قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۱ ساعت قبل

کاهش ذخایر نفت آمریکا به 289.7 میلیون بشکه

ذخایر نفت خام آمریکا با افت 3.7 میلیون بشکه‌ای به رقم 289میلیون بشکه رسیده است.
 کاهش ذخایر نفت آمریکا به 289.7 میلیون بشکه

صفحه اقتصاد -

بر اساس گزارش رسمی مدیریت اطلاعات انرژی و ذخایر استراتژیک آمریکا، ترکیب ذخایر فعلی شامل ۹۸.۷ میلیون بشکه نفت خام سبک (Sweet) و ۱۹۱ میلیون بشکه نفت خام ترش (Sour) است.

آمار جدید حاکی از ادامه روند برداشت و آزادسازی ذخایر استراتژیک توسط دولت آمریکا در ماه آگوست است. طبق جزئیات جدول رسمی منتشرشده، برداشت و فروش نفت خام از ذخایر استراتژیک در ماه جاری میلادی (Aug-۲۶) تا به این لحظه به ۱۵.۱ میلیون بشکه رسیده است.

این در حالی است که روند آزادسازی ذخایر استراتژیک آمریکا از ماه‌های گذشته شدت گرفته بود؛ به‌طوری که در ماه ژوئن ۳۳ میلیون بشکه، در ماه جولای ۱۷.۴ میلیون بشکه و در ماه می بیش از ۳۹.۴ میلیون بشکه نفت خام در راستای کنترل قیمت‌ها و تأمین بازار از این ذخایر برداشت و عرضه شده است.

تحلیلگران بازار انرژی معتقدند افت پیوسته حجم ذخایر استراتژیک نفت ایالات متحده به سطح زیر ۲۹۰ میلیون بشکه، ریسک‌های تأمین انرژی در صورت بروز بحران‌های غیرمنتظره ژئوپلیتیک را برای این کشور به شدت افزایش داده است.

مطالعه بیشتر: ذخایر نفت خام آمریکا تنها برای چند روز دیگر باقی مانده است؟ منبع: تسنیم …



 چین: با تحریم‌های غیرقانونی آمریکا مخالفیم
۳۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

چین: با تحریم‌های غیرقانونی آمریکا مخالفیم

چین ضمن مخالفت با تحریم‌های یکجانبه واشنگتن علیه ایران که افراد و نهادهای این کشور را هم را هدف قرار می‌دهد، تأکید کرد که از حقوق و منافع شرکت‌های چینی حمایت خواهد کرد.

 ویدئویی از پسر علیرضا قربانی روی استیج | ببینید
۴۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ویدئویی از پسر علیرضا قربانی روی استیج | ببینید

ویدئویی از پشت صحنه استیج کنسرت جدید علیرضا قربانی در شبکه های اجتماعی پربازدید شد.

 آخرین قیمت سیمان؛ امروز سه‌شنبه 3 شهریور 1405
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین قیمت سیمان؛ امروز سه‌شنبه 3 شهریور 1405

بازار هنوز وارد فاز افزایش گسترده قیمت‌ها نشده، اما هزینه‌های سنگین تولید همچنان بر صنعت سیمان سایه انداخته است.

 قرارداد تأمین ۵۰ هزار کارتخوان سیار فن‌افزار با پرداخت
۳۷ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

قرارداد تأمین ۵۰ هزار کارتخوان سیار فن‌افزار با پرداخت

شرکت توسعه فن‌افزار توسن (فن‌افزار) از انعقاد قرارداد تأمین ۵۰ هزار دستگاه کارتخوان سیار و الحاقیه آن با شرکت به‌پرداخت ملت خبر داد.

 دلفی: باید تنگه هرمز را به جایگاه امن و صلح‌آمیز خود بازگردانیم
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

دلفی: باید تنگه هرمز را به جایگاه امن و صلح‌آمیز خود بازگردانیم

سفیر اسبق ایران در فرانسه گفت: اگرچه انسداد تنگه هرمز، بازار اقتصاد جهانی را در مقاطعی تحت تأثیر قرار می‌دهد، اما کشورها راه‌های دیگری را برای انجام تجارت‌های خود تعریف خواهند کرد. لذا ما باید تنگه هرمز را به جایگاه امن و صلح‌آمیز خود بازگردانیم و مانع از شکل‌گیری مسیرهای موازی شویم. تحقق این امر، منوط به مذاکره مستقیم با آمریکا در چهارچوب یادداشت تفاهم است.

 زاکانی برای راه‌اندازی اتاق فرماندهی مدیریت مصرف انرژی تهران پای کار آمد
۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

زاکانی برای راه‌اندازی اتاق فرماندهی مدیریت مصرف انرژی تهران پای کار آمد

اسماعیل سقاب، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: پزشکیان و زاکانی با تمام توان پای کار مدیریت مصرف انرژی تهران هستند.



سلامت را نمی‌توان از سیاست جدا کرد!
سایت سلامت نیوز

سلامت را نمی‌توان از سیاست جدا کرد!

سخنان اخیر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، در انجمن اسلامی جامعه پزشکی با انتقادهایی مواجه شده است؛ منتقدان می‌گویند وزیر باید به جای سیاست درباره دارو، پرستاران، بیمارستان‌ها و مشکلات نظام سلامت سخن بگوید. اما آیا می‌توان بحران‌های سلامت را از سیاست و تصمیم‌های کلان اقتصادی و اجتماعی جدا کرد؟
سایت عصرایران

قبل از عاشق شدن بیاموز چگونه در برف بدوی، بدون اینکه ردپایی از خود بر جای بگذاری (+صدا)

جراحی بزرگ دولت در شبکه بانکی؛ ناترازی درمان می‌شود یا جا به‌ جا؟!/ پایان دوران خلق پول برای پوشاندن زیان‌ها؟
سایت اقتصاد ۲۴

جراحی بزرگ دولت در شبکه بانکی؛ ناترازی درمان می‌شود یا جا به‌ جا؟!/ پایان دوران خلق پول برای پوشاندن زیان‌ها؟

پس از سال‌ها انباشت ناترازی و خلق پول بی‌ضابطه در شبکه بانکی، دولت سراغ جراحی بانک‌های مشکل‌دار رفته است؛ اقدامی که می‌تواند به مهار تورم کمک کند، اما به شرط آنکه هزینه زیان بانک‌های متخلف دوباره از جیب مردم پرداخت نشود.
تنگه هرمز و بازی پرهزینه نفت/ چرا ادامه بحران می‌تواند علیه اقتصاد ایران تمام شود؟
سایت اقتصاد ۲۴

تنگه هرمز و بازی پرهزینه نفت/ چرا ادامه بحران می‌تواند علیه اقتصاد ایران تمام شود؟

اختلاف میان روایت واشنگتن و داده‌های تردد کشتی‌ها، پرسش‌های مهمی درباره وضعیت واقعی تجارت نفت و آینده تنگه هرمز ایجاد کرده است. اما برای ایران، مسئله فقط میزان نفت عبوری از هرمز نیست، زیرا تداوم اختلال در این مسیر می‌تواند به یک فشار فرسایشی بر درآمد‌های ارزی، تجارت خارجی و معیشت مردم تبدیل شود.
بازار داغ مکمل بنزین و اکتان‌ بوستر؛ از ۳۰۰ هزار تا ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان/ هزینه اجباری رانندگان برای فرار از هزینه‌های بیشتر
سایت اقتصاد ۲۴

بازار داغ مکمل بنزین و اکتان‌ بوستر؛ از ۳۰۰ هزار تا ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان/ هزینه اجباری رانندگان برای فرار از هزینه‌های …

پایین بودن عدد اکتان بنزین معمولی نسبت به استاندارد موتور‌های حساس، خطر پدیده ضربه یا اصطلاحاً ناک، ذوب شدن پیستون و آسیب به سوپاپ‌ها را دوچندان کرده است. این موضوع صاحبان خودرو را ناچار می‌کند برای فرار از تعمیرات ده‌ها میلیون تومانی، در هر چند باک‌گیری دست‌ به‌ جیب شوند.
حقوق کارگران زیر ۱۰۰ دلار رسید؛ سقوط سنگین دستمزد واقعی کارگران در ۱۰ سال
سایت اقتصاد ۲۴

حقوق کارگران زیر ۱۰۰ دلار رسید؛ سقوط سنگین دستمزد واقعی کارگران در ۱۰ سال

در یک بازه زمانی ده ساله، پایه مزد کارگران مشمول قانون کار یا همان «دستمزد واقعی طبقه‌ی کارگر» از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار تنزل یافته است؛ یعنی دستمزد واقعی کارگران ده سال پیش ۲.۷ برابر امروز بوده است.