلام این خبر اظهار داشت: از روز دوشنبه تردد کامیون های حامل کالاهای صادراتی به مرز مهران برقرار شده و تشریفات گمرکی ورود موقت و خروج موقت خودروهای سواری در مرز مهران نیز آغاز شده است.

وی با بیان اینکه پیش بینی می شود روزانه تشریفات گمرکی حدود ۵۰۰ کامیون حامل کالای صادراتی از مرز مهران انجام شود ادامه داد: در چهار ماهه نخست سال جاری ۷۰۹ هزار تن کالا به ارزش ۲۸۸ میلیون و ۴۰۸ هزار دلار از گمرک مهران به عراق و سایر کشورها صادر شده است.

کمری با اشاره به درآمد ۶۲۴ میلیارد و ۲۷۰ میلیون ریالی گمرک مهران طی چهار ماهه نخست سال جاری گفت: این میزان درآمد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹۳ درصد رشد داشته است.

مدیرکل گمرک استان ایلام افزود: در این مدت ۳۴ هزار دستگاه کامیون حامل کالای صادراتی وارد مرز مهران شده است. مطالعه بیشتر: جزئیات بازگشت زائرین اربعین از مرز مهران به کشور منبع: مهر اخبار مرتبط circle پیش بینی وضعیت آب و هوا ایلام فردا شنبه ۲۴ مرداد circle خبر فوری از زلزله ۳.۳ ریشتری مورموری ایلام circle مرگ دردناک نوجوان ۱۳ ساله ایلامی بر اثر ریزش دیوار قدیمی circle پیش بینی وضعیت آب و هوا ایلام فردا پنجشنبه ۲۲ مرداد پیشنهاد سردبیر circle ۳ سناریوی بنزینی دولت / از توقف نازل‌ها تا سهمیه ۳۰ لیتری circle پادکست / هر شونه تخم مرغ چند ؟ circle برنامه‌های چهلم رهبر شهید در تهران اعلام شد circle وزیر جهاد کشاورزی:در حوزه غذا، حتی یک روز هم نمی‌توان ناترازی، کمبود یا تأخیر را تحمل کرد





 روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد
۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد

سازمان ملل متحد ضمن ابراز بی‌اطلاعی از دریافت هرگونه اطلاعیه رسمی از واشنگتن درباره ممانعت احتمالی از سفر محمود عباس به نیویورک، از آمریکا به عنوان کشور میزبان خواست به تعهدات خود در قبال تسهیل ورود مقامات و دیپلمات‌ها برای حضور در نشست‌های این سازمان پایبند باشد.

 بمب عمل‌نکرده تعهدات پنهان
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بمب عمل‌نکرده تعهدات پنهان

هر سه ماه، شرکت‌های بزرگ فناوری، هزینه‌های سرمایه‌ای خود را در زیرساخت‌های هوش مصنوعی، از مراکز داده گرفته تا تراشه‌ها، فاش می‌کنند. اما این ارقام به هیچ وجه میزان کامل هزینه‌های آینده‌ای را که شرکت‌های مادر گوگل، آلفابت، متا پلتفرمز، اوراکل و بسیاری دیگر متعهد به انجام آن شده‌اند نشان نمی‌دهد. دلیل این امر آن است که بخش بزرگی از تعهدات مالی آتی آنها در ترازنامه‌هایشان منعکس نشده است. بر اساس تحلیل وال‌استریت ژورنال از پاورقی‌های جدیدترین پرونده‌های اوراق بهادار، 9 شرکت برتر فناوری، 3تریلیون دلار تعهدات خارج از ترازنامه داشتند که عمدتا مربوط به هوش مصنوعی بود. این تعهدات سریع‌تر از «هزینه‌های سرمایه‌ای» سنتی در حال رشد هستند که طبق گزارش آنها در سال گذشته حدود ۶۰۰‌میلیارد دلار بوده و حدود سه برابر بدهی شرکت‌ها تحت اجاره‌های معوقه و وام‌های بلندمدت آنها بوده است.

 فرصت نفتی برای ایران
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت نفتی برای ایران

یک تحلیلگر بین‌المللی نفت و انرژی گفت: برداشت گسترده آمریکا و کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی از ذخایر راهبردی در پی اختلال تنگه هرمز، ذخایر نفت آمریکا را به پایین‌ترین سطح در چهار دهه اخیر رسانده و این موضوع، آسیب‌پذیری واشنگتن را آشکار کرده و فرصتی برای افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مذاکرات ایجاد کرده است.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم

آرمان امروز : از قضا ما به ‌عنوان یک رزمنده، بیش از آن‌هایی که حرف از صلح می‌زنند، قدر صلح را می‌دانیم؛ یعنی کسی قدر صلح را می‌داند که جنگیده باشد. از سوی دیگر معتقدیم دیپلماسی وقتی ارزش دارد و پیش می‌رود که برای جنگ آماده باشیم و اگر آماده جنگ نباشیم در زمان استفاده [ ]

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.