قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

هواشناسی قم امروز سه‌شنبه ۲۷ مرداد

هواشناسی قم امروز سه‌شنبه ۲۷ مرداد، آسمانی صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد شدید و گردوخاک پیش‌بینی کرده است.
 هواشناسی قم امروز سه‌شنبه ۲۷ مرداد

صفحه اقتصاد -

بر اساس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی قم، آسمان استان امروز صاف تا کمی ابری است و در برخی ساعات افزایش ابر، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید و خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

بررسی پیش‌بینی‌های بین‌المللی نیز ماندگاری هوای گرم در قم را تأیید می‌کند و دمای هوا در روز‌های پیش رو همچنان در محدوده بالای ۴۰ درجه قرار خواهد داشت.

با توجه به گرمای هوا و احتمال افزایش گردوخاک، توصیه می‌شود شهروندان به‌ویژه گروه‌های حساس در ساعات گرم روز از تردد و فعالیت طولانی‌مدت در فضای باز خودداری کنند. مطالعه بیشتر: پیش بینی وضعیت آب و هوا قم فردا سه شنبه ۲۷ مرداد منبع: خبرگزاری صدا و سیما اخبار مرتبط circle پیش بینی وضعیت آب و هوا قم فردا جمعه ۲۳ مرداد circle پیش بینی وضعیت آب و هوا قم فردا چهارشنبه ۲۱ مرداد circle هشدار هواشناسی قم؛ تندباد ۷۵ کیلومتری و گردوخاک در راه است circle پیش بینی وضعیت آب و هوا قم فردا یکشنبه ۱۸ مرداد پیشنهاد سردبیر circle وقتی سوال خبرنگار هم گزینشی می‌شود! circle بیانیه مهم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران منتشر شد circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۷ مرداد / جهش جدید در راه است؟ circle ۳ سناریوی بنزینی دولت / از توقف نازل‌ها تا سهمیه ۳۰ لیتری



۱۳ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

پیش بینی وضعیت آب و هوا قم فردا یکشنبه ۱ شهریور

صفحه اقتصاد -

کارشناس هواشناسی قم از تداوم کاهش دما در روز شنبه خبر داد و گفت: وزش باد نسبتاً شدید تا شدید با سرعت ۴۵ تا ۶۵ کیلومتر بر ساعت و احتمال وقوع گردوخاک در برخی مناطق استان پیش‌بینی می‌شود.

محمدجواد ترابیان کارشناس هواشناسی قم با اشاره به آخرین وضعیت جوی استان اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان می‌دهد آسمان قم طی روز شنبه صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات افزایش ابر نیز پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: همزمان با افزایش سرعت وزش باد، در برخی نقاط استان احتمال شکل‌گیری گردوخاک وجود دارد و این شرایط به‌ویژه در مناطق مستعد می‌تواند بر دید افقی و کیفیت هوا اثرگذار باشد.

ترابیان ادامه داد: وزش باد در روز شنبه از سمت شرق خواهد بود و سرعت آن در برخی ساعات به حدود ۴۵ تا ۶۵ کیلومتر بر ساعت می‌رسد که می‌تواند شرایط جوی استان را تحت تأثیر قرار دهد.

وی با اشاره به وضعیت دمایی شهر قم بیان کرد: برای امروز شنبه کمینه دمای هوا ۲۴ درجه و بیشینه دما ۳۹ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی شده است و روند کاهش دما که در این روز ادامه دارد، موجب تعدیل نسبی گرمای هوا خواهد شد. وزش باد شدت می‌گیرد و گردوخاک شکل می‌گیرد

کارشناس هواشناسی قم گفت: با توجه به شرایط جوی روز شنبه، در برخی ساعات وزش باد نسبتاً شدید تا شدید رخ خواهد داد و در نقاط مستعد احتمال بروز گردوخاک وجود دارد.

وی افزود: افزایش سرعت باد در ساعات مختلف روز می‌تواند موجب جابه‌جایی ذرات گردوغبار شود و در نتیجه در برخی مناطق کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نیست.

ترابیان با اشاره به پیش‌بینی وضعیت جوی روز یکشنبه اظهار کرد: آسمان استان در این روز صاف خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد و غبار محلی پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: جهت باد در روز یکشنبه همچنان شرقی خواهد بود و سرعت آن حدود ۲۵ تا ۴۵ کیلومتر بر ساعت پیش‌بینی شده است که نسبت به روز شنبه از شدت کمتری برخوردار خواهد بود.

کارشناس هواشناسی قم درباره شرایط دمایی روز یکشنبه نیز گفت: کمینه دمای شهر قم در این روز ۲۵ درجه و بیشینه دما ۴۰ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی شده است.

وی افزود: بر این اساس، پس از کاهش دما در روز شنبه، روز یکشنبه شاهد افزایش جزئی دمای هوا خواهیم بود و بیشینه دمای شهر قم به حدود ۴۰ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید.

ترابیان بیان کرد: روند کلی شرایط جوی استان طی روزهای آینده نشان می‌دهد آسمان در بیشتر ساعات صاف خواهد بود و در برخی ساعات نیز وزش باد و غبار محلی رخ خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی، تغییرات دمایی در روزهای شنبه و یکشنبه عمدتاً تحت تأثیر شرایط جوی قرار خواهد داشت و از روز دوشنبه افزایش نسبی دما انتظار می‌رود.

کارشناس هواشناسی قم در ادامه با اشاره به دمای ثبت‌شده در نقاط مختلف استان گفت: در شبانه‌روز گذشته، دستجرد با دمای ۲۰.۹ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین صبحگاه استان را تجربه کرد.

وی افزود: بیشترین دمای ثبت‌شده در این بازه زمانی نیز مربوط به جمکران بود که دمای ۴۵.۷ درجه سانتی‌گراد در آن به ثبت رسید.

ترابیان همچنین با اشاره به وضعیت دمایی شهر قم اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های انجام‌شده، بیشینه دمای شهر قم در روزهای پیش‌رو در محدوده ۳۹ تا ۴۰ درجه سانتی‌گراد قرار خواهد داشت.

وی گفت: برای روزهای آینده همچنان توجه به تغییرات سرعت باد و احتمال شکل‌گیری گردوخاک در مناطق مستعد اهمیت دارد و شرایط جوی استان مطابق آخرین نقشه‌های پیش‌یابی به‌روزرسانی خواهد شد. مطالعه بیشتر: پیش بینی وضعیت آب و هوا قم فردا جمعه ۳۰ مرداد منبع: مهر اخبار مرتبط circle هواشناسی قم امروز سه‌شنبه ۲۷ مرداد circle پیش بینی وضعیت آب و هوا قم فردا سه شنبه ۲۷ مرداد circle پیش بینی وضعیت آب و هوا قم فردا جمعه ۲۳ مرداد circle پیش بینی وضعیت آب و هوا قم فردا چهارشنبه ۲۱ مرداد پیشنهاد سردبیر circle تغییر محاسبات دشمنان در برابر توان دفاعی ملت ایران circle تحلیل بازار ارز امروز ۳۰ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه ۳۱ مرداد circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۳۱ مرداد / گرانی بیشتر طلا در راه است؟ circle پیش بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد / بورس طوفانی صعود می کند؟


۸ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

وضعیت آب و هوا، امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ رگبار باران در ۶ استان نوار شمالی و ۴ استان در جنوب‌ و جنوب شرق کشور

کد خبر: 787484 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ ۰۹:۳۵:۱۹ اعتمادآنلاین |

بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز (شنبه) در خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، مازندران، شمال استان‌های تهران و البرز، ارتفاعات سمنان و یکشنبه در ارتفاعات البرز مرکزی در برخی ساعات رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گردوخاک پیش بینی می شود.

به گزارش ایرنا؛ این وضعیت طی سه روز آینده در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در برخی نقاط هرمزگان، جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی نیز پیش بینی می‌شود.

تا اواخر هفته در اغلب مناطق کشور آسمانی صاف خواهیم داشت.

در پنج روز آینده در شمال شرق و شرق کشور در برخی ساعات وزش باد شدید، گاهی گردو خاک و کاهش کیفیت رخ خواهد داد.

امروز دریای خزر و دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری از بعدازظهر وزش باد، گاهی وزش باد شدید با احتمال رگبار و رعدوبرق است. حداکثر دمای امروز پایتخت به ۳۵ و حداقل دمای آن به ۲۲ درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد رسید. اخبار مرتبط وضعیت آب و هوا، امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ بارش پراکنده باران در ارتفاعات گیلان و مازندران/… افزایش آلودگی هوا؛ تهران در صدر آلوده‌ترین شهرهای دنیا


۲۳ دقیقه قبل / سایت مشرق

رگبار باران در ۶ استان نوار شمالی در آخرین روز مرداد

به گزارش مشرق ، بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز (شنبه) در خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، مازندران، شمال استان‌های تهران و البرز، ارتفاعات سمنان و یکشنبه در ارتفاعات البرز مرکزی در برخی ساعات رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گردوخاک پیش بینی می شود.

این وضعیت طی سه روز آینده در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در برخی نقاط هرمزگان، جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی نیز پیش بینی می‌شود.

تا اواخر هفته در اغلب مناطق کشور آسمانی صاف خواهیم داشت.

در پنج روز آینده در شمال شرق و شرق کشور در برخی ساعات وزش باد شدید، گاهی گردو خاک و کاهش کیفیت رخ خواهد داد.

امروز دریای خزر و دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری از بعدازظهر وزش باد، گاهی وزش باد شدید با احتمال رگبار و رعدوبرق است. حداکثر دمای امروز پایتخت به ۳۵ و حداقل دمای آن به ۲۲ درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد رسید.




 آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
۱۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور

سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرد در بیشتر مناطق کشور تا پایان هفته آسمان صاف و آفتابی خواهد بود. سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرد در بیشتر مناطق کشور تا پایان هفته آ...

 بنزین گران تر می شود، اما با چه کیفیتی؟/ ورود متانول به بنزین و یک سؤال بزرگ برای میلیون ها راننده / شرکت نفت ستاره خلیج فارس شفاف سازی کند!
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

بنزین گران تر می شود، اما با چه کیفیتی؟/ ورود متانول به بنزین و یک سؤال بزرگ برای میلیون ها راننده / شرکت نفت ستاره خلیج فارس شفاف سازی کند!

رکنا اقتصادی: در شرایطی که دولت و وزارت نفت با کمبود تولید بنزین، دشواری واردات و سناریوهای تغییر نرخ و سهمیه سوخت روبه رو هستند، خبر استفاده از متانول در بنزین پالایشگاه ستاره خلیج فارس، یک نگرانی تازه را به پرونده پرچالش بنزین اضافه کرده است؛ نگرانی از اینکه در آینده نزدیک، شهروندان نه تنها باید برای بنزین بیشتر بپردازند، بلکه همچنان ندانند دقیقاً چه سوختی، با چه ترکیبی و با چه تبعاتی برای خودروهایشان دریافت می کنند.

 تصادف مرگبار در جاده لوشان/ 4 سرنشین MVM در آتش سوختند
۴۵ دقیقه قبل / سایت رکنا

تصادف مرگبار در جاده لوشان/ 4 سرنشین MVM در آتش سوختند

حوادث رکنا: جانشین پلیس راه راهور فراجا از وقوع تصادف مرگبار 3 دستگاه خودرو در محور رستم‌آباد به امامزاده هاشم خبر داد و گفت: در این حادثه 4 نفر جان باختند و 3 نفر مصدوم شدند.

 گزارش روزنامه اعتماد از زندگی مردم اصفهان زیر بمباران در جنگ ۴۰ روزه / ماجرای شهادت ۴ کودک در خانه پدربزرگ و مادربزرگ چه بود؟
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گزارش روزنامه اعتماد از زندگی مردم اصفهان زیر بمباران در جنگ ۴۰ روزه / ماجرای شهادت ۴ کودک در خانه پدربزرگ و مادربزرگ چه بود؟

اصفهان برای بسیاری از ساکنانش، جنگ را نه از پشت صفحه تلویزیون، که از لرزش پنجره‌ها، صدای انفجار و شب‌هایی تجربه کرد که خواب در آنها معنای همیشگی خود را از دست داده بود. با گسترش حمله‌ها به نقاط مختلف شهر، فاصله میان محل زندگی مردم و میدان جنگ کمتر شد.

 آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟
۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟

یادداشت صوتی امروز رادیو روزنامه همشهری شنبه سی و یکم مردادماه ۱۴۰۵ را بشنوید.

 قیمت دینار عراق امروز شنبه 31 مرداد 1405
۱۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

قیمت دینار عراق امروز شنبه 31 مرداد 1405

رکنا اقتصادی: قیمت صد دینار عراق امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵، در بازار ۱۲,۳۲۰ تومان است که نسبت به دیروز ۰ تومان (۰.۰۰ درصد) بدون تغییر بوده است. هر صد دینار عراق، دیروز با قیمت ۱۲,۳۲۰ تومان معامله می‌شد.