قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

سی‌ان‌ان: ترامپ به‌دنبال راه خروج از جنگ ایران است؛ گزینه‌های نظامی آمریکا محدودتر شد

گزارش‌های رسیده درباره اختلاف‌نظرهای درون دولت ترامپ نشان می‌دهد ادامه جنگ با ایران، بیش از برآوردهای اولیه برای واشنگتن پرهزینه و پیچیده شده است. بر اساس گزارشی که به نقل از منابع مطلع منتشر شده، ژنرال دن کین، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، به مشاوران ارشد ترامپ درباره خطر تشدید درگیری هشدار داده و تأکید کرده است که حملات هوایی به‌تنهایی ممکن است برای تحقق اهداف موردنظر رئیس‌جمهور آمریکا کافی نباشد.
 سی‌ان‌ان: ترامپ به‌دنبال راه خروج از جنگ ایران است؛ گزینه‌های نظامی آمریکا محدودتر شد

صفحه اقتصاد -

براساس این گزارش‌ها، در حالی که جنگ ایران و آمریکا وارد ماه‌های طولانی شده، برخی فرماندهان ارشد آمریکایی نسبت به ادامه اتکا به گزینه نظامی ابراز تردید کرده‌اند. گزارش‌ها حاکی است کین به‌صورت خصوصی درباره محدودیت قدرت هوایی و پیامدهای احتمالی تشدید درگیری هشدار داده و خواستار بررسی مسیری برای خروج از جنگ شده است.

این ارزیابی در شرایطی مطرح می‌شود که ترامپ پیش‌تر بر دستیابی سریع به اهداف جنگ تأکید داشت، اما ادامه درگیری، فشارهای اقتصادی و افزایش هزینه‌های سیاسی آن در داخل آمریکا، محاسبات دولت این کشور را دشوارتر کرده است. رویترز نیز در گزارشی در ۱۳ اوت از افزایش فشارهای سیاسی و اقتصادی ناشی از جنگ بر دولت ترامپ خبر داده است.

فشار برای یافتن «راه خروج»

برآیند گزارش‌های اخیر نشان می‌دهد بخشی از ساختار سیاسی و نظامی آمریکا اکنون به دنبال راهی است که پایان درگیری بتواند به‌عنوان یک دستاورد سیاسی برای ترامپ معرفی شود؛ موضوعی که می‌تواند مسیر مذاکره و کاهش تنش را دوباره در کانون توجه قرار دهد. در عین حال، ترامپ همچنان از گزینه‌های سخت اقتصادی و نظامی علیه ایران سخن می‌گوید و موضع او میان تهدید به تشدید فشار و ابراز تمایل به مذاکره در نوسان است.

بنابراین، آنچه در محافل سیاسی و نظامی آمریکا در حال شکل‌گیری است، لزوماً به معنای تصمیم قطعی واشنگتن برای پایان جنگ نیست؛ بلکه نشانه‌ای از افزایش هزینه‌های ادامه درگیری و تلاش برای یافتن یک مسیر قابل‌قبول برای خروج از آن است.

  مطالعه بیشتر: جزئیات مخالف دوباره مجلس آمریکا با طرح توقف جنگ تجاوزکارانه علیه ایران اخبار مرتبط circle مقایسه سی‌ان‌ان؛ ایران در جنگ اقتصادی می‌بازد یا آمریکا؟ circle آمار تردد در تنگه هرمز کمتر از میانگین/ ایران: عبور بدون نظارت ما ممکن نیست circle ترامپ میان جنگ و بدهی؛ ایران چگونه معادلات واشنگتن را به‌هم زد؟ circle ۹ میلیون بشکه یا یک روایت سیاسی؟ تناقض آماری واشنگتن درباره هرمز پیشنهاد سردبیر circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۲۴ مرداد تحت تاثیر پایان ماه صفر / طلا گران می‌شود؟ circle ترامپ میان جنگ و بدهی؛ ایران چگونه معادلات واشنگتن را به‌هم زد؟ circle مخبر: نظم نوین منطقه با سازکار هرمز، فارغ از آمریکا ممکن است circle قرارگاه خاتم‌الانبیا: بدون مجوز ایران هیچ کشتی امکان تردد از تنگه هرمز را ندارد



۹ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

خشم پنتاگون از افشاگری درباره یک بحران نظامی

شبکه سی بی اس گزارش داد، مقامات وزارت جنگ آمریکا در حال بررسی برکناری مکس لدرر، ناشر روزنامه نظامی استارز اند استرایپس، پیش از موعد بازنشستگی وی هستند. این اقدام پس از انتشار گزارش‌هایی درباره بحران ناو هواپیمابر لینکلن مطرح شده است.

بر اساس این گزارش مقامات آمریکایی گفته‌اند، مسئولان پنتاگون درباره برکناری لدرر پیش از بازنشستگی برنامه‌ریزی‌شده او گفت‌وگو کرده‌اند. هم‌زمان دولت دونالد ترامپ در حال تدوین طرحی برای بازسازی گسترده ساختار رسانه نظامی استارز اند استرایپس است که بخشی از بودجه آن از سوی مالیات‌دهندگان آمریکایی تأمین می‌شود.

لدرر که ۱۹ سال ریاست این روزنامه را بر عهده داشته، این هفته به همکارانش اعلام کرد که قصد دارد در ۳۰ سپتامبر بازنشسته شود. او دلیل این تصمیم را اختلافات اساسی با دولت ترامپ عنوان کرده است.

استارز اند استرایپس در سال‌های گذشته نیز گزارش‌هایی درباره مشکلات داخلی ارتش آمریکا منتشر کرده و از برخی سیاست‌ها و عملکرد فرماندهی نظامی این کشور انتقاد کرد.

این روزنامه اخیرا نیز گزارش‌هایی درباره جنگ در خاورمیانه و تأثیر آن بر نیروهای آمریکایی منتشر کرده است.

این رسانه از نخستین منابعی بود که درباره اعتراض خانواده‌های ملوانان ناو آبراهام لینکلن به مقامات نیروی دریایی آمریکا گزارش داد. خانواده‌ها از طولانی‌شدن مأموریت این ناو و ماه ها حضور مستمر در منطقه ابراز نگرانی کرده بودند.

طبق گزارش استارز اند استرایپس، این ناو حدود ۲۵۰ روز متوالی بدون پهلوگیری در بندر در دریا بوده و گزارش‌هایی درباره کمبود برخی تجهیزات و تدارکات، وخامت شرایط، فشارهای روانی و تضعیف روحیه خدمه منتشر شده است.


۹ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

لفاظی وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران

به نقل از الجزیره اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا در لفاظی جدید خود علیه ایران مدعی شد که سیاست خصمانه واشنگتن باعث می‌شود ایران با بزرگترین انزوای اقتصادی در تاریخ روبرو شود.

وی مدعی شد که زمان آن رسیده هم پیمانان ایران و دیگر کشورهای جهان دست از تعامل با نظام حاکم بر ایران بردارند.

بسنت بدون اشاره به ناکامی آمریکا در بازگشایی تنگه هرمز مدعی شد که این کشور کنترل تنگه را به دست دارد و مقادیر زیادی از نفت از این منطقه عبور می‌کند.

وی در ادامه لفاظی‌های خود گفت: ما شدیدترین تحریم‌ها را بر ایران تحمیل می‌کنیم و این اقدام باعث فروپاشی نظام خواهد شد!

این وزیر آمریکایی در ادامه تقلای کشورش برای کاهش قیمت نفت در اثر جنگ افروزی علیه ایران مدعی شد که قیمت نفت کاهش پیدا خواهد کرد.

لازم به ذکر است دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به تازگی از اقدامات اقتصادی خصمانه شدید علیه ایران خبر داده است.


۱۰ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

چین خواستار راه‌حل دیپلماتیک درباره ایران شد

تارنمای شبکه تلویزیونی جهانی چین به نقل از کنفرانس خبری امروز لین جیان و واکنش وی به مطالب ضد ایرانی اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، از طرف‌های مربوطه خواست تا تنش‌ها بر سر ایران را از طریق سیاسی و دیپلماتیک حل کنند.

جیان گفت که تحریم‌ها و فشار به حل این مساله کمکی نمی‌کند.

وی افزود: چین از همه طرف‌های مربوطه می خواهد تا گام‌های مسئولانه‌ای برداشته و به دنبال یک راه حل سیاسی و دیپلماتیک باشند.

رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

وی که به شدت به دلیل پیامدهای تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی‌ که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم!

ترامپ در حالیکه واشنگتن سال‌ها ایران را به صورت یکجانبه تحریم کرده است، ادعا کرد: این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.




 بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است
۱۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است

ایشان تارور، ستون‌نویس مجله نیویورکر، در یادداشتی تحلیلی می‌گوید شش ماه پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، نه‌تنها اهداف اصلی واشنگتن محقق نشده، بلکه ایران با حفظ ساختار سیاسی، کنترل تنگه هرمز و تداوم توان موشکی و پهپادی، دست بالاتری در چانه‌زنی پیدا کرده است. به نوشته او، جنگی که قرار بود توان جمهوری اسلامی را در هم بشکند، به فرسایش ذخایر نظامی آمریکا، فشار بر متحدان منطقه‌ای و کاهش اعتبار واشنگتن منجر شده است.

 فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد

وزارت امور خارجه در واکنش به تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه‌ای صادر کرد.

 واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس + عکس
۹ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس + عکس

رئیس‌مجلس در مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در کربلا در واکنش به اقدام مشکوک رئیس‌مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس با نام جعلی گفت: اینجانب در این...

 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 بیانیه مهم وزارت دفاع منتشر شد + جزئیات
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

بیانیه مهم وزارت دفاع منتشر شد + جزئیات

وزارت دفاع در بیانیه‌ای تازه، بر اهمیت مسیر پیش‌روی صنعت دفاعی کشور تأکید کرد.

 وال‌استریت ژورنال: آمریکا از امارات خواست فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد
۱۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وال‌استریت ژورنال: آمریکا از امارات خواست فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد

روزنامه وال‌استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه گزارش داد دولت آمریکا طی هفته‌های اخیر از امارات متحده عربی خواسته است فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد.