قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۳ ساعت قبل

۱۱۶ تن مرغ منجمد برزیلی قاچاق در شرق تهران کشف شد

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ جزئیات کشف ۱۱۶ تن مرغ منجمد برزیلی قاچاق در محدوده تهرانپارس را تشریح کرد.
 ۱۱۶ تن مرغ منجمد برزیلی قاچاق در شرق تهران کشف شد

صفحه اقتصاد -

سردار مهدی افشاری در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی انجام اقدامات فنی و پلیسی و با استفاده از ظرفیت‌های اطلاعاتی، مأموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ موفق به شناسایی محل نگهداری مقادیر قابل توجهی کالای قاچاق در یکی از سردخانه‌های محدوده تهرانپارس شدند.

وی افزود: بررسی‌های تخصصی مأموران نشان داد یک سردخانه در شرق تهران به محل نگهداری کالاهایی تبدیل شده که خارج از ضوابط قانونی و بدون ارائه اسناد و مدارک معتبر در آنجا نگهداری می‌شود؛ از این رو موضوع به صورت ویژه در دستور کار تیم عملیاتی پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ ادامه داد: مأموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و اطمینان از صحت موضوع، محل مورد نظر را شناسایی و با هماهنگی‌های لازم، در یک عملیات غافلگیرانه وارد عمل شدند.

سردار افشاری تصریح کرد: در جریان این عملیات، مأموران ضمن بازرسی دقیق از سردخانه، موفق به کشف و توقیف حجم قابل توجهی مرغ منجمد شدند که بررسی‌های اولیه نشان داد این کالاها قاچاق بوده و برای نگهداری و عرضه آنها هیچ‌گونه اسناد و مدارک قانونی ارائه نشده است.

وی با اشاره به حجم قابل توجه محموله مکشوفه خاطرنشان کرد: در این عملیات در مجموع ۱۱۶ تن مرغ منجمد برزیلی قاچاق کشف و توقیف شد که کارشناسان ارزش ریالی آن را بیش از ۲۰ میلیارد تومان برآورد کرده‌اند.

این مقام انتظامی با تأکید بر عزم جدی پلیس امنیت اقتصادی برای مقابله با قاچاق کالا اظهار داشت: قاچاق کالا علاوه بر ایجاد اخلال در چرخه اقتصادی کشور، موجب برهم خوردن نظم بازار و تضییع حقوق فعالان اقتصادی قانونمند می‌شود؛ بر همین اساس پلیس با اشراف اطلاعاتی و اقدامات عملیاتی، شناسایی و برخورد با شبکه‌ها و عوامل قاچاق را با جدیت دنبال می‌کند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ تأکید کرد: اجازه نخواهیم داد افراد سودجو با سوءاستفاده از ظرفیت‌های موجود و نگهداری کالاهای قاچاق در انبارها و سردخانه‌ها، نظم اقتصادی و امنیت بازار را تحت تأثیر قرار دهند و در صورت شناسایی هرگونه فعالیت غیرقانونی، برخورد پلیس قاطع، قانونی و بدون اغماض خواهد بود. 

سردار افشاری در پایان گفت: در این رابطه پرونده قضائی تشکیل و متهم دستگیرشده به همراه کالاهای مکشوفه برای سیر مراحل قانونی …



 دلار 200 تومانی؛ بن بست اصلاحات ارزی؟ | آخرین خبر
۱ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

دلار 200 تومانی؛ بن بست اصلاحات ارزی؟ | آخرین خبر

شرق/متن پیش رو در شرق منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست کیمیا نعمت‌اله| قیمت دلار روز یکشنبه اول شهریور نرخی تاریخی را به ثبت رساند و به 200 هزار تومان رسید؛ آن‌هم در شرایطی که دولت از ابتدای تحویل کابینه گفته بود‌ به دنبال اصلاحات قیمت ارز است و بنا دارد دلار را تک‌نرخی کند، اما

 مهار حریق در اراضی روستایی شهرستان قزوین با مشارکت نیروهای امدادی
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

مهار حریق در اراضی روستایی شهرستان قزوین با مشارکت نیروهای امدادی

آتش‌سوزی رخ‌داده در عرصه‌های طبیعی روستاهای سوته‌کش و کش‌آباد از توابع بخش مرکزی قزوین، پس از ساعت‌ها تلاش تیم‌های امدادی و همراهی جوامع محلی مهار شد.

 پزشکیان: جنایتکاران در صدد هستند تا افراد مسئول و آگاه در ایران را ترور کنند - سلام نو
۴۶ دقیقه قبل / سایت سلام نو

پزشکیان: جنایتکاران در صدد هستند تا افراد مسئول و آگاه در ایران را ترور کنند - سلام نو

رئیس‌جمهور گفت: یکی از اقدامات دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران، ترور و شهادت افراد مؤثر و توانمند در طول سالیان متمادی بوده است.

 مسیر اسلام‌آباد از هرمز می‌گذرد | آخرین خبر
۱ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

مسیر اسلام‌آباد از هرمز می‌گذرد | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست سفر دوباره فرمانده ارتش پاکستان به تهران، در بن‌بست کنونی ایران و آمریکا اهمیت ویژه‌ای دارد. آیا اسلام‌آباد می‌تواند با میانجی‌گری میان تهران و واشنگتن، بن‌بست مذاکرات را بشکند، تکلیف امنیت کشتیرانی در هرمز

 تیک‌تاک برای نقض حریم خصوصی کودکان ۴۰۰ میلیون دلار به دولت آمریکا پرداخت می‌کند
۴۰ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

تیک‌تاک برای نقض حریم خصوصی کودکان ۴۰۰ میلیون دلار به دولت آمریکا پرداخت می‌کند

توسعه برند؛ تیک‌تاک و شرکت مادرش بایت‌دنس برای پایان دادن به پرونده نقض قوانین حریم خصوصی کودکان در آمریکا با وزارت دادگستری این کشور به توافق رسیدند و در مجموع ۴۰۰ میلیون دلار پرداخت خواهند کرد؛ پرونده‌ای که تیک‌تاک را به جمع‌آوری اطلاعات کودکان زیر ۱۳ سال و خودداری از حذف حساب‌های آن‌ها متهم می‌کرد.

 عارف: طرح موسوم به «مقابله با نفوذ بیگانگان» به فعالیت علمی کشور ضربه می‌زند/ قالیباف قول داده این طرح را از دستور کار مجلس خارج کند/ تصویب این طرح برای فعالیت علمی کشور زیان‌بار است و می‌تواند استادان را نسبت به تعامل با دانشگاه‌های معتبر جهان نگران کند
۴۸ دقیقه قبل / سایت جماران

عارف: طرح موسوم به «مقابله با نفوذ بیگانگان» به فعالیت علمی کشور ضربه می‌زند/ قالیباف قول داده این طرح را از دستور کار مجلس خارج کند/ تصویب این طرح برای فعالیت علمی کشور زیان‌بار است و می‌تواند استادان را نسبت به تعامل با دانشگاه‌های معتبر جهان نگران کند

عارف، معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان در کشور» گفت: دکتر قالیباف قول داده است این طرح را از دستور کار مجلس خارج کند و حتی اگر این اتفاق رخ ندهد، باید از طریق رایزنی با سایر نهادها از جمله مجمع تشخیص مصلحت نظام، مسئله را حل کرد. اگر این طرح با همین سبک و سیاق تصویب شود، ضربه‌ای مهلک‌تر از قانون سال ۱۴۰۲ به بخش علم و فناوری کشور وارد خواهد شد.



سنجش و کنکور در خدمت مؤسسات پولی-آموزشی/ حرکت آهسته و پیوسته علیه مدرسه
سایت تابناک

سنجش و کنکور در خدمت مؤسسات پولی-آموزشی/ حرکت آهسته و پیوسته علیه مدرسه

آیا افزایش مصنوعی پیچیدگی سوالات کنکور، پاسخی به نیاز‌های واقعی سنجش است یا بازتابی از ناهماهنگی میان سیاست‌گذاری آموزشی و زیست‌جهان دانش‌آموزان؟
آمریکایی‌ها بیشتر از ما به پایان این شرایط نیاز دارند/ وزیر خزانه‌انه‌داری رجزخوانی می‌کند؛ دیگر چه کاری مانده که انجام نداده‌اید؟
سایت تابناک

آمریکایی‌ها بیشتر از ما به پایان این شرایط نیاز دارند/ وزیر خزانه‌انه‌داری رجزخوانی می‌کند؛ دیگر چه کاری مانده که انجام نداده‌اید؟

همتی رئیس کل بانک مرکزی افزایش قیمت دلار در بازار آزاد را متأثر از فضای روانی و تبلیغاتی دانست و گفت: اقتصاد ایران از شرایط سخت عبور خواهد کرد؛ بر این باورم...
سایت رکنا

عکس / سفر در زمان «لیلا فروهر» در 10 سالگی و در نمایی از فیلم سلطان قلب ها؛ سال 47

ایران آمادگی کامل برای مهار فشارها دارد؟
سایت ایران اکونمیست

ایران آمادگی کامل برای مهار فشارها دارد؟

با فشار اقتصادی چند برابری، خوش‌خیالی مسئولان و جیب خالی مردم، یا با این به اصطلاح بزرگ‌ترین تهاجم مالی تاریخ چه کار کنیم...
سایت ایران آنلاین

از چنگیز وثوقی چه خبر؟

سایت تابناک

فروپاشی روانی عجیب پدر پس از نجات فرزند خردسال