قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۳۵ ساعت قبل

انتقاد نماینده بوشهر از عملکرد دولت در حوزه انرژی / ادعای نادرست رئیس‌جمهور درباره ارزش نیروگاه‌های خورشیدی

جعفر پورکبگانی، نماینده بوشهر، با انتقاد از رویکرد دولت در توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و عدم حمایت واقعی از بخش خصوصی، اذعان کرد آمارهای ارائه‌شده توسط رئیس‌جمهور در مورد ارزش ظرفیت‌های جدید خورشیدی نادرست و تا سه برابر بیشتر از واقعیت است.
 انتقاد نماینده بوشهر از عملکرد دولت در حوزه انرژی / ادعای نادرست رئیس‌جمهور درباره ارزش نیروگاه‌های خورشیدی
صفحه اقتصاد -

پورکبگانی با بیان اینکه برای ورود جدی بخش خصوصی به حوزه انرژی خورشیدی، ابتدا باید موانع پیش روی آن‌ها از جمله عدم تخصیص ارز و دشواری در دسترسی به زمین توسط بانک مرکزی و نهادهای مربوطه برطرف شود. وی معتقد است حمایت از بخش خصوصی نباید تنها در شعار بماند.

این نماینده مجلس در گفت‌و‌گو با «صفحه اقتصاد» به تداخل وظایف در حوزه انرژی اشاره کرد و تصریح کرد که سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی نباید در امور اجرایی وزارت نیرو دخالت کند. او پیشنهاد داد که دولت تنها در نقش سیاست‌گذار، نظارت‌کننده و خریدار ظاهر شود و اجازه دهد بخش خصوصی محوریت اجرا را داشته باشد.

پورکبگانی در بخشی از اظهارات خود به رئیس‌جمهور انتقاد کرد و افزود: «آقای پزشکیان در ارائه آمارها بی‌دقتی می‌کنند و اطرافیان ایشان اطلاعات درست را منتقل نمی‌کنند.»

وی مدعی شد که ادعای هفت میلیارد دلاری رئیس‌جمهور درباره ارزش ظرفیت جدید نیروگاه‌های خورشیدی، اطلاعاتی نادرست است. در نهایت، وی با اشاره به قطعی برق در گرمای شدید استان بوشهر، عملکرد دولت در حوزه انرژی را «ضعیف» ارزیابی کرد.

  مطالعه بیشتر: واحد جدید نیروگاه عسلویه به بهره برداری رسید اخبار مرتبط circle مأموریت خاص پزشکیان به بانک مرکزی و دستگاه‌های اقتصادی دولت | از گزارش وزیر نفت تا وزیر جهاد کشاورزی circle آنچه که پزشکیان نباید می‌گفت ولی گفت! circle عباس علی‌آبادی وزیر نیرو دولت پزشکیان کیست؟ circle پیش بینی قیمت دلار فردا سه شنبه ۲۷ مرداد | دلار سقوط می کند؟ پیشنهاد سردبیر circle بیانیه مهم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران منتشر شد circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۷ مرداد / جهش جدید در راه است؟ circle ۳ سناریوی بنزینی دولت / از توقف نازل‌ها تا سهمیه ۳۰ لیتری circle پادکست / هر شونه تخم مرغ چند ؟



 اگر راننده مقصر فرار کند خسارت را چه کسی می‌دهد؟

اگر راننده مقصر فرار کند خسارت را چه کسی می‌دهد؟

به گزارش فرکانس، فرار راننده مسبب حادثه از صحنه تصادف به معنای از بین رفتن حق فرد زیان‌دیده برای مطالبه خسارت نیست. در صورتی که وسیله نقلیه و راننده مقصر شناسایی شوند، خسارت‌های تحت پوشش از طریق بیمه شخص ثالث قابل پیگیری خواهد بود. اگر راننده فراری شناسایی شود چه می‌شود؟ در صورتی که خودرو [ ]

 «بانک سرمایه» همچنان در باتلاق زیان‌دهی/ چراغِ روشنِ بانک به بهای ۳۶ میلیارد تومان زیان در هر روز؟!

«بانک سرمایه» همچنان در باتلاق زیان‌دهی/ چراغِ روشنِ بانک به بهای ۳۶ میلیارد تومان زیان در هر روز؟!

بانک سرمایه با همان نسخه قدیمی زیان و ناترازی وارد ۱۴۰۵ شده است. بانکی با سرمایه ثبتی ۴۰۰ میلیارد تومان، در حالی به پایان بهار رسیده که زیان انباشته‌اش از ۷۹...

 اخبار مسکن و شهری

اخبار مسکن و شهری

آخرین اخبار از قیمت مسکن و معاملات ملکی در تهران و سایر نقاط کشور همراه با آخرین پوشش آخرین تصمیم ها و سیاست های حوزه شهری را در اقتصادنیوز بیابید.

 اخبار طلا و ارز

اخبار طلا و ارز

بازار طلا و ارز همواره به عنوان یک بازار جذاب برای سرمایه گذاران خرد و کلان مطرح بوده است. تغییرات لحظه ای در کنار تحلیل های کارشناسی به مخاطبان این امکان را می دهد تا تصمیمات درستتری در این بازار بگیرند. در سرویس طلا و ارز اقتصاد نیوز ، علاوه بر انتشار ق

 پاشنه آشیل محاصره دریایی ایران | برنامه‌ آمریکا برای ضربه زدن به صادرات نفت ایران

پاشنه آشیل محاصره دریایی ایران | برنامه‌ آمریکا برای ضربه زدن به صادرات نفت ایران

اقتصادنیوز: ناوهای آمریکایی به تعمیر و نگهداری منظم نیاز دارند و استقرار طولانی‌مدت آنها می‌تواند توان عملیاتی نیروی دریایی آمریکا را کاهش دهد. از سوی دیگر، ایران همچنان تنگه هرمز را در اختیار دارد و می‌تواند با استفاده از ابزارهای نامتقارن و فشار بر زیرساخت‌های انرژی منطقه، هزینه‌های ادامه جنگ را افزایش دهد.

 ۷۰ درصد ظرفیت پالایشگاه‌های آسیب دیده گاز کشور به مدار تولید برگشت

۷۰ درصد ظرفیت پالایشگاه‌های آسیب دیده گاز کشور به مدار تولید برگشت

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد ظرفیت صنعت گاز کشور که در حملات دشمن آمریکایی - صهیونیستی آسیب دیده بود هم اکنون به مدار تولید بازگشته است.

 فرسایش خاموش

فرسایش خاموش

بخش زیادی از این میزان آسیب‌پذیری موجود در تبلیغات ذاتی است. تبلیغات همیشه نخستین هزینه‌ای است که در بحران حذف می‌شود؛ همان بودجه‌هایی که روزی محور رشد بودند، امروز نخستین گزینه برای صرفه‌جویی‌اند. اما آنچه امروز تجربه می‌کنیم دیگر یک شوک ناگهانی نیست؛ یک وضعیت فرسایشی ممتد است، بی‌افق روشن. در چنین شرایطی، «صبر کوتاه‌مدت» معنا ندارد. تاب‌آوری تنها با تنوع‌بخشی به مشتریان، حرکت از کمپین‌های مقطعی به همکاری‌های کوچک اما پیوسته و اتکا به داده ممکن است؛ چیزی که تبلیغات را از «هزینه قابل‌حذف» به «سرمایه‌گذاری قابل‌دفاع» بدل می‌کند.

 پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

آرمان امروز : دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور با اشاره به آسیب‌های واردشده به پالایشگاه لاوان در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی اعلام کرد: با تلاش شبانه روزی، تمامی واحد‌های این پالایشگاه حداکثر تا ۱۵ شهریور به مدار تولید بازمی گردند. ناصر عاشوری قلعه رودخانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پالایشگاه‌های [ ]