قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

تحقق توسعه پایدار در گرو مشارکت مردم و تشکل‌ها

دبیر کارگروه کشوری تشکل‌های صنفی و تخصصی گفت: توسعه پایدار بدون مشارکت مردم و تشکل‌ها محقق نمی‌شود.
 تحقق توسعه پایدار در گرو مشارکت مردم و تشکل‌ها
صفحه اقتصاد -

دبیر کارگروه کشوری تشکل‌های صنفی و تخصصی وزارت کشور در پیامی تاکید کرد: بی‌تردید هیچ توسعه‌ای پایدار نخواهد ماند مگر آنکه از بستر مشارکت واقعی، آگاهانه و مسئولانه مردم و تشکل‌های مردم نهاد و صنفی برخاسته باشد.

 مهدی دوستی دبیر کارگروه کشوری تشکل‌های صنفی و تخصصی و معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور به مناسبت ۲۲ مرداد، روز ملی تشکل‌ها و مشارکت مردمی نوشت: مشارکت مردمی، سنگ بنای حکمرانی مطلوب و تجلی اراده جمعی ملت در تعیین سرنوشت خود است. بی‌تردید هیچ توسعه‌ای پایدار نخواهد ماند مگر آنکه از بستر مشارکت واقعی، آگاهانه و مسئولانه مردم و تشکل‌های مردم نهاد و صنفی برخاسته باشد. ۲۲ مرداد، روز ملی تشکل‌ها و مشارکت مردمی، فرصتی است تا از یک‌سو نقش آفرینی ارزشمند نهادهای مدنی، انجمن‌های صنفی، اتحادیه‌های تخصصی و تشکل‌های اقتصادی را ارج نهیم و از سوی دیگر، بر ضرورت تقویت و نهادینه سازی این مشارکت در تمامی سطوح تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری کشور تأکید کنیم.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: وزارت کشور با عنایت به وظایف قانونی خود در ساماندهی امور اقتصادی و اجتماعی و نیز بر پایه سیاست‌های کلی نظام در حوزه مشارکت اجتماعی و اقتصادی از طریق کارگروه کشوری تشکل‌های صنفی و تخصصی، در صدد است بستر لازم برای ایفای نقش مؤثر و کارآمد تشکل‌ها را در فرآیند توسعه استانی، منطقه‌ای و ملی فراهم آورد. در این راستا، این کارگروه با رویکردی تعاملی و حل مسائل، مسیر را برای مشارکت‌پذیری نهادهای صنفی و تخصصی در حوزه‌های اقتصادی، تولیدی و توسعه‌ای هموار می‌سازد.

دبیر کارگروه کشوری تشکل‌های صنفی و تخصصی در این پیام تصریح کرده است: ۱- ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل(ره)، رهبر شهید انقلاب و تجدید بیعت با آرمان‌های مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، نقش بی‌بدیل تشکل‌ها را در تقویت همبستگی ملی، ایجاد گفتمان تخصصی و حل مسائل صنفی و اقتصادی ارج می‌نهم. ۲- بر عزم وزارت کشور برای اصلاح مقررات، تسهیل فرایند صدور مجوز، شفاف‌سازی و حمایت حقوقی از تشکل های صنفی و تخصصی در سراسر کشور تأکید می‌کنم. ۳- آمادگی این کارگروه را برای گفت‌وگو، هم‌اندیشی و هم‌افزایی صادقانه با نهادهای مدنی و صنفی در جهت حل مشکلات تولید، اشتغال و توسعه متوازن منطقه‌ای اعلام می‌دارم.۴- از همه فعالان و اعضای تشکل‌ها دعوت می‌کنم تا با ارائه راهکارهای کارشناسی و نظرات سازنده خود، در فرآیند مردمی‌سازی اقتصاد و پیشبرد اهداف توسعه پایدار کشور، مشارکتی فعال و مسئولانه داشته باشند.

در بخش پایانی این پیام تاکید شده است: امید است با اتکال به خداوند متعال و در سایه همدلی اقشار مختلف مردم، شاهد روزی باشیم که مشارکت مردمی به عنوان یک فرهنگ نهادینه در تمامی شئون کشور تجلی یابد و تشکل‌های صنفی و تخصصی در جایگاه واقعی خود به عنوان حلقه اتصال مردم و حاکمیت نقش‌آفرینی کنند. مطالعه بیشتر: دولت بزرگ، جیب کوچک مردم، چرا منابع عمومی در ایران بازده ندارد؟ منبع: ایرنا اخبار مرتبط circle زمان برنامه پخش گفت‌وگوی رئیس‌جمهور با مردم تغییر کرد circle آیا مدیریت سهام عدالت به مردم واگذار می شود؟ circle قالیباف خطاب به مردم: خیابان، خیابان، خیابان + تصویر circle غیرقابل قبول است مردم قشم و کیش فقیر باشند پیشنهاد سردبیر circle قرارگاه خاتم‌الانبیا: بدون مجوز ایران هیچ کشتی امکان تردد از تنگه هرمز را ندارد circle محسن ضایی: رابطه ایران و پاکستان فراتر از دیپلماسی است circle مشاور عالی فرمانده سپاه: رسانه‌های غربی مانع بازتاب دیدگاه‌های ایران می‌شوند circle وقتی طلا و نفت در سایه تورم و موشک هم‌مسیر می‌شوند



حملات هوایی سنگین روسیه به پایتخت اوکراین + فیلم

 حملات هوایی سنگین روسیه به پایتخت اوکراین + فیلم
 سایت اقتصادنیوز / ۱۵ دقیقه قبل
اقتصادنیوز: روسیه در چند موج متوالی با موشک‌های بالستیک و هایپرسونیک و اعزام بمب‌افکن‌های راهبردی توپولف، حملات گسترده‌ای علیه کی‌یف انجام داد؛ این حملات هم‌زمان با کمبود موشک‌های پدافند پاتریوت در اوکراین رخ داد و منجر به وقوع انفجارهای پیاپی، قطعی برق و پناه بردن مردم به مترو شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، منابع خبری از ادامه حملات گسترده موشکی و هوایی روسیه به کی‌یف خبر داده‌اند؛ حملاتی که در چند موج و با استفاده از موشک‌های بالستیک و هایپرسونیک در حال انجام است.

به روایت راشا تودی، در جریان این حملات دست‌کم ۱۵ تا ۲۰ انفجار طی ۳۰ دقیقه در کی‌یف شنیده شده و از وقوع آتش‌سوزی در بخش‌هایی از شهر و قطعی برق در برخی مناطق پایتخت اوکراین خبر داده شده است.

بر اساس این گزارش، در ۲۰ دقیقه نخست حملات امشب به کی‌یف، بیش از ۲۵ موشک بالستیک به این شهر اصابت کرده‌اند.

در همین ارتباط، هفت فروند بمب‌افکن راهبردی توپولف-۹۵ام‌اس از پایگاه اولنیا به پرواز درآمده‌اند و دو فروند توپولف-۱۶۰ پیش‌تر به سمت کی‌یف به پرواز درآمده‌اند.

گزارش‌ها این حملات را در شرایطی توصیف می‌کنند که اوکراین با کاهش ذخایر موشک‌های رهگیر سامانه‌های پاتریوت مواجه است و حملات روسیه همچنان ادامه دارد.

بر اساس این گزارش، در پی این حملات، ساکنان کی‌یف برای دومین شب متوالی به ایستگاه‌های مترو این شهر پناه برده‌اند.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز ۲۱ فوریه سال ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

سه روز پس از آن یعنی پنجشنبه پنجم اسفند سال ۱۴۰۰، پوتین عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد و این جنگ همچنان ادامه دارد.

  همچنین بخوانید حمله تلافی‌جویانه روسیه به اوکراین موشک‌باران کریمه توسط اوکراین! روایت جیک سالیوان از میراث شوم ترامپ/ عضلات بایدن از کار افتاده اند؟ نظر همسر زلنسکی درباره نامزدی او در انتخابات



تجمعات خیابانی تا کی ادامه دارد؟ پاسخ مقام سپاه

 تجمعات خیابانی تا کی ادامه دارد؟ پاسخ مقام سپاه
 سایت افکارنیوز / ۲ ساعت قبل
سردار حسن حسن‌زاده فرمانده سپاه استان تهران گفت: «مردم از همان آغاز جنگ با احساس مسئولیت در میادین حاضر شدند و تا زمانی که احساس کنند حضورشان ضرورت دارد، به حضور خود ادامه خواهند داد.»

سردار حسن حسن‌زاده فرمانده سپاه استان تهران گفت: «مردم از همان آغاز جنگ با احساس مسئولیت در میادین حاضر شدند و تا زمانی که احساس کنند حضورشان ضرورت دارد، به حضور خود ادامه خواهند داد.» توضیحات حسن زاده را می‌بینید و می‌شنوید.



عکس: زن ایرانی که فرانسه او را اخراج کرد - مردم سالاری آنلاین

 عکس: زن ایرانی که فرانسه او را اخراج کرد - مردم سالاری آنلاین
 روزنامه مردم سالاری / ۲ ساعت قبل
دولت فرانسه نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، را از این کشور اخراج کرد.

عکس: زن ایرانی که فرانسه او را اخراج کرد به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از مهر، دولت فرانسه نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، را از این کشور اخراج کرد.

نیلوفر شادمهری در دوران مسئولیت خود، با برگزاری رویدادهای هنری و نمایش‌های ایرانی و اسلامی، تلاش کرد تصویری متفاوت از ایران و اسلام ارائه دهد. شایان ذکر است، نیلوفر شادمهری پیش از این با کتاب «خاطرات سفیر» شناخته شده بود؛ کتابی با مضمون روایت تجربه یک زن مسلمان ایرانی در فرانسه که مورد توجه رهبر انقلاب قرار گرفت.



سلمان سامانی کیست؟ | داماد خانواده رحمانی‌فضلی که با وجود حکم اخراج از کانادا دل نمی‌کند - مردم سالاری آنلاین

 سلمان سامانی کیست؟ | داماد خانواده رحمانی‌فضلی که با وجود حکم اخراج از کانادا دل نمی‌کند - مردم سالاری آنلاین
 روزنامه مردم سالاری / ۲ ساعت قبل
سید سلمان سامانی چهره‌ پرنفوذ وزارت کشور دولت حسن روحانی و داماد خواهر وزیر کشور وقت با ویزای توریستی وارد کانادا شد اما سیاست تازه اتاوا علیه مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی، اقامت او را به پرونده‌ای حقوقی تبدیل کرد که از سال ۲۰۲۳ تاکنون ادامه دارد.

سلمان سامانی کیست؟ | داماد خانواده رحمانی‌فضلی که با وجود حکم اخراج از کانادا دل نمی‌کند سلمان سامانی از آن دست مقام‌های دولت حسن روحانی است که نامش در سال‌های حضور در قدرت با آقازادگی گره خورد. امروز اما شهرت این آقازاده با دادگاه‌های مهاجرت کانادا به اخبار بازگشته است.

سید سلمان سامانی متولد ۲۶ دی ۱۳۵۹ است. او دکترای دندان‌پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد و کارشناسی ارشد حقوق عمومی از دانشگاه شهید بهشتی دارد. پیوند اداری سامانی با عبدالرضا رحمانی‌فضلی پیش از وزارت کشور آغاز شده بود. سامانی در دیوان محاسبات، مدیرکل حوزه ریاست و مشاور رئیس کل بود؛ زمانی که رحمانی‌فضلی ریاست این نهاد را برعهده داشت. پس از معرفی رحمانی‌فضلی به‌عنوان وزیر کشور دولت یازدهم، سامانی نیز به وزارت کشور رفت و رئیس مرکز مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی شد.

مسیر ترقی او سریع بود. در تیر ۱۳۹۵ رحمانی‌فضلی او را با حفظ سمت به سرپرستی قائم‌مقامی وزیر کشور در امور مجلس و هماهنگی استان‌ها منصوب کرد و سامانی همزمان سخنگوی وزارت کشور شد.

فهرست سمت‌های او در آن سال‌ها طولانی بود: رئیس مرکز مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی وزارت کشور، مشاور وزیر، نماینده تام‌الاختیار وزیر در هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری، قائم‌مقام وزیر، سخنگوی وزارت کشور، عضو شورای عالی جمعیت هلال‌احمر و رئیس هیئت مرکزی بازرسی انتخابات.

در سال‌های وزارت رحمانی‌فضلی، موضوع انتصاب بستگان او در وزارت کشور بارها در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی مطرح شد. در چندین گزارش، سلمان سامانی «داماد خواهر عبدالرضا رحمانی‌فضلی» معرفی شده است.

  آبان ۹۸؛ تاریخی که بعدها در کانادا به سراغ سامانی آمد

مهم‌ترین بخش از کارنامه سامانی که بعدها در دادگاه مهاجرت کانادا مورد توجه قرار گرفت، دوران حضور او در وزارت کشور در جریان اعتراضات آبان ۱۳۹۸ بود. اعتراضاتی که با اعتراض به افزایش قیمت بنزین آغاز شد و به حوادث خونینی در سراسر کشور انجامید. این همان تاریخی است که نمایندگان مجلس درباره نحوه اداره اعتراضات از رحمانی فضلی سوال کردند که آیا امکان تیراندازی، دست کم به پا یا کمر به پایین وجود داشته؟ که وزیر کشور وقت هم در پاسخ عنوان کرد که «خب! شلیک به پا هم انجام شده بوده است.»

سامانی در آن مقطع سخنگو و از مقام‌های ارشد وزارت کشور بود. به نوشته گلوبال نیوز، سامانی تا سال ۲۰۲۱ در سمت خود باقی‌ماند و با وجود سابقه کار در سطوح عالی سیستم جمهوری اسلامی ایران از طریق ویزای گردشگری از آنکارا وارد کانادا شده است. اما دیری نپایید که نام سامانی در فهرست مقام های ایرانی قرار گرفت که دولت کانادا قصد اخراج آنها را داشت. آذرماه ۱۴۰۱ اداره مهاجرت کانادا اعلام کرد پرونده ای را برای اخراج سلمان سامان به راه انداخته است.

مأموران مهاجرت کانادا بعدها در پرونده اخراج او استدلال کردند که وزارت کشور در سرکوب اعتراضات و محدود کردن آزادی تجمع و بیان نقش داشته و سامانی نیز در جایگاه سخنگو و معاون این وزارتخانه یکی از مقام‌های ارشد آن ساختار بوده است.

سامانی در جلسات رسیدگی کانادا این برداشت را رد کرد. او گفت از صدور دستور استفاده از نیروی مرگبار علیه معترضان توسط «مافوقش» یعنی عبدالرضا رحمانی‌فضلی اطلاعی نداشته و در نقض حقوق بشر مشارکت نکرده است. او حتی گفت اتفاقات آبان به اندازه‌ای برایش آزاردهنده بوده که قصد خروج از دولت را داشته است.

وقتی از او پرسیده شد چرا با وجود این ادعا تا مرداد ۱۴۰۰ در وزارت کشور باقی ماند، پاسخ داد که به دلیل همه‌گیری کرونا تصمیم گرفته برای کمک به مردم به فعالیتش ادامه دهد.

  رفتن به کانادا؛ ویزای توریستی درست پس از تغییر دولت

سامانی در اوت ۲۰۲۱، همزمان با پایان دولت حسن روحانی و خروج رحمانی‌فضلی از وزارت کشور، فعالیت دولتی خود را پایان داد. او با ویزای توریستی صادرشده از سفارت کانادا در آنکارا وارد این کشور شد. گزارش‌های پرونده می‌گویند او هنگام ورود درباره سابقه‌اش در ساختار جمهوری اسلامی مورد سؤال قرار گرفت.

در کانادا، سامانی خود را بیشتر به‌عنوان یک دندان‌پزشک معرفی کرد. او در یکی از جلسات استماع حتی گفت یک «دندان‌پزشک ساده» با درآمد محدود است و در مقابل، از وجود افراد دیگری از مقام‌های سابق ایران در کانادا سخن گفت که به ادعای او ثروت‌های قابل توجهی دارند.

اما مشکل اصلی سامانی مدتی پس از ورود او ایجاد شد.

دولت کانادا در نوامبر ۲۰۲۲ جمهوری اسلامی ایران را ذیل ماده ۳۵ قانون مهاجرت و حمایت از پناهندگان، حکومتی درگیر «تروریسم و نقض گسترده و سیستماتیک حقوق بشر» معرفی کرد. نتیجه عملی این تصمیم آن بود که مقام‌های ارشد دولت ایران در دوره مشمول این مصوبه، اجازه ورود یا ماندن در کانادا را نداشته باشند و مقام‌های سابقی که در کانادا حضور داشتند نیز امکان اخراج پیدا کنند.

این سیاست در ابتدا مقام‌هایی را دربرمی‌گرفت که از ۱۵ نوامبر ۲۰۱۹ به بعد در سمت‌های ارشد حضور داشتند؛ یعنی سامانی که تا اوت ۲۰۲۱ قائم‌مقام و سخنگوی وزارت کشور بود، دقیقاً در محدوده زمانی آن قرار می‌گرفت. کانادا بعدها دامنه زمانی این سیاست را حتی تا سال ۲۰۰۳ عقب برد.

بر اساس گزارش وبسایت گلوبال نیوز، سازمان خدمات مرزی کانادا، CBSA، در دسامبر ۲۰۲۲ با سامانی مصاحبه کرد. در مارس ۲۰۲۳ گزارشی درباره غیرقابل‌پذیرش بودن او تهیه شد و در ۱۰ نوامبر ۲۰۲۳ پرونده برای رسیدگی رسمی به هیئت مهاجرت و پناهندگی کانادا، IRB، ارجاع شد.

  اولین دعوا؛ سامانی نمی‌خواست رسانه‌ها در دادگاه باشند

یکی از اولین کشمکش‌های حقوقی پرونده، نه بر سر اصل اخراج، بلکه بر سر علنی بودن جلسات بود.

سامانی و وکیلش در ابتدای سال ۲۰۲۴ تلاش کردند روند رسیدگی از حضور رسانه‌ها دور نگه داشته شود. وکیل او استدلال می‌کرد پرونده بسیار پرسر‌وصدا و بین‌المللی شده و حریم خصوصی موکلش در خطر است. هیئت مهاجرت اما با این درخواست موافقت نکرد و جلسات به‌صورت علنی ادامه یافت.

این نخستین تلاش او برای خارج کردن نامش از فضای عمومی نبود؛ موضوعی که دو سال بعد دوباره در دادگاه فدرال تکرار شد.

  شش ساعت دفاع در دادگاه؛ «خادم ملت بودم، نه حکومت»

جلسه مهم بعدی در ۸ فوریه ۲۰۲۴ برگزار شد و حدود شش ساعت طول کشید.

سامانی در این جلسه کوشید فاصله خود را با تصمیمات سیاسی وزارت کشور برجسته کند. او گفت اگرچه معاون هماهنگی رحمانی‌فضلی بوده، به‌طور متوسط کمتر از یک گزارش در ماه به وزیر ارائه می‌کرده است. همچنین تأکید کرد بیشتر تمرکزش در سال‌های پایانی کار روی مقابله با کرونا بوده و خود را «خادم ملت، نه دولت جمهوری اسلامی» توصیف کرد.

دولت کانادا اما روایت دیگری داشت. مأموران مرزی استدلال کردند سامانی سه سمت «کلیدی» در وزارت کشور داشته و نمی‌توان او را یک کارمند عادی یا مقام حاشیه‌ای تلقی کرد. یکی از موارد مورد استناد نیز حضور او به‌عنوان سخنگوی وزارت کشور در نشست‌های خبری پس از اعتراضات آبان ۱۳۹۸ بود.

  حکم اخراج در اول فروردین ۱۴۰۳

سرانجام در ۲۰ مارس ۲۰۲۴، برابر با اول فروردین ۱۴۰۳، هیئت مهاجرت و پناهندگی کانادا حکم اخراج سلمان سامانی را صادر کرد.

ببه گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از وبسایت گلوبال نیوز، عضو رسیدگی‌کننده IRB به این نتیجه رسید که جایگاه سامانی در ساختار وزارت کشور به اندازه‌ای ارشد و مؤثر بوده که مشمول مقررات ممنوعیت مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی شود. او دومین مقام سابق ایرانی بود که در چارچوب سیاست تازه کانادا با چنین حکم اخراجی روبه‌رو شد.

  دو سال گذشت؛ چرا سامانی هنوز در کاناداست؟

با وجود حکم اخراج مارس ۲۰۲۴، سامانی تا تابستان ۲۰۲۶ همچنان در کانادا باقی ماند.

آخرین مرحله علنی پرونده نشان می‌دهد او از مسیرهای حقوقی موجود برای توقف اجرای حکم استفاده کرده است. در ۱۹ ژوئن ۲۰۲۶، اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا درخواست سامانی برای به تعویق انداختن اخراج را رد کرد.

سامانی سپس در اول ژوئیه ۲۰۲۶ پرونده‌ای در دادگاه فدرال کانادا باز کرد و خواستار لغو این تصمیم شد. او در دادخواست خود، رد درخواست تعویق را «غیرقانونی» و «آشکارا غیرمنطقی» توصیف کرد و مدعی شد بازگرداندن او به ایران می‌تواند حقوقش را نقض کند.

جالب‌تر آنکه وبسایت گلوبال نیوز کانادا می گوید این بار سامانی دوباره مسئله محرمانگی را مطرح کرد؛ او از دادگاه فدرال خواست نامش از اسناد عمومی پرونده حذف و با حروف تصادفی مانند «A.B.» یا «X.Y.» جایگزین شود. استدلالش این بود که به دلیل شهرت پرونده و سابقه حضورش در دولت ایران، علنی ماندن نام او می‌تواند خطر «انتقام‌جویی احتمالی مقامات ایران» را برایش ایجاد کند.

این در حالی بود که او در سال ۲۰۲۴ نیز تلاش کرده بود حضور رسانه‌ها را در جلسات رسیدگی محدود کند و موفق نشده بود.

  سلمان سامانی بالاخره اخراج شده یا نه؟

حالا در روزهای اخیر گلوبال‌نیوز کانادا گزارشی منتشر کرده که نشان می دهد دادگاه فدرال کانادا اخیراً اعتراض نهایی او به حکم اخراح را رد کرده است و این یعنی سامانی باید از خاک کانادا دیپورت شود.

تا آخرین اطلاعات علنی قابل دسترس در ۲۸ مرداد ، هنوز خبری از خروج سامانی از کانادا منتشر نشده است.



آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات شوراها

 آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات شوراها
 روزنامه آرمان امروز / ۲ ساعت قبل
آرمان امروز : رئیس ستاد انتخابات کشور با اعلام فراهم بودن امکان برگزاری انتخابات، گفت: در صورت تأیید شورای عالی امنیت ملی، هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات و ستاد انتخابات وزارت کشور آمادگی کامل برای برگزاری آن را ظرف دو ماه آینده دارد. علی زینی وند رئیس ستاد انتخابات کشور در گفت و گویی در [ ]

آرمان امروز : رئیس ستاد انتخابات کشور با اعلام فراهم بودن امکان برگزاری انتخابات، گفت: در صورت تأیید شورای عالی امنیت ملی، هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات و ستاد انتخابات وزارت کشور آمادگی کامل برای برگزاری آن را ظرف دو ماه آینده دارد.

علی زینی وند رئیس ستاد انتخابات کشور در گفت و گویی در تشریح آخرین وضعیت هفتمین انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا گفت: در این خصوص جلسات منظمی با هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا برگزار شده است و تمام اقدامات لازم را بررسی و به‌روز کرده و هماهنگی ها را صورت داده ایم.

سخنگوی وزارت کشور ادامه داد: هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و وزارت کشور از آمادگی لازم برای برگزاری انتخابات برخوردار هستند بنابراین هر زمان شورای عالی امنیت ملی اعلام کند شرایط برای برگزاری انتخابات فراهم است، ما انتخابات را برگزار خواهیم کرد البته در خصوص زمان برگزاری انتخابات، هم فکری و هم نظری با هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا صورت گرفت و تاریخی برای آن در نظر گرفته شد بنابراین این تاریخ، برای تأیید نهایی به شعام ارسال خواهد شد تا نظر نهایی به وزارت کشور اعلام شود.



 قالیباف در دیدار با نزار آمیدی: هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است - تسنیم

قالیباف در دیدار با نزار آمیدی: هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است - تسنیم

رئیس مجلس در دیدار با رئیس جمهور عراق گفت: نگاه دقیق رهبر شهید انقلاب باعث نزدیک شدن دو کشور ایران و عراق شد.

 پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست؛ در اوج قدرت و با حکمت پیش می‌رویم/ هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره و آزادسازی منابع بلوکه‌شده است/ به جای کشمکش بر سر پست و مقام، حل مشکلات مردم را دنبال کنیم

پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست؛ در اوج قدرت و با حکمت پیش می‌رویم/ هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره و آزادسازی منابع بلوکه‌شده است/ به جای کشمکش بر سر پست و مقام، حل مشکلات مردم را دنبال کنیم

رئیس‌جمهور، مذاکره را به معنای تسلیم ندانست و با اشاره به تجربه جهانی گفت: کشورهایی مانند چین با رقابت اقتصادی خود را اثبات می کنند.

 ترامپ:مردم در حال پیدا کردن گزینه‌های جایگزین برای تنگه هرمز هستند

ترامپ:مردم در حال پیدا کردن گزینه‌های جایگزین برای تنگه هرمز هستند

ترامپ درباره زمان مذاکره با ایران ادعا کرد: شاید در مقطعی، اما در حال حاضر وضعیت خیلی خوب است. ولی شاید در مقطعی این کار را انجام دهیم.

 پاسخ مخبر به ترامپ: تنگه هرمز ایرانی بوده و ایرانی خواهد ماند

پاسخ مخبر به ترامپ: تنگه هرمز ایرانی بوده و ایرانی خواهد ماند

مشاور رهبر معظم انقلاب در پاسخ به گزافه‌گویی‌های رئیس جمهور آمریکا درباره تنگه هرمز، تاکید کرد که این آبراهه ایرانی بوده و ایرانی نیز خواهد ماند.

 تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان

تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر امروز چهارشنبه با فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان به صورت تلفنی گفت وگو کرد.

 قالیباف: اگر آماده جنگ نباشیم مذاکره هم ثمره‌ای ندارد!

قالیباف: اگر آماده جنگ نباشیم مذاکره هم ثمره‌ای ندارد!

محمدباقر قالیباف در دیدار با رئیس مجلس عراق، ضمن تأکید بر ضرورت شتاب‌دهی به پیوندهای اقتصادی و ریلی میان دو کشور، حضور نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را کانون ناامنی منطقه دانست.

 آقای رئیس جمهور این هنر معامله نیست، تلاش برای پنهان شکست است - دیپلماسی ایرانی

آقای رئیس جمهور این هنر معامله نیست، تلاش برای پنهان شکست است - دیپلماسی ایرانی

الیوت آبرامز در یادداشتی می‌نویسد: در کنار مذاکرات احتمالی بر سر اوکراین، مذاکره با ایران جدی‌ترین آزمون سیاست خارجی دولت ترامپ است. در نهایت، پرداختن...

 عارف: اربعین سرمایه معنوی و الگویی از آزادی، اخلاق و شجاعت است

عارف: اربعین سرمایه معنوی و الگویی از آزادی، اخلاق و شجاعت است

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر نقش اربعین در همبستگی آزادگان جهان، امت اسلامی و دو ملت ایران و عراق، گفت: اربعین صرفاً یک مراسم عزاداری نیست، بلکه استمرار نهضت حسینی و سرمایه‌ای معنوی و الگویی از ارزش‌های آزادی، اخلاق و شجاعت است. وی همچنین تأکید کرد حج و اربعین در مقابل یکدیگر نیستند و در برابر تلاش دشمن برای اختلاف‌افکنی، مکمل یکدیگر در مسیر تقویت وحدت امت اسلامی‌اند.