قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

بازار خودرو دیگر محل سودهای نجومی نیست

بازار خودرو در حالی روزهای کم‌رمقی را پشت سر می‌گذارد که حتی طرح‌های فروش خودروسازان نیز دیگر مانند گذشته برای مشتریان جذابیت ندارد. برای نمونه، یکی از خودروسازان که به‌تازگی شرایط فروش خود را اعلام کرده، با کاهش ۵۰ درصدی تعداد متقاضیان مواجه شده است.
 بازار خودرو دیگر محل سودهای نجومی نیست

یاسمن صادق شیرازی، گروه خودرو: اتفاقی که می‌تواند نشانه‌ای روشن از تغییر رفتار خریداران در بازاری باشد که زمانی یکی از جذاب‌ترین مقاصد سرمایه‌گذاری محسوب می‌شد. کاهش قدرت خرید و کم‌شدن فاصله قیمت کارخانه و بازار، بخشی از دلایلی است که فعالان بازار برای این افت تقاضا مطرح می‌کنند.

در این میان، بدقولی برخی شرکت‌ها در تحویل خودروهای ثبت‌نامی و خواب طولانی‌مدت سرمایه مشتریان نیز اعتماد به طرح‌های فروش را تحت تأثیر قرار داده است. سعید مؤتمنی، رئیس سابق اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تهران، معتقد است «دوران سودهای ۷۰ تا ۱۰۰ درصدی و حتی بیشتر در بازار خودرو به پایان رسیده و این بازار، اگرچه ممکن است در بلندمدت پوششی در برابر تورم باشد، دیگر محل کسب سودهای نجومی نیست.» با سعید مؤتمنی درباره دلایل ریزش تقاضا برای ثبت‌نام در طرح‌های فروش خودرو و چشم‌انداز بازار خودرو گفت‌وگو کردیم.

 

در مرحله جدید عرضه خودرو، شاهد کاهش قابل‌توجه تقاضا هستیم. حتی در برخی طرح‌ها میزان استقبال تا حدود ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است. چرا خودرو دیگر مانند گذشته برای مردم جذاب نیست؟

این اتفاق دلایل مختلفی دارد. یکی از مسائل مهم، کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار است. افزایش قیمت شرکت‌ها را نیز داشته‌ایم. برای مثال، خودرویی مانند دنا که امروز حدود ۲ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان در کارخانه فاکتور می‌شود، در بازار حدود ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان معامله می‌شود. بنابراین در شرایط فعلی، اینکه فردی بخواهد پول خود را برای مدت طولانی در چنین خریدی سرمایه‌گذاری کند، چندان مقرون‌به‌صرفه نیست.

مسأله دیگر، تورم و کاهش درآمد خانوارهاست. درآمد بخش زیادی از خانوارها کاهش پیدا کرده و افرادی هم که سرمایه‌ای برای سرمایه‌گذاری دارند، با بلاتکلیفی مواجه هستند و نمی‌دانند در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد. به همین دلیل، فعلاً از فعالیت‌های اقتصادی عقب‌نشینی کردند. فرد با خود محاسبه می‌کند اگر قرار باشد سرمایه‌اش را جایی قرار دهد، شاید در کوتاه‌مدت ارز و طلا گزینه بهتری باشد تا اینکه پول خود را در اختیار شرکت قرار دهد.

از طرف دیگر، شرکت‌ها در بسیاری از موارد به تعهدات خود عمل نمی‌کنند. وضعیت بسیاری از شرکت‌ها را ببینید. مقابل نمایندگی‌های آنها هر روز متقاضیانی جمع می‌شوند که می‌گویند پنج ماه، ۱۰ ماه یا حتی یک سال است پول پرداخت کرده‌اند، اما خودرو تحویل نگرفتند. مسأله بعدی این است که دلار و سکه نقدشوندگی بالایی دارند، اما نقدشوندگی خودرو در بازار فعلی بسیار پایین است. ممکن است خودرویی داشته باشید و بخواهید آن را بفروشید، اما ماه‌ها منتظر بمانید تا مشتری پیدا شود. اگر هم بخواهید سریع بفروشید، ممکن است مجبور شوید زیر قیمت بازار معامله کنید.

 

با این شرایط، امروز بازار خودرو را در چه وضعیتی می‌بینید؟

درحال حاضر بازار خودرو واقعاً بلاتکلیف است. مشتری مراجعه نمی‌کند و شرایط برای خریدار و فروشنده مانند گذشته نیست. فروشنده‌هایی که خودرو در اختیار دارند، معمولاً با توجه به نرخ ارز برای محصولات خود قیمت تعیین می‌کنند، اما مشتری به آن شکل برای خرید مراجعه نمی‌کند. بازار در انتظار تحولات آینده است؛ اینکه توافقی صورت می‌گیرد، صلح می‌شود یا چه اتفاقی در آینده رخ خواهد داد. در بازار ما هر خبر مثبت یا منفی می‌تواند به‌صورت آنی روی قیمت بسیاری از کالاها تأثیر بگذارد. به همین دلیل، رکود بازار خودرو تشدید شده است.

 

در چنین بازاری، خرید خودرو برای مصرف‌کننده تصمیم منطقی است یا بهتر است فعلاً دست نگه دارد؟

خودرو در هر صورت کالای مصرفی است و کسی که به آن نیاز داشته باشد، خودرو خریداری می‌کند. مسأله اینجاست که قیمت‌ها آن‌قدر افزایش یافته که تعداد زیادی از مردم قدرت خرید این خودروها را ندارند. درحال حاضر حتی ارزان‌ترین خودروها، مانند کوییک، در بازار حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان قیمت دارند. در گذشته اگر ۱۰ درصد از مراجعه‌کنندگان برای خرید خودرو اقدام می‌کردند، اکنون شاید تنها دو یا سه درصد مراجعه‌کنندگان خریدار باشند. این مسأله نشان می‌دهد قدرت خرید مردم به‌شدت کاهش پیدا کرده است.

 

 آیا همچنان می‌توان روی خودرو به‌عنوان یک سرمایه‌گذاری حساب کرد؟

سرمایه‌گذاری را باید در شرایط تورمی بررسی کرد. در جامعه‌ای که تورم وجود دارد، در بلندمدت کسی که سرمایه دارد، اگر پول خود را به کالا تبدیل کند، معمولاً از تورم عقب نمی‌ماند. حالا این کالا خودرو باشد یا هر کالای دیگری. ممکن است خودرویی که امروز از نظر شما ارزش خرید نداشته باشد، در آینده ارزش پیدا کند. بنابراین در بلندمدت، کسی که در بخش خودرو سرمایه‌گذاری می‌کند لزوماً ضرر نمی‌کند، اما سودآوری آن مانند گذشته نیست. قبلاً سود خودرو بسیار بیشتر بود اما امروز که قیمت‌گذاری شرکت‌های خودروسازی متناسب با تورم انجام می‌شود فاصله قیمت کارخانه و بازار کاهش پیدا کرده است و در عمل خبری از سود‌های 100 تا 300 درصدی در بازار خودرو نیست. بنابراین، شرایط بازار به شکلی نیست که مانند گذشته بتوان از این فاصله قیمتی سود گرفت.

وضعیت خودروهای وارداتی چطور است؟ آیا در این بخش نیز جذابیت سرمایه‌گذاری کاهش پیدا کرده است؟

در خودروهای وارداتی باید مدل خودرو را در نظر گرفت. خودروهایی که به‌صورت روزمره فاکتور می‌شوند، اکنون فاصله قیمتی زیادی ندارند و خرید آنها هم صرفه اقتصادی ندارد. مسأله بعدی تحویل طولانی خودروهاست که باعث می‌شود مردم دیگر کمتر سمت ثبت‌نام خودروها بروند. بنابراین شرکت‌ها واقعاً نمی‌توانند به تعهدات خود به‌موقع عمل کنند.

 

در ماه‌های اخیر نرخ دلار افزایش یافته، اما خودرو به همان اندازه رشد قیمت نداشته است. چرا بازار خودرو دیگر مانند گذشته به ارز واکنش نشان نمی‌دهد؟

دلیل اصلی، رکود سنگین بازار است. دیگر خریدار وجود ندارد. اکثریت مردم نمی‌توانند با نوسانات دلار حرکت کنند. بخش زیادی از مردم حقوق ثابت دارند و هم‌زمان هزینه‌های روزمره زندگی آنها نیز افزایش یافته است. این افراد دیگر در فکر خرید خودرو نیستند و بیشتر درگیر تأمین هزینه‌های روزمره و خرید کالاهای ضروری هستند.

 

 اگر در آینده به یک تفاهم جدید یا صلح برسیم و نرخ دلار آزاد کاهش پیدا کند، بازار خودرو چه واکنشی نشان خواهد داد؟

اگر کاهش قیمت دلار داشته باشیم، قطعاً بر بازار خودرو تأثیر می‌گذارد و این تأثیر می‌تواند آنی باشد. وقتی یک خبر مثبت منتشر می‌شود، مثلاً اینکه مذاکرات در حال انجام است یا تحریم‌ها کاهش پیدا می‌کند، بازار نسبت به روز قبل واکنش نشان می‌دهد.

همین خریدار دو یا سه درصدی که اکنون مراجعه نمی‌کند، منتظر است ثبات قیمتی ایجاد شود. اگر چنین ثباتی شکل بگیرد، دوباره مراجعه خواهد کرد. بنابراین اثر اخبار مثبت یا منفی بر بازار خودرو می‌تواند آنی باشد.

انتهای پیام/



۳ ساعت قبل / سایت خبرفوری

مردی که با اختراع یک آدمک، جان میلیون‌ها انسان‌ را نجات داد

، در این گزارش قصد داریم با ساموئل دبلیو آلدرسون، مخترع یکی از مهم‌ترین اختراعات در تاریخ صنعت خودروسازی یعنی آدمک آزمایش تصادف آشنا شویم. وسیله‌ای که  تا نیمه دوم قرن بیستم به ‌طور گسترده برای آزمایش استحکام کمربندهای ایمنی و ارزیابی سایر الزامات و تجهیزات ایمنی خودرو مورد استفاده قرار می‌گرفت.  

آلدرسون در روز ۲۱ اکتبر سال ۱۹۱۴ در کلیولند، ایالت اوهایو، متولد شد و در کالیفرنیا بزرگ شد. پدرش، که مهاجری متولد رومانی بود، صاحب یک کارگاه ساخت قطعات فلزی سفارشی و تابلوهای تبلیغاتی بود. آلدرسون در ۱۵سالگی دبیرستان را به پایان رساند و در مقاطع مختلف در چند کالج تحصیل کرد که از جمله آنها می‌توان به  کالج موسسه فناوری کالیفرنیا (Caltech) و دانشگاه کالیفرنیا در برکلی اشاره کرد.

تحصیلات او به دلیل دوره‌هایی که در کسب‌وکار خانوادگی ساخت قطعات فلزی کار می‌کرد، چند بار متوقف شد. آلدرسون در دانشگاه کالیفرنیا، برکلی، زیر نظر جی. رابرت اوپنهایمر و ارنست او. لارنس در رشته فیزیک برای دریافت مدرک دکتری تحصیل کرد، اما هرگز پایان‌نامه خود را تکمیل نکرد.

در عوض، او در جریان جنگ جهانی دوم موتورهای الکتریکی کوچکی برای سامانه‌های هدایت موشک توسعه داد و پس از آن به شرکت IBM  پیوست. تحقیقات او در IBM شامل طراحی یک دست مصنوعی مجهز به موتور نیز می‌شد.

آلدرسون بر اساس این تجربه، در سال ۱۹۵۲ شرکت خود را تاسیس کرد و قراردادی برای طراحی یک آدمک آزمایشی دریافت کرد که قرار بود برای آزمایش ایمنی صندلی‌های پرتاب ‌شونده هواپیما مورد استفاده قرار گیرد. صنعت خودروسازی نیز به چنین آدمکی علاقه‌مند بود، زیرا تعداد تلفات ناشی از تصادفات رانندگی همچنان در حال افزایش بود.

پس از تصویب قانون ملی ایمنی ترافیک و وسایل نقلیه موتوری، نیاز به ساخت یک آدمک آزمایشی که بتواند رفتار بدن انسان را به ‌طور دقیق شبیه‌سازی کند، به‌ شدت افزایش یافت. آغاز علم بیومکانیک

رشته بیومکانیک در آن زمان هنوز بسیار جدید بود و اطلاعات قابل‌اعتمادی درباره تاثیر نیروهای ناگهانی و شدید بر بدن انسان وجود نداشت. همچنین ابزار مناسبی برای اندازه‌گیری چنین ضربه‌هایی در دسترس نبود.

پژوهشگران دانشگاه وین استیت در دیترویت آزمایش‌هایی را با استفاده از اجساد دانشکده پزشکی این دانشگاه آغاز کردند که معمولا متعلق به مردان سفیدپوست سالمند بود. آنها شتاب‌سنج‌هایی را روی اجساد قرار می‌دادند و آنها را داخل خودرو می‌بستند تا تاثیر برخوردهای شدید، از جمله تصادفات از روبه‌رو و واژگونی خودرو بر بدن را بررسی کنند.

در اواخر دهه ۱۹۴۰، تعدادی از افراد شجاع نیز داوطلب شدند تا به‌عنوان آدمک آزمایش تصادف زنده عمل کنند. آنها خود را به سورتمه‌های موشکی می‌بستند تا اثر کاهش سرعت شدید بر بدن را آزمایش کنند، اجازه می‌دادند اجسام سنگین به قفسه سینه‌شان برخورد کند و حتی با شیشه‌های خردشده مورد آزمایش قرار می‌گرفتند.

از جمله این افراد سرهنگ جان استپ بود که گردهمایی سالانه آزمایش‌کنندگان تصادفات خودرو به نام او نام‌گذاری شده است. لارنس پاتریک، استاد دانشگاه وین استیت نیز در این آزمایش‌ها شرکت داشت. پاتریک معتقد بود این آزمایش‌ها، اگرچه دردناک بودند، برای توسعه نخستین مدل‌های ریاضی مورد استفاده در این حوزه ضروری بودند. استفاده از حیوانات در آزمایش تصادف

بعدها از حیوانات زنده نیز برای جمع‌آوری اطلاعات درباره میزان زنده ماندن در تصادفات استفاده شد. خوک‌ها برای این کار گزینه مناسبی بودند، زیرا ساختار داخلی بدن آنها شباهت زیادی به بدن انسان داشت و می‌توانستند در حالت نشسته داخل خودرو قرار بگیرند.

این آزمایش‌ها، اگرچه بحث‌برانگیز بودند، مدل‌های آناتومیکی لازم برای طراحی نخستین آدمک‌های آزمایش تصادف را فراهم کردند و همچنین به تغییراتی در طراحی خودروها منجر شدند که جان هزاران نفر را نجات داده است.

آلبرت کینگ در مقاله‌ای که در سال ۱۹۹۵ در مقاله‌ای تخمین زد که چنین تحقیقاتی هر سال جان حدود ۸۵۰۰ نفر را نجات می‌دهد. در واقع، به ازای هر جسدی که در این تحقیقات مورد استفاده قرار گرفت، تقریبا ۳۰۰ نفر از تصادف‌هایی که در غیر این صورت مرگبار بودند، جان سالم به در بردند.

با این حال، مدل‌های اولیه مشکلاتی داشتند؛ بخشی از این مشکلات به این دلیل بود که هیچ دو جسدی کاملا شبیه یکدیگر نبودند و همین موضوع جمع‌آوری داده‌های قابل‌اعتماد و قابل‌مقایسه را دشوار می‌کرد.

یک آدمک آزمایشی که بتوان آن را به تعداد زیاد تولید کرد و بارها مورد آزمایش و آزمایش مجدد قرار داد، می‌توانست این نقص اساسی را برطرف کند.

این همان وظیفه‌ای بود که آلدرسون هنگام تاسیس شرکت خود بر عهده گرفت.

آلبرت کینگ در مقاله‌ای که در سال ۱۹۹۵ در مقاله‌ای تخمین زد که چنین تحقیقاتی هر سال جان حدود ۸۵۰۰ نفر را نجات می‌دهد

 

تولد «سیِرا سام»

نخستین آدمک از این نوع «سیِرا سام» (Sierra Sam)  نام داشت و در سال ۱۹۴۹ برای آزمایش صندلی‌های پرتاب‌شونده هواپیما، کلاه‌های خلبانی و کمربندهای ایمنی خلبانان معرفی شد.

در سال ۱۹۶۸، آلدرسون مدل وی‌آی‌پی را تولید کرد که برای آزمایش‌های خودرویی طراحی شده بود. این آدمک دارای قفسه سینه فولادی، مفاصل متحرک و گردنی انعطاف‌پذیر بود و در قسمت‌های مختلف آن حفره‌هایی برای نصب تجهیزات اندازه‌گیری در نظر گرفته شده بود.

وی‌آی‌پی به‌گونه‌ای طراحی شده بود که ویژگی‌های مربوط به شتاب و توزیع وزن یک مرد متوسط را شبیه‌سازی کند.

فعالیت‌های او در نهایت به توسعه خانواده هیبرید (Hybrid) از آدمک‌های آزمایش تصادف منجر شد؛ آدمک‌هایی که در اوایل قرن بیست‌ویکم به استاندارد صنعت برای آزمایش‌های ایمنی تبدیل شدند.

تولد خانواده  هیبرید

در دهه ۱۹۷۰، دانشمندان شرکت جنرال موتورز نیز وارد این حوزه شدند و هیبرید یک را معرفی کردند. این مدل ترکیبی از ویژگی‌های طراحی اولیه آلدرسون و طراحی شرکت مهندسی رقیب به نام Sierra Engineering بود.

پس از آن، مدل‌های هیبرید دو و سه معرفی شدند که انعطاف‌پذیری بهتر گردن و قابلیت چرخش سر بیشتری داشتند تا حرکات بدن انسان را با دقت بیشتری شبیه‌سازی کنند.

هیبرید چهار از زمان معرفی در سال ۱۹۷۷ به استاندارد صنعت تبدیل شده است. این استاندارد بعدها از یک آدمک شبیه‌ساز مرد متوسط فراتر رفت و به یک «خانواده» کامل از آدمک‌ها گسترش یافت.

این آدمک‌ها چندین حسگر را در نقاط کلیدی «بدن» خود در اختیار دارند تا مواردی مانند گشتاور وارد شده به گردن در اثر تصادف یا میزان فشرده شدن قفسه سینه توسط کمربند ایمنی را اندازه‌گیری کنند. آدمک‌هایی برای انواع مختلف تصادف

خانواده هیبرید به‌طور ویژه برای تصادفات از روبه‌رو طراحی شده بود؛ بنابراین مدل‌های دیگری از آدمک‌های آزمایش تصادف نیز برای اندازه‌گیری اثر انواع دیگر تصادفات توسعه یافتند.

از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

آدمک اس‌آی‌دی برای اندازه‌گیری اثر برخوردهای جانبی بر دنده‌ها، ستون فقرات و اندام‌های داخلی.

آدمک بایورید برای بررسی اثر تصادف‌های از عقب، به‌ویژه آسیب‌های ناشی از حرکت ناگهانی گردن.

آدمک CRABI برای بررسی میزان اثربخشی کمربندهای ایمنی و کیسه‌های هوا در محافظت از کودکان.

یکی از پیشرفته‌ترین آدمک‌های آزمایش تصادف تا به امروز WorldSID است که می‌تواند در یک آزمایش تصادف، ۲۵۸ اندازه‌گیری مجزا را ثبت کند.

با این حال، تولیدکنندگان همچنان در حال بهبود این فناوری هستند. برای مثال، RibEye نمونه اولیه‌ای از شرکت Denton ATD است که روی هر یک از ۱۲ دنده آدمک، چراغ‌های ال‌ای‌دی قرار دارد. این چراغ‌ها توسط حسگرهای زاویه نور ردیابی می‌شوند و به این ترتیب امکان اندازه‌گیری حرکت دنده‌ها در هر سه بُعد فراهم می‌شود. فعالیت‌های آلدرسون خارج از صنعت خودرو

آلدرسون بعدها پیکره‌های انسان‌نمایی به نام شبیه‌سازهای پزشکی را ساخت که برای اندازه‌گیری میزان قرارگیری در معرض تابش پرتوها طراحی شده بودند.

او همچنین زخم‌های مصنوعی ساخت که سربازان در جریان تمرین‌های آموزشی آنها را می‌پوشیدند. این زخم‌ها حتی می‌توانستند خون مصنوعی ترشح کنند تا شرایط آموزش به وضعیت واقعی نزدیک‌تر شود.

او همچنین  بعدها آدمک‌هایی ساخت که برای آزمایش بخش مخروطی فضاپیمای آپولو هنگام فرود در آب مورد استفاده قرار گرفتند.

با این حال، مهم‌ترین میراث آلدرسون همچنان سهم او در  ایمنی خودروها و اختراع آدمک آزمایش تصادف است؛ اختراعی که جان انسان‌های بسیاری را نجات داده و به یکی از نمادهای شناخته‌ شده فرهنگ عامه تبدیل شده است.

ساموئل آلدرسون در روز ۱۱ فوریه سال ۲۰۰۵ در خانه خود در لس‌آنجلس، در آرامش و در سن ۹۰ سالگی درگذشت.


۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

تصادف مرگبار کامیون با ۲ خودروی سواری در جاده امامزاده هاشم؛ ۴ نفر جان باختند

کد خبر: 787440 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ ۰۰:۰۹:۳۶ اعتمادآنلاین |

علیرضا پورسان از وقوع تصادف مرگبار در جاده قدیم امامزاده هاشم خبر داد و اظهار کرد: این حادثه ساعت ۱۹:۱۳ امروز در محدوده روستای اسکولک به مرکز دیسپچ اورژانس ۱۱۵ گیلان گزارش شد.

به گزارش مهر، وی افزود: در این حادثه یک دستگاه کامیون با ۲ دستگاه خودروی سبک برخورد کرد که بلافاصله پس از اعلام حادثه، نزدیک‌ترین تیم‌های عملیاتی اورژانس ۱۱۵ به محل اعزام شدند.

سخنگوی مرکز اورژانس گیلان با اشاره به انجام اقدامات لازم برای ارزیابی و ارائه خدمات درمانی به حادثه‌دیدگان در محل، تصریح کرد: بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی، این حادثه تاکنون ۴ فوتی و ۴ مصدوم برجا گذاشته است.

پورسان ادامه داد: یکی از مصدومان این حادثه دچار آسیب نخاعی شده و اقدامات درمانی و امدادی برای مصدومان انجام شده است. اخبار مرتبط ۱۱ مصدوم در تصادف اتوبوس گرگان–مشهد در محور بجنورد–آشخانه ببینید| برخورد دو قطار به یکدیگر در نزدیکی بدفورد انگلیس


۶ ساعت قبل / سایت جماران

طرح فروش فوری محصولات مدیران از فردا (31 مرداد 1405) + شرایط و قیمت فونیکس F7 Pro e+

به گزارش جماران، شرایط فروش فوری فونیکس F7 Pro e+ مدل ۱۴۰۵ اعلام شد.

این خودرو با قیمت قطعی ۵ میلیارد و ۵۶۷ میلیون تومان و موعد تحویل ۳۰ روزه عرضه می‌شود.

 

  فونیکس +F7 Pro e مدیران خودرو مدل ۱۴۰۵ به‌صورت فروش فوری عرضه می‌شود.

  قیمت قطعی خودرو ۵ میلیارد و ۵۶۷ میلیون تومان است.

 موعد تحویل خودرو ۳۰ روز اعلام شده است.

 ثبت‌نام روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ از ساعت ۱۰ تا ۱۱ انجام می‌شود.

 این طرح فروش خودرو به‌صورت نقدی و تک‌مرحله‌ای است.

 برای فروش عادی و طرح جایگزینی ظرفیت جداگانه در نظر گرفته شده است.

 

 

براساس بخشنامه فروش فونیکس، متقاضیان می‌توانند برای خرید F7 Pro e+ در بازه زمانی تعیین‌شده اقدام کنند. این طرح به‌صورت فروش قطعی اجرا می‌شود و پرداخت مبلغ خودرو باید به شکل نقدی و در یک مرحله انجام شود.




 راز روبرو نشدن اسرائیل با ایران چیست؟ | پشت پرده نقشه شوم برای این کشورها
۵۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راز روبرو نشدن اسرائیل با ایران چیست؟ | پشت پرده نقشه شوم برای این کشورها

جان مرشایمر، تئوریسین روابط بین‌الملل، پرده از وحشت فلج‌کننده صهیونیست‌ها پس از تقابل اخیر برداشت. به گفته او، ضربات ویرانگر موشک‌های ایران در «جنگ ۴۰ روزه» چنان تل‌آویو را در هم کوبیده که آن‌ها به هر قیمتی از رویارویی جدید فرار می‌کنند. اما اسرائیل چگونه واشنگتن را قربانی بقای خود کرده است؟

 آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. او در نخ ...,رئال مادرید,آرسنال,مارتین زوبیمندی,میکل آرتتا,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 به پزشکیان اطلاعات نادرست می‌دهند! | بزرگ‌ترین خیانت را کسانی کردند که...
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

به پزشکیان اطلاعات نادرست می‌دهند! | بزرگ‌ترین خیانت را کسانی کردند که...

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اسلامی گفت: مشخص نیست رقم ۵، ۶ یا ۷ میلیارد دلار واردات بنزین از کجا آمده و اطلاعات رئیس‌جمهور بر چه مبنایی ارائه شده است.

 ترکیه‌: یاوه‌گویی نتانیاهو علیه اردوغان نشان‌دهنده ناتوانی اسرائیل است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

ترکیه‌: یاوه‌گویی نتانیاهو علیه اردوغان نشان‌دهنده ناتوانی اسرائیل است

نهادهای ترکیه ای با صدور بیانیه‌هایی جداگانه، اهانت‌های دفتر نتانیاهو به اردوغان را محکوم کرده و آن را نشانه‌ای آشکار از ناتوانی رژیم تل آویو دانستند.

 پایان آرامش شکننده در یمن؟
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پایان آرامش شکننده در یمن؟

دنیای‌اقتصاد: نیروهای دولتی یمن (تحت حمایت عربستان) اخیرا ده‌ها حمله به مواضع انصارالله در سراسر این کشور انجام داده‌اند که تازه‌ترین نشانه از احتمال نزدیک شدن یمن به یک جنگ تمام‌عیار است. «ماجد عبدالله النزیلی» سخنگوی دولت یمن روز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیروهای دولتی ۸۱حمله علیه مواضع حوثی‌ها ترتیب داده‌اند. به گفته او این حملات به حذف تعدادی از مبارزان و فرماندهان میدانی حوثی‌ها منجر شده است. همزمان یحیی سریع، سخنگوی نظامی حوثی‌ها، از انجام دو حمله پهپادی به اهدافی در استان نجران عربستان سعودی خبر داد که در آن سوی مرز یمن قرار دارد. به گفته او، این حملات یک هدف در فرودگاه نجران و همچنین یکی از تاسیسات آرامکو در این استان را «با موفقیت» هدف قرار دادند.

 جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟

در صورت نهایی شدن مشمولیت بیرانوند، تراکتور بدون نیاز به جذب گلر جدید، یک دروازه‌بان آماده در اختیار دارد.