قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

یوسف پزشکیان: اگر دولت شکست بخورد، ایران شکست می‌خورد / کشور با ۱۵۰۰ همت کسری بودجه تحویل دولت شد

مشاور رسانه‌ای رئیس جمهور تصریح کرد: اگر دولت موفق شود، ایران موفق می‌شود و اگر دولت شکست بخورد، ایران شکست می‌خورد، مگر این دو با هم هم راستا نیستند؟. این دو با هم یکی هستند و ما در یک کشتی نشسته‌ایم. رشد یکی، به منزله رشد دیگری است و رسانه‌ها می‌توانند در این مورد کمک کنند.
 یوسف پزشکیان: اگر دولت شکست بخورد، ایران شکست می‌خورد / کشور با ۱۵۰۰ همت کسری بودجه تحویل دولت شد

ایران آنلاین:

   یوسف پزشکیان روز پنجشنبه، ۱۵ مرداد در جمع اهالی رسانه استان آذربایجان شرقی، قضاوت درست از هر چیزی را منوط به شناخت درست از شرایط دانست و گفت: انتظارات باید متناسب با شرایط کشور باشد. شرایط کشور پیچیده است، قبل از جنگ هم پیچیده بود و جنگ هم آن را مضاعف‌ کرده است.

وی ادامه داد: این طور نیست که این پیچیدگی را فقط جنگ به وجود آورده باشد. کشور موقع تحویل دولت و قبل از شروع جنگ با ۱۵۰۰ همت کسری بودجه مواجه بود و این عدد کمی نیست. ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق، مشکل ارز، مشکل آب و مشکلات دیگری وجود داشت که بعضی از آن‌ها از شکاف بین مردم و دولت به وجود آمده بود.

وی تصریح کرد: جنگ به مشکلات مذکور اضافه شد و شرایط را پیچیده‌تر کرد. آقای رئیس جمهور در ابتدا برنامه‌هایی داشت که با توجه به شرایط پیش آمده بعضی‌ها را رها و کارهای دیگری را شروع کرد. مانند پزشکی که بیماری را تحویل گرفته که در کنار خونریزی بیماری دیگری هم دارد، اما اولویت با بند آوردن خونریزی بیمار بوده و مدیریت هم همان اولویت‌بندی است. 

پزشکیان متذکر شد: اینکه دولت دستاوردی داشته است یا نه قابل ارزیابی است و اینکه نتوانستیم این را تبیین کنیم، تقصیر ما است. به عنوان مثال قطعی‌های سال دوم با سال اول قابل قیاس نبود.

وی در ادامه در پاسخ به میزان تاثیر محاصره دریایی بر درآمد کشور بیان کرد: نصف درآمد و بودجه کشور از طریق صادرات، ارز و نفت و پتروشیمی و ... است، عمده واردات و صادرات ما حدود ۸۰ درصد از طریق دریا صورت می‌گیرد و سهم بقیه مرزها حدود ۲۰ درصد است. در صورت تداوم محاصره، صادر می‌کنید، اما نمی‌توانید واردات انجام دهید.

مشاور رسانه ریاست جمهوری ادامه داد: دولت تلاش کرده است تا راه‌های ورود را از شمال یا راه‌های دیگر باز کند، اما زیرساخت انتقال کالا و تجهیزات از طریق این مسیرها فراهم نیست. این عدد، هرچند که بالا نیست، اما در مرزهای دیگر بسیار افزایش یافته است، اما حتی این چند برابر شدن هم کفاف نمی‌دهد. علاوه بر اینکه این‌ها کم کم تلاش می‌کنند تا راه‌های دیگر را هم ببندند و فرض کنید دولت درآمد ارزی‌اش را هم از دست بدهد.

وی اضافه کرد: در چنین شرایطی بعضی دوستان …



 زنگ خطر برای انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا / ترامپ متهم به تلاش برای اثرگذاری بر نتیجه انتخابات شد / نگرانی‌ها در واشنگتن بالا گرفت
۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

زنگ خطر برای انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا / ترامپ متهم به تلاش برای اثرگذاری بر نتیجه انتخابات شد / نگرانی‌ها در واشنگتن بالا گرفت

اقدامات مداخله‌جویانه رئیس جمهور آمریکا محققان قانون اساسی و کارشناسان دموکراسی را در آمریکا درباره انتخابات میان‌دوره‌ای امسال نگران کرده است.

 پزشکیان: حتی یک بند در تفاهم‌نامه پیدا نمی‌شود که نشان‌دهنده وادادگی باشد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

پزشکیان: حتی یک بند در تفاهم‌نامه پیدا نمی‌شود که نشان‌دهنده وادادگی باشد

برنا - گروه سیاسی: رئیس جمهور با اشاره به تفاهمنامه اخیر، آن را عزتمندانه و عاری از هر گونه وادادگی دانست و با تاکید بر ضرورت عبور از وضعیت نه جنگ و نه صلح ب...

 پوتین: پیشنهادهای صلح اوکراین برای روسیه غیرقابل قبول است
۳ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

پوتین: پیشنهادهای صلح اوکراین برای روسیه غیرقابل قبول است

رئیس جمهور روسیه در اظهاراتی با ارزیابی وضعیت اقتصادی اوکراین، تاکید کرد که بخش‌های حساس اقتصاد این کشور از جمله تولیدات کشاورزی آن به عنوان منبع اصلی درآمد دولت کی‌یف، در حال نفس‌های آخر است.

 پزشکیان: باید از شرایط نه جنگ نه صلح خارج شویم
۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پزشکیان: باید از شرایط نه جنگ نه صلح خارج شویم

 رئیس جمهور در مراسم روز پزشک گفت: مقام معظم رهبری شهید، بنده خدمت ایشان بودم و در سخنرانی‌هایی هم که داشتند، علناً اعلام کردند که باید از این وضعیت نه جنگ نه صلح خارج شویم.

 پزشکیان: کادر سلامت در سخت‌ترین شرایط جانانه در میدان خدمت بودند
۴ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

پزشکیان: کادر سلامت در سخت‌ترین شرایط جانانه در میدان خدمت بودند

رئیس جمهور در مراسم گرامیداشت روز پزشک گفت: هیچ‌کس باور نمی‌کرد که نظام سلامت ما این‌گونه در میدان حاضر شود و خدمتگزار مردم و کشور باشد.



سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]
سایت عصرایران

ترامپ و نتانیاهو در میدان انقلاب اعدام شدند (عکس)

سایت خبرفوری

خزر در گرو رضایت همسایگان؟ هشدار یک کارشناس درباره تبعات پذیرش رژیم حقوقی خزر

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم
سایت جوان آنلاین

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم

حسین طائب، رئیس سازمان بسیج: قدرت موشکی باید پشتوانه‌ای به نام حفظ وحدت و انسجام ملی داشته باشد. دشمن به‌سمت محاصره دریایی رفت و تصور کرد می‌تواند ملت ایران...